Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

На Шиши също са му показали средняка от Ю ЕС ЕЙ. Тоест остава 1 милон левскари по 10лв.

Предпочитам да ги гледам по селата от колкото поредния сезон на КОЙ ЩЕ БЪДЕ ДОГОНВАЩИЯ НА ЛУДОГОРЕЦ ТАЗИ ГОДИНА? Ако oстане мъри треньор ще има да реве пак за условията. 🤣 Отново казвам, че клуба трябваше да се фалира и да започнем отначало, още преди спасрусев и василбожков. На някои им беше удобно да поддържат клуба на системи и да си въртят далаверите през това време. 

Edited by raquishi
  • Upvote 3

Да става каквото ще става.Важното е ние поне да запазим честа си и да не сложим тире.

Edited by Himler

@raquishi я кажи сега ще сменяте ли БФС-то или ще държите на 40 годишното приятелство, че да вземете лиценз? :wank:

Иначе за да бъда сериозен съм съгласен с другото написано от теб. Прехода до А група ще стане максимум за 3 години, като според мен може и за 2. Надали ще ви вкарат директно в А група като едни други, най - малкото феновете ви ще са твърдо против, ама като едни други да пропуснете В група е възможно. Иначе за мен най странното беше как уж клуба е в криза, едва оцелява и оферти за играчи като Кордоба и другите ви добри се отказват?! Не е ли логично при оферта в размер на 1-2 млн евро да се продаде въпросния играч? И на фона на това се взимат поредните играчи от Бразилия. Доста вероятно е хората около Шолак просто да са видяли, че нищо не е променено и парите се пилеят по същия начин, както преди.

4 minutes ago, MJ23 said:

@raquishi я кажи сега ще сменяте ли БФС-то или ще държите на 40 годишното приятелство, че да вземете лиценз? :wank:

Иначе за да бъда сериозен съм съгласен с другото написано от теб. Прехода до А група ще стане максимум за 3 години, като според мен може и за 2. Надали ще ви вкарат директно в А група като едни други, най - малкото феновете ви ще са твърдо против, ама като едни други да пропуснете В група е възможно. 

Чак толкова нагли трудно ще бъдем, да.

Edited by Himler
32 minutes ago, MJ23 said:

Иначе за да бъда сериозен съм съгласен с другото написано от теб. Прехода до А група ще стане максимум за 3 години, като според мен може и за 2. Надали ще ви вкарат директно в А група като едни други, най - малкото феновете ви ще са твърдо против, ама като едни други да пропуснете В група е възможно. Иначе за мен най странното беше как уж клуба е в криза, едва оцелява и оферти за играчи като Кордоба и другите ви добри се отказват?! Не е ли логично при оферта в размер на 1-2 млн евро да се продаде въпросния играч? И на фона на това се взимат поредните играчи от Бразилия. Доста вероятно е хората около Шолак просто да са видяли, че нищо не е променено и парите се пилеят по същия начин, както преди.

Ти сериозно ли мислиш, че се самоиздържат? Дори и най-наивният левскар знае кой снася на Насето. Лагер в Дубай, 40 бонки месечно за Мърльо, комисионни за нови играчи, как мислиш се плащат тия неща? :D 

"Хроника на една предизвестена... релегация"?

Очакваното се случи, въпреки надувания прекалено дълго балон за очаквано щастливо избавление на сините. Дори и в бандитска страна като Бг не може непрекъснато да трупаш дългове и да разчиташ на Шиши, Черепа, Боко и всякакви други продукти на криминалния преход да ти плащат масрафа по един или друг начин. Да не говорим, че от чисто морална гледна точка съдбата имаше да си взима от сините заради гадните подигравки към един друг софийски отбор през 2016 ("Каквото повикало, такова се обадило").

По-широко погледнато обаче след краха на сините мечти за други орбити, междузвездия и галактики статуквото ще си остане същото както през последните 12 години - един футболен проект ще продължава да си развява байрака и да взима титличка след титличка с години напред след като на практика конкуренция няма, независимо от мокрите мечти на червените от Борисовата градина...

