retwerts Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 (edited) Тоя път не ме хвана нещо тоя Impact. Прекалено много мачове и почти никакво развитие на основните истории или започване на нови такива. Единственото, което си заслужаваше, беше главният мач. Kurt и Lashley, които отново не разочароваха, а финалът на мача определено сетва добър потенциален rematch, в който вече ще има по-голямо напрежение дори от първия двубой. А иначе Kurt на 46 да прави moonsault - просто full respect за най-великия за всички времена! Edited April 4, 2015 by retwerts Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 (edited) ^ Всъщност вече обявиха троен мач между Angle, Lashley и EY за титлата на следващото шоу. Най-вероятно Eric ще отнесе туша/предаването, за да може Lashley да поиска one more match от Kurt. Иначе от този Impact, освен ME-та, RagBram Lodbrok vs. Magnus също си заслужаваше, но като цяло беше странен този "bell to bell" концепт. Не видяхме нито продължение на The Rising vs. BDC (MVP уж се закани, че ще имат нов член), нито половината от хората, които изявиха претенции към световната титла в миналия епизод. Другата седмица би трябвало да е по-добре. Edited April 4, 2015 by 40Tud3 retwerts and iMMORTAL! 2 Quote Link to comment
ShwN Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Ако отчаянието води до крайни мерки, то крайните мерки на TNA в отчаянието си да се стабилизират определено ме грабват. Изгледах последните 2 шоута, има интересни и разнообразни неща. Почитател съм на бандите, компанията набляга на това, шоутата са сносни. Харди напомни защо беше близо до Сина преди да се махне от WWE, Енгъл на тия години се мята като животно, нови и свежи лица, които имат потенциал на звезди, определено федерацията търси начини да излезе от кризата, която ги е обзела последните 2-3 години. Силно се надявам да върнат старите си зрители, един CM Punk може да предизвика бум за компанията. Определено трябва една звезда, която да върне интереса на хората. Енгъл като Световен шампион ме накара да погледна отново към тях, но има още какво да се желае, защото както в по-горният коментар се спомена, все още има пропуски, традиционни за TNA. ЧОТУДЕ 1 Quote Link to comment
retwerts Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 TNA никога не са имали проблеми със star power-а. Един от основните им проблеми е липсата на промоция. Дори в периодите, когато правят много добри шоута, никой не го разбира това нещо. Много от големите звезди като RVD (докато беше в TNA), Kurt Angle, Jeff Hardy и т.н. са споменавали, че когато ги срещнат някъде, феновете ги питат защо са се пенсионирали от кеча. Едно от основните неща, на които трябва да наблегнат, е рекламата и промоцията. Като съм им виждал рекламните материали в нета, голяма част от тях изглеждат непрофесионални, бяха в сравнително голяма медия като spike и едвам, едвам успяваха и там да си hype-нат шоуто. Просто без реклама не става. Сега мисля, че доста си пооправиха шоуто от глупости. Дори успяха да развият собствени интересни персонажи като Bram, EC3, Spud и т.н. Почти нямат слаби шоута от началото на годината и имат поне 3-4 изключително стойностни епизода. Жалко че не го правиха по Spike, защото редовно можеха да правят 1.6-2.0 млн. зрители с тенденция за повишаване и добра база за развитие. Сега започват от по-нивко стъпало, но са в нова медия, която тепърва ще се развива. Международното им разрастване върви добре, така че на този етап е важно просто компанията да се стабилизра финансово и да се развива. ТНЕ DEADMAN and ЧОТУДЕ 2 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 (edited) Preview for tonight's TNA Impact Wrestling on Destination America:Last Friday, IMPACT WRESTLING ended in extreme controversy. Kurt Angle and Lashley put on an epic main event bout for the TNA World Title but, as Angle had Lashley pinned, referee Brian Hebner was out of place to make the final count. Video confirms that, despite being counted out, Lashley had a shoulder up and the match should not have ended. Now, Kurt Angle is coming to IMPACT WRESTLING to address the controversy. Lashley