ShaolinMonk Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Седя си и съм си пуснал като плелист любимите клипове от Тубата. И ми тръгва титантрона на Беноа. Насрах от кеф. Имах чувството, че е възкръснал и излиза на КМ като изненадващ участник в Фатална четворка за титлата. Така стига глупости обаче. Кажете ми кой от кечистите пренесли се в "по-добрия свят", според вас, ще предизвика най-взривната реакция в публиката? П.П. оправданието - "Всички - еднакво силно" не важи. Искам ВАШЕТО МНЕНИЕ! Моля за него всъщност. П.П.2. Моето мнение е "скрито" (за пълните ИДИОТИ), иначе напълно явно, още в самия ми пост по-нагоре . Давайте, вие сте. П.П.3 Link to comment
gardax Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Беноа може да е извършил нещо отвратително преди свъртта си , но като кечист беше страшно добър и техничен , уникална харизма , само от излизането му марквах яко. Наред с Еди са двамата най-обичани кечисти all time .... който и да е от тях да имахме възможност да видим дори и за 1 път , дори и за 30 секунди ... това щеше да е най-голямото нещо в кеча за цялостната му история. Не мисля , че има човек следящ кеч , който да не тай най-голямо уважение точно към тези две личности , без значение какво и да са направили в личният си живот. Празнуването на КМ 20 на Беноа и Еди е НАЙ-емоцианолна момент в wwe до този момент и НИКОГА няма да има подобно събитие , което да затопли сърцата на фенове по подобен начин. Link to comment
ShaolinMonk Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Беноа ако беше истински зло копеле щеше нещо да се опитва да бяга, да става отшелник и истински върколак направо. На човека мозъка му се пържи за известно време, прави каквото прави (да отвратително е), светва му, не може да го приеме и си тегли куршума. Съмнява ме да е от страх от ченгетата толкова. Не знам, това може и да е разисквано тук и да не съм го чел. И ако трябва да съм честен не ми тръгна съвсем случайно титантрона му. Ама ми направи неприятно впечатление, че беше сложен за реклама върху някакъв детски шампоан с мирис на кола в аптеката. Образа му и пише там WWF даже май и това е. Изпраскан като салам в щанд . Но не това ми е смисъла на темата. Аз си го смятам за кечиста от мървтите който ако сега излезе ще предизвикай най-големия РОР евър. Освен да има обратен ефект и да настане гробна тишина. Даже в коментар под клипа по-горе четох някакво мнение, как някакъв тип пише "Представяте ли си да се объркат и да го пуснат сега". Шантава работа. Савидж и Еди - ООУ ЙЕАХ. Но Беноа има потенциала за залорушач направо! Link to comment
itzo1994 Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Kevin Nash. Macho Man определено. Link to comment
ShaolinMonk Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 Хайде бе, раздвижете темичката . Link to comment
ShaolinMonk Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 Ок признавам си. Темата ми е СКРИТ опит за повдигане на темата "Беноа" за пореден път. Просто едно нещо не мога да видя в съвременните кечисти които го играят психо. Дори и за кечисти отпреди Беноа. Ама "стъкления" поглед от 9-тата секунда на това интро е по-плашещ от Гробаря, Кейн, Бугимен, Брей Уаят (ПФ), Лео Крюгър, етцитера ............................. . Дремел ли е психопата в него и може ли да се каже, че взима участие в един от великите мачове в историята на кеча? Айде ако темата ви е тъпа, я заключете и изтрийте сега вече . Извинявам се ако създавам излишен модераторски труд. П.П. А ако темата остане, прекръстете я на "Better Wolverine" Link to comment
gardax Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Аз винаги съм си мислел , че е превъртял в даден момент малко преди да стане инцидента.Сметни как трябва да се държи човек в подобна ситуация и дали , ако е бил щтракнал по-отрано е нямало да бъде повече от видно на абсолютно всички около него. Link to comment
ShaolinMonk Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 Да. Но все пак в тотално измислените (или грешно преведени) интервюта от малоумните (но класически) бг-кеч списания от миналото, бях чел, че винаги се е чувствал като ................ цитирам - "Куче на много къса верига с пет квадратни мили двор пред себе си". Останало ми е спомен. П.П. в едно такова бях чел, че някой от Дъдлитата бил приличен математик между другото . Но това е друга тема . Link to comment
antropophagus Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Песента на която излиза е мега брутална, няма да ми омръзне да я слушам. Иначе както се беше изразил един - Крис Беноа е ходещ стероид, но на ринга даваше всичко от себе си. Пък за тоя случай с него и семейството му, излишно е да се коментира, особено пък вече като е минало доста време от тогава. То какви ли конспиративни теории нямаше - че Кевин Съливан е истинският убиец и още куп други, абе заеби... помня, че и някакъв келеш го бяха хванали за разпит, дето подправил в уикито с доста безвкусна шега, че Крис Беноа бил умрял, точно преди действително това да се случи. Link to comment
ShaolinMonk Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 И все пак ми липсва на ринга. П.П. Помощ. Не намирам читав торент на КМ20 Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.