Edited by assenort
  • Upvote 3
Just a fan

Според мен е време г-н Шолак да послуша сърцето си, да заеме мястото оставено от Юлката Инджов и да се присъедини към г-н Ганчев в управлението на единствения автентичен ЦСКА и така заедно да направим решителна крачка към 32-рата.

Србе на врбе, тва копелв шолак му пожелавам да умре на кура на спас русев

Не знам за Черепа и Шиши, но Чандъров съм убеден че плаща, защото взимаме синчето му за ВТОРИ път. Ако не се лъжа като дойде Стоилов Чандъров беше в отбора и той го махна, а сега същия треньор го иска обратно? Че и титуляр, че днеска би и дузпа, а е с отбора от има-няма месец. Мирише яко на урина.

• Upvote 2

Левски юбилея без трофей колко години беше? И дали ще го подобрят с мачове без победа?

Чужденците в Славия са едва трима. Според  мен това  е пътят за футбола ни.

И трябва отборите да налагат и мъчат всякакви некадърници само защото са българи ли? Точно на Венци "великата школа" нали Панатинайкос я биха 8:0 ли колко беше в младежката ШЛ.

Не мисля че чужденците са проблема. Има много фактори за лошите резултати, доста от тях са свързани с парите. Иначе мъри днес пак се е оплакал от терена, а следващия ни мач е на Герена, или Бернабеу срещу Лудогорец:)Ако и там не бием ми е интересно какво ще каже. 

• Upvote 2
22 minutes ago, MJ23 said:

И трябва отборите да налагат и мъчат всякакви некадърници само защото са българи ли? Точно на Венци "великата школа" нали Панатинайкос я биха 8:0 ли колко беше в младежката ШЛ.

И пак не са по- лоши от звездите на Трета лига на Португалия.

Другата седмица трябва да си паднем. Не се борим за нищо, така че нека пуснем на Лудогорец

Just a fan
16 hours ago, raquishi said:

Ако и там не бием ми е интересно какво ще каже. 

Нека не разбираме, какво ще каже при загуба, а всички заедно да се надяваме, че ПРАВИЛНИЯТ ФУТБОЛ ще надделее.

Мен ми се струва, че отново ще НАДИГРАЕМ съперника, но ще загубим :) 

natopor4en

https://www.winner.bg/articles/view/155859-bezkrajnost-ot-nekadurnost-i-skuka-na-hebur--spartak-varna

Безкрайност от некадърност и скука на Хебър - Спартак Варна

https://www.winner.bg/articles/view/155842-otborut-na-levski-ne-spira-da-zabavlyava-tsyala-bulgariya-s-neudachite-si-na-futbolniya-teren

Отборът на Левски не спира да забавлява цяла България с неудачите си на футболния терен

Деба. Тия заглавия все едно аз съм ги писал. :D :D :D  

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Типично за българската спортна "журналистика", където професионалните драскачи са два вида: такива, които правят сензация и от най-тривиалната и безинтересна случка или събитие; и такива, които са отчаяни фенбойс от типа на Томито Русев и неговата симбиозна дружка Никиту Александров - тези обикновено ревът като лигави п...и, защото не могат да направят професионален коментар или анализ.

Само няколко дни, след като ракетата дето щеше да изведе ФК Левски в друга орбита спука гума и уби безпощадно сините надежди, подобни по възторг и див ентусиазъм новини започнаха да изхвърчват и от Борисовата градина. Покрай многото неща се оказа, че някаква току-що пръкната фондация с комсомолско наименование ще е най-големия притежател на акции в червения отбор, и по презумпция ще снася най-яките торби с хилки при строежа на "стадиона на живота" (алюзия по Никола Вапцаров).

Кой стои зад тази беневолентна фондация? Някакво човече, което е тясно свързано с букмейкърските ментърджии Уинбет. Цялата опорка прилича подозрително на легитимация на силно съмнителния хазартен бизнес, който избуя през последните години в уютното блато на криминалния преход в България. Да се твърди, че "косъмът на хазартните босове не е чист" ( алюзия по Захари Стоянов) би бил understatement of epic proportions... Но кой знае, може би всичките тия юнаци - букмейкъри, спомоществователи, собственици на отбори и прочие колоритни индивидууми са света вода ненапита, и милеят искрено за всичко българско и родно (което в повечето случаи е негодно - но това е друга тема)...