ReplikoN Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Днес се замислих, че ако някой ми беше казал преди три години, че Брок Леснър се е завърнал, победил е Wrestlemania Streak-а на Тейкър, и е настоящ Световен Шампион + че Българин е топ хийл който е undefeated от почти година, щях да го нарека луд. Как бихте реагирали на тези неща ако някой ви ги бе казал преди 3 години? = Link to comment
Darkwish Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Предполагам бих му се измял в лицето. Защото преди 3 години предполагам съм мислил, че Тейкар няма да загуби на КМ никога, а Брок само ще се завърне с надеждите си и пак ще си тръгне. А колкото до Русев предполам, че тогава съм си мислил, че ще има да го ползват като jobber и няма нищо да постигне. We must secure the existence of our people and a future for white children. Link to comment
parcaleste Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Бих реагирал добре доообре! Link to comment
Mystery Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Ако някой ми бе казал преди три години, че шампионът ще се появява веднъж на два месеца, че CM Punk ще се е отказал от кеча и че TNA ще проведе най-голямото си PPV на запис в Япония, без да се защитава световната титла, щях да се гръмна. Link to comment
Shawn_Michaels Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Доста работи станаха за 3 години от изброените бих повярвал тва за Леснър ама не и за нашия,изключително съм доволен от развитието на Русев,надмина и най-смелите ми очаквания,а на всичкото отгоре и като качества ме впечатли много,но станаха още доста работи ако някой ми би казал преди 3 години,че Скалата ще се върне ще бие Сина и ще вземе титлата никакъв шанс да повярвам или пък че Ultimate Warrior ще се върне за HOF и ще почине на другия ден или дори сегашното идване на Стинг в WWE ми звучи нереално.А да и още нещо,ако някой ми беше казал,че Батиста ще бъде във важна роля в един от най-касовите филми за годината определено бих му си изсмял "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.