Jump to content

Анкета: любимо кеч- шоу за 2014 (WWE/ NXT/ TNA/ RoH)

Iceman33

Wrestling  

37 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Кое е любимото ви WWE PPV за 2014?

-WrestleMania 30.Епично начало с 3-те легенди, прекратения стрийк, приличен мач м/у Хънтър и Брая, доминацията на Shield и изненадващо силен МЕ със заслужена победа за Даниел.Силно PPV и една от най-запомнящите се Мании със сигурност.

Кой е любимото ви NXT live special шоу?

-Тука се колебах между изминалия R Evolution и Arrival, но ще дам глас за 2-рото.Все още помня невероятният мач м/у Зейн и Цесаро.

Extreme Rules, SummerSlam, Survivor Series и Payback също се получиха добре.

От на TNA, действително нито едно не ми харесва и дори не ги помня, а ROH гледам рядко, че за да дам компетентен глас.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Гласувах за SummerSlam . Годината завърши зле , но споменът как Брок изнасилва Сина ще ме топли дълго време . Не помня да съм се радвал толкова на завършек от мач от години.

NXT шоутата бяха много хубави тази година , като цялостно качество R Evolution може би беше по-добър , но мачът Сезаро-Зейн за мен е най-добрият за годината.

Другите две федерации не ги гледам, от WWE правят страшни усилия да ги спра и тях след 20 години почти редовно гледане .  :angry: 

Райх, гледа ли NXT R-Evolution? Имам спомен, че го коментира. Племенниците ти SS ли помнят или NXT?

Дай по-сериозно, плз.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...