Jump to content

Защо не харесвам определени кечисти


Shawn_Michaels

Recommended Posts

Shawn_Michaels

Джон Сина - първи впечатления като изключим всичко друго самото изпълнение на хватките,примерно какъв суплекс прави Сина суплекс не се прави така това за мен си е botch-нат суплекс нечисто изпълнение и това не е само с суплекса му ами целия арсенал от хватки,единственото което Сина прави добре е STFU и Five Knuckle Shuckle :D ,някакви смешни некоординирани leg drop от въжетата или Drop Kick-a му дори главната хватка на Сина е смешна Attitude Adjustment.....каква хватка е това - вариация между Fireman Carry и botch-нат Death Valley Driver,Carry-то е хватка която идва от аматьорската борба и не се изпълнява така.Единственото добро за Сина от към движенията мога да кажа е че предпазва добре опонентите си.

Скалата - също много неправилни движения няма нищо чисто в тях от кеч естество примерно Sharpshooter много зле,само му държи краката и то по неправилен начин като няма никакъв натиск върху опонента,Шон само може да се съревновава с него по неправилни submission(като ще вадя лайната поне да е наред да не кажете нещо после :D ),Шон правеше изключително калпави Sharpshooter и Crossface в началото,но после взе да се поправя малко,докато на Скалата botch-натия Sharpshooter му стана запазена марка :suicide: ,или пък Armdrag-a на Скалата какъв armdrag е това определено не е традиционна версия много Oversell-нат както и другите работи които той ги прави,хиперболизирани хватки без реален импакт.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

И аз не харесвам The Miz и никога не съм го харесвал.Прекалено ми е лигав. Също не харесвам и Kofi Kingston. Не знам защо но просто ми е антипатичен и винаги ми е бил. Kane преди ми беше от любимите но сега изобщо не ми харесва ама грам. Big Show  също имаше време когато ме кефеше но от доста време не ме кефи изобщо. Просто и Kane и Big Show  са закопани от доста време, а сегашните им образи са отвратително скучни. Sin Cara  не ми харесва и никога не ми е харесвал, просто ми е някакъв много постен като образ. Има и още, но не се сещам на момента.

Link to comment

Умирам си от смях като хора, които никога не са имали нищо общо с кеч и не са се качвали на кеч ринг, почнат да поучават кечистите как се правят хватки.

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
Metzgermeister

Не е ли добре първо да уточним какво разбираме под хватки и под движения? Първото идва от "хващам", а примерно един leg drop няма как да е хватка, като не хващаш опонента си. Аз лично, като чуя "хватки", се сещам за захвати (би трябвало двете думи да са синоними), дето те хващат и си те държат, докато двамата съберете сили и решите какво да правите нататък.

 

Иначе по темата - никога не съм бил впечатлен от Сезаро и до голяма степен съм съгласен с Винс, че не си струва да се пушва. Не е вярно, че на публиката не ѝ пука за него, ама на мен ми е безинтересен и на ринга, и на микрофона. Живвам единствено, когато прави въртележката, но това става все по-рядко явление. Странното е, че с Джон Сина, който също не се води за най-интересен кечист, правят хубави мачове.

 

Това е от съвременните, а ако тръгна да разглеждам тези от старата школа, ще ми набъбне доста постът, а и някои от тях вече не са сред живите, а за мъртвите или добро, или нищо.

 

 

Link to comment
Shawn_Michaels

Не е ли добре първо да уточним какво разбираме под хватки и под движения? Първото идва от "хващам", а примерно един leg drop няма как да е хватка, като не хващаш опонента си. Аз лично, като чуя "хватки", се сещам за захвати (би трябвало двете думи да са синоними), дето те хващат и си те държат, докато двамата съберете сили и решите какво да правите нататък.

