Jump to content

TNA iMPACT! - обща тема за седмичното шоу

RcadestickR

Recommended Posts

Posted

А и режат доста от мачовете заради рекламите. Трудно е да се смести всичко в час и 25 минути на седмица.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted

Осъзнаваш, че три от посочените четири мача са еди-колко си дълги заради тяхната стипулация, а не заради разказаната в тях история, нали? И не ми се хващай за "точната цифра" като ученичка, всички гледащи много добре знаят какво имам предвид. В този ред на мисли, LU и NXT за един час седмично събират много по-дълги мачове като цяло и между тях успяват да си разкажат и историите.

А, Фил, специално, ако наистина гледаш TNA в момента, кефиш им се и си горд с тях, не мога да разбера за какво бойкотираш WWE. TNA в момента, повече от всякога, с цялото си сърце и душа са бетер жалка WWE Light промоция.

Posted (edited)

Осъзнаваш, че три от посочените четири мача са еди-колко си дълги заради тяхната стипулация, а не заради разказаната в тях история, нали? И не ми се хващай за "точната цифра" като ученичка, всички гледащи много добре знаят какво имам предвид. В този ред на мисли, LU и NXT за един час седмично събират много по-дълги мачове като цяло и между тях успяват да си разкажат и историите.

А, Фил, специално, ако наистина гледаш TNA в момента, кефиш им се и си горд с тях, не мога да разбера за какво бойкотираш WWE. TNA в момента, повече от всякога, с цялото си сърце и душа са бетер жалка WWE Light промоция.

Не искам да съм говорител на друг човек, но в крайна сметка всеки е свободен да гледа каквото си иска. В крайна сметка ако аз трябва да избирам само едно шоу, което да гледам (а към момента гледам общо 2 шоута), бих избрал Impact пред RAW. Просто в WWE почти няма кечисти, които да са ми симпатични, докато в TNA има много повече такива, за които ми пука. В крайна сметка мен не ме интересува само кеча, важното и участниците в мачовете да са ми интересни, за да ми пука въобще за мача.

Edited by retwerts
  • Upvote 2
Posted

Правилата на Gauntlet мача не бяха ли когато останат последните двама, мачът вече е до туш или предаване, а не изхвърляне над горното въже?

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Posted (edited)

^ По принцип да. То и като цяло мачът беше зле. Имаше доста botch-ове. Повечето от елиминациите бяха random направени, без никаква история, а едни от най-важните станаха по време на излизането на други кечисти.

Аз спойлери не гледам и съм почти сигурен, че следващите издания от Великобритания ще са много по-добри, но лично на мен това шоу не ми хареса. Нещата, които ми се понравиха бяха EY vs. Dreamer и конфронтацията между Mickie и Bram. Англичанинът е граден доста добре, той и EC3 ми допадат най-много от по-новите в компанията. От враждата между Bram и Magnus (+ Mickie) може да се получи нещо интересно.

Колкото и да не са в най-добрите си времена, аз съм на мнение, че TNA могат да се справят далеч по-добре с наличното. Хора като Gunner, Jessie, Mr. Anderson, Samuel Shaw и други тъпчат на едно място. Jeff Hardy също не е използван оптимално. Липсват и X Division сблъсъци. Малко отрицателен стана коментарът, но определено могат и по-добре. Нещото, което в момента ме радва е броя на хората в публиката. Да, нормално за Великобритания, но си е друго да гледаш шоута в пълна зала.

Edited by 40Tud3
  • Upvote 2

Posted (edited)

TNA и шибаните им групировки вече почват яко да ме дразнят

:angry:! Революции кланове,които не правят абсолютно нищо Кеча също е много обран и скучен!Лоу ки носи там няква титла дето и забравих името,таг дивизията,от както свършиха сериите между вълците,хардитата и дъдлитата не представля нищо,даже wwe е по-добре в т'ва отношение!Няма ни е една хубава история,ЕС3 и Спъд се занимават да се подстригват,накрая в тая вражда трябва да се намеси някои друг и да ги подстриже и двамата,защото изглеждат нелепо!Много стана мързелив кеча при ТНА,а има талантливи хора в ростера :(Въобще работите в ТНА не са никак добре!

Добре де, толкова ли е сложна тая пунктуация?

Edited by parcaleste
  • Upvote 2
Posted

Най-интересното нещо в шоуто - Manchester United екипът на MVP и промото на Mickie James. Страх ме е да си представя мачовете между двамата, но поне историята е забавна.

А Josh Mathews официално вече ми е най-досадният и дразнещ коментатор в света на кеча в момента.

