Jump to content

ROH: Интервю с Raymond Rowe


degenerat 2

Recommended Posts

Интервюто е от сайта на ROH, видя ми се добро и го пускам, предварителни извинения за дадени неточности при превода.

War-Machine.jpg
Отборът War Machine, съставен от Raymond Rowe и Hanson, се издигаше стремглаво към върха в Ring of Honor през 2014 г. Те бързо си изградиха име, поеха поставените пред тях предизвикателства и принудиха доказани отбори като настоящите отборни шампиони на ROH reDRagon и бившите такива, The Briscoe Brothers, да стигнат до нови лимити. Съдбата обаче се намеси на 12-и август 2014 г., когато Raymond Rowe претърпя нараняване след ужасен инцидент с мотора си.
 
Raymond, благодарим за отделеното време. Откакто получи контузията от теб не се чува нищо. Би ли ни върнал обратно към онази нощ и би ли ни запознал с инцидента?
“Да съм мълчалив е в природата ми. Както знаете от преди инцидента, аз не се нуждая от много думи. Говорел съм винаги с моите ръце, с краката си, с моята физика. За да отговоря все пак на въпроса, другият шофьор си пишеше съобщения и мина, въпреки знака за спиране, озовавайки се директно пред мотора ми. Нямах време да реагирам и ударих колата странично, карах с поне 40mph. Ударът ме изхвърли над кормилото на мотора, върху стъклото. Първото нещо което удари стъклото беше лицето ми.”
 
Може ли да изброиш нараняванията си?
“Да, левият ми палец беше счупен. Раменната кост на лявото ми рамо бе потрошена в следствие на удара. Носът ми беше счупен и имах дълбоко порязване над лявото око заради удара в стъклото."

Когато успя да осъзнаеш сериозността на нараняванията си, как се почувства?
“Когато се обърнах, а рамото ми се люлееше свободно и можех да усетя почти плаващите кости в него, всичко което можех да си помисля беше, “Колко ли дълго ще ме задържи това извън участия в Ring of Honor?”
 
“EMT-тата (спешните медици) и лекарите в спешното бяха шокирани че не съм губил съзнание. Трябваше да чуя стотина пъти, че съм късметлия, че не съм парализиран или дори мъртъв. Всичко това беше чуждо за мен, сърцето ми биеше, знаех кой съм и веднага започнах да мисля колко ще мине преди да се върна на ринга. Това беше главната ми мотивация през цялото време.“

Ще ни дадеш ли детайли за разговорите с лекарите и как се чувстваш възстановявайки се?
“Лекарите продължават да ми повтарят "Ray трябва да си търпелив". Те не разбират желанието в мен. Аз не съм някой, който просто ще си седи. Активен съм откакто рамото ми беше превързано. Започнах да правя клекове и други упражнения, които да ме държат активен. Правех го след главната операция и сега се възстановявам. Възстановяването е смиряващо, макар неприятно преживяване. Малките неща, които съм вземал за даденост, сега са сериозни предизвикателства. Тепърва навлизам в част от възстановяването, която ми позволява да възвръщам силата в рамото си и лекарите са изумени от моя напредък.”

Какво мислиш за твоя партньор Hanson и премеждията му с The Kingdom в последните Ring of Honor TВ шоута?
“Да гледам отстрани е най-трудното нещо, което съм правил някога. С излекувано рамо, с неизлекувано рамо, без рамо - искам да съм там до него и да разбиваме всичко пред нас.”
“Hanson се справя както очаквам, той е войн. The Kingdom не притежават нужното за да го спрат. Това, което правят сега, не е добре за тях, не е добре за никого. Когато нападате моя брат, Вие, момчета, тропате по клетката на звяр, който не можете да спрете. Когато клетката се отвори и аз се завърна, всеки сгрешил пред War Machine ще плати висока цена.”

Ти си специален гост идната събота в Lakeland, Florida. Какво да очакваме когато музиката ти гръмне и се върнеш пред публиката на ROH?
“Очаквайте да вкусите от яростта натрупана в мен!”

Един последен въпрос, как виждаш War Machine през 2015?
“Преди инцидента ние точно намирахме пътя си. Точно излизахме лице в лице с най-успешния отбор в Ring of Honor - The Briscoe Brothers. Мачът във Фили беше война, малка част от това с което ние разполагаме. Трябваше да умра в тази катастрофа, но не стана. Не беше ми дошло времето. Този процес ме накара да мисля, че вторите шансове не са ни обещани. Научих, че не можеш да задържиш нищо назад. Когато се завърна, повярвайте, ще донеса всичката потискана ярост и разочарование! Трябва да изпитвам симпатия към отборите, които ще застанат на пътя ни, но не го правя. През 2015, War Machine ще се вдигнат и ще бъдат новите Ring of Honor Tag Team шампиони!

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Май за първи път мяркам да превеждаш нещо - доста добре си се справил. Грешките ти общо взето ще се поправят с времето, като попреведеш още някоя и друга статия и новина и ти дойде режисьорският акъл. Браво за старанието.

 

Не бях чел за катастрофата и звучи ужасно - като че е останал без лице, но явно положението не е толкова фрапантно и няма да се завръща с маска (не че май не излизаше с кърпа на мутрата в един момент). Прав е и че точно бяха започнали да се напипват с оня ми ти викинг като отбор, дано не загубят честотата, на която се бяха настроили.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...