Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Едните цял месец дрънкаха, че купата е синя, а другите един месец твърдяха, че мача е уговорен и бфс щели да подарят титлата на сините. Хвание едните, удари другите...

"Другите" просто знаеха какво ще стане срещу кочината на Домус Ага, друг е въпроса, че "едните" не успяха да победят във финала срещу не толкова силен отбор.

• Upvote 2

Пичове, няма какво да хейтим говедата, и аз супер много се радвах, да бъда честен, ама сме на един хал. Сега без Европа и като си продадат ядрото ще са като нас от тоя полусезон, щото много пари няма да има. Но се видя коя публика е по-голямата в момента, това поне е сигурно. С моментния ходжа ситуацията им е критична, цял мач да въртиш 3-4 песни, петата да не можеш на три пъти да я изпееш след втория куплет ??? Нали си говорим за финал все пак, хората бяха готови, емоцията на лице...Скандиранията към варненци след гола на Аниете и селянията след края на мача е без коментар.Със здраве и до другия сезон, дай Боже.

Edited by Mom4u

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

parcaleste

ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ ОТ СОФИЯ - НАЙ-ВЕЛИКИ НИЙ СМЕ НА СВЕТА:

ЧЕРЕНО ЧЕРНИТЕ - ДО ГРОБ С ВАС ЩЕ СМЕ, ЧЕРВЕНО-ЧЕРНО НАШЕТО СЪРЦЕ!

Днеска обявяват, че нямаме лиценз, нема да се плашите, в А група ще играем, на Армията.

Берое някога ми бяха симпатични, като бяха 5 паляка, които дори Черноморец бяха били в Зара (Виж ми зъба Ааааааа-Астън Вила, за по-паметливите). В момента с държавните пари са се превърнали в едни самозабравени олигофрени обиждащи всичко и всички и имащи се за най-велики. Е да, ама не, драги ми смехурковци. Света не се върти около Зара, България не се върти около Вас, дори Тракия не се върти около Вас. Чета как Берое бил най-рязания отбор ХАХАХА цялата държава е с тия палячовци. Очаквам ново унижение в Европа за тях, дано този път пуснат по-малко от 4 гола у дома. Софиянци били селяни, да фалират, Зара най-великите. А как взеха те лиценза на Банев някой помни ли? И после що мишките не могат да си намерят място на националния стадион и всеки ги бие.

• Upvote 2

Днеска обявяват, че нямаме лиценз, нема да се плашите, в А група ще играем, на Армията.

​Дано е прав Емил, въпреки че малко юридическата част от този "казус" ми бяга по тъча как точно ще стане, трябва да има някаква врътка...

Хронология:

Юни 2013, "Фен клуб Сектор Г": Армейци, идва Гриша Ганчев, прави от Литекс - ЦСКА, припознаваме го и почваме да газим. :cool:

Април 2015, "Фен клуб Сектор Г": Г-да Инджов и Манджуков, покажете отново огромният си Морал и ви молим, спасете ЦСКА pls.:rolleyes:

Няколко дни по-късно: Петър "агент Пампоров" Манджуков: Спасихме лиценза на ЦСКА, феновете да са спокойни, в други ден ще покажем кои са истинските гробокопачи на ЦСКА.:cool: (обявена е пресконференция, която не се състои тъй като агента и неговия съдружник-лилипут не се появяват, а през това време техния придворен лакей журналист - Фичка Петрунова пуска "сензационния" договор на Стойчо Младенов, който трябва да изглежда ощетяващ ЦСКА)

Юни 2015: АК на БФС: ЦСКА не взима лиценз.

Юни 2015: Фен клуб Сектор Г: Спокойно, всичко ще е наред, така трябва да стане, ще прекараме закона и ще играем в А група.

Юни 2015: Фен клуб Сектор Г: Който иска Гриша Ганчев да си подкрепя Литекс - 2.

Когато си принципен.