has also promised he’d come to IMPACT with his side of the story. What will happen to the TNA World Title?Drew Galloway shocked the BDC two weeks ago when two men hopped the barricade and joined Galloway by “Standing Up” to the BDC. The men have dubbed themselves The Rising and are coming to IMPACT this week to speak for the first time. What does The Rising have in-store for TNA and how will the BDC respond?Taryn Terrell is ready for a new challenger and, this Friday, one will emerge. One of the most decorated women in all of professional wrestling, Gail Kim, will face the destructive force known as Awesome Kong. The two will collide and the winner will become the new #1 contender for the TNA Knockouts Championship! Who will move on to challenge Taryn Terrell?Also, in an X-Division showdown, DJZ and Davey Richards will go one-on-one. Last week, Davey and his tag team partner, Eddie Edwards, were forced to forfeit the TNA World Tag Team Titles due to Edwards’ injury. Until Edwards is back on the mend, it looks as though Davey Richards will stay busy in one of TNA’s most prestigious divisions.All of this and so much more when IMPACT WRESTLING comes to Destination America, this Friday at 9/8c! Edited May 3, 2015 by 40Tud3 iMMORTAL! 1 Quote Link to comment
retwerts Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Ами то вече стана изтъркано да хваля всяко седмично шоу на ТНА, но наистина радват адски много. В момента титлата по двойки е адски гореща. Такива отбори се включиха в тази борба, че в момента стойността и е не по-ниска от титлата в тежка категория. Така се гради дивизия! А главният мач отново на ниво. Завършекът просто сцепи от всякъде. Мисля че това е първият път, в който Angle печели мач с moonsault. При това буукинга наистина беше много интересен. Това, което изиграха с контузията на Lashley в коляното, след това EY, който работеше доста дълго време над него и накрая Kurt направи точно moonsault-а си върху наранените крака на Lashley. Мисля, че Kurt все повече навлиза във форма. Изкарва ме от всякакво съмнение, че дори и на тези години е най-добрия на ринга след Lesnar в профи кеча в САЩ. ShwN 1 Quote Link to comment
Mystery Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 (edited) Силно шоу и тази седмица. EY го book-ват по перфектен начин. Чакаме 1 on 1 с Angle скоро. Нещата покрай титлите по двойки са ми интересни, въпреки че знам кои са новите шампиони. Сформираха се добри отборчета, другата седмица ще е мазало. Бях го споменавал преди, ще го спомена и сега - в последно време шоутата на TNA са изключително подредени, което ги прави далеч по-приятни и лесни за гледане. Няма го вече онзи хаос, така типичен за компанията в предишни години. Единствената ми забележка е начинът, по който се снимат мачовете. Не мога и не мога да свикна с това, но явно проблемът е в мен, защото гледам, че на повечето от коментиращите не им пречи. Edited April 11, 2015 by Mystery retwerts and ShwN 2 Quote Link to comment
ShwN Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Добър начален сегмент, хареса ми, историята Angle - Lashley ми допада доста.EY изнесе добро промо, публиката се държеше много mark-ски, което е огромен плюс, а Young е доста напреднал или просто има по-голямо поле за изява вече. Уникално измислено и изиграно с бъркането в очите и spear-a, карайки публиката още по-силно да освирква EY. С интервюто по-нататък още повече ми набиха в представите, че това не е човекът, който се стряскаше от фойерверките си. МЕ-то беше добро, Енгъл на тия години е шибано невероятен какъвто и винаги е бил. Страхотно доизградиха историята, Лешли въобще не е онова дърво, което беше или поне така съм го запомнил от престоят му в WWE, а Young обра точките покрай този мач. Мислех си, че той ще поеме туша, но цялата работа около контузията на Lashley беше добре замислена. Добра работа, TNA. Може би сега ще отклонят вниманието с Lashley - Young и Енгъл ще запише 1-2 защити срещу друг опонент, но тая система нещо не я разбирам. Конг и Ким имат страхотна химия, публиката го скандираше дори. Gail е най-яката дръпната на тоя свят, Asa Akira