Jump to content

Scott Coker ще се опита да привлчече Emelianenko обратно към ММА

Monteso

15 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

15857__475x0__fedor-emelianenko-calmw.jp

Президентът на Bellator, Scott Coker заяви че планира да се срещне с един от най-добрите бойци в тежката категория, Fedor Emelianenko. 

"Получих смесени сигнали. Последния път, когато говорих с неговите хора, те казаха, че той работи за правителството си и развитието на MMA в Русия.

Ще бъда на новогодишното шоу в Япония, така че там ще говоря с него и ще видя дали има интерес."

След като преди години преговорите между Emelianenko и UFC се разпаднаха, боецът записа няколко участия в Strikeforce, докато Scott Coker беше президент там.

Emelianenko се оттегли от американската организация през 2011, когато загуби от Dan Henderson.

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

antropophagus

Мисля си, че няма да е добра идея да се връща. Просто няма какво да доказва повече, само ще направят пари на негов гръб, а ако загуби пак срещи както в Strikeforce, ще даде още един повод на хейтърите да твърдят, че бил "надценен".

Мисля си, че няма да е добра идея да се връща. Просто няма какво да доказва повече, само ще направят пари на негов гръб, а ако загуби пак срещи както в Strikeforce, ще даде още един повод на хейтърите да твърдят, че бил "надценен".

Федор си е надценен и в това няма грам хейтърство ...  Въобще спрягането му за GOAT е доста пресилено.В strikеforce дори и да приемем , че вече е бил далеч от прайм-а си като мма-ец , пак не се държа на нивото , за което той самият претендира.

Реално , ако трябва да сме честни един Шамрок беше доста по-стойносттен боец от Федор.Вердум разкри , че не е граплинг извергът , за който го мислят.Хендо показа , че да нокаутираш Федор не е непосилна задача за професионалистите на високо ниво.Още в Прайд не можеше да спре мачовете си с Крокоп , Биг Ног , Сами Шилт и  Собрал , и чакаше съдийски решения.Има точно 16 реално значими мача , като от тях 10 са истински важни , 3 са загуби , няколко съдийски решения и чисто и просто 5 мача завършени ... 

Странно обаче не се сещам кога за последно доминантен шампион е чакал за съдийски решения 50% от най-значимите си мачове.

Това лично на мен не ми говори , че Федор е мма богородицата , за която го мисли половин свят.

Само да отбележа : Шамрок , Мат Хюс , Пен , Ранди . Тито ,Джоунс , Вердум , Валазказ , Дос Сантос , Силва , Кормиер , Хендерсън , Алдо и още , и още , и още са от малкото примери колко по-добри и по-пълни бойци има от Федор и всички от гореизброените минават с класа поне в 2 аспекта Федор , а някой  във всички ...

Shawn_Michaels

Федор си е надценен и в това няма грам хейтърство ...  Въобще спрягането му за GOAT е доста пресилено.В strikеforce дори и да приемем , че вече е бил далеч от прайм-а си като мма-ец , пак не се държа на нивото , за което той самият претендира.

Реално , ако трябва да сме честни един Шамрок беше доста по-стойносттен боец от Федор.Вердум разкри , че не е граплинг извергът , за който го мислят.Хендо показа , че да нокаутираш Федор не е непосилна задача за професионалистите на високо ниво.Още в Прайд не можеше да спре мачовете си с Крокоп , Биг Ног , Сами Шилт и  Собрал , и чакаше съдийски решения.Има точно 16 реално значими мача , като от тях 10 са истински важни , 3 са загуби , няколко съдийски решения и чисто и просто 5 мача завършени ... 

Странно обаче не се сещам кога за последно доминантен шампион е чакал за съдийски решения 50% от най-значимите си мачове.

Това лично на мен не ми говори , че Федор е мма богородицата , за която го мисли половин свят.

Само да отбележа : Шамрок , Мат Хюс , Пен , Ранди . Тито ,Джоунс , Вердум , Валазказ , Дос Сантос , Силва , Кормиер , Хендерсън , Алдо и още , и още , и още са от малкото примери колко по-добри и по-пълни бойци има от Федор и всички от гореизброените минават с класа поне в 2 аспекта Федор , а някой  във всички ...

Глупости приказваш Федор и трите му загуби в Strikeforce не бяха толкова 100% просто шанс че загуби,иначе съм съгласен че в момента не е в прайма си и няма смисъл да се завръща,няма какво да доказва само може да загуби.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Има смисъл най-малкото, защото ще пълни зали с името си, а пък и съм сигурен,че ще направи 2-3 интересни мача, винаги е бил машина, първоначално ще му дадат да премине през няколко пълнежа за атракция и после дори да загуби в по-сериозен мач все пак ще направи доста пари на организацията само от билети. 

Двамата с Багата си имат минало в бойното самбо. За мене ще е ебати кефа да ги пуснат един срещу друг.

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

antropophagus

Франк определено е сред най-значимите имена в mma, и Кен също, но според мен Франк е по-широкоскроеният боец от двамата.

Но е малко странно да гледаш как Федор бива оплюван толкова лесно. Сега тия дълги анализи, бла бла, няма смисъл - и аз мога да си изчанча ей така някакви факти и да ползвам mma математика :lol: и да кажа, че Федор е най-великият, така както ти твърдиш, че Федор е с класа под изброените от теб в поне два аспекта, а от някои дори във всички. Влиянието на Федор за мен е неоспоримо, дори и топ бойците в момента да питаш, повечето от тях ще ти кажат същото вероятно.

Fedor е TOP 3 в MMA, all-time. Който твърди обратното е необразован.

Иначе завръщане няма да има. Scott Coker е видимо butthurt-нат след като откраднаха Rampage, сякаш са някоя треторазрядна компанийка (какви реално са). 

Франк определено е сред най-значимите имена в mma, и Кен също, но според мен Франк е по-широкоскроеният боец от двамата.

Но е малко странно да гледаш как Федор бива оплюван толкова лесно. Сега тия дълги анализи, бла бла, няма смисъл - и аз мога да си изчанча ей така някакви факти и да ползвам mma математика :lol: и да кажа, че Федор е най-великият, така както ти твърдиш, че Федор е с класа под изброените от теб в поне два аспекта, а от някои дори във всички. Влиянието на Федор за мен е неоспоримо, дори и топ бойците в момента да питаш, повечето от тях ще ти кажат същото вероятно.

Фактите говорят единствено , че е overrated ...  просто няма какви други факти да ползва , който и да е да докаже , че Федор е човекът.

Влиянието му е голямо , а истинската му мма кариерата нищо кой знае какво.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...