Jump to content

TNA iMPACT! - обща тема за седмичното шоу

RcadestickR

Recommended Posts

wwe_1410646319__22af75798d99d5e03046a381

Тъй като наскоро TNA преживя (или още преживява) близка среща със смъртта, а този раздел ги следва в това отношение, се надявам тази тема малко да посъживи нещата. Някога се бях зарибил да правя теми, но съм адски непостоянен и не може да ми се разчита особено, parcaleste беше по-постоянен, но и той явно е заебал по някаква причина (не го съдя, дори напротив). Липсва ми UltraMadd. :( Човекът беше като мигрирал mIRC бот и това го казвам в най-добрия възможен смисъл, защото пускаше теми като по часовник.

С това лирическо отклонение, поствайте коментарите си за IMPACT WRESTLING тук, за предпочитане със съответната дата. :beer:

Edited by nWoHulkster

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Без значение е дали TNA умират или не. Те оставиха история. Имаха титлите на NWA, след това направиха свои, бяха в "съюзи" с ROH, NJPW, NOAH, AAA, а в момента с Wrestle-1. Взет под общ знаменател, ростера им през всичките години е претъпкан с големи имена от индустрията - Jeff Jarrett, Sting, Jeff Hardy, Team 3D, Kevin Nash, Scott Hall, Rob Van Dam, Raven, X-Pac, Christian Cage, Kurt Angle, Ken Anderson, Hulk Hogan и кой ли още не, а също спомогнаха за издигането на млади таланти - AJ Styles, Daniels, Kazarian, James Storm, Chris Harris, Bobby Roode, Austin Aries, Eric Young, Ron "The Truth" Killings и други.

От друга страна Дикси направи много тактически грешки, които доведоха до днешното състояние на TNA и отношението на феновете и медийте към тях. Но каквото и да се каже за компанията, определено не може да им се отрече влиянието в кеч средите в началото на 21-и век.

#6Sides

... явно е заебал по някаква причина (не го съдя, дори напротив). Липсва ми UltraMadd. :( Човекът беше като мигрирал mIRC бот и това го казвам в най-добрия възможен смисъл, защото пускаше теми като по часовник...

Нулев интерес или коментари от три реда за две плюсчета... нема сми. А и да се чака само на един-двама души да пускат тема - айде малко инициативност, викам аз.

Иначе последните две седмици шоуто е много добро, ще ми се само малко повече време да отпускат на някои мачове, за сметка на малоумни сегменти а ла Samuel който се облича в дрехите на Gunner... хич не ща и да знам накъде отива тая работа.

Поне след сто години шикалкавене TNA най-накрая имат човек със Световната титла, който можеш да се облегнеш и най-спокойно да го наречеш Шампион. Безкомпромисен е Lashley. Верно, явно никога не е взимал уроци по актьорско майсторство и може да го пускат да излиза с един конопен чувал на главата най-добре, но за другото не може човек да го пипне.

• Upvote 3

В последното шоу видях един от най-добрите tables match-ове от години.Някои неща не им се получиха, но като цяло мачът беше силен и цялата тази вражда за най-великия отбор е доста приятна.Искаше ми се да оставят Ladder/TLC мача за BFG, но явно имат друга идея за там, а и с контузията на Davey Richards не ми е ясно какво ще стане с финалния мач.Най-вероятно ще има заместник or stuff.

• Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

U_think_U_Know_Me

За пръв път от много време виждам толкова много грешки в Х дивизията. Все едно Син Кара се бе вселил във всичките. Другото беше поносимо, качеството падна спрямо предишния месец.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

... толкова много грешки в Х дивизията...

За петминутен мач колко грешки видя? То не мож' и се загащиш...

Ако трябва да съм честен, в този последен IMPACT видях Х-division match, какъвто не бях виждал от около поне две години.  В смисъл - истински Х-Дивижън мач, въпреки четвърт и половината минута, дето му беше дадена.

Edited by parcaleste

Страхотен IMPACT тази седмица! Най-сетне проблясък, напомняне за това, което беше тази компания преди... три години и защо ги чаках и ги гледах с такова настървление и нетърпение - страхотни мачове, добре разказани/продължени истории - какво повече да иска човек?

