Jump to content

Добри турнири през 2014


Tr!oN

Recommended Posts

Интересно ми е на мен, като човек който не следи indie федерациите, кои са били най-готините турнири през годината? Така и други хора като мен, които следят само WWE и TNA, ще наваксат с хубави турнири извън мейнстрийма.

austin_aries_signature_by_anesredzic-d5b

Link to comment

Като цяло нещата , които изкарват RoH  тази година са не лоши.Не че следя всичко тяхно , но турнирите  , които съм гледал са били на доста добро ниво поне според мен.Аз лично ги харесвам повече от ТNA и звездите им са добре изградени и способни и така.Иначе гледам , че съфорумниците хвалят доста Луча Ъндърграунд , но над тях нямам никакви впечетления.

Link to comment

Няколко предложение от мен, тая година се отгледах на индита:

 

- Battle of Los Angeles на PWG. Ежегоден турнир, състои се от 3 вечери. Високо качество на кеча, типичните за федерацията комедийни моменти и някои страхотни мачове. Определено ми остави много добро впечатление.

 

- Eleven, oтново на PWG. Ако не ти се гледа цялото шоу задължително виж последния мач, за отборните титли- The World's Cutest Tag Team (Candice LeRae & Joey Ryan) vs The Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson). Лично на мен, това ми е един от любимите мачове, не само за тази, ами и за последните няколко години. Силен кеч, брутални спотове, дори и кръв. Просто трябва да се изгледа.

 

- Ring of Honor- всичките им шоута бяха качествени, но ако мога да избера някои, които се струва да се видят, това са War of the Worlds, Best in the World, All Star Extravaganza 6, Glory by Honor и Final Battle.

 

-G1 Climax- който и ден от шоуто да си пуснеш няма да сбъркаш, невероятно качество на кеча. Ден 7 като, че ли предложи най- добрите мачове, като кулминацията беше AJ Styles vs Minoru Suzuki.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Iceman33 в общи линии e изброил по-главното, но все пак да добавя и някои неща по моя предценка:

ROH - към вече изброеното бих добавил 12th Anniversary, Death Before Dishonor Night 1 и финалът на Survival of the Fittest.

По-подробно за всичко през годината в компаниятатук.

PWG - най-вече посочената BOLA и по-специално Night 3, но иначе бих препоръчал всички шоута за годината (които и без това не бяха много). За мен без съмнение най-добрата чисто откъм кеч компания в САЩ и втората най-добра в това отношение в света след New Japan.

По-подробно и коментар за отделните шоутатук.

CZW - откъм качество To Infinity, Cerebral и МЕ-та на Down With The Sickness. TOD-a също беше страхотен, но той си е специфичен за фенове като мен.

По-подробно и коментар за шоутататук.

EVOLVE - почти всичко, но в най-голяма степен EVOLVE 25 и EVOLVE 35, и двата event-a бяха ненормално добри.

По-подробно и коментар за шоутататук.

Dragon Gate USA Open The Ultimate Gate  - тъжен от моя страна event (Gargano губи титлата), но много добър като мачове, гост участия и всичко останало на него.

CHIKARA You Only Live Twice - малко като HM за компанията, първата част не е нищо особено, но МЕ-та е просто прекрасен, ако си запознат с историята му.

Предполагам под 'indy' в темата се има предвид всичко извън американския mainstream-a, така че да включа и нещата от любимата Япония.

NJPW - разбира се на първо място Climax-a, който предполагам (и се надявам) е бил гледан от всички, освен това Wrestle Kingdom (дори само заради величието и атмосферата на шоуто, какво остава като добавим страхотния кеч) и Power Struggle.

NOAH - шоутата от 5-ти и 21-ви юли, както и повечето защити на Marufuji като мачове.

DDT Ryogoku Peter Pan - най-голямото шоу за годината за компанията и едно от по-големите в Япония с определено впечатляваща и уникална атмосфера. Tanahashi vs Takeshita - има ли нужда от повече?

Върху Мексико за съжаление нямам по-обстойни впечатления през годината.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...