Jump to content

Wanderlei Silva се "пенсионира" от ММА, сипва солидно на UFC

parcaleste

Recommended Posts

MMA legend and longtime UFC veteran “The Axe Murderer” Wanderlei Silva posted the following video, announcing that he has officially retired from MMA:

I am stepping down from the ring. After today, Wanderlei Silva will not fight again. My career is over. Because I don’t have a stage to perform, where the athletes get the proper respect. For these reasons, I have had enough.

They tried to turn my fans against me. My fans, who have followed me for 20 years, before this promotion even existed I was already fighting in Brazil. I have fought bare-knuckle and I helped building this sport. Everything you see today, I helped build with my sweat and blood.

Wanderlei казва неща, които на този етап са пределно ясни на всеки човек, който следи UFC. Все пак е похвално, че повече хора с реноме изразяват притесненията си. В този случай обаче, Silva е прекалено емоционално инвестиран в цялата ситуация и цялото му послание се губи на моменти. Реалността е следната. Wanderlei Silva се пенсионира, защото в момента няма как да бъде лицензиран да се бие във Vegas, което автоматично го изключва от плановете на UFC. Dana White избра да го използва като пример и меко казано го хвърли под автобуса. Феновете се обърнаха срещу Wanderlei много преди това и след избягалия от него допинг тест, цялата му кариера е под въпрос. Да, определено victim card-ът е доста силно оправдание, но към този момент, Wanderlei Silva изглежда като поредният butthurt боец редом до Tito и Rampage. 

Реално грам не ми пука ... Винаги ми е бил безинтересен , надценен в мойте очи.Толкос , дали ще се бие или не , реално не е голяма загуба.Щом има контузии пожелавам му да оздравява и да се справи с неволите , но аз както и още адски много хора нямаме интерес да го гледаме.

надценен в мойте очи

Ти, приятелю, изглежда си от по-новите фенове :) Ванд е легенда и няма нищо надценено в него - беше уникален в пика си. И за разлика от сегашните бойци той наистина се маризеше с човека отсреща, а не гледаше да си вземе мача по точки. Честно казано и сегашните му мачове са си зрелище, което вече рядко се вижда в UFC. А мачът му със Сонън беше, айде да не е най-очаквания, но един от най-очакваните със сигурност за тая година.

Огромна загуба е за ММА-я, че Ванд вече не е част от него. От old school-а почти не останаха.   

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...