не може да и стъпи на малкия пръст, много талант на ринга има. Бая и дадоха да доминира в мача и може би това даде яснота кой ще е крайният победител от мача. Виждам, че отново женската дивизия на TNA е на много високо ниво. Сегмента със Сторм и Мики беше странен, страшен, а и забавен след появата на Маник. До скоро едва ли щях да си представя Сторм в подобен образ, но ми изглежда като прероден, не, че някога е бил скучен. Та той успява да накара публиката да скандира за Санада, мамка му. Revolution ми напомнят на Serotonin, Raven едно време ги шамамарише с пръчка, сега Сторм бие шамари на неговите. Психо образите на TNA винаги са били сила. Не очаквах точно този незнаен за мен не много харизматичен на пръв поглед пичага Клоя или както е там да победи, останах леко изненадан, но имаше известна логика Abyss да не победи. Само не ми хареса sell-ването на ударите от пича, но може да е било заради скептичните ми очаквания към него. Дрю изкарва доста добра реакция, може да стане top face на компанията. Добър е на микрофона, но тези до него нещо не ми вдъхват доверие, особено черния. Илай Дрейк, или какъвто е там се представи добре на микрофона, има нещо в начинът му на говорене, което напомня на Ric Flair, но и двамата приближени на Galloway мязат на педерастчетата от фитнеса, които само позьорстват. Все пак нищо не съм видял от тях, може да сe oкажат ценни попълнения, но като визия са зле. BDC имат яка музика, а по време на мача имаше скандирания и за двете групи, което лично на мен ми харесва, но още по-добре е, че face-овете са по-харесваните, нещо, което от вече над година в WWE не е така с леки изключения. Бях забравил Ки колко добър кечист е всъщност, доста време изгубиха той и TNA за времето, когато не бяха заедно, спокойно сега можеше да си е в ME-то на нивото на Austin Aries. И точно както си мисля, че добрите ще победят в дебюта си заедно, изведнъж се появи човек с маска, който само като видях, разпознах кой е, защото Homicide е един от любимите ми кечисти и почти усетих парчето ми да се повдига. TNA определено ме спечелиха с връщането му, голям марк аут момент за мен, доста недооценен кечист, той беше двигателя на LAX, доказано име сред indy-тата, липсата на Joe няма да се усети за Beat Down Crew Big Dick Club. Жалко, че си spoil-нах кои ще са новите шампиони. Anderson, Spud, EC3, все хора, които са на много, много високо ниво що се отнася до уменията на микрофона. Последният от тях е бъдещето на компанията, постепенно го изграждат, но много скоро ще е сред най-големите. Страхотен атлет. Сегмента между отборите не беше кой знае какво, а просто формален, Рууд и Ейрис пак са забити в отборната дивизия, което не е хич добре, защото в последните години показаха къде им е мястото. Впечатление ми направи това, че се обръща адски много внимание на отборната дивизия, нещо страхотно, което е голям + за зрителският интерес. Страхотно шоу, невероятно и подредено е всичко, няма и помен от глупостите преди 2-3 години. Обръща се внимание на всички истории, перфектен booking, което ме кара да чакам следващото шоу с нетърпение. Бях забравил как следях TNA с огромен интерес, а ги бях отписал. Който се чуди, да не му мисли, а да тегли. triple_H, retwerts, ЧОТУДЕ and 5 others 8 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Preview for tonight's TNA Impact Wrestling on Destination America: Tonight is all about Tag Team Gold! Don't miss tonight's Impact at 9/8c on Destination America and The Fight Network! Edited May 3, 2015 by 40Tud3 iMMORTAL! and PostMortem 2 Quote Link to comment
