Jump to content

Bermane Stiverne vs Deontay Wilder - 17 януари 2015


Recommended Posts

Bermane Stiverne, който ще се бие срещу Deontay Wilder. Плановете са Klitschko да се бие с победителя от този двубой като се опита да обедини всички титли.

 

Klitschko vs. Wilder - това ще е интересен мач. 

 

 

 

---

Loop - това и следващите 10 мнения в темата са преместени от темата за мача на Кличко срещу Пулев.

Link to comment
  • 1 month later...
Shawn_Michaels

Klitschko vs. Wilder - това ще е интересен мач. 

Аз не мисля че Stiverne ще загуби като цяло не съм много запознат и с двамата ама Stiverne вдъхва респект от това което гледах докато гледах как David Haye разхвърля Wilder :D ,според мен Stiverne определено не е за подценяване макар още да няма победи върху много големи не случайно е с титлата

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Нещо се бъркаш, Дейвид Хей никога не се е бил с Уайлдър. Деoнтей е непобеден и всеки мач досега печели с нокаут. 32 ot 32.

 

Link to comment

Нещо се бъркаш, Дейвид Хей никога не се е бил с Уайлдър. Деoнтей е непобеден и всеки мач досега печели с нокаут. 32 ot 32.

Не , така е наистина не се бърка! Wilder му беше за спаринги заедно с Wach. И наистина бая го мята !

Link to comment
Shawn_Michaels

Има да ама класата си личи,той мача наближава според мен Stiverne ще запази ще видиш,Wilder може да няма загуба ама това не е толкова важно,а Stiverne има само 1 загуба и тя е преди доста години,а и Stiverne би вече 2 пъти Ареола втория път с КО,а Wilder не се е доказал още с никой голям.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Това да съдиш по едноминутно видео, в което са събрани 3 отделни спаринга, си е меко казано малоумно.

Link to comment
Shawn_Michaels

Не ми се спори мача идва на 17 януари е тогава ще видим кой прав кой крив :) ,тоя спаринг не е база за сравнение,но Wilder досега не е победил никой голям,а Stiverne въобще не е за подценяване,не знам защо мислите,че ще загуби вижте и някоя боксова ранклиста ако трябва,не случайно е шампион.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Това ,че не е победил никой голям си е истина , противниците му са смешници с все Ляхович , но и Стивърн не е бил кой знае какви имена досега. Да Ареола е сериозен , но има навик да излиза от форма и да се освинва брутално ( като при мача с Адамек) . Рей Остин никога не е бил елитен боец , другите му противници повечето не съм ги чул.

 

Мачът ще е интересен и аз не знам кой ще победи.

 

Link to comment

Наскоро търсих някаква обща тема за бокс във форума, но не открих. Явно ще си коментираме в тази.

 

По повод Стивърн - Уайлдър... първи сериозен мач на американеца и ще ми е много интересно какво ще стане. Аз все още съм скиптичен относно шансовете на Уайлдър с-у Кличко основно поради липсата на сериозни противници в кариерата му. Иначе признавам - удря силно.

 

Фюри, колкото и да е странно, мисля че може да е труден за Кличко, най-вече защото има силен прав и значително по-голям размах. Кличко досега не се изправял с-у боксьор, с-у когото няма как да контролира дистанцията, а отделно в правите на Фюри има доста сила. Помня KD с-у Кънингам и смятам, че беше плод на подценяване, каквото с-у Кличко не би трябвало да има. Четох интервю с някой от треньорите на Кличко, който каза, че счита брадичката Фюри за изключително добра. Друг е и въпросът, че с-у Кличко само добра брадичка не е достатъчна, както видяхме в мача с Поветкин, който поне за мен е боксьорът с най-добрата брадичка и това пролича с-у Кличко. Искаше ми се да видя Фюри с-у Антъни Джошуа, но на Джошуа му е рано да му дадат такъв шанс, а той подобно на Уайлдър разполага с много сила. Фюри е само на 26г. и ми се струва, че ще сгреши ако избърза за мач с Кличко, но той точно това ще направи.

 

Дженингс изглежда най-вероятния следващ противник на Кличко за април-май. Много ми е симпатичен, но шансовете му са минимални. Има много добра физическа подготовка и се движи добре, но не виждам как ще затрудни Кличко. Височината му от 1.88 лъже доста, защото въпреки нея размахът му е измерен 2.06 - точно колкото на Кличко, което обаче също лъже, защото въпреки този размах Дженингс трудно държи дистанция. Правият му категорично не е достатъчно силен, за да затрудни Кличко. Виждал съм го да нанася сериозни поражения с ъперкът, но с-у Владимир не виждам как ще се стигне до там. Отделно, че престижната победа на Дженинс с-у Перез си беше нарисувано равенство, доста спорно отсъдено като победа за американеца. Прави ми впечатление обаче като доста "мислещ" боксьор и кой знае - защо пък да не измисли нещо, с което поне да затрудни Кличко.

