Jump to content

Genichiro Tenryu се пенсионира


nWoHulkster

Recommended Posts

ZorL6ll.jpg

 

Едно от най-големите имена в историята на японския кеч се оттегля от ринга. 65-годишният "Mr. Puroresu" Genichiro Tenryu обяви, че ще се пенсионира на 13-ти ноември (точно на 39-тата годишнина от първия му кеч мач - 13-ти ноември 1976).

"Genichiro Tenryu Retirement ~ Revolution FINAL TOUR" (November 13th, 2015)

Tenryu е бивш IWGP Heavyweight шампион, трикратен Triple Crown шампион, Champion Carnival победител, многократен отборен шампион, четирикратен Кечист на годината според спортния вестник Tokyo Sports (единствено Antonio Inoki е повече пъти от него) и осемкратен носител на наградата за Мач на годината според същото престижно издание.

Link to comment

Има постижения, но тенденциозно си пропуснал някои от провалите му. Както споменах в шаутбокса , през 94-та не успя да изпълни поръчката на Mr Fuji и да елиминира американския герой Lex Luger  от Royal Rumble , хем му помагаше Great Kabuki . Това петно няма как да да го махне от CV-тo си .  :D

 

 

Oтделно бе един от педерасите дето излезнаха да затворят Undertaker в ковчега. 15 на един, тяхната мама .  :angry:

 

Link to comment

Едно от най-големите имена в историята на пурото, а определено и сред най-значимите. Като фен, мога единствено да изкажа огромен респект. Имам много любими мачове на Tenryu, но номер едно за мен ще си остане този с Tsuruta, по мое мнение една абсолютна класика. Като поздрав за феновете на Mr. Puroresu и самият мач:

http://www.youtube.com/watch?v=8BjcA5BCZHs

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Днес WWE са казали на японската преса, че в близкото бъдеще може да сложат Tenryu в WWE Hall of Fame. Търсят евтина медийна реклама в Япония или наистина имат такова намерение? Предстои да видим...

Link to comment

... Търсят евтина медийна реклама в Япония или наистина имат такова намерение...

Не знам защо задаваш реторични въпроси. :rolleyes:

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...