• Upvote 2
Posted

Най-интересното нещо в шоуто - Manchester United екипът на MVP

Най-ужасното нещо в шоуто* :D

MVP & Wayne Rooney vs. Bad News Barrett & Kevin Davies също би бил интересен сблъсък.

Posted

Grado беше най-свежото нещо в този Impact.

Posted

The following is a preview for tonight’s episode of TNA Impact Wrestling on Destination America, taped from Manchester, England:

– TNA World Heavyweight ChampionBobby Lashley vs. MVP

– Robbie E. & Angelina Love vs. Chris Melendez & Brooke

– Mr. Anderson & Rockstar Spud vs. ECIII & Tyrus

Posted (edited)

Е, ако има нещо, за което WWE могат да завиждат на TNA, то това са реакциите на феновете, които си подкрепят всички фейсове и освиркват всички хийлове. Шоуто беше много по-добро от това през миналата седмица, както се и очакваше.

Spud е страшно over, но нямам търпение EC3 да се излекува напълно от контузията си и да тръгне нагоре в card-a. Просто мястото му не е там, където е в момента. Future world champ, освен ако не осере нещо.

Добър сегмент и с жените. Другата седмица ни очаква интересен двубой между Taryn и Kong.

Ако има някой, който адски ме дразни от TNA, то това е Robbie E. Никога не съм го понасял. В Jessie има хляб и се надявам час по-скоро да разделят The BroMans и да му дадат по-сериозен образ.

Austin Aries е адски, адски over, където и да отиде. Когато отваряха куфарчетата преди месец и бяха останали само неговото и това на Robbie E ми беше станало лошо, защото знаех, че за жалост неприятният за мен субект подписа нов договор наскоро, а и имаше спекулации за напускането на AA. TNA не трябва да допуснат това, което стана с AJ Styles да се случи и с Aries, защото той е едно от бижутата им.

Тъкмо се ядосах, че ще има безсмислен мач, промотиращ British Boot Camp, който ще изяде от времето на главния мач, когато дойде Bram. Както каза Taz, човекът си е legit отвсякъде. BTW, музичката на Grado страшно ме кефи. :D

Хубаво си подготвиха главния мач чрез клипчетата през шоуто, които показаха над половин годишната история между Lashley и MVP. Самия мач също доста ми хареса, въпреки че не мина без запазената марка на TNA, а именно хилядите намеси, но този път всичко беше изиграно много добре. Ех, как ми се гледа сблъсък между Lesnar и Lashley. Чакат ни интересни следващи епизоди.

Edited by 40Tud3

Posted (edited)

Коментарът преди мен казва всичко, което и аз мисля. Единственото, което наистина искам да отбележа още веднъж е разликата в шоуто, което прави публиката. Не знам поради каква причина, но TNA наистина са много over в UK. Публиката е на 100% вътре в шоуто, емоцията наистина е на съвсем друго ниво. В подобна обстановка TNA изглежда като голяма компанията, естествено след това ще се върнат в USA и пак към мълчаливите, случайно минаващи 100-на души. Не мога да разбера защо не успяват да създадат такъв интерес в Щатите. Може би е въпрос на промоция, реклама, нямам идея. Без публика няма шоу, независимо колко добър е мача или сегмента, просто нещата са съвсем различни.

P.S. Много ме изкефи взаимодействието на Aries с публиката:

Фенове: Aries, Aries, Aries...

AA: I have a first name too!

Фенове: Austin Aries, Austin Aries... :D

Edited by retwerts
ЧОТУДЕ
Posted (edited)

^ А когато скандират "Austin Aries, Austin Aries", им отговаря с "I know my name". :D

Edited by 40Tud3

Posted (edited)

Шоуто си беше много добро, забавлявах се през цялото време. Сега ще го разделя по мачове и сегменти.

Откриването на шоуто, беше добър начин да издигнат Drew. Добро промо от него и ето и че той бил кечист, а не както беше в WWE да "кофее" с 3MB. Представи се добре в мача с/у Kenny, но бях изненадан, че дадоха толкова офанзива на черничкия :).

Добър hype за мача за претнедент номер 1, през цялото шоу напомняха за мача по-късно което винаги е в плюс.

Bram може би ще се присъедини към Revolution, но според мен ще изхвърлят някого за негова сметка. А мача му с Matt бе много кратък, а Matt е сериозно име в бизнеса, но както и да е. Появата на Magnus ме изкефи адски много, бях забравил за него(един от любимците ми). Емоционално промо от негова страна, но жалкото е че най-вероятно ще джоби на Bram, но няма лошо де щом ще издигат бъдещ МЕ.

EC3 е просто феномен на микрофона, не виждам как Spud след другия Impact ще спаси косата си, но е време да приключи този сторилайн, защото така за мен EC3 тъпче на едно място, макар че Spud е страхотен образ.

