nWoHulkster Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 NJPW "THE NEW BEGINNING IN OSAKA" (NJPW World)February 11th, 2015Osaka BODYMAKER COLOSSEUM1. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: ReDRagon (Kyle O'Reilly & Bobby Fish) © vs. Time Splitters (KUSHIDA & Alex Shelley) vs. The Young Bucks (Nick Jackson & Matt Jackson)2. IWGP Jr. Heavyweight Title: Kenny Omega © vs. Ryusuke Taguchi3. IWGP Tag Team Title: Hirooki Goto & Katsuyori Shibata © vs. Karl Anderson & Doc Gallows4. IWGP Heavyweight Title: Hiroshi Tanahashi © vs. AJ Styles Link to comment
parcaleste Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 С четири мача и вече изглежда минимум достойно шоу след Wrestle Kingdom-a. Link to comment
nWoHulkster Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 NJPW "THE NEW BEGINNING IN OSAKA" (NJPW World)February 11th, 2015Osaka BODYMAKER COLOSSEUM7,500 Fans - Super No Vacancy Full House1. Sho Tanaka beat Yohei Komatsu (5:38) with a Boston Crab.2. Mascara Dorada & Tiger Mask beat Captain New Japan & Manabu Nakanishi (5:03).3. Chase Owens & Rob Conway beat Hiroyoshi Tenzan & Jushin Thunder Liger (7:53) with a Package Piledriver by Owens on Liger.4. Kota Ibushi beat Tomoaki Honma (12:15) with a Phoenix Splash.5. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: The Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson) beat reDRagon (Bobby Fish & Kyle O’Reilly) © and Time Splitters (Alex Shelley & KUSHIDA) to become the new champions (13:31) with a More Bang 4 Your Buck on KUSHIDA.6. IWGP Jr. Heavyweight Title: Kenny Omega © beat Ryusuke Taguchi (13:58) with a Katayoku no Tenshi. [1st successful defense]7. Kazuchika Okada, Kazushi Sakuraba & Toru Yano beat Bad Luck Fale, Tama Tonga & Yujiro Takahashi (11:45) with a Rainmaker by Okada on Tonga.8. Satoshi Kojima, Tetsuya Naito & Yuji Nagata beat Shinsuke Nakamura, Tomohiro Ishii & YOSHI-HASHI (16:30) with a Stardust Press by Naito on YOSHI-HASHI.9. IWGP Tag Team Title: Doc Gallows & Karl Anderson beat Hirooki Goto and Katsuyori Shibata © to become the new champions (16:26) with a Magic Killer on Shibata.10. IWGP Heavyweight Title: AJ Styles beat Hiroshi Tanahashi © to become the new champion (26:08) with a Styles Clash.= Tanahashi and reDRagon fell in their 2nd defenses, and Goto & Shibata lost their titles in their 1st defense.= Tanahashi bled in the main event.= New Japan's newest roster member, Mascara Dorada, challenged Omega. Link to comment
parcaleste Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Трябва нещо да измислим с това как ги пускаш тези резултати, че бях изключил и се насолих подобаващо. И това не е сефте. Link to comment
gboy Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Мача на AJ ще го гледам, другите - само ако някой е много препоръчан Link to comment
Shawn_Michaels Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Не съм гледал още никой мач ще го направя по-късно ама видях интервюто след това,AJ мачка и леко го раздава като Шон 90s долен такъв suck it ,много е голям в момента и Браян и Ролинс могат само да се надяват да достигнат неговия левел,радвам се че се махна от TNA "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Shawn_Michaels Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Гледах мача на AJ Styles не беше нещо велико ама стабилна работа(около 4 звезди),целия мач си разменяха ролите като нито единия не изглеждаше слаб,но в крайна сметка накрая Стайлс взе победа и то чиста,което ме изненада много силен пуш ,но той го заслужава. Коди Хол съм надъхан да го видя какво представлява на ринга,дано се бие скоро в някой по сериоизен мач ама е баси големия,хванал е от баща си. We Are Bullet Club and We are REAAAAAAAADYYYYYYYYYYYYYY AJ определено не копира DX Suck It how about that ама важното,че му се получава,доста стабилен стейбъл за изградили. "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
degenerat 2 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Първите няколко мача, както обикновено няма да ги коментирам по отделно, тъй като няма какво толкова да се каже. Стабилен opener, между двамата млади лъвове, спрямо даденото им време. Към NWA инвазията отдавна изпитвам единствено апатия, та в общи линии и за този отборен мач ми беше все едно. Kota Ibushi vs Tomoaki Honma - страшно добър мач. Не е истина колко е over Honma и реакциите към него допринесоха сериозно като усещане за мен. Работата на ринга напълно естествено беше на чудесно ниво, все пак имаме двама от най-добрите worker-и в света. Young Bucks vs reDRagon vs Time Splitters - страхотен мач! Ненормална бързина, луди spot-ове, невероятни обрати и драма в края. Изненадващо за мен успяха да вкарат нови моменти спрямо предните им неща като двойния Facebuster от Jackson за Драконите и Пеле Кик-а изпълнен от KUSHIDA. Донякъде в NJPW подобни срещи можем да ги вземем за нещо обичайно и даденост, но навсякъде другаде такъв мач ще си е истинско събитие. Трите най-добри отбора в света без никакъв спор. Kenny Omega vs Ryusuke Taguchi - пълно разочарование за мен. Тези които ми четат постовете (да, и двамата) знаят, че обикновено рядко пиша нещо негативно, но тук нещата бяха твърде зле. Обнадеждаващо начало, но това с флага ми дойде в повече, както и цялта среда, изхабеното време за която, уви, не мога да си върна. Явно просто цялата история, не беше моя тип. Краят беше добър, но не ми оправи лошият вкус като цяло. Атаката след мача беше меко казано брутална, Bullet Club мачкат. Надявам се Omega да се насочи към нещо по-смислено в идните месеци. Satoshi Kojima, Tetsuya Naito & Yuji Nagata vs Shinsuke Nakamura, Tomohiro Ishii & YOSHI-HASHI - добри моменти и build преди Nakamura-Nagata и ОК мач. Моментите между Kojima и Ishii също бяха силни, жалко че не ги видяхме в мач за NEVER титлата преди рейнът на Ishii да приключи. Doc Gallows & Karl Anderson vs Hirooki Goto and Katsuyori Shibata - в общи линии стандартен мач между двата отбора. Не съм особено голям фен на срещите им, а и се изненадах леко неприятно от бързата смяна, но с оглед резултата от МЕ-та нямам нищо против нея. AJ Styles vs Hiroshi Tanahashi - достатъчно стабилен и доста по-различен от това което очаквах МЕ. Инцидентът с Tanahashi може би даде отражение, но историята след това беше перфектна - атаки насочени към главата и почти пълен контрол от AJ. Не очаквах смяна, но доминацията на Bullet Club отново е пълна. Моментите с тях след това и пресконференцията - отново много добри. Като цяло стабилно шоу с няколко много добри мача (МЕ-та, Bucks-Splitters-reDRagon, Honma-Ibushi), но и нормално, в някаква степен посредствена останала част. Все пак ако оставя настрана NJPW стандартите, определено заслужаващо си погледа шоу. THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO Link to comment
parcaleste Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 На фона на летвата, която вдигнаха миналата година и преди месец с WK9 - посредствено шоу. Гледах и онова от Korakuen Hall и то ми хареса в пъти повече, макар че тук се случиха големите неща, на които също се изкефих подобаващо (въпреки, че си оспойлих Мейн Ивента). Ще карам накратко като колегата: - Ibushi с/у Honma за мен бе мачът на вечерта. Може би тук малко се изненадах от офанзивата, която му беше дадена - доминираше през целия мач и накрая Ibushi спечели малко от нищото. Реакциите, които получава предвид позицията си в карда са титанични и вярвам, че лека-полекка ще започне да трупа победи, за да се издигне. Не казвам до Световен шампион или от сорта, макар че нищо не се знае, но при положение, че Ibushi бе освиркван при почти всяка своя офанзива и определено при края на мача си е показател. Най-малкото винаги доставя качествен мач, а това в NJPW е плюс, а не юзда за push; - тройният мач за Jr. титлите беше добър, но вече се поуморих от комбинациите между тези три отбора - вече сме видели общо взето всичко от тях. С това не искам да кажа, че мачът бе слаб, но просто ми се ще да погледам малко повече класически tag team wrestling между тях. Като в началото на миналата година; - Omega и Taguchi беше тотален провал и за мен. Ясно ми е, че Kenny го играе комиксов герой (трябва да си сляп за да не видиш това), но Taguchi ми е просто никакъв. Просто не мога да го приема насериозно, а цялата му гъз-офанзива ми идва хептем изнанагорно. Това със знамето беше нещо, което бих очаквал да видя в WWE, но в NJPW вече ми дойде прекалено; - Kojima, Naito & Nagata vs Nakamura, Ishii & YOSHI-HASHI се получи доста добър мач (изненадващо предвид участниците в него), но повече наистина не мога да кажа, защото не успях да го изгледам много съсредоточено, просто ми направи впечатление, че имаше от всичко. Както съм отбелязвал и преди Naito като heel ми е много по-симпатичен - толкова е лесен за мразене, почти като The Miz... - мачът за Отборните титли беше доста (ДОСТА) по-постен от този на WK9 и честно казано, ме остави объркан. Явно ще има някаква различна програма за Goto и Shibata, иначе не виждам логиката в това толкова бързо връщане на титлата (имаше смисъл и за края на шоуто, но само заради това? По-добре не); - Main Event-ът го гледах веднъж и ме разочарова, но тогава бях пред заспиване и реших да му дам втори шанс. Ами страхотен сторителинг и реагиране "в крачка" и от двамата. Това с аркадата, загубата на фокус и концентрация заради удара и кръвта, фиксирането на AJ върху проблема... не знам как са мислели да се развие този мач оригинално, но се радвам, че се получи така, защото създаде поредното усещане за реално случващо се спортно събитие, а не за нещо скриптирано от край до край. Палци горе за всички замесени. Накрая празненството беше огромно... буквално и преносно. Скоро само един ринг няма да е достатъчен за да събере Bullet Club-а, трябва да измислят нещо да поредуцират членове, може би, не знам. Ще направят NWO фейла и няма да е красиво. AJ още изглежда/се чувства малко странно с микрофон в ръка, но е успял да навлезе в някакъв образ и му се получават нещата, вършат работа. Като цяло съм доволен. Постла се повече от добре за следващите месеци. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.