• Upvote 2

А колко години знайни и незнайни точеха от комисионни и какви ли не шантажи клуба? Кой друг си е плащал, за да си ползва стадиона и базите, докато на други им строят трибуна с държавни пари? Ако ще говориш за Стойчо що не спомена, че въпреки тежкото финансово състояние на клуба си прибра парите до последната стотинка, а синът му за това, че редеше конуси на Панчарево, прибираше хилядарки всеки месец? И аз не одобрявам много неща, но дайте да не сме чак толкова пристрастни и да се знае, че монетата има и друга страна. К'вото има да стане, ще стане, само не знам Локото какво ще правят горките, дали това не им беше лебедовата песен...

Положението си е е.ало майката. За мен и ЦСКА и Локомотив като не могат да платят трябва да започнат наново. На едните дълга е 1 млн, което е поносимо, но трябва да бъде платен. Да си мислил на време. Не това е проблемът. Въпросът ми е как Левски, Локо Пд и Ботев Пд взеха лиценз? Смешно е за едни да може, НАП да си затварят очите, а за други да не може... Като ще има брадва нека има за всички, като няма да има да си караме по системата "Чики рики" и това е.

Прасетата дължат пари на държавата и НАП от години, Ботев Пловдив просто трябва да изплати сумата по делото от трансфера на Неделев на определено лице. Същото важи и за фирма ТЦ-ИМЕ, която ни беше основен спонсор. Едното няма нищо общо с другото. И докато едните даваха сумати пари за заплати, привличаха знайни и незнайни печки от Африка, ние разпродадохме целия си отбор, всичките ключови футболисти, всеки от настоящите беше длъжен да си намали заплатата до 3к, трансфери нямаше(Ботев Пловдив е единствения отбор без нито един трансфер през зимната пауза), почти на всяко домакинство имаше символични билети с нулева стойност, при които всеки лев отиваше за заплати и плащания. Отделно всякакви дарения, всеки един артикул от феншопа отиваше за същото. Тази година ако не се намери финансов благодетел най-вероятно пак ще се разпродава, лошото е, че тоя път почти не остана кво :ninja:

• Upvote 1

иначе керима нали ме питаше оня ден за кво сме били ходили по мачове... 10 мача, 7 загуби, 1 победа, те ти

• Upvote 1
U_think_U_Know_Me

Трудно това могат да го възприемат хора, които при 4-5 грозни победи целуват гъза на Батков, а при последвалия неминуем провал в Европа искат да се маха. Делюзията "сами срещу всички" им изиграва много лоша шега. Всеки отбор трябва да има възходи и падения. С години разни селяци от фен клубове от Якоруда да обясняват: "ний сми много зле ся, едвам трето място вързахме". Първо кои са тези "ний", второ... абе...на различни езици имам чувството че се говори в Пловдив и в провинцията...

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Тва с АД-тата на ЦСКА не го разбирам. Ако някой допусне да ощетят държавата с над 20 млн и да почнат пак от А група вече наистина родния футбол ще изуми света.

Никой няма да завлича държавата, каквато и врътка да стане с АД-тата, ни дават базите и остава само дълга към НАП, който лесно може да бъде обезпечен вече и разсрочван за плащане. Отделно марката и емблемата са запорирани от НАП и Манджук старши + Инджов ( това първоначално ще са новите собственици, да не се чудите) ако иска да прави нещо след всичките тея каламбури ще трябва да цъкне 3+ млн., за да ги откупи и да си легитимира дружеството, сиреч ЦСКА София. Неведоми са пътищата "законни" в България, но ако някой си мисли, че А група ще остане без ЦСКА, нека да се порадва още няколко седмици.

А относно това, което написа бухала, Ботев нямат кой знае какви проблеми с лиценза. Написаха се някакви 50 млн. дълг заради новия стадион и базата, но те са си вътрешни - т.е. от фирмите, облужващи Цветан Василев към клуба. А едва ли Цецоу ще си ги търси, в момента съвсем не му е до това. Така че оставете ги хората са в много по-добро състояние в момента. Говедата ми е малко тъмно какво се случва при тях, но логиката е, че Батков заради лиценза не плаща заплати 4-5 месеца. Сега като няма приходи от Европа не знам какви пари ще влязат и при тях, но ще им е доста по-трудно, със сигурност.