Специално искам да отбележа:

- Father James Storm > Father James Mitchell;

- Gunner и Bram май си помислиха, че са в Япония, а не в Ню Йорк, прекрасен, макар и кратък, мач/сегмент с много stiff полагане помежду двамата;

- мачът за отборните титли - Jeff Hardy е ЛУД да поема такива bump-ове. Накрая като падна на чомпек на стълбата усетих как на мен ми се спраскаха няколко ребра, само от гледане на spot-a. Интересно ми е как ли ще завъртят сега нещата с отборната титла, след като Davey си счупи крака по такъв нелеп начин, мамка му и късмет;

- убийствен Main Event! Принципно не съм фен на мачовете на Roode, но тук двамата с най-легитимния (за мен) Световен шампион на TNA откакто Angle и Joe си менкаха титлата преди толкова години, направиха един просто прекрасен мач. Бих им отпуснал още пет-шест минути, но и така успяха да разкажат страхотна история и да се поломят предоволно. Lasley е ЗВЯР!... и много добър кечист, както за пореден път се убедих. Малко случайно се получи така, че един бивш и един настоящ ММА състезател в момента са Световни шампиони съответно на WWE и TNA, но това в момента са и двамата най-легитимно изглеждащи шампиони (минимум) в Америка, като и двамата са някакви freaks of nature - просто тотални мутанти.

Сега да видим кой ще поставят срещу Lashley на BfG, четох, че изчаквали да видят как ще мине Bellator боят му, за да решат дали да го оставят с титлата или дали да го пуснат да загуби - аз лично бих я задържал на него възможно най-дълго и бих му изградил "кръвна вражда" с Joe (естествено), макар и да надушвам face turn и конфронтация с MVP. Дано не го направят това, че момчето колкото е добър кечист, токова е ужасен на микрофона и има просто задължителна нужда от меринджей (или адвокат, както е модерно да се казва).

Уникален Impact, просто уникален! Нито един слаб мач и може би не повече от 5 минути отделени за сегменти. Това през последната година-две не се беше случвало. Мачът за отборните титли беше уникален, мина ми на един дъх, с много динамика, без лежане и с откачени спотове. Просто това трябва да представлява един такъв мач. МЕ беше също феноменален. Имат химия двамата и се справиха отлично. Roode е голям, в това спор няма, но Lashley с царуването си ми се вдигна в очите. Не мога да кажа, че не съм го харесвал преди, но в момента е с поне 2-3 нива над това, което показваше в предишния си престой в TNA, както и в WWE (може би ако изключим мача му със Сина на Great American Bash мисля, че беше). Правилно запази титлата и ако изобщо ще я губи нека е на BFG, защото определено ще се получи момент, стига да е срещу правилния човек. Честно казано ще ми е жал TNA да фалира, защото колкото и бозав продукт да показват в повечето случаи, ето едно такова шоу те кара да се накефиш на макс, особено след като последните 3 RAW-a бяха ужасни, това си беше много повече от глътка свеж въздух. Твърдо препоръчвам да се изгледа.

and so it begins... again!

Супер луд мач за титлата под двойки. То не беше bump-ове, spot-ове, драма...Jeff Hardy определено беше MVP в този мач. Може би най-зрелищния мач на TNA за тази година.

Другият изключително впечатляващ мач беше главният мач за титлата. Roode изкара без съмнение най-добрия мач на Lashley, който и без това е машина в това си царуване. Надявам се това да не е край на враждата между двамата. Не знам какво са измислили за BFG, но за мен лично Roode трябва да бъде човекът, който да вземе титлата на най-големия турнир на компанията. В този мач за пореден път показа, че има всички качества за това.

А, забравих, имам само едно оплакване към горните два мача - коментаторите, особено към главния мач. Аз разбирам, че са поизморени и им е трудно да проявяват толкова емоция, ама не може в такъв главен мач да коментират все едно се провежда някакъв мач без значение. Roode направи finisher, беше на части от секундата да спечели мача, а Tenay коментира все едно нищо не е станало. Коментарът по-скоро вреди на емоцията от мачовете, отколкото да помага.

