Jump to content

CM Punk подписва с UFC!

Sashundera

Recommended Posts

CM Punk е подписал сделка да се бие за UFC. Новината беше обявена от Punk в интервю с Joe Rogan тази вечер на UFC 181. UFC President-a Dana White написа следното в социалните мрежи, приветствайки Punk в компанията:

"Welcome to the @UFC CM Punk! #UFC #WWE"

Video: 

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Тъжното е, че ще се бие в WW или MW, а там много некадърници,които да му джобят, няма и не знам как ще го правят легитимен draw.

Shawn_Michaels

Това не може да е истина :huh: ,звучи нереално Пънк си вярва явно,нямам търпение да го видя в действие(не виждам голям потенциал в него,но пък знае ли човек и в двата случая ще ми е доста интересно да го видя),Welterweight там са прекалено леки Пънк надали ще свали толкова кила колкото и да,Пънк е висок,а Midleweight e една от най-тежките дивизии в момента конкуренцията там е луда просто midleweight and light heavyweight има най-много талант в UFC просто Пънк не го виждам.

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Това не може да е истина :huh: ,звучи нереално Пънк си вярва явно,нямам търпение да го видя в действие(не виждам голям потенциал в него,но пък знае ли човек и в двата случая ще ми е доста интересно да го видя),Welterweight там са прекалено леки Пънк надали ще свали толкова кила колкото и да,Пънк е висок,а Midleweight e една от най-тежките дивизии в момента конкуренцията там е луда просто midleweight and light heavyweight има най-много талант в UFC просто Пънк не го виждам.

Хахах тегаво ще е. Поне са има някакъв резон в цялата работа. От две седмици се мъчех да превъзмогна, че заеба wrestling-а заради едните комикси..

Former WWE superstar Phil "CM Punk" Brooks has signed with the UFC and will make his debut in what promises to be an exciting 2015 for fight fans.

The announcement was made during Saturday's UFC 181 card.

In addition to his years in the pro wrestling arena, Brooks, 36, is a Brazilian Jiu-Jitsu practitioner who has trained with renowned black belt Rener Gracie.

Other pro wrestling standouts who have made an impact in the Octagon include former UFC heavyweight champions Brock Lesnar and Josh Barnett, and UFC Hall of Famer Ken Shamrock.

Brooks' debut will take place at a date and location to be announced.

-

Различен е много случая от Шамрок и Леснар. Шамрок си е ММА легенда, която в последствие навлиза в големия кеч, а не обратното. Леснар пък, доста млад се пренасочва към ММА (пък и тежките бойци имат възрастово по-късна кулминация във формата си). Да не говорим и че Леснар наистина е животно, много атлетичен здрав и очевидно работещ звяр. И пак разликата от тежката до средна/уелтър е от земята до небето. Последните две са много по-трудни. Да не говорим и че Пънк е на 36 и няма зверска физика.

Иначе Пънк коментира в интервюто, че ще прави сега пробно сваляне на килограми, за да може да избере към коя категория да се насочи. Другото което каза или поне аз до колкото разбрах, че още не знае с кой треньорки щаб ще работи. Това също си е голям фактор. Интересно ще е да се види какво ще направи, но си мисля че ще е провал.

Може да се пусне при тежките като килограми е за тях :)

П.С.  Не очаквах че е толкова тъп , яко ще му надънят каската .

В такива моменти мисля, че Cranky Vince може да е истинския.  :laugh:

Иначе и аз съм изненадан. Имах подозрения, че ще се пробва в UFC (не толкова подозрения, колкото той самия го е казвал), но не чак толкова скоро след като напусна WWE и каза, че иска да си почива у дома и да си се кефи на парите. Punk e голям удар за UFC, интересно ми е с колко ще се дигне интереса към тях, заради него. И примерно един Del Rio (който също имал noncompete клауза за UFC) дали ще опита да се върне в MMA.

Успех му пожелавам, не бих искал да го размажат (веднага) .

Радвам се за Пънк, това си му беше мечта от доста време. Човека си каза, че не му пука как всичко го определят като аутсайдер в подобен случай, просто иска да се пробва. Аз също съм съгласен с това, след като мечтае да влезе в октагона и има тази възможност, няма защо да се спира. А дали ще успее или ще бъде размазан няма значение, в случая говорим просто за опит. Ясно е, че не е фаворит и шансовете за сериозна кариера в ММА са срещу него, това няма смисъл да се обсъжда, но със сигурност неговият престой в UFC е голямо събитие и ще следя изявите му с интерес.

Не е особена изненада. Dana White знае къде има value, а в хора като CM Punk, както и Brock, но в по-голяма степен, има огромно такова, защото хора като него докарват аудитория, която обикновено не гледа UFC. Пълна противоположост с Vince, който по никакъв начин не успя да се възползва от MMA успеха на Lesnar, с което загуби доста пари.