Явно отново ще има вражда м/у онова животно Kong( не знам как човек може да се кефи на това нещо :) ) и Gail. Но трябва победата над Kong, да отиде при някоя нокаутка, която да се издигне с това, а не виждам Gail колко може да се издига повече. И btw Taryn е мега яката пичка, яростно завиждам на мъжа й.

Страхотен мач м/у The Wolves и Revolution. Само Abyss стоеше малко статичен в мача, но няма как иначе да е. Storm е истински мъж, не е назобана буца, но изглежда импактен, може би  защото ми е любимеца. Титлите можеше да ги държат още, поне до първото ППВ за годината, но сега се надявам на 3на вражда за титлите. Гадно е, че в отборната дивизия няма много отбори, дано Магнъс скоро си намери партньор.

МЕ. Добър мач в който Kurt показа, че все още го може, е вярно че не прави суплесите като Brock, но маркнах на 10 поредни суплеса. Очаквах EY да спечели, за да е храна на Lashley другата седмица, но и така става. Явно Roode, докато е във вражда с EY ще е далеч от титлата. Другата седмица Last Man Standing мач супер, но дано поне да е над 12 минути.

Edited by YNWA
  • Upvote 3
ЧОТУДЕ
Posted (edited)

Preview for tonight's TNA Impact Wrestling on Destination America:

The following is scheduled for tonight's episode of Impact Wrestling:

Brooke vs. Robbie E

MVP vs. Drew Galloway

Bram vs. Magnus

Hair vs. Hair: EC3 vs. Rockstar Spud

Edited by 40Tud3
  • Upvote 3

Posted

Може би най-силния Impact за тази година. Главния мач между EC3 и Spud беше истински шедьовър. Storytelling, psychology, кръв, всичко просто беше перфектно. Да, нямаше някакви изключителни кеч изпълнения, но историята беше разказана по перфектен начин. Краят с tease face промото на EC3 и последвалия swerve беше наистина брилянтно изиграно. Най-силната вражда от доста време насам и двамата излизат много силни от нея. Мисля, че EC3 вече е готов да се включи в спор за титлата. Ще видим с кого ще оформи враждата, момчето за мен е най-добрия heel в бизнеса в момента.

Също похвала и за Roode vs EY. Много добър мач от двама много добри изпълнители.

Чакам с нетърпение другата седмица за моя любимец Kurt Angle vs Bobby Lashley!

Posted (edited)

Spud винаги ми е бил симпатичен, но след този Impact определено ме спечели напълно. Първото шоу за тази година, което определено си заслужаваше гледането. Нямаше глупави сегменти, 3 солидни мача и много добра публика, макар че в тази зала сме виждали много повече  народ на шоу на TNA. Още са доста далеч от Lucha Underground поне за мен, но ще бъде супер ако и TNA понаберат скорост.

Edited by triple_H
  • Upvote 3

and so it begins... again!

ЧОТУДЕ
Posted (edited)

Preview for tonight's TNA Impact Wrestling on Destination America:

image.png

Edited by 40Tud3

HeaDMaKeR™
Posted

Страшно шоу тази седмица от начало до край се гледаше с кеф, не ми се беше случвало такова нещо с тази компания скоро, но наистина си заслужаваше и opening-a си беше качествен, забавен, да надъха публиката, в другите сегменти всичко си беше логично и приятно, изненада с кеширването, а МЕ-та си беше какъвто всеки един главен мач трябва да бъде, промотира се през цялото шоу и си надъхан да го гледаш още докато всеки прави качествен ентранс.Самия мач беше доста качествен като за седмично шоу **** със сигурност и номинация в MOTW.Знаех предварително за победат ана Кърт, но се зарадвах, един от любимите ми кечисти е надявам се да го видим след време в WWE, въпреки че доста невъзможно изглежда.Както и да е, силно шоу, все едно гледаш TNA 2006-2007. :unsure:

• Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Posted (edited)

Кой каза, че Kurt Angle вече не става? Пълен mark out moment. Kurt Angle ми е най-любимия кечист за всички времена - ever. Истинки пример за всички млади кечисти. Човекът е преживял толкова много и на тези години продължава да е амбициран до краен предел да бъде сред най-добрите в този бизнес. Поздравления и за Bobby Lashley. Мисля, че с представянето си през последните месеци затвори устите на много критици. Сега ако някой ми каже, че Lashley няма умения на ринга трябва или да не му е гледал последните 2 царувания с титлата в TNA или да е пълен хейтър.

Като цяло това беше първото кеч шоу от много време насам, което изгледах без грам skip. Просто всичко беше изиграно толкова добре, че интересът се поддържаше постоянно през цялото време. От отварящия шоуто мач, който предостави много добри спотове и забавление, през може би най-добрия женски мач за TNA от много време насам - Kong vs Gail Kim vs Tyrin Terrell, та до епичния main event.