Абе съгласен съм,че съм в грешка и тя е вербална но това е защото ползвам тоя израз поне от 15 години....,но има ли значение в крайна сметка мисля че идеята ми е ясна,на английски е wrestling moves и дори да не съм много точен за хватките като цяло съм,защото всички движения в кеча са направени за там и е един вид "хватка" нещо специално дори и punch to face също е хватка.....,защото не е обикновен удар по лицето :) ,Крис Джерико може да ме подкрепи слушай хватките :D

http://www.dailymotion.com/video/xju8gj_chris-jericho-s-the-man-of-a-1004-holds_sport

Hold No.10 - right handed punch

No.11 - left handed punch

 

Умирам си от смях като хора, които никога не са имали нищо общо с кеч и не са се качвали на кеч ринг, почнат да поучават кечистите как се правят хватки.

А аз обичам ейй такива умници,първо не поучавам кечистите,второ ако мислиш че не съм прав иди прочети малко провери как се прави суплекс има снимки текстове и прочие да видим дали се прави така като Сина както и за другите движения които казах или се прави така Sharpshooter като Скалата или си пусни клипчетата отдолу и ще ти дам една задача открийте разликите......

Може да не съм се качвал на кеч ринг ама съм гледал кеч вече почти от 20 години и мога да различа правилно изпълнение от неправилно(а колкото и смешно да звучи с брат ми на времето сме си правели повечето хватки особено тея за предаване и знам какъв е импакта им и как трябва да се правят,за да боли)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Защо не харесвам Даниел Браян -

1.много го одобрявах като бъдещо лице докато не си пусна брадатата и досата тогава започнах да се дразня. Причнината изглежда тъпа но представете си за момент Даниел с къса коса, без брада и дълъг споретн екип + пунша който му дадоха в началото на 2014година би бил идеалният кечист за лице.

2. Превъзнасянето на "Yes" - с това вече преклиха още преди година. Много е изнервящо да крещят "да" докато излиза, може да му казват името тка би било по интереесно.

 

Защо не харесвам Джон Сина - Ами образът му стана скучен още в средата на 2006 и тий като той иска само да е доброто лице, няма как да направят с него нещо интересно. Останалото което мисля противоречи на правилата и ще го спестя.

Link to comment
  • 2 months later...
Rated R Queen

Сина -  в последно време  не ми се повдига, когато го гледам.. но това не променя факта, че не ме кефи.Няма смисъл да изказвам мнение защо или в какво точно той не е добър.

Рейнс - хм, имах гадно мнение за Райбак - смених си го.С този индивид не знам дали ще стане..Започнах да гледам пак кеч след близо 2 годишно прекъсване и в първия момент, в който видях Рейнс си казах - тоя не струва.Към днешна дата се вижда подобрение, но не мога да го харесам.Щом си изградя мнение веднъж, то си остава и трудно може да се промени.

Скалата и Остин - като цяло от двамата е ясно, че по-добър във всякакъв аспект, е Роки.В началото на кариерата си показва толкова, колкото НЕ показа като умения на ринга през най-пиковия си период. За Остин мога да кажа, добре, че беше Брет да го издигне.Като цяло Брет на доста хора е помогнал да излязат от сянка.. ;д

HHH-един от най-надценените кечисти

Добър е, спор няма.И като enterteiner и като performer.Но това не променя факта, че е второкласен. ;)

Link to comment

Най-много ме дразни тъпото джудже Daniel Bryan. Защо ли? Ами защото миналата година, след ореваването на света от т.нар. смаркове, WWE направиха грешката да се поддадат и им го направиха шампион по възможно най-нереалистичния, насилствен и гнусен начин. Почти веднага след това, некадърникът се контузи и се изсра върху цялата история около титлата му. А я познайте сега къде е? Правилно, пак е контузен!

35izpu1.jpg

Link to comment

Аз не мразя Daniel Bryan. Всъщност го харесвам много повече от голяма част от кечистите в днешно време. Мразя идеята, че Daniel Bryan е най-добрия. Защото не е най-добрия!

