antropophagus Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Мда, има варианти стига Андерсън да има желание - аз бих искал да го сбият и с Шогуна примерно, би бил интересен сблъсък според мен, че нали двамата ще водят TUF Brazil ама с уговорка да не се бият накрая. Ама Андерсън бях чел, че май нямал и желание да се бие с бразилци вече. Не знам... Link to comment
Gooner_4 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Диаз е истински боец,кой каквото иска да говори.Иска се кураж да приемеш двубой с опонент ,който е една категория над теб,и според мен Ник направи шоуто като изобщо не изглеждаше напълно обречен.Може да е тревоман,хулиган и т.н ,но не се скри,а този двубой го искаше още преди няколко години,преди Паяка да си счупи крака.Респект и за двамата. Яд ме е за Джо Лоузан.Много симпатичен боец и с голямо сърце,винаги е удоволствие да го гледаш. Link to comment
antropophagus Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Джо Лаузон и мен ме кефи, наистина е голям войн и излиза да се бие винаги мъжки - това, което за мен е истински mma боец. Извинявайте ако е спам, но гледах мача Диаз - Андерсън току-що повторно и бих искал да споделя впечатленията си. На трезва глава, без сдухването и целия респект към Силва, съм с малко по-различно мнение от досегашното. Мачът беше много много по-оспорван отколкото ми изглеждаше първоначално. Направо се изненадах колко голям октагон контрол имаше Ник Диаз и този път срещу Силва, почти през цялото време бих казал дори. Вкара и много добри ритници - явно тренировките с Артем Левин и Джо Шилинг са си дали отражение. Общо взето - 1-ви и 2-ри рунд бяха равностойни даже ми се струваше, че Диаз взимаше превес базирано на октагон контрол и ритници/боксови комбинации, но де да знам... първи рунд като цяло беше повече траш толк и маймунджилъци , но Диаза вкара някои много добри удари, Андерсън също към края, де. 3-ти и 5-ти рунд бих ги дал на Андерсън, в тях взе, че се поразвихри, но и там нещата са на кантар както при 1-ви и 2-ри. Четвъртият също ми се стори, че Диаз направи повече. Абе не знам... честно казано на мач на Ник Диаз не ме ебе за десижъна, бахти бичмето е. Don't be scared, homie! Link to comment
BulletClub Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Адмирации за Диаз.Уникален е просто.Ясно се видя, че Силва беше напрегнат през цялото време на мача и внимателно плануваше действията си, а Ник беше този, който направи шоуто.Може би леко премина границата с маймунджулъците си, но пак се справи доста добре. Link to comment
gboy Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Много се изкефих за Тиаго Алвеш - страшен шут и взе победа, която според мен нямаше как да вземе иначе. Става и така понякога в ММА, това момче - Джордан Мейн - изглеждаше страховито в първия рунд, но още му е рано да почва с маймунджалъците в октагона. Млад е още, има да расте, добри неща може да очакваме от него. Тиаго Алвеш, колкото и да го харесвам, не мисля, че ще стане някога пак тая машина, която беше преди. Първия рунд го разбиха и ако не беше го пласирал толкова точно тоя шут, не се виждаше много как ще обърне мача. Много хубав мач на Leites и Boetsch, и там мисля, че малко в последния момент се обърнаха нещата - Тим удря здраво и ако беше задържал още малко на крака след тия тупаници, дето ги вкара, можеше и да си спечели мача, но избърза, беше свален и там вече бразилеца си беше в свои води. Иакуинта също изкефи - нямаше как да го спрат по-рано мача, защото Лоузан просто се бранеше достатъчно адекватно за да го спре съдията. Пак добре, че го спря, когато започнаха да летят ударите, защото много съдии щяха да го оставят докато не падне, което не е редно за мен - видимо е на къде отиват нещата, няма нужда от повече. Ко-мейн ивента беше разочароващ. Не знам кой беше тоя съдия, дето е дал 30-27. Уудли игра доста предпазливо и освен втория рунд, който убедително спечели, другите си бяха на кантар. Скапан мач, от който и двамата изгубиха. Link to comment
Monteso Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 UFC 183 payouts and salaries: Here's the complete list of UFC 183 payouts and salaries: Anderson Silva: $800,000 ($600,000 to show, $200,000 to win)Nick Diaz: $500,000Silva def. Diaz via unanimous decision Tyron Woodley: $139,000 ($65,000 to show, $65,000 to win, and $9,000 penalty from Gastelum)Kelvin Gastelum: $30,000 (Given $21,000 after penalty)Woodley def. Gastelum via split decision Al Iaquinta: $36,000 ($18,000 to show, $18,000 to win)Joe Lauzon: $36,000Iaquinta def. Lauzon via technical knockout Thales Leites: $48,000 ($24,000 to show, $24,000 to win)Tim Boetsch: $52,000Leites def. Boetsch via submission Miesha Tate: $76,000 ($38,000 to show, $38,000 to win)Sara McMann: $25,000Tate def. McMann via majority decision Derek Brunson: $50,000 ($25,000 to show, $25,00 to win)Ed Herman: $47,000Brunson def. Herman via technical knockout John Lineker: $35,700 ($14,700 to show including penalty for not making weight, $21,000 to win)Ian McCall: $22,300Lineker def. McCall via unanimous decision Rafael Natal: $58,000 ($29,000 to show, $29,000 to win)Tom Watson: $16,000Natal def. Watson via unanimous decision Diego Brando: $24,000Jim Hettes: $16,000Bout was scrapped due to Hettes' illness, but both men received show money Ildemar Alcantara: $32,000 ($16,000 to show, $16,000 to win)Richardson Moreira: $8,000Alcantara def. Moreira via split decision Thiago Santos: $26,000 ($13,000 to show, $13,000 to win)Andy Enz: $8,000Santos def. Enz via technical knockout The total disclosed payroll for UFC 183 was $2.08 million. MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
Kalata Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Thales Leites: $48,000 ($24,000 to show, $24,000 to win) Tim Boetsch: $52,000 Взел е повече въпреки че падна ли? Жалко за Boetsch иначе, може би най-интересният за гледане в тази категория. Link to comment
OyeaH Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Miesha бих я праснал, добри пари взима. Link to comment
gboy Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Взел е повече въпреки че падна ли? Доста често се случва в ММА-я Link to comment
dadoktor Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 WOW, наистина смешни пари за повечето спрямо много други спортове. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.