Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Posted (edited)

Тея не могат ли да си се боцкат на спокойствие и да не занимават обществото с простотиите си... (левскар съм, ама тея олигофрени)

Edited by kabakov
Posted

Господин Стоилов с поредната доза тежки истини за българския футбол днес. 

Posted

https://sportal.bg/news-2022101211382892920

Въпреки всичко си имаше и своите моменти. Ако не бе контузията през 2007- ма в Манчестър Сити вероятно работата щеше да е различна.

Posted (edited)

15 минути игра на Славия - Левски:

- Двама контузени играчи на Славия от говедата.

- Синята сган цели доктора на Славия с камъни. (Конкретно камерите много добре запечатаха този, който го направи, дано МВР си свърши работата.)

Хасковския Каун сигурно след мача ще каже пак как това е част от играта, чара на футбола? Наистина мисля че е време всички останали отбори да се съберат и да бойкотират мачовете с тези.

Edited by MJ23
  • Upvote 3
Posted

Абе тия май всички Софийски отбори ги биха? Само Септември останаха.

32CC81BC-9094-4B59-91BF-368BD0EF6CB0.png

Posted (edited)
13 hours ago, MJ23 said:

Абе тия май всички Софийски отбори ги биха? Само Септември останаха.

Ми не, цска-софия паднаха. Иначе няма лошо - нека бойкотират, служебни загуби и по 3 точки в актива на Левски. Няма лошо.

Edited by kabakov
Posted
12 minutes ago, kabakov said:

Ми не, цска-софия паднаха. Иначе няма лошо - нека бойкотират, служебни загуби и по 3 точки в актива на Левски. Няма лошо.

Написах софийски, тях не ги броя :wank:. 1948 ви би, Локо София, Славия. 3/3. Иначе за другото не се и съмнявам. Дори човек да убият наркоманизираните ви фенове, няма да е проблем. А ако по някакво чудо ви присъдят някоя служебна титла, защото по друг начин естествено няма как да спечелите, нещо като Интер при Калчополи, ще и се радвате все едно е спечелена на терена. :D Но нормално думите чест и морал са чужди за Левски и всички свързани с този о(т)бор.

Posted
5 hours ago, kabakov said:

При ЦСКА-София "София" е само в името.

Posted

И при ЦСКА 1948 "ЦСКА" е само в името. 

• 3 weeks later...
Posted

Добре де за какво в нашето първенство имаме ВАР? На Черно море - Локо Сф , 1000% дузпа, след като играч на Черно море спасява гол с ръка - дори не го погледнаха.

Сега на Левски - 1948 , Краев завъртя Чочев в нак. поле  - пак дори не погледнаха с ВАР. По - очевидни дузпи от това трудно може човек да си представи, че съществуват. Ебати жалката пародия.

Posted

Това, че не са спрели играта не означава, че не е гледано. Видели са и са преценили, че отсъжданията или липсата на такива са правилни. По-скоро въпросът според мен трябва да бъде дали не е редно, когато една ситуация не е безспорна съдията да бъде викан да прегледа положението дори и ВАР съдиите да са съгласни с първоначалното отсъждане

Posted
15 hours ago, Just a fan said:

Това, че не са спрели играта не означава, че не е гледано. Видели са и са преценили, че отсъжданията или липсата на такива са правилни. По-скоро въпросът според мен трябва да бъде дали не е редно, когато една ситуация не е безспорна съдията да бъде викан да прегледа положението дори и ВАР съдиите да са съгласни с първоначалното отсъждане

Точно така. Те са там на терена, на зеленяит килим и виждат всичко най-добре, а не пияните зрителе пред малките си телевизорчета. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Ето, нали това искаха някой. Левски и Ганчев са на едно мнение против Перукан. Цели 2 гласа против Боби на конгреса. Остава да се намерят още 250... Щото гласовете на и на Левски, и на Ганчев, и на Глиган(Грудово)(да речем) са с еднаква тежест...

Posted

Говедата си мучат, керванът си върви е положението. Да се надяваме цирковата им трупа днес да бъде разкрита и във Варна. Не знам само нямат ли малко срам, всъщност знам де - нямат. Да се оплакваш, при положение, че отдавна трябваше с тия дългове да си във А ОФГ и всеки мач съдиите те бутат зверски. :D Дано все пак ги избутат до заветното място за Бараж в Европа, трябва да видим поредната синя европриказка и отново да забавляват целия български народ.

Posted
On 10/31/2022 at 10:43 AM, neshev said:

А тази легенда, кога???

Мене повече ме интересува какво става с легендата Путко Мафани ?!

35izpu1.jpg

Posted
1 hour ago, MJ23 said:

днес да бъде разкрита и във Варна.

е колко пъти трябва да я разкриват...

Posted

Горе-долу една и съща успеваемост имат пред вратата...

Posted

хахах сините говеда пак потънаха край Варна. хаха :D :D :D 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Прасюгите май и тая година няма да станат шампиони? :( И вместо да псуват по Локо, да ни благодарят, че им бихме Левски и Лудогорец - нещо, което от години не им се е случвало. 

Posted
44 minutes ago, MJ23 said:

Прасюгите май и тая година няма да станат шампиони? :( И вместо да псуват по Локо, да ни благодарят, че им бихме Левски и Лудогорец - нещо, което от години не им се е случвало. 

Как са момичетата от Локото? Нещо масово ги заболяха путките към края на мача и бая полежаха. Дано са добре :(