Тук се говори за "тежки" дивизи и т.н., но CM Punk ще бъде пускан срещу хора, които са на неговото ниво, тъй че къде ще се бие няма особено значение, след като се съмнявам да се бие някога с топ талантите. Е, да, в UFC дори и най-слабите бойци пак са в Top 30 MMA бойци на планетата, но има достатъчно хора, които имат скромни умения и Punk, който не е пълен анонимник в MMA средите, ще бъде конкурентен, а дори има добри шансове да победи. При всеки случай, доста добър ход на UFC, а и за CM Punk, който ще може да възвърне популярността си и да си отвори нови възможности занапред.

Евала на човека, че се осъзна навреме и се махна от цирка, наречен "кеч"!!!Едно голямо браво, че на тази възраст е решил да приеме такова предизвикателство и да добави нещо значимо в своята кариера на боец!Личи си, че търси истинското, а ММА е "as real as it gets"(като изключим Белатор), за разлика от умиращия "кеч", апък нека WWE феновете да го хейтват по кеч форумите!

[b]Thank you EDGE! [/b]

Тоя преди дни рева от Ryback и от контузии, а сега отиде да му чупят главата? 4 мача му давам макс преди да Quit-не отново.

Много, много голямо попадение за UFC. Punk определено има бойни умения (най-вече kickboxing и jiu-jitsu), а с липсата на Georges St-Pierre, човекът има шанса да бъде новото лице на Welterweight дивизията.

Още повече, Punk е една от най-скандалните личности в кеча през последните години. Феновете му от WWE ще го следват при всяка екранна поява и според мен UFC току-що си разшириха публиката още повече.

Забавното е ,че бойците от MW дивизията ,а и не само от нея вече се надпреварват да го предизвикват.Със сигурност ще повдигне интереса и ще привлече голяма аудитория,която ще следи UFC.

И аз да съм на тяхно място и аз бих го предизвикал. Драу-а особено към първия му сблъсък ще е адски стабилен, а и в ММА целта в мачовете е не толкова да печелиш само, колкото и да изглеждаш добре правейки го. От тази гледна точка Пънк е идеалния противник, който хем ще ти помогно адски да продадете, хем ще ти джоби юнашки.

antropophagus

Здравейте, това е първият ми пост във форума. Според мен CM Punk ще го пускат по прелимите срещу хора с подобен на неговия рекорд 0-0 или примерно 2-2, или пък отрицателна статистика :D Несериозно е да си мисли човек, че ще го пускат срещу нещо повече от това - това е mma, а не скриптиран pro wrestling мач. Евала за топките, които показва иначе, макар че по-добра идея щеше да е да се пробва като участник в The Ultimate Fighter, преди май и самият той обсъждаше такава възможност, но както и да е, ще видим какво ще направи. Иначе пичът от горе - какво имаш против Bellator, това е една много добра огранизация в дните на монопол на UFC, които винаги са правили интересни мачове и имат добри бойци в ростера, а сега със Скот Кокър май вървят в подем, ще ги видим и тях.

Shawn_Michaels

Много, много голямо попадение за UFC. Punk определено има бойни умения (най-вече kickboxing и jiu-jitsu), а с липсата на Georges St-Pierre, човекът има шанса да бъде новото лице на Welterweight дивизията.

Още повече, Punk е една от най-скандалните личности в кеча през последните години. Феновете му от WWE ще го следват при всяка екранна поява и според мен UFC току-що си разшириха публиката още повече.

Пънк няма да е в WW най-вероятно,прекалено много кила трябва свали за там(18-20 кила малко трудно),най-вероятно MW ,а там конкуренцията е убийствена Weirdman,Belfort,Machida и още и още.

Съгласен съм,първите мачове определено ще са срещу някакви слабаци,Пънк ще бъде доста голям draw така или иначе,много хора ще искат да го видят( да не кажа 100% от кеч феновете му и още доста,за които това ще бъде просто атракция),дано не се осере само срещу мишкарите

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Радвам се че ще видя Пънк отново да се бие.Вярно UFC е много по-брутална федерация от WWE но той ще се справи.Пожелавам му късмет.IN PUNK WE TRUST

Знаеш, че си преуспял в живота, когато Ed O'Neill Al Bundy те нарича свой приятел:

@RealEdOneill: So happy for my friend @CMPunk for getting a chance to live his second dream. I know you will work hard and do well
B4XrC9LCUAA15kc.jpg

Punk тука се поизсили ... не виждам как ще изглежда конкурентен на тези години , с този стаж САМО в BJJ , може би в най-трудните категории ... най-малкото , че колана му в bjj първо не е въобще висок дан ( или там както им викат на степените при тях ),  второ не е от камп на Грейси и ко. или друг елитен камп. Няма как на 36 години с бакграунд bjj без сериозен дан , без никакъв страйкинг бакграунд , да излизаш в UFC  където от 30 top world mma fighters 27-28 са там.

Леснър беше съвсем друга бира , най-малкото , че наля амнайсет хиляди долари за кампове и се би в може би най-лесният период за тежката , и въпреки това му спадна въздоха доста бързо.

Шамрок пък няма нищо общо дори с Леснар , камоли с Пънк.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...