Link to comment
The^Lunatic

Не харесвам Daniel Bryan, от цялата тази мания по него ми дотегна и ми стана банален някак си. До преди Royal Rumble match-a ми беше приятен за гледане. Причината поради която го намразих е следната. Миналата година беше в ME-та на WM, спечели световната титла и в една вечер победи Randy Orton, Batista и Triple H, всеки викаше YES, YES, YES. Дадоха му да направи нещо, което повечето от останалите кечисти могат само да сънуват. И сега феновете му искаха отново да е в ME-та на WrestleMania, отново да се бие за световната титла и да победи Brock Lesnar. И като това не му се даде феновете му отново среваха говедата. Е извинявайте ама няма как да стане, никой не му е виновен, че се контузи и не можа да подържи титлата по - дълго време, и със сигурност не е Reigns човека който трябваше да изяде целия този хейт, това е една от причините Roman Reigns да не ме дразни вече, замислих се с какво ми е виновен Рейнс, че Браян или който и да е друг не е спечелил RR. Ми със нищо, човека си се трудеше и си заслужи title shot-a.

Link to comment

Много е просто всеки човек е различен има своето виждане към света свои предпочитания харесвания и така нататък. Всеки си има любими неща пример аз мразя шоколадов сладолед но има хора само него ядът . Та и в кеча е нещо подобно. Аз харесвам Ортън заради злобата в очите му когато е на рига но   пък не харесвам  Ромън Рейнс струва ми се малко плосък като образ може би и заради това че от разпадането на  щит до сега в него няма особено голяма промяна ентрънс , музика,  стил на бой , поне спря да ни кара да вярваме. Също и Браян не харесвам може да е супер мега техничен , но му липсва физиката за да стане фейс на компанията  .Винаги съм Харесвал ХХХ още от първия момент в който го гледах по БТВ в далечната 2000г. аз 13 г хлапе гледайки мощния батко пребиващ ги със своето чукче а и самият му ентрън си е впечатляващ.

С няколко думи накратко казано :

Всеки си има вкус казало кучето и си облизало гъза.  

Дреме ми на Уя!!!

Link to comment

Сина -  в последно време  не ми се повдига, когато го гледам.. но това не променя факта, че не ме кефи.

zdr, asl pls?

Мразим Браян понеже с тая брада е като клошар и Джо, щото е дебел. 

Link to comment
c0nffusi0n

Тук ше си напиша мнението, за няколкото талантливи суперзвезди,които не са получили достатъчно шанс във федерацията. Всички знаем,че WWE дава пуш само на определени хора които се харесват на шефа или пък тези които имат някакви връзки.И по този начин много млади таланти остават недооценени.

Значи, нека започна първо с Jack Swagger, който се справяше страхотно! Това момче притежава страхотна физика и умения на ринга,но WWE го използват за да пушват другите суперзвезди.Вярно е,че в началото печелеше някакви титли,но в последствие започнаха да го вкарват в отбори и той стана джобър.

Но това, не е всичко ся искам да изразя и мнението си за Justin Gabriel. Та така.. Още когато дебютира като член на "Нексъс" ми направи много добро впечатление.Притежаваше страхотни качества да стане един невероятен въздушен ас,но когато започна да се бие самостоятелно WWE решиха да го закопаят.Започна да се бие само в Main Event и Superstars и след това много правилно реши да напусне.

Също така John Morrison, който също помагаше за развитието на компанията! Безспорно един от най-талантливите кечисти които WWE пропиляха.Като част от MNM и след това отбор с Миз,Морисън имаше своята слава,но после кариерата му потръгна надолу.Бе включен в 1-2 вражди,но нищо повече.Впоследствие напусна и WWE за пореден път разочероваха нас феновете.

Кейн-Бог на неоценените кечисти. Всички знаете защо...Когато Кейн дебютира,той бе представен като безмилостно чудовище което унищожава всичко по пътя си.С настъпването на PG ерата обаче нещата започнаха да се променят и WWE правиха Кейн все по-жалък.От страшилището което беше се превърна в идиот,който бе в вкаран в отбор с Браян.Те ту се караха,ту се прегръщаха и по този начин изглеждаха изключително комично.WWE го закопаха толкова много,че в момента Кейн е костюмар и тотален джобър.

Cesaro -просто уникални умения на ринга заслужава BIG push! 

