Jump to content

ROH Glory By Honor XIII


degenerat 2

Recommended Posts

gbhxiiirotor1.jpg

GLORY BY HONOR XIII

7716744m.jpg

Saturday, November 15th, 2014

San Antonio Shrine Auditorium

San Antonio, TX

 

*Main Event*

ROH World Championship:

Jay Briscoe © vs ACH

 

ROH World TV Championship vs #TheNewStreak:

Jay Lethal © w/ Truth Martini vs RD Evans w/ Veda Scott

ROH World Tag Team Championship:

reDRagon (Kyle O'Reilly & Bobby Fish) © vs The Kingdom (Matt Taven & Michael Bennett) w/ Maria Kanellis

Adam Cole vs Christopher Daniels

Roderick Strong vs Frankie Kazarian 

4 Corner Survival:

BJ Whitmer vs Moose vs Hanson vs Mark Briscoe

 

There will be a pre event Q&A Session w/ the Addiction

Also signed to appear:

- Tommaso Ciampa

- Will Ferrara

- Adam Page

- The Romantic Touch

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
  • 3 weeks later...

Lethal/Evans - Единствения мач който гледах. Като цяло залога беше огромен и напрежението също. Страхотна игра от страна и на двамата, началото беше забавно когато Lethal обеща, че ще се стресне от следващия опит за chop. Много се изкефих когато R.D го направи за смях като с лекота бягаше от предстоящите маневри с които Jay лека казано се пребиваше. Lethal Injection-а от нищото открадна цялото шоу.. сърцето ми направо спря, когато Evans се повдигна в последната стотна! В края на краищата обаче R.D беше леко казано преебан.. когато Veda се обърна направо ми се насълзиха очите. Все пак се надявам това да не е края и да имат някакви планове за него в бъдеще! Страхотен мач, от много време не съм гледал кеч мач с такава тръпка!  :D

7778426V.png

 

Link to comment

В екстаз съм от това шоу! Каквото и да кажа ще е малко, но ще опитам:

 

- изненадващо забавен opener между Ciampa и The Romantic Touch, може би в един момент прекалиха с комедията, но постла много добре за предстоящото;

 

- страхотен четворен мач! Просто прекрасен, особено към края стана страхотен мармалад. Готино е да се види как феновете лека-полека започват да приемат Hanson, а накрая това с Elgin и Rowe беше МНОГО добро. Кефят ме такива дългосрочни истории, мамка му, особено когато са симплицирани и логични, очаквам програма тук с нетърпение;

 

- адски добър мач между Kaz и Strong. Просто нямаха право да направят толкова качествен мач, но го направиха - шапки долу и за двамата;

 

- отборният мач беше нещо друго. Два heel отбора опитващи да се надцакат един друг - супер забавна комедия и много, много добър кеч. Ето това е кеч и комедия в... кеча!

 

- Page и Ferrara беше много солиден мач между двама младока, просто нищо от което да се оплаче човек. Page е качил много покрай Декадата, вече има и образ, който те кара да ти пука за него - просто прекрасна работа са свършили с него. А Ferrara също е много добър кечист, чудесен мач между двамата;

 

- каквото и да кажа за мача за TV титлата ще е малко - такъв прекрасен сторителинг в ринга от всички замесени, прекрасен, просто прекрасен кеч между двамата кечисти, откачена публика, инвестирана във всяка секунда на сблъсъка, страхотно включване на рефера и феноменална ДРАМА накрая, сълзи... Jay Шибания Lethal и RD ШИБАНИЯ Evans - кой да си помисли!? Страхотен, уникално добър мач по всички показатели, думите бледнеят;

 

- пауза тук. В смисъл, хубав мач, но предвид останалото на карда Cole и Daniels направиха просто приличен мач, макар и в началото Adam като като нарече ветерана "old washed up BITCH" да се запалиха огньове... отново прекрасен сторителинг;

 

- много солиден Main Event, но тук на мача не му помогна това, че ACH се "подведе" по стила на Jay (или се бе подготвил стратегията така), че бе елиминирал "летенето" от арсенала си. Резонна победа на злото дърто куче, но младото негро показа хладнокръвие и увереност и дори и за секунда не стоеше като "чужденец" на ринга. Последвалото меле беше много добре и солидно подготви за Final Battle.

 

И като заговорих за Final Battle, ако с него успеят да надскочат GBH на 7-и ще избият рибата (Final Battle e на традиционно PPV). Силно се надявам да успеят и в същото време съм уплашен, че няма да могат, защото Glory By Honor XIII беше просто уникално добро шоу, сглобено като че от никъде но доставило на всяко едно ниво, че и отгоре. В смисъл, не се съмнявам, че Final Battle ще е много добро PPV, но ако сте гледали GBH, Боже как ви се вдига летвата...

Link to comment

Tommaso Ciampa vs Romantic Touch- трудно е да се каже, че това беше мач, по- скоро комедиен сегмент. Чампа е просто уникален, по прекрасен начин се въплъщава в ролята си. В момента ми е един от най- интересните образи в света на кеча.

 

Hanson vs Mark Briscoe vs BJ Whitmer vs Moose- добър мач, от който като че ли очаквах малко повече, но пък в никакъв случай не бях разочарован. Мислех, че Муус ще спечели. Хенсън започва да ме радва все повече и повече. Когато дебютира тази година го мислех за поредния дебелак- некадърник, но човекът напълно ме опроверга. Изключително подвижен е за размерите си, което съчетано със силата му е просто убийствено. А спин кика му е брутален.

