Jump to content

ROH: Adam Page и традициите в следващта декада


degenerat 2

Recommended Posts

Статията е от сайта на ROH:

Adam Page пренася традициите и уважението в следващата декада

7698835A.jpg

Adam Page дори от пръв, бегъл поглед, без съмнение разполага с перспективата на топ талант. Появявайки се на сцената в Ring of Honor през януари 2011, той успя да впечатли официалните лица в компанията със своите естествени заложби.

 

Освен на официалните лица, той направи впечатление и на ветерана в Ring of Honor, BJ Whitmer. Погледнато отдалеч, Whitmer наблюдаваше, докато Page доказва себе си, състезавайки се с топ талантите на ROH като Matt Taven, Michael Elgin и Adam Cole. “Той определено разполагаше с нещо, но му липсваха някои решаващи детайли”, казва BJ.

 

Final Battle 2013 затвърди присъствието на Page на голямата сцена окончателно. Той участваше в откриването на най-важното шоу в календара на Ring of Honor с дългоочакван мач срещу “The Icon” Matt Hardy. Когато Hardy спечели, Page не беше разочаровал никого, освен себе си.  “Бях твърде напрегнат в стремежа си да победя Matt Hardy на най-голямото шоу за годината и се провалих.”

 

По същото време RОH ветераните BJ Whitmer, Jimmy Jacobs и “Mr. ROH” Roderick Strong създадоха The Decade. Strong, Jacobs и Whitmer споделяха едно и също чувство на неудовлетвореност. Те гледаха как други кечисти, които напускат ROH заради "по-зелени пасища", се завръщат и биват аплодирани за нещо, което тримата възприемат като липса на лоялност.

 

“Повече от десет години ние си късаме задниците от работа за тази компания! Да гледаме как някой, който е напуснал и после се завръща, бива посрещан като триумфирал герой, беше напълно недопустимо за нас.”

Whitmer също казва:

”Беше ни дошло до гуша и беше време да поправим някои от тези несправедливости.”

 

В ТВ епизодите на ROH през януари 2014, The Decade започнаха мисията си да привлекат други доказани звезди на Ring of Honor към групата си. Те пробваха с Mark Briscoe. Mark отхвърли предложението им за възход и The Decade, разочаровани, решиха да използват възможността си да нападнат Adam Page. “Roddy, Jimmy и аз добре знаехме какво правим. Ние виждахме потенциал в него и искахме да изпробваме издражливостта му.”

 

“Задържахме вниманието си върху него. Той опитваше да намери себе си”, добавя Whitmer.

“Той е млад лъв, който опитва да ловува с големите, но все още няма всички нужни компоненти.” "Ние всички бяхме съгласни, че е време да се обърнем към следващата генерация звезди на ROH и аз реших, че Page е някого, с когото трябва да започнем.”

На седми март 2014, Adam Page и Tadarius Thomas се присъединиха към The Decade по собствен избор.  Page остава тотално изумен от офертата: “Три момчета, които наистина уважавах ми предложиха да вървя успоредно с тях. Не можех да не кажа "ДА".”

От страни може да се помисли че ветераните злоупотребяват с младоците. Да карат Page & Thomas да носят кофа с ледена вода и да ги подсушават с кърпи, са само част от показаните слугински услуги. Според  Page, отвътре, нещата са твърде различни. “Аз не съм слуга, нито злоупотребяват с мен. Учат ме на уважение към бизнеса, как да уважавам традициите, как да уважавам тези преди мен и да ценя Ring of Honor. Защо това да е лошо?”

Изглежда той няма против отношението, докато Tadarius Thomas е на друго мнение: “Той е заслепен. Първоначално мислех като него, но се събудих. Те играят игрички. Отнасят се с нас като с деца. Това не ми допада, ето защо се отдръпнах."

“Никога не съм се интересувал от мнението на другите. TD ревнува от мен. Той все мрънкаше че получавам повече внимание от BJ. Той и другите не разбират, че аз схванах умовете на BJ Whitmer и Jimmy Jacobs. Все едно сме в училище - TD е скъсан, а аз? Хм, аз ще завърша с почести!”

BJ Whitmer изглежда определено е горд с напредъка на Adam Page. В последно време Page застана твърдо зад позицията на Whitmer в споровете му с друг член на Decade - Roderick Strong.  Whitmer, винаги грубиянин, е много горд да вижда това: “Той знае кой държи най-силно на неговите интереси. Roddy трябва да прави нещата правилно, с мен и Page!”

Много пъти в историята сме виждали ярко изгряващи кариери да се провалят, заради лоши избори. Този млад мъж от Aaron’s Creek, Virginia обаче е твърд във вярата си, че върви по правилния път. The Decade могат да докажат, че са най-доброто или пък най-лошото нещо за него!

Adam Page всякаш има думата "звезда" изписана навсякъде по себе си. В негов интерес е да се надяваме, че The Decade няма да заличат тази звезда, преди тя да заблести още по-ярко!

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...