Ryder - Але оп ако не го бяха направили клоуна който да е щеше да е по-добре. Да дадоха му мач за титлата на федерацията но той загуби от Шеймъс. Писна ми да го гледам като jobber с толкова малко TV time , по-добре ако не смятат да го push-ват ,да го пращат в NXT. 

 

cm_punk_sig_by_pixelhwf-d4nnskj.png

 

Link to comment

^^^^ А пич темата не е за това как Wwe си закопава  талантите или пък за Wwe креатив екипа. Темата е за това кое нещо в даден кечист ти харесва или дразни. Нещо не си в час с нещата май.

Дреме ми на Уя!!!

Link to comment
  • 3 years later...

Не харесвам Рейнс , защото стои пред микрофона , се едно са го накарали насила да го вземе. Като няма умения с микрофона , човек очаква да предложи разбиване на ринга ( примерно Леснар ) но уви.. там се получава един ужасен Микс от Сина и Острието. ( Но те бяха страхотни с микрофона. ) А и евтиният начин,по който го превърнаха в звезда ме дразни ужасно много. Цялата история около този кечист ме кара да мразя.

Не харесвам Брайън , защото Супермен образа в него е повече и от при Джон Сина. А и тази пресилена усмивка.. беше симпатичен за малко, около войната с Макмеън..и толкова. 

Не харесвам Сина , защото мачовете му са Най-скучното нещо. ( Започва стилно,яде бой 10 минути , връща се в мача,яде още бой , става след финишър и изведнъж хоп, печели ) 

Не харесвам Ная Джакс - визията и е Анти на Атлетичност. Тембъра и е ужасен. Поведението и на ринга е като на женски Кали. Мудна , ревлива, некадърна.

Не харесвам Ронда Раузи. Разбирам , ще искаме да направим мач за Мания между провалили се ММА и НХТ звезди.. но тази Най-лоша кучка на света , с това изражение на разплакана тийнейджърка..ме убива.

Не харесвам Грамадата. И изобщо 99 % от тези Великани ,които демонстрират физическо надмощие , а накрая падат от някое джудже.

Link to comment
Rise of Thunder

Имало такава тема и аз не съм я видял? Ок, почвам с хейта:

Джон Сина - разбира се, че WWE правят всичко възможно, за да угодят на малките келеши, но трябва ли да ми набутват Сина по такъв отвратителен начин в лицето? Не, разбира се. Не смятам Сина за некадърен кечист, не ме разбирайте грешно. Образът му до 2006 - 2007 беше наистина свеж и се отличаваше доста от другите топ фейсове, които са били в компанията. След този период, Сина ми стана адски антипатичен и направо дразнещ. Всеки път, когато чуех музиката му, нещо в мен умираше бавно и мъчително. 

Брок Леснар - ако трябва да съм честен, никога не съм му бил голям фен. Да, страхотен атлет е, но мачовете му са изключително мудни и еднотипни. Това важи и като допълнение за Сина. Да не говорим, че му дадоха титлата в момента, за да могат марковете да си набият една яко злобарка, че Броооооооок Леснааааааааар е шампион, а не някой друг. 

Миз - изключително неприятно изглеждащ, гнусен червей. Месеците, в които беше WWE шампион бяха изключително мъчение за гледане. Образът му в последните години претърпя метаморфоза и сега вече ни го представят като звИздЪ от Холивуд. Страхотно, точно това трябваше да се случи. Набутваха разни джобъри като Бо Далас (мързи ме да пиша колко противен ми е пък той) да му бъдат антураж, за да си помислим "Бах мааму, тоя Миз е нещо", а ставаше точно обратното и повечето умирахме от смях като го гледахме как излиза на ринга, следван по петите от отряд джобъри. Дроп.

 

Link to comment

Брет Харт - супер скучен и прехвален кечист. Ще се запомни само с дълги кеч мачове и нищо от към промота и образ. Интересен е за гледане само през 1996/1997 заради враждите с Остин и DX. Отделно, че вече над 20 години се изкарва жертва от случилото се в Монтреал. 

 

 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...