Jump to content

Ако някой ви бе казал преди три години?


ReplikoN

Recommended Posts

Днес се замислих, че ако някой ми беше казал преди три години, че Брок Леснър се е завърнал, победил е Wrestlemania Streak-а на Тейкър, и е настоящ Световен Шампион + че Българин е топ хийл който е undefeated от почти година, щях да го нарека луд. 

 

Как бихте реагирали на тези неща ако някой ви ги бе казал преди 3 години? 

=cdf388642802f81f.jpg

Link to comment

Предполагам бих му се измял в лицето. Защото преди 3 години предполагам съм мислил, че Тейкар няма да загуби на КМ никога, а Брок само ще се завърне с надеждите си и пак ще си тръгне. А колкото до Русев предполам, че тогава съм си мислил, че ще има да го ползват като jobber и няма нищо да постигне.

We must secure the existence of our people and a future for white children.

Link to comment

Ако някой ми бе казал преди три години, че шампионът ще се появява веднъж на два месеца, че CM Punk ще се е отказал от кеча и че TNA ще проведе най-голямото си PPV на запис в Япония, без да се защитава световната титла, щях да се гръмна.

Link to comment
  • 4 weeks later...
Shawn_Michaels

Доста работи станаха за 3 години от изброените бих повярвал тва за Леснър ама не и за нашия,изключително съм доволен от развитието на Русев,надмина и най-смелите ми очаквания,а на всичкото отгоре и като качества ме впечатли много,но станаха още доста работи ако някой ми би казал преди 3 години,че Скалата ще се върне ще бие Сина и ще вземе титлата никакъв шанс да повярвам или пък че Ultimate Warrior ще се върне за HOF и ще почине на другия ден :(  или дори сегашното идване на Стинг в WWE ми звучи нереално.А да и още нещо,ако някой ми беше казал,че Батиста ще бъде във важна роля в един от най-касовите филми за годината определено бих му си изсмял :D

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...