Jump to content

Roar from the Grave


ShaolinMonk

Recommended Posts

Седя си и съм си пуснал като плелист любимите клипове от Тубата. И ми тръгва титантрона на Беноа. Насрах от кеф. Имах чувството, че е възкръснал и излиза на КМ като изненадващ участник в Фатална четворка за титлата. Така стига глупости обаче. Кажете ми кой от кечистите пренесли се в "по-добрия свят", според вас, ще предизвика най-взривната реакция в публиката?

 

П.П. оправданието - "Всички - еднакво силно" не важи. Искам ВАШЕТО МНЕНИЕ! Моля за него всъщност.

 

П.П.2. Моето мнение е "скрито" (за пълните ИДИОТИ), иначе напълно явно, още в самия ми пост по-нагоре :).

 

Давайте, вие сте.

 

П.П.3 

5079877.jpg

Link to comment

Беноа може да е извършил нещо отвратително преди свъртта си , но като кечист беше страшно добър и техничен , уникална харизма , само от излизането му марквах яко.

Наред с Еди са двамата най-обичани кечисти all time .... който и да е от тях да имахме възможност да видим дори и за 1 път , дори и за 30 секунди ... това щеше да е най-голямото нещо в кеча за цялостната му история. Не мисля , че има човек следящ кеч , който да не тай най-голямо уважение точно към тези две личности , без значение какво и да са направили в личният си живот.

 

Празнуването на КМ 20 на Беноа и Еди е НАЙ-емоцианолна момент в wwe до този момент и НИКОГА няма да има подобно събитие , което да затопли сърцата на фенове по подобен начин.

Link to comment

Беноа ако беше истински зло копеле щеше нещо да се опитва да бяга, да става отшелник и истински върколак направо. На човека мозъка му се пържи за известно време, прави каквото прави (да отвратително е), светва му, не може да го приеме и си тегли куршума. Съмнява ме да е от страх от ченгетата толкова. Не знам, това може и да е разисквано тук и да не съм го чел. И ако трябва да съм честен не ми тръгна съвсем случайно титантрона му. Ама ми направи неприятно впечатление, че беше сложен за реклама върху някакъв детски шампоан с мирис на кола в аптеката. Образа му и пише там WWF даже май и това е. Изпраскан като салам в щанд :(. Но не това ми е смисъла на темата. Аз си го смятам за кечиста от мървтите който ако сега излезе ще предизвикай най-големия РОР евър. Освен да има обратен ефект и да настане гробна тишина. Даже в коментар под клипа по-горе четох някакво мнение, как някакъв тип пише "Представяте ли си да се объркат и да го пуснат сега". Шантава работа. Савидж и Еди - ООУ ЙЕАХ. Но Беноа има потенциала за залорушач направо!

5079877.jpg

Link to comment

Ок признавам си. Темата ми е СКРИТ опит за повдигане на темата "Беноа" за пореден път. Просто едно нещо не мога да видя в съвременните кечисти които го играят психо. Дори и за кечисти отпреди Беноа. Ама "стъкления" поглед от 9-тата секунда на това интро е по-плашещ от Гробаря, Кейн, Бугимен, Брей Уаят (ПФ), Лео Крюгър,    етцитера .............................  :). Дремел ли е психопата в него и може ли да се каже, че взима участие в един от великите мачове в историята на кеча? Айде ако темата ви е тъпа, я заключете и изтрийте сега вече :). Извинявам се ако създавам излишен модераторски труд.

 

П.П. А ако темата остане, прекръстете я на "Better Wolverine"

5079877.jpg

Link to comment

Аз винаги съм си мислел , че е превъртял в даден момент малко преди да стане инцидента.Сметни как трябва да се държи човек в подобна ситуация и дали , ако е бил щтракнал по-отрано е нямало да  бъде повече от видно на абсолютно всички около него.

Link to comment

Да. Но все пак в тотално измислените (или грешно преведени) интервюта от малоумните (но класически) бг-кеч списания от миналото, бях чел, че винаги се е чувствал като ................ цитирам - "Куче на много къса верига с пет квадратни мили двор пред себе си". Останало ми е спомен.

 

П.П. в едно такова бях чел, че някой от Дъдлитата бил приличен математик между другото :). Но това е друга тема :).

5079877.jpg

Link to comment
antropophagus

Песента на която излиза е мега брутална, няма да ми омръзне да я слушам. Иначе както се беше изразил един - Крис Беноа е ходещ стероид, но на ринга даваше всичко от себе си. Пък за тоя случай с него и семейството му, излишно е да се коментира, особено пък вече като е минало доста време от тогава. То какви ли конспиративни теории нямаше - че Кевин Съливан е истинският убиец и още куп други, абе заеби... помня, че и някакъв келеш го бяха хванали за разпит, дето подправил в уикито с доста безвкусна шега, че Крис Беноа бил умрял, точно преди действително това да се случи.

Link to comment

И все пак ми липсва на ринга.

 

П.П. Помощ. Не намирам читав торент на КМ20

5079877.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...