Jump to content

UFC 180: Werdum vs. Hunt - November 15, 2014


dadoktor

Recommended Posts

Date November 15, 2014

Venue Arena Ciudad de México

Location Mexico City, Mexico

 

UFC_180_event_poster.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=HEMK6y2tlTw

 
 
BT SPORT 1 MAIN CARD (on Pay-Per-View):
 
 
Interim Heavyweight Title Fight Fabricio Werdum #1 18-5-1 vs. Mark Hunt #4 10-8-1  
Welterweight Jake Ellenberger #7 29-8-0  vs. Kelvin Gastelum #11 10-0-0 1NC
Featherweight Ricardo Lamas #4 14-3-0 vs. Dennis Bermudez #7 15-3-0
Welterweight Augusto Montano 13-1-0 vs. Chris Heatherly 8-2-0, 1NC
Welterweight Edgar Garcia 14-3-0 vs. Hector Urbina  16-8-0
 
BT SPORT 1 PRELIMS
 
Featherweight Yair Rodriguez 4-1-0 vs. Leonardo Morales 5-0-0
Bantamweight Alejandro Perez 15-5-0 vs. Jose Quinonez 4-1-0

Women's Bantamweight Jessica Eye #6 10-2-0, 1NC vs. Leslie Smith #13 7-5-1

Featherweight Gabriel Benitez 16-5-0 2NC vs. Humberto Brown 4-4-0

 

 
EARLY PRELIMS (Fight Pass):
 
Bantamweight Henry Briones 8-0-0 vs. Guido Cannetti 10-2-0
Bantamweight Marco Beltran 5-4-0 vs. Marlon Vera 6-1-1
 

 

Link to comment

Два месеца подготовка за Вердум срещу две седмици за по-тежкия Хънт? Ако новозеландецът успее да победи, името му ще се запише съ златни букви сред най-големите изроди в историята на ММА. В крайна сметка, ако някой може да го направи, определено това е той. War Hunt!

Link to comment

''He’s the submission artist, but this isn’t BJJ. This is mixed martial arts. I don’t care if you have a black belt or red belt, if I can punch you in the face, you’re going to sleep.”  ;) 

Link to comment

Vai Cavalo си ми е любимец от доста време. Определено нямаше голям шанс срещу истинския шампион, но сега не би трябвало да има проблеми с Хънт. Очаквам умна стратегия от рбазилеца и бавно и методично да си печели мача. Все пак са 5 рунда и най-веротно ще го нокаутира или събмитнв в даден момент, но първо ще го измори, защото Хънт винаги може да те нокаутира от нищото, ако си прекалено офанзивен.

 

Ламас-Бермудез ми е доста интересен мач. В този мач ще видим дали Бермудез е real deal.

 

Елънбъргър ако не успее да победи Гастелум, окончателно и завинаги ще се затвърди като gatekeeper.

Link to comment

Много добро шоу стана, въпреки уж постния кард. Дори и мачовете от prelims бяха интересни и с хубави завършеци. Само малко ме е яд мейн ивента можеше още да се види в мача ама изпусна го това коляно Хънт, а много ми се щеше да видя Werdum по-дълго време на земята.

Link to comment

Очаквах повече от Bermudez...Gastelum има бая потенциал. Много исках Hunt да поднесе изненада, но снощи явно не беше времето за изненади :)

Link to comment

Хънт си е боец, мамка му, направи повече даже отколкото очаквах. Като видях какви тупаници вкара в първия рунд, дори повярвах за момент, че може и да стане някакви чудо. Естествено, такова не стана и всичко си дойде на мястото с първия по-сериозен  удар от страна на Вердум.

 

Така или иначе тая титла е смешно да виси около кръста на Вердум. В момента поне Сигано и Каин ще го бият в тая категория. Лошото е, че след тия двамата всичко е потоп - много е зле HW-а в момента. Щом Хънт на тия си години се бие за титлата, ясна е работа. Все си мисля, че половината от елита на долната категория биха могли с лекота да се доберат до мач за пояса при тежките.  Тамън пък и там станаха много на клона - Джоунс, Кормие, Ръмбъл Джонсън (реабилитираха го него), Густафсон, Дейвис. На една част от тях поне габаритите им позволяват спокойно да са в HW.

 

Link to comment

 

Така или иначе тая титла е смешно да виси около кръста на Вердум. В момента поне Сигано и Каин ще го бият в тая категория. 

Тука е малко относителна работата , особено за Дос Сантос.

Link to comment

Това, което се случи в боя между жените - Jessica Eye и Leslie Smith е едно от най-отвратителните неща, които съм гледал. Аз по принцип си падам по брутализъм, но това беше просто прекалено, при това при жени...то това не бих го нарекъл и жени. Добре, че съдията прекрати мача, защото след още 1-2 удара нищо чудно ухото на момичето да беше изпаднало.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...