Edited by Mom4u

Наистина логиката на гнусните агенти е забележителна. От 6 месеца работят неизменно за фалиране на клуба, техните дечица Милко и Пампорко го играят ръководители, заменят некадърниците на Лупи с техни си некадърници в администрацията, накрая фалират клуба и изтипосват, че нямало друг начин? Ми страхотно е наистина - всяка година ще трупаме по 5-6 млн дълг, накрая ще фалираме дружеството и всеки сезон почваме на чисто, в А група, с ново и чисто дружество. Но какво да очакваш от гнусни, противни ченгесари, свикнали да имат всичко на готово. Отделно на тях Боко им е обещал проектчета, това-онова, така че когато трябва ще слушкат и козируват пред гусин Домусчиев, ще си пускаме юнУшките Гришинко Долапчиев и всичко ще е едно такова хубаво... Друго си е да подкрепяш агенти. 

Бухала казва, че всички приходи от феншопа на Ботев отиват за отбора. Е, и при нас е така, 20-30% остават за клуба, другото се гушка от една от основните групировки играеща го "фракция", ама нищо де, да не издребняваме.

Edited by JingieBY

Марине, знаеш, че ти уважавам мнението, но за някои неща говориш от първо лице, а повярвай ми, не си на 100 % наясно.

Лудогорец опитва да открадне пореден талантлив футболист, научи БЛИЦ. Този път разградчани омайват Тонислав Йорданов от Литекс. 17-годишният нападател изигра много силен сезон, в който реализира близо 50 гола в различните юношески формации на "оранжевите".

"Лудогорец вече прекаляват. Не спират да атакуват момчето, даже искали да ходят в Севлиево, за да се срещат с баща му. Шефът на школата им Яков Папарков и Методи Томанов преследват Тонислав от много време. Момчето ни каза всичко, имаме уверението му, че няма да се поддаде на натиска и ще продължи при нас", потвърди новината ни главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов.

"Говорих с Вальо Станчев, но явно няма ефект. Продължават да звънят на Тонислав и да го преследват. Лудогорец какво искат? Да започнем и ние ли да крадем футболисти, както те го правят", възмутен е Стоилов.

"Миналата година и "Левски" атакуваха Тонислав. В Ловеч вярваме на момчето и държим да продължи да се развива при нас", добави Стойчо Стоилов пред БЛИЦ.

Тонислав Йорданов стана топреализатор на Елитната група до 17 години с 41 попадения. Талантът добави и 2 гола на финала за Купата на БФС срещу Черно море, след който той и съотборниците му си извоюваха правото да играят в Младежката Шампионска лига.

Ясно е, че БФС няма да се намеси, но няма да е зле Литекс да пусне една жалба до ФИФА. За подобни действия Барселона бяха наказани 1 година да нямат право да привличат играчи.

Edited by MJ23

Човек, какво говориш, на нас ни взеха цяла юношеска формация заедно с треньора и нищо.. :) 

Иначе от нас да отидат в Разград, разбираемо е, на 16-17 годишни като им дават по 500 лева и хоро ще играят на Домуса с оглед на условията на Армията, ама при Гришата е друго нещо, там са в най-хубавия пансион и имат шанс да бъдат наложени и то на възраст преди пълнолетие, да не са луди да се забиват в Разград.

• Upvote 3

Същински цирк. Към този, който преди десетина години изгониха като "говедо", сега се обръщаст с "Уважаеми господин Божков". Може ли да са толкова жалки...

Божков си тръгна тогава защото не му дадоха базите. Ако някой си мисли, че Дебелия Дуче го е изгонил, е в много голяма заблуда.

Въпросът не е в това защо си е тръгнал Божков, а отношението на феновете към него тогава ("говедо") и сега ("Уважаеми Господин Божков").

• Upvote 2