StreetGloW Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Не заслужава нито един от двамата да е шампион. Това е най-невероятното заключение което видях в тази тема! Обясни ми как стигна до него? Ако не могат да изкарат 6 минути, защо ни ги представят като "професионалисти"?! Какво значи за теб "професионалист" ??? Link to comment
gardax Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 А да забравих да кажа и аз още нещо примерно Вердум за мене е измислен шампион ама просто така се развиха нещата примерно Дос Сантос ще го бие само,че няма се стигне до там защото Веласкес вероятно ще обедини титлите,освен Сантос смятам,че и Арловски също ще бие Вердум ама така ще се развият работите,че титлите пак ще отидат при Веласкес и надали някой от тея тримата ще го бие в близки времена,това е един опорочен кръг,който няма се прекъсне все пак аз стискам палци за Арловски,който може би има най-голям шанс да победи Кейн,но нещата са много оплетени Вердум е човека , който никога не трябва да се отписва.Няма години , няма underdog , няма амортизация , ако някой в тази компания може да приспи като улично куче всеки топ играч , след като е изял една камара бой е Вердум.Това е наследника на братята Ногуера , и най-адекватният събмишън граплeр в света , не в мма-я или в ufc. Link to comment
Shawn_Michaels Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Вердум е човека , който никога не трябва да се отписва.Няма години , няма underdog , няма амортизация , ако някой в тази компания може да приспи като улично куче всеки топ играч , след като е изял една камара бой е Вердум.Това е наследника на братята Ногуера , и най-адекватният събмишън граплeр в света , не в мма-я или в ufc. Съгласен съм с всичко което каза за първи път .Това е относно качествата на Вердум,това е реалността че в днешни времена е най-добрия heavyweight submission специалист,но това не променя факта че Сантос и Арловски ще го бият,били са го преди.има загуби точно от тея двамата,ще го бият и пак и няма да е с submission ,вероятно и ще се случи поне единия от тея двамата мача,но няма да е за титлата тогава ще си говорим пак за това и кой крив кой прав.Отностно бъдещото обединяване на титлите с Веласкес,не виждам ти как виждаш работите ама не мисля че Вердум има голям шанс срещу Кейн,защото Веласкес е машина. "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
gardax Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Съгласен съм с всичко което каза за първи път .Това е относно качествата на Вердум,това е реалността че в днешни времена е най-добрия heavyweight submission специалист,но това не променя факта че Сантос и Арловски ще го бият,били са го преди.има загуби точно от тея двамата,ще го бият и пак и няма да е с submission ,вероятно и ще се случи поне единия от тея двамата мача,но няма да е за титлата тогава ще си говорим пак за това и кой крив кой прав.Отностно бъдещото обединяване на титлите с Веласкес,не виждам ти как виждаш работите ама не мисля че Вердум има голям шанс срещу Кейн,защото Веласкес е машина. Иска ми се Вердум да бие , защото заслужава истински колан , дори и само заради постиженията му в спорта , но суровата реалност си е , че Веласкас е твърде вероятно да си тръгне победител. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.