Jump to content

Български футбол (обща тема)

Mom4u

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, The Olimpic Hero said:

Човек, това са тотални, пълни, абсолютни глупости. Ники Михайлов е скандално да е изобщо футболист в професионален отбор. Скандално е и вашата публика да му скандира името. Това се нарича идиотизъм. Скандално е този човек да е в националния отбор, скандално е да е титуляр в Левски. Вместо да си изразите някакво логично и нормално мнение, че този човек няма място в отбора ви, вие му скандирате името. Кретения е това и нищо друго. Боготворите Мъри, ОК, защо не му се постави въпросът на този човек защо пуска нелепия, слаб, тромав, неадекватен Ники Михайлов титуляр!? Вчера мачът си беше абсолютно 0:0, но просто Ники Михайлов с двете си ужасни грешки ви отне класирането напред. Ами тук голямата вина си е на Мъри и на ръководството, а и ваша де. Щом му скандирате името и сте ОК с това той да ви пази на вратата, ще си носите последствията.

Абсолютно съгласен. НикитУ въобще не трябваше да е отбора и да се пуска Андреев от първия мач за сезона. Против съм само, така и така при наличието на Малката перука, да се пусне Андреев само за дузпите. Николетко да ходи да се лашка с Николета и да не тежи на Левски, както и баща му да се разкара от БФС...

Posted

Така гледа никито като курволета му каже, че днес е 8ми март и е неин ред да му го сложи. 

Screenshot_284.png.7d4c3e23a2332d9f30966f3345963eb0.png

Posted

Онзи ден четох откъс от интервюто на Стоилов пред БТВ. Казал, че "изобщо не били тренирали дузпи". При положение, че първият мач си го спечелил с едва един гол, да не тренираш дузпи звучи абсурдно. Дори Реал Мадрид сигурно биха тренирали. :D Разбирам да си Будьо Глимит като биха първия мач някакви клетници с 8-0 и после Жалгирис с 5-0, нормално да не тренираш дузпи, ама след 1-0 си е престъпно подценяване.

Posted

Ми норламно да не тренират - биха цска на финала, отстраниха ПАОК и си помислиха, че са спечелили шампионската лига. Не се научиха, че се играе до последно, а не да ми излизаш за равен... За кво им е да тренират дузпи - толкова са силни, че и Реал и Ливърпул ще бият... Заспала работа...

Сега да продадът 1-2 "звезди" да вземат 2-3 млн (едва ли) и да се борят пак за бараж със седмия...

Rise of Thunder
Posted

Малката Перука отдавна трябваше да е вън от отбора. Когато пазеше Миятович на вратата, никитУ се оплакваше кат някой путка, че не му давали шанс. Какъв шанс бе, плехар? На теб ще ти хвърлят възглавница и ти ще я изпуснеш. 

Posted
3 hours ago, kabakov said:

Ми норламно да не тренират - биха цска на финала, отстраниха ПАОК и си помислиха, че са спечелили шампионската лига. Не се научиха, че се играе до последно, а не да ми излизаш за равен... За кво им е да тренират дузпи - толкова са силни, че и Реал и Ливърпул ще бият... Заспала работа...

Сега да продадът 1-2 "звезди" да вземат 2-3 млн (едва ли) и да се борят пак за бараж със седмия...

Имам чувството, че тия играчи са същите некадърници като предишните...

• Wank 1
  • LMFAO 2

35izpu1.jpg

Posted

https://sportal.bg/news-2022081610541845095

Представяте ли си от УЕФА как са се смяли на жалкото им обжалване, че дори и мотиви не са счели за нужно да им оставят. :D 

Posted

Нормално и очаквано.

Posted

Мотиви за решението на УЕФА няма, защото е много по-лесно и безболезнено да определиш такава жалба като "недопустима" - каквото и да значи това (в случая не означава нищо).