Специално внимание искам да отделя и на начина, по който беше hype-нат главния мач. За първи път от наистина много време се чувстваше атмосфера на наистина голям мач. Много ми харесаха промо клиповете по време на шоуто. Също много интересна идея останалите кечисти от roster-а да коментират главния мач и да дават прогнозите си преди него. Излизането на двамата претенденти пък наистина може да те накара да настръхнеш. Отново много оригинална идея да дадат двамата как вървят към залата от backstage-а.

За мен перфектно шоу - 10/10, дори само заради един от най-великите (и лично за мен най-великия) Kurt Angle си заслужава да се гледа!

Edited by retwerts
Shawn_Michaels
Posted (edited)

Гледах и аз тоя мач Кърт Енгъл срещу Лашли от последния Импакт наистина доста стабилен стана може би хванаха 4-те звезди ама просто вече Кърт не е тоя,който беше в момента е нещо като Скалата пълен дроп,много по-бавен,муден и не атлетичен и се уморява лесно,а точно това му бяха най-силните страни преди,гледам го от време на време направил ми е впечатление,че не става от известно време,но не ми е ясно от кога точно е така,дори вече нямам толкова голямо желание да идва в WWE,защото в тая кондиция не може да направи много велики мачове срещу който и да е от наличния ростер.Иначе много се радва,че взе титлата заслужаваше я,а също и скоро не беше я взимал доволен Импакт определено на фона на цялата картина която е в TNA напоследък.

Edited by Shawn_Michaels

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Posted

Е, след като е хванал 4-те звезди с Lashley, който по думите на WWE марковете е на нивото на Reigns, не виждам причина да не хване повече с хора като Daniel Bryan, Cesaro и Rollins, които са "богове в WWE (отново по думите на WWE марковете" по същата тази логика.

Естествено, че е по-бавен, на 46 години е, на всичкото отгоре се върна след много тежка контузия на коляното, която му забавя значително скоростта. За сметка на това компенсира с опит и перфектен storytelling по време на мачовете, но естествено за да видиш storytelling-а по време на мача трябва реално да следиш редовно TNA и да си запознат с background-а на този двубой.

• Upvote 3
Scott Daniels
Posted

Шоуто тази седмица беше страхотно! Нямаше нито един слаб мач! Drew Gallowаy изтрепа рибата на микрофона! Бях изненадан да видя Eli Drake (Shaun Ricker от CWFH) и Mikah (Camacho от WWE).Този нов стейбъл The Rising изглежда многообещаващ и определено аз им станах голям фен! Враждата между The Rising и Beat Down Clan (BDC) според мен ще бъде враждата на 2015 година в TNA! 

• Upvote 2
Posted

Поредната постна групировка в TNA :suicide:! Край нямат! Никнат като гъби, и най-лошото е,че измежду 3692 групировки няма, нито една читава! Що така тия хора не залагат на хубавия prowrestling нямам идея :glare: 

ЧОТУДЕ
Posted (edited)

Миналата година беше най-слабата за TNA и въпреки че имаше запомнящи се неща, шоутата им вървяха без ясна посока и от тях лъхаше несигурността за тяхното бъдеще, само че откакто дебютираха по Destination America, всеки следващ епизод е по-добър от предишния, което само може да ме радва.

Зверски Impact! Най-интересна ми е ситуацията около световната титла. Цели пет човека изявиха претенции за короната на Kurt Angle. Аз мисля (и се надявам), че EC3, който отново беше впечатляващ, много скоро ще се окичи с нея и може би Austin Aries ще cash-не срещу него.

Жалко за James Storm, но просто нямаше как Jeff Hardy да не спечели този мач. Енигмата, между другото, изглеждаше страшно силен на този Impact.

Нещо като малък минус за мен е, че може да проточват малко повече враждите. EY и Roode можеха да направят далеч по-дълга и кървава вражда, а изглежда, че другата седмица ще бъде blow off-a й. Между другото, двамата вече си размениха по една победа из шоутата. В следващия Impact ще има сблъсък и между Bram и Magnus, които също можеха да се помлатят още малко преди това, но при тях очаквам (и се надявам) историята да продължи.

Освен гореизброените неща, видяхме и тръшване на knockout-ка през маса и сформиране на нов stable, което не звучи много добре в коментар за шоу на TNA, но пък ще видим какво ще сътворят. Следващата седмица се очаква ново попълнение към BDC. Като цяло нямаше нищо слабо в този епизод (no Robbie E, thank God). Дано продължават в този дух.

Edited by 40Tud3
  • Upvote 2