Jump to content

С кого би подписал McMahon ако стане собственик на TNA и ROH?


Jet Drone

Recommended Posts

7b70fed0358b65cf.jpeg

 

Да пофантазираме. Какво ако събитията от края на март 2001 г. се повторят? Какво ако TNA и ROH фалират и/или бъдат купени от WWE? Няма ли да е интересно онзи сегмент с Винс МакМеън питащ феновете с кого да подпише се случи отново? И ако да, кои кечисти ще са "щастливците"?

AJ Styles, Samoa Joe, Bobby Roode, Austin Aries, Adam Cole, Hardy Boyz, Dudley Boyz, The Briscoes, The Wolves, Kurt Angle, Mr. Anderson, Bobby Fish, Kyle O'REilly, ACH, Cheeseburger... Споделете вашите предположения.

Link to comment

В този момент ROH Wrestling, поне лично за мен се явява един вид "неофициален" development" на WWE. Дори си мисля че може би има и някаква устна договорка между двете компании за евентуално трансфериране на таланти към по-голямата компания, това естествено е повече конспиративна теория, но защо да не е близка до истината. Всички знам кои хора - ROH легенди са минали през WWE - CM Punk, Jamie Noble, Evan Bourne, Daniel Bryan, Seth Rollins, Sami Zayn, Cesaro, Luke Harper, Kevin Steen, Kaval, etc. Това е прекалено голям процент за да е случайно. Така че не виждам смисъл WWE да иска да стане собственик на ROH,

 

В TNA нещата са по-другояче, те се явяват конкуренция, поне бяха до скоро. Много рядко кечист от TNA бива привлечен в WWE и push-ван след това, освен ако не е легенда като Christian или RVD. Съмнява ме в момента да има име в roster-а на TNA, което да представлява интерес за WWE (може би освен Jeff Hardy и Angle, но те са си WWE продукт). Виждаме R-Truth, Xavier Woods колко голямо поле за изява получават след като бяха привлечени.

Link to comment

Тези AJ Styles, Samoa Joe, Bobby Roode, Austin Aries, Adam Cole, Hardy Boyz, Dudley Boyz , Kurt Angle, Mr. Anderson със сигурност щяха да бъдат, във WWE.

Link to comment

Адам Коул бих искал да го видя в WWE, но след няколко години. Има още какво да даде на индитата. В него виждам огромен потенциал да стане от големите имена в бизнеса.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Тук не е правилното място,но някой знае ли дали договора на Енгъл е изтекъл?Мисля,че неколкократно спомена,че Септември му изтича договора,но не съм сигурен.

Link to comment

Mr Anderson, Matt Hardy - не виждам с какво биха привлекли окото на Vince. 

The Wolves - минаха през NXT за кратко време и нищо не се случи, надали ще има промяна. Същото се отнася и за Briscoes, макар че тогава беше FCW.

AJ Styles - няма смисъл да ходи в WWE. 

Samoa Joe, Bobby Roode, Austin Aries - не мисля, че биха избрали WWE. Там вече има адски много нови попълнения (Kenta, Devitt, Neville, Sami Zayn, Breeze, Steen), които не мисля че биха заебали заради тях. А и в Япония също биха били големи звезди.

Adam Cole - може би да, предвид последните новини, че пращали скаути.

Kurt Angle, Jeff Hardy - да, заради доброто старо време. Кърт може да има legends договор, Джеф може и да направи някой run като RVD/Jericho.

 

Истината е, че WWE съвсем спокойно може да се оправи и без нито един от тях. Имат си звезди. Имат си и бъдещи звезди. Имат вече утвърдени, имат и такива, които смятат да ги направят WWE guys 4 life. Какъв е смисълът да вземат половината ростер на TNA/ROH? Нито ще имат какво да ги правят, нито пък ROH и TNA ще намажат.

Link to comment
Todor Atanasov

Едно завръщане на Енгъл в WWE определено ще бъде адски mark out момент за мен.Но дали няма да станат прекалено много part time - рите за Wrestlemania 31? Имаме Леснар, Стинг, Трите Хикса, Батиста ще се върне,тази година май и Скалата ще участва,евентуално Гробаря и Джерико.С правилните комбинации може да станат страшни dream мачове като Lesnar - Batista, Taker - Sting, Batista - Rocky и т.н,дано не пробутат само нещо гледано като Lesnar - Rocky, HHH - Rocky или Lesnar - Angle.Определено Енгъл заслужава да завърши кариерата си в WWE и с правилните хора би направил добри вражди.Джеф Харди пък изключвам вероятността да се върне.

Относно това звезди на TNA да ходят в WWE - не мисля че Винс ще позволи да бъдат издигнати.В най - добрия случай ще са нещо като Booker T,когато дойде от WCW.От всички изброени мисля,че добри попълнения биха били Austin Aries, Bobby Roode и Adam Cole.Но никак не ми се вярва да подпишат.Хора като Steen, Devit, Sami Zayn и Neville когато дебютират в главния ростър не вярвам да са нещо повече от мидкард атракция.Просто не отговорят на критериите на WWE за МЕ.Отделно сега си има достатъчно хора,които са доста по - убедителни като Reigns, Ambrose, Rollins, Bray Wyatt и Cesaro и нямат да сгрешат ако залагат на тях.

Link to comment

Напоследък много рядко гледам и TNA и RoH, ама смятам, че не може да и става дума за някакво сравнение със ситуацията от началото на века. В TNA от това, което остана в ростъра им, не се сещам за почти никой който да искам да гледам, а RoH отдавна се е превърнал в сателит на WWE. Малко като Байерн и Борусия им е дереджето..

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...