parcaleste Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Единственото, което хванах от последните шоута е, че Camacho вече пребивава в TNA. ... и че очакваме Mia Yim (и Marti Belle) да дебютират тази седмица. ДИАБОЛИЧНИЯ James Storm (който използва свободното си време за да се мота в някаква барака в гората, обграден от ловци на духове (TRUE STORY!)) пък е наредил на Khoya (a. k. a. Mahabali Shera) да използва като оръжие голяма и яко осукана, но за сметка на това пластмасова, гега. Josh Matthews от своя страна с нищо не ми помага да се съсредточа върху шоуто. А навремето се смеехме, че Jack Swagger фъфли. Тоя все едно има камъчета в устата си. Има добри моменти шоуто, но като цяло ми е някакво, не знам. Пълнеж of a wrestling show. Без PPV-та пък не можем да видим избухващ финален (или въобще) мач в някоя вражда - все трябва да се бърза занякъде и да сме лимитирани в заветните 8-12 минути. Какво стана с дългите и оспорвани 1 с/у 1 мачове в това шоу? ShwN 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Preview for tonight's TNA Impact Wrestling on Destination America:The following is scheduled for Friday's "TKO" edition of Impact Wrestling:An appearance by Mickie JamesThe debut of The DollhouseAngelina Love vs. Brooke vs. Madison Rayne vs. Gail Kim (№1 Contender's Match)Taryn Terell © vs. Awesome Kong (TNA Knockouts Championship)Kurt Angle © vs. Eric Young (TNA World Heavyweight Championship) Edited May 3, 2015 by 40Tud3 iMMORTAL! 1 Quote Link to comment
triple_H Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Eric Young е просто Огромен! Когато миналата година спечели титлата се зарадвах супер много, защото смятах, че ще бъде поредния недооценен кечист, който притежава абсолютно всичко за да бъде в МЕ, но няма да му се даде шанс, но се случи точно обратното. След няколко месеца затишие Young отново е най-интересното нещо в TNA за мен. С такъв хъс изигра последния сегмент, че наистина би те накарал да си кажеш, че този човек не е в ред. Mystery, YNWA and neshev 3 Quote and so it begins... again! Link to comment
Mystery Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Наистина много, много, много силно шоу за Eric Young. Представи се абсолютно перфектно. Радвам се за него, тъй като е един от любимците ми. Сегментът с EC3 пък, поне за мен, беше кулминацията на вечерта. Radox, triple_H and YNWA 3 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 #EC3forCHAMP ЧОТУДЕ and YNWA 2 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 (edited) The following is scheduled for tonight's "Hardcore Justice" edition of Impact Wrestling: Edited May 3, 2015 by 40Tud3 iMMORTAL! 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 (edited) Preview for tonight's edition of Impact Wrestling: Edited May 8, 2015 by 40Tud3 PostMortem, neshev, iMMORTAL! and 1 other 4 Quote Link to comment
OyeaH Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Айде пак 6 месеца почивка RcadestickR 1 Quote Link to comment
parcaleste Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 IMPACT WRESTLING MOVING TO WEDNESDAY NIGHTS AT 9/8C ON DESTINATION AMERICA BEGINNING WEDNESDAY, JUNE 3Destination America’s IMPACT WRESTLING, will make a permanent move to Wednesday nights at 9/8c beginning Wednesday, June 3rd. The mid-week knockout premiere will kick off with stellar matches showcasing America’s favorite wrestlers.The tag teams will head to epic battles with The Wolves and the Dirty Heels competing in match three of the Best of 5 Series on their quest to capture the vacated TNA Tag Team Title, and The Rising and the BDC are at war battling it out in a six-man tag team matchup. TNA World Champion Kurt Angle will compete in the main event and the Knockouts will be in action featuring the Dollhouse and Brooke.Tonight, IMPACT WRESTLING continues its premieres with Hardcore War at 9/8c on Destination America.While Kurt Angle defeated Eric Young to retain the TNA World Title last week, the feud continues as Young and Angle form teams to compete in a 10-man tag match where each participant can bring a weapon of choice to the ring. Austin Aries and Bobby Roode, the Dirty Heels, will face The Wolves, and a returning Eddie Edwards, in the first of a Best of 5 Series for the TNA Tag Team Titles. The Dollhouse, Marti Bell and Jade, take on Brooke and Rebel in tag team Knockouts action. Ethan Carter III also continues his “EC3 for Champ” campaign and the BroMans return to find out what the future has in store for Jessie, Robbie E and DJ Z.IMPACT WRESTLING premieres Hardcore War tonight at 9/8c with the permanent switch to Wednesday nights starting June 3rd only on Destination America!Ако някой още не е