Edited by retwerts
ТНЕ DEADMAN

Наистина прексрасен IMPACT! Доизградхиа истории, направиха страхотни мачове...

Чудя се, как аджеба, Джеф Харди продължава да жертва тялото си по тоя начин и да прави такива спотове, тоя човек не остарява ли?! И от какво е направен? Само респект за тоя мач и за всички участници! Освен спотове и драма, имаше и креативност, браво!

За МЕ-та бях скептичен, не защото се съмнявам в качествата на двамата, а защото мислех, че след отборния мач всичко ще бледнее. Но не! Доста приятен МЕ за седмично шоу и доста добре разказана история. Lashley като че ли израства като шампион и като образ с всеки изминал мач. Той между другото е от хората, които си градят образа по-добре чрез мачове, отколкото чрез промота и сегменти. И това лично мен ме кефи. За момента ми изглежда, че Roode ще получи реванш на BFG заради така стеклите се обстоятелства (намесите и "контузването" в края). Освен това Lashely вече би всички, а най-легитимен претендент си изглежда Roode в момента. А и няма време като че ли да изграждат тепърва мач срещу друг претендент, BFG e скоро, а и с Roode вече историята е налице и този им мач отваря врата за продължение на враждата.

Не знам защо е тоя негативизъм към TNA. Тая година са супер стабилни откъм продукт. И мисля, че докато не слязат от екран, не е нужно да се говори така, сякаш вече се е случило. Има време, според мен не само ще останат на екран, ами и ще се вдига все повече шум около тях, особено заради връзките им с Bellatore, а също и след като BFG се проведе в Япония. Според мен това ще се окаже доста добро бизнес решение, но да изчакаме и да видим...

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Чудовищен IMPACT тази седмица, не с един, а с два MOTY кандидата, просто поклон, венци и лаври.

The Wolves vs. The Hardys vs. Team 3D - Някои ще кажат spotfest. Да, spotfest, и то какъв, обаче. Няма такава лудница, не съм виждал от много много години, поне в големите две компании. Мач без каквато и да е почивка, оставете нечовешките спотове, като по този параметър мога само да го сравня с мачовете между Wyatts и The Shield от по-рано тази година. Като wrestling логика сигурно няма да издържи и на най-оптимистичния критик, но на кого му пука. Трябва да има такива неща от време на време, откровено се забавлявах, скачах, мятах, хвърлях и т.н. Не бяха стълби, не беше чудо, просто не ми стигат думите вече, а ASCII таблицата няма да е достатъчна за всичките емоции, които искам да изкажа. Върнаха ме страшно назад и то по доста добър начин. До колкото знам Davey Richards е участвал в последните записи, така че вероятно ще го видим и в последния мач от серията. В краен случай могат да му намерят заместник, а той да си остане край ринга, или да видим някаква брутална история, в която Davey е гипсиран и се получава Eddie Edwards vs. The World за титлите, но вероятно последния мач е минал добре, съдейки по заглавия и спойлери.

Bobby Roode vs. Lashley - Няма толкова силен шампион от Kurt Angle насам, просто съм изумен как някой, за когото по спомен съм изписал една камара хейт (веднъж се бях убил да се смея как в един Money in the Bank мач, Lashley го беше страх да се катери по стълбата :D), може да ме впечатлява толкова много, букнат по правилния начин. Мач, който вървеше на последна скорост до края. Roode, по дяволите,  с този финишър! От 9 години гледам Cena да използва подобна вариация на Death Valley Driver, веднъж не съм го видял да прави тоя спот, където хвърля някого извън ринга(поправете ме ако греша). Lashley си падна като мъж, даже не знам колко се предпази. Финишъри, копия, изродщини, инфарктни намеси и в крайна сметка адски силен мач за титлата.

Произволни наблюдения и спам:

Гадно ми е, че съм човекът, който трябва да сипва на инвалид, но Chris Melendez няма място на който и да е ринг, колкото и да е добър (а той не е показал нещо особено до момента). В крайна сметка като бие някой кечист, този кечист е загубил от човек с един крак. Това изглежда по-зле от някой да го бие с една ръка, завързана зад гърба. Разбирам, че е атракция и удря някаква патриотична нотка у американците, обаче не виждам какво ще стане след като му джобят още хора и те да трябва да се възстановят от това по някакъв начин.