Макар че още отначало да се знаеше, че жалбата е без шансове, сините направиха добре, че я пуснаха. Това, че редовно мачкат административно българските отбори не означава, че трябва да се приема всичко безропотно. Досега в този сезон Лудогорец и Левски ядоха сериозни съдийски тесли, а ЦСКА-София отново отнесе обвинения в расизъм от островните дебили... Стига още!

Posted

За плейофа Левски - Партизан ще има ли виртуални билети?

Posted
29 minutes ago, damtiham said:

За плейофа Левски - Партизан ще има ли виртуални билети?

+ виртуална хореография.

Posted
6 hours ago, Himler said:

https://sportal.bg/news-2022081707303135412

Припоците тук как ще коментират?

Стойчо за пореден път оправда прякора си, Стойчо Пут*ата. Но няма място за притеснение. След две години, когато направи поредното си завръщане в чорбата, пак ще го боготворят. 😂😂

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Тая тема нещо доста притихна след поредното унижение на голям отбор насред София от ЦСКА? :) Ама то е ясно де, те Хамрун са доста по-добри от Базел, какво ли говоря и аз. 

Posted
On 8/22/2022 at 10:46 PM, ShwN said:

Тая тема нещо доста притихна след поредното унижение на голям отбор насред София от ЦСКА? :)

Ма от кое? Това от Ловеч, или другото с годината в името, че се объркахме вече? 😂

35izpu1.jpg

Posted (edited)

Латексат си е Латекс...

Edited by Himler
Posted
On 8/22/2022 at 10:46 PM, ShwN said:

Тая тема нещо доста притихна след поредното унижение на голям отбор насред София от ЦСКА? :) Ама то е ясно де, те Хамрун са доста по-добри от Базел, какво ли говоря и аз. 

Темата верно доста замря след въпроса ми. Да задам още един тогава - имаше ли УНИЖЕНИЯ за предпоследния в Швейцария и тая вечер, че не съм гледал резултатите още? :)

35izpu1.jpg

Posted

Феноменално ниво на родния* футбол. Левски падат от джуджета в края на мача, като в доброто старо време. Чорбата с клизма обърна ирландски аматьори и изпуска мъШката Базел (които са победили в първия мач заради автогол). Лудогорец играят слабо в последните си 5 мача, но с не знам колко шанс влизат в групите на ЛЕ.

*трудно е да се нарече роден, след като в последните мачове на тия три отбора има общо 7 българи титуляри (7/33 = 21%). :rolleyes:

Posted

Темичката верно замря след като Хибрида бе обруган от отбор, който не е печелил мач в първенството си този сезон. Омразата ще ви погуби.

Posted

Добре де наистина ли сравнявате Хамрун с Базел? 😂😂 Добре че отпаднаха днес, че сигурно щяхте да чакате първата им загуба в групите да се ебавате?

Posted
51 minutes ago, MJ23 said:

Добре де наистина ли сравнявате Хамрун с Базел? 😂😂 Добре че отпаднаха днес, че сигурно щяхте да чакате първата им загуба в групите да се ебавате?

4B0290B700000578-5598371-image-a-1_15233

35izpu1.jpg

Posted

Поредната луда вечер на евробоеца! 
Да, хамрун поне са в първата третина на първенството си.

Posted

Българският футбол е една пошла гротеска, която дори не може да достави lulz в последно време на малкото останали фенове. Непрекъсната драма в Левски и двете ЦСКА-та; Лудогорец с 50 милионен годишен бюджет едва успя да се класира за групите във втория по сила турнир на УЕФА... Щеше да бъде смешно, ако не беше толкова жалко ... огледално отражение на дисфункционалното българско общество, където преобладават некадърността, шуробаджанащината, гьонсуратлък-а и прочие подобни социални характеристики на криминалния преход.

• Upvote 2
  • Thanks 1
Posted

Щях да пиша за днешния мач на тирето срещу числото, но това ме срази.🤣🤣

44DB3CDC-3103-44EB-847D-9C209C76CF36.thumb.png.d30c44b2c8ddb6ef308a42bb900ec8a8.png