Opie Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 По-голямата част от форума няма представа какъв тип съм, някой вероятно ме мислят за нещастник който плюе всичко, други сигурно ме мислят за свестен.. както и да е. Предстои да чуете как нещо в което никога не съм вярвал вече е факт. От около 8 години живея в Брюксел, това доста преобърна живота ми, напълно нов свят, попаднах и в среда на хора които мразят Българите, но все пак намерих сили да ги преживея тези времена. Живота ми по принцип не е нищо особено, последните 2 години сутрин си отварям очите и отивам да бачкам като чакам с нетърпение да дойде петъка за да се напия като свиня и в събота да се събудя мотивиран да продължа... Като цяло никога съм нямал мечти, и се смеех на всеки който ми казваше, че мечтае да стане кечист. Години наред съм казвал, че кечист не се става просто така, даже е невъзможно... Преди няколко дни обаче, както си пиех бирата в една кръчма и някакъв идиот ми даде брошура за някакво кеч шоу което ще се проведе в събота (вчера) но това не беше всичко, поговорихме си и му казах, че от както се помня гледам кеч.. така и така в крайна сметка той ми предложи да се присъединя в малката им федерация. Такива моменти са истинско предизвикателство... Малко по-късно разбрах и, че ще вземам и добра пара за да правя това което обичам, честно казано се съгласих без да мисля изобщо. Мисля, че мога да го направя.. не знам, само времето ще покаже дали ще става нещо от мен. Може да започвате да ме ебавате! Ето и линк към сайта на федерацията: http://byws.be/ Link to comment
gardax Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Късмет ти пожелавам . Доста хора тук биха искали поне веднъж да вкусят от света на кеча , имаш уникална възможност да видиш първа ръка как е , възможност , която в България ние надали ще имаме.Не изспускай подобен шанс , дори и за седмица да става въпрос , надали ще имаш втора възможност. Link to comment
Just a fan Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Дано след години да си на МЕ на Wrestlemania с Русев! Link to comment
hacky Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Дано след години да си на МЕ на Wrestlemania с Русев! От сега веднага на ум ми идва историята за ядосания българин Опи, който се изправя срещу Русев, защото е предал родината. Link to comment
Just a fan Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 LET'S GO OPIE!RUSEV SUCK! Link to comment
RcadestickR Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Ето ти монументално развитие, което не виждаш всеки ден. Пожелавам ти да си скъсаш задника от работа и да станеш машина, щом наистина си се зарибил. Истината е, че на твое място доста хора от форума вероятно биха направили същото, така че давай по някой друг ъпдейт/записано шоу от време на време, за да живеем малко чрез теб, поне духом. Хиляди поклони и адмирации, много късмет. Link to comment
Monteso Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Ха, успех човек. Като имаш малко повече информация, не се стискай, а разказвай Интересно ще ми е как ще се опитат да те подготвят, какви ще ти бъдат тренировките и т.н. MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!! FUCK LGBT AND LIBERALS! Link to comment
dr jack levine Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Недей са прави на няква путка чуек, пък и нямаш кардио!!!!!!!!!!!! I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
ArmenianKing Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Късмет...и да не ни забравиш! Евро 2012 прогнози - победител СП 2014 прогнози - второ място Евро 2016 прогнози - пето място Link to comment
hacky Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Почна ли да тренираш с хората във федерацията? Link to comment
Opie Posted October 24, 2014 Author Share Posted October 24, 2014 Нямам време от бачкане. В последно време се и разколебах, не знам... надявам се в бъдеще първоначалния ми интерес да се върне. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.