Knockout дивизията започва да влиза в релси. Havok ми бие на някаква бедняшка версия на Awesome Kong. От друга страна противогаза и дъбстепа са готини... Gail срещу някое дебело животно винаги е интересно и ще има нещо добро за гледане. Липсва ми Raesha Saeed/Cheerleader Melissa/Alissa Flash. :(

Слабичък X-divison мач тази седмица, като изключим финиша и James Storm (по-добре познат като Господ). Manic и Sanada ми напомниха на това:

3858480-tick1-03.jpg

Bram/Gunner/Shaw - трябва да им намерят нещо да правят, освен това, което правят в момента. Имат талант, просто за забити в нищото.

Edited by RcadestickR

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Интересно шоу се получи наистина.

Отборния мач ми напомни за класиките от WWE Attitude ерата и трите тима се представиха отлично.Двубоя за TNA титлата също беше интересен,като се радвам,че Lashely победи Roode,В момента ми изглежда,че той най-много заслува да е шампион в TNA.А и копията,които прави според мен са по добри от тези на Роман Рейнс в WWE.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...

Болезнено за гледане е как кечистите в TNA се опитват да доставят качествен продукт пред полупразна, кънтяща на кухо зала в Бетълхем.

- добър мач между Joe и Aries, който имаше нужда от публика за да стане нещо повече;

- страхотен сегмент с ЕС3, Spud и EY, особено представянето на Ethan на микрофона беше на много високо ниво (не особено очудващо, ри пложение, че там му е силата);

- силен сегмент за отборните титли, нямам идея дали мачът им е записан преди Davey да си счупи крака или предвид начина им на записване и излъчване ще го провлачат за преди ЧНГ;

- OOOOH SHELL YEAH - Shark Boy!!! Винаги ми е драго да го видя, един от най-забавните образи в света на кеча. Тоя gimmick с надебеляването и нулевото кардио също определено беше забавен. Това, че бе победен с Frog Splash пък беше доста цинично. :D

- сегментът с Roode и Lashley не ми хареса. Винаги са ме дразнили такива изсмукани от пръстите изисквания за мач за титла от претендент, който вече е загубил ЧИСТО своя мач за титлата. В крайна сметка знаем какво ще се случи тук, така че може и това да е част от подразнилото ме.

Межу другото, оказва се, че Lashley имал договор със Spike, не с TNA, така явно заради това са го стрипнали от титлата така без време.

- Havok няма нищо общо с Kong, уви. Поне разказаха интересна история, не беше нещо невиждано и нечувано, но си свърши работата. Малко се изсилиха с това да закрият шоуто с нея но, ей, нямам против такова разнообразие. Бог знае гледали сме (и все още гледаме) отвратителни ужасни и бесмислени Main Event-и, а този бе далеч от такъв.

Поредно приятно шоу, макар и полупразната зала и пр. Жалко, че от TNA се стегнаха така предсмъртно.

Parcaleste може да нямат публика, но със тея кечисти и сцераий са на доста, по добро ниво от wwe.

• Upvote 3

Аз само искам да отбележа, че съм впечатлен от циците на Havok.

• Upvote 2

[b]Team Take It :[/b]
[b] "Dicks to Pussies"[/b]

Аз само искам да отбележа, че съм впечатлен от циците на Havok.

Ще ги изям даже си свалих нейни две снимки ;d

И тази седмица по Импакт най-шумното нещо в залата бяха климатиците... :(

Е то няма хора. Виж как са затъмнили всички и само са осветени първите редове. Иначе шоутата са си все толкова добри. Особено финала на серията за отборната титла беше феноменален.

austin_aries_signature_by_anesredzic-d5b

Искам да видя Shark Boy срещу Fizzypops на PPV.

Once in a life time.

Edited by GoldenShovel
  • Upvote 2

Come break me down!!! Bury me, bury me....
I am finished with you~!

wwe_1411411544__channels4_banner.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...