Jump to content

За кои неосъществени вражди съжалявате


gboy

Recommended Posts

Темата е ясна - за кои вражди съжалявате най-много, че не се случиха във времето. Говорим за вражди, които са възможни от гледна точка на времето и обстоятелствата, а не фентъзи от типа - Бруно Самартино - Джон Сина :D .

 

На първо място в главата ми изпъква нещо, което за мен (и не само) би било най-епичния фюд евър - NWO vs. DX - и най ме е яд, че когато NWO дойдоха в WWE не се заработи по този въпрос. Навместо NWO да се разпада и тям подобни можеше да видим тази епична вражда.

 

Втората е за моя любимец Стинг, който дойде в WWE на стари години и вече каквото и да направи едва ли ще е особено значимо. Но имаше възможност да го видим в епична вражда с Гробаря предвид образите им и да гледаме истинско мрачно шоу с всякакъв вид откачени сегменти, които щяха да са просто епик :D .

 

И третата, за която страшно много ме е яд, но все още не е съвсем невъзможна е Мистерио срещу Мистико. Това просто беше дрийм сблъсък, който от WWE можеха да направят, но пусто не стана. А това са реално двете най-големи луча звезди от последните не знам си колко години и всеки фен на кеча щеше да се зарадва да ги види един срещу друг, макар вече Рей отдавна да не е кечиста, който беше.   

 

Link to comment
Todor Atanasov

Има много такива.Със сигурност някои от тях все още можем да ги видим,макар вероятността да е малка.

The Rock vs. Shawn Michaels

The Undertaker vs. Goldberg

Batista vs. Brock Lesnar

John Cena vs. Stone Cold Steve Austin

The Undertaker vs. Sting

John Cena vs. Hulk Hogan

CM Punk vs. Stone Cold Steve Austin

Brock Lesnar vs. Kane

Stone Cold Steve Austin vs. Hulk Hogan

The Undertaker vs. Vampiro

Kurt Angle vs. Goldberg

Stone Cold Steve Austin vs. Brock Lesnar

The Undertaker vs. John Cena (WM)

Link to comment

Те може и да са имали N на брой пъти мачове помежду си, но винаги ми се е искало да видя Stone Cold с/у Гробаря на КечМания.

5079877.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...