 

Frankie Kazarian vs Roderick Strong- страхотен двубой, без никакво съмнение най- добрият за вечерта. Родерик Стронг започва да затвърждава мнението ми, че е може би най- добрият in-ring worker в компанията. Единственото отрицателно е, че още никъде не е излязъл Survival of the fittest, и така получаваме втората част от враждата му с Адам Пейдж, без да сме видели първата. Неговата намеса пък бе напълно логична.

 

ReDRagon vs The Kingdom- стабилен сблъсък, с логична победа на шампионите. Фиш и О`Райли все повече се издигат в очите ми и съм склонен да се съглася, че са може би най- добрият отбор в света на кеча в момента. Боби е просто ultimate отборния кечист, винаги е на правилното място в точния момент, за Кайл каквото и да се каже ще е малко. Трябва и да отбележа и огромната реакция, която получиха от феновете.

 

Will Ferrera vs Adam Page- мачът им си постигна целите- да издигне Ферара и да продължи враждата на Пейдж с Родерик. След като в очите ми в началото на годината Адам бе безличен кечист, сега изглежда като коренно променен човек, с цялата тази агресия и самодоволство. Очаквам с интерес сблъсъка с бившия му ментор на Final battle.

 

Jay Lethal vs RD Evans- без никакво съмнение, това е най- доброто представяне на РД, което съм виждал. Много качествен и най- вече емоционален мач, с прекрасно разказана история. Серията, която започна като някаква шега с безумни победи и беше на път, да донесе титла на Еванс, приключи с намеса на дясната му ръка. Приказката нямаше щастлив завършек. Феновете и тук бяха невероятни, мощни скандирания и за двамата. Това определено бе най- добрата публика, която съм виждал в скоро време.

 

Adam Cole vs Christopher Daniels- един добър двубой с логична победа на Коул, който трябва да изглежда достатъчно силен за предстоящия си мач с Джей. Ах, колко ме е яд за спойлерите от SOTF...

 

Jay Briscoe vs ACH- тук ми е трудно да дам някакви по- сериозни оценки, защото гледах късно цялото шоу и бях полузаспал за този мач. Радвам се, че ACH получи шанс да покаже какво може, страшно много талант има в него. Мелето след края беше страхотно, винаги си струва да се видят подобни неща. 

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Tommaso Ciampa vs Romantic Touch - признавам, че бях скептично настроен поради факта, че не съм особен фен на Romantic Touch и образа му, но се получи адски забавен opener. Страшно добре балансирана комедия, не преминаха границата, а на някои моменти съм се смял с глас.

Hanson vs Mark Briscoe vs BJ Whitmer vs Moose - не беше точно моят тип мач, но определено имаше своите моменти, особено в края. Фен съм на Mark Briscoe, но стилът му с redneck kung и всичко останало, в последно време ми идва дразнещо еднотипен и се надявам да попромени малко образа си през идната година. Все пак съм много доволен от успеха на Hanson тук, определено се справя невероятно. Сегментът с Elgin и War Machine също беше много добър и логичен, първият ми изглежда много по-интересен или поне различен като heel.

Frankie Kazarian vs Roderick Strong - разбиващо добър мач, просто чист кеч в най-добрата му форма. Имах чувството, че гледам PWG от 2006-та. Щях да кажа мачът на вечерта, но не мога да го сравня с Evans vs Lethal, тъй като и двата мача бяха страхотни по съвсем различни причини.

reDRagon vs The Kingdom - добър отборен мач, имаше всички необходимо, за да ми хареса - забавни моменти, добър кеч, добра отборна игра. Като цяло нищо по-специално, но определено си струваше гледането.

Will Ferrera vs Adam Page - добро продължение на историята между Strong и Page, като мач също ставаше, въпреки че след предните няколко не бях особено концентриран тук. Page явно ще бъде издигнат на Final Battle, другото за Decade станах досаден на себе си да го повтарям.

Jay Lethal vs RD Evans - страхотен, невероятен мач. Една от най-перфектните истории в последно време разказана както в самия мач, така и след него. И двамата бяха перфектни в образите си и е удивително как една история, тръгнала от нищото само с цел забавление стигна до тук. ROH 4 Life!

Adam Cole vs Christopher Daniels - за мен тотален dream мач между двама от най-любимите ми кечисти въобще. Като кеч не беше нещо толкова специално, което всъщност и нямаше особено значение, но представиха много добра история. Истинско удоволствие е да гледам Cole, за който твърдя спокойно, че е най-добрият heel в света. Тук също игра перфектно и страшно умно, както винаги - вижте ударите в коляното на Daniels при Koji Clutch-a подготвящи за Figure 4 leg lock след това. Краят също беше много добър като история.

Jay Briscoe vs ACH - стабилен МЕ, хареса ми по-old school изграждането с Briscoe, който забавя и контролира мача. Мисля си, че не толкова ACH, беше зарязал high fly ходовете, колкото Briscoe ограничи стила му и влезе доста добре в ролята на опитния ветеран.

На brawl-a след мача mark-вах като хлапе, невероятно е как всеки от замесените лица имаше история с някой от другите, всичко е мега преплетено и всеки е срещу всеки, когато става дума за титлата. ROH 4 Life x2!

Като цяло доста силно шоу в което абсолютно всичко си струваше, адски доволен съм още повече, че както каза и parcaleste кардът беше съставен почти от нищото. ROH 4 Life x3!

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...