 

Друго в ползва на Кличко, което с пълна сила важи и за Уайлдър и Фюри е, че всички тези имат оскъден опит като аматьори и са започнали да се боксират доста късно. Дженингс е наблягал на атлетиката и баскетбола и след като се е родила дъщеря му се е захванал сериозно с бокс. Подобна е и историята на Уайлдър, на когото дъщеря му се е родила с гръбначно увреждане и нуждата от средства го принудила избере бокса за професия. Фюри сам разказа след един мач как преди 3-4г. е бил едва ли не алкохолик, по цял ден е лежал и менюто е било само чипс и бира. За сравнение Кличко има 140 мача като аматьор. Искам да кажа, че пред-професионалната му боксова история е много по-серизна от тази на претендентите. Като цяло, считам, че никой тези не трябва да излиза с-у Кличко преди да е победил Поветкин, а не съм сигурен, че ще могат.

 

За Пулев мога да кажа, че считах шансовете му минимални. Много добър боксьор, но не е силен ноаутьор, а с-у Кличко по точки е много трудно да се спечели, включително и по не чисто боксови причини. Хареса ми Пулев с каква нагласа се би. Противно на много хора, смятам, че това беше правилна тактика. Допадна ми, че не му се даде на мръсотиите - провокираше го много добре, особено с ударите в клинч. Мисля, че беше на път да го извади извън нерви, което щеше да е прекрасно. За съжаление тези тежки удари в първия рунд се отразиха много да движението му, а открития бокс, който показваше често води до защитни пропуски и Кличко не пропусна... С-у Поветкин също считам, че шансовете му са минимални. Със спряганите за противници на Кличко мисля, че би направил много интересни мачове, чийто изход не се наемам да прогнозирам. С-у Чисора, Такам, Шар и Перез също ще се радвам да го видя и отново не бих казал, че ще му е лесно.

 

Екзалтиран съм от бъдещото завръщане на Хей - страхотен боксьор, който определено липсваше. Очертава се интересна следваща година, включително в по-ниските катогории. С интерес чакам Мейуедър - Пакияо и Головкин - Кото.

She said I was a child born to lead... that I would be the one to teach them the difference between diamonds and dust... that I would be the one to take everything that they love and burn it to the ground, leaving nothing but ashes. She said that I would change the world.
TA-TA!

Link to comment
Shawn_Michaels

Според мен Хей има най-големи шансове да победи Кличко от всички,които са налице в момента(макар че той въобще не е в картинката и не се знае дали има дори шансове да бъде противник на Кличко),Уайдър много бързо го спрягате да се бие срещу Кличко при положение че още не е победил Стивърн и според мен няма да го победи,но дори и това да стане Уайдър не може се пази добре,а Кличко точно такива ги обича.

Относно Тайсън Фюри няма класата да бие Кличко според мен и нашия ще го бие както победи Мариуш Вах.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Явно има сериозен интерес към мача, което е похвално. Реших, че е по-добре да си има отделна тема, а не да пълним онази за Кубрат-Владимир.

Link to comment

Аз все още съм скиптичен относно шансовете на Уайлдър с-у Кличко основно поради липсата на сериозни противници в кариерата му. Иначе признавам - удря силно.

 

Точно заради това мач срещу Кличко би бил интересен. Секунда невнимание и upset... 

 

Stiverne е приличен боксьор и ако издържи 3-4 рунда срещу Wilder, мисля че последният няма да има голям шанс.  

Link to comment

Wilder го хранеха само с некви jobber-и и му лягаха яко, но и Stiverne е една дебела печка, която няма нито една адекватна победа, освен срещу Chris "торбата с лайна" Areola.

Klitschko ги бие в един рунд и двамата. Консенсус е, че само КОбрата може да бие Klitschko, ако вторият спре да бяга и да се крие като путка. #mafia #prodyljavamenapred

Link to comment
  • 2 weeks later...
Shawn_Michaels

Добро видео вкара ме в играта,нямам търпение сега за мача и не само мисля че Стивърн ще запази,но и искам му смачка главата на тоз отворения дрисльо,но ще видим какво ще стане,този мач определено има интрига кой ще е победителя.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Определено като поведение ми допада повече Stiverne, но искам да видя мач между Klitchko и Wilder за титлата, а това няма да се случи ако последният не победи на 17-ти. :)

Link to comment
Не ми се спори мача идва на 17 януари е тогава ще видим кой прав кой крив

 

 

нямам търпение сега за мача и не само мисля че Стивърн ще запази,но и искам му смачка главата на тоз отворения дрисльо

 

:laugh:  Shawn се възгордя след като Кокала би Кормие и даде поредната експертна прогноза. Казах ти че спарингите лъжат :D .Ако се вярва на Кубрат , на спаринг бие всички боксьори на Зауерланд  наред 

 

Впечатляващо представяне на Деoнтей , за първи път се бие след 4 рунд и спечели убедително.

 

Link to comment

Ако може някой да даде линк за целия мач?

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
Shawn_Michaels

:laugh:  Shawn се възгордя след като Кокала би Кормие и даде поредната експертна прогноза. Казах ти че спарингите лъжат :D .Ако се вярва на Кубрат , на спаринг бие всички боксьори на Зауерланд  наред 

 

Впечатляващо представяне на Деoнтей , за първи път се бие след 4 рунд и спечели убедително.

Не познах да съжалявам виновен съм :unsure: ,но просто това ми беше мнението и не съм съдил само заради тоя спаринг,но и Стивърн не е Хей,просто тоя Деонтай ми е антипатичен,не съм го гледал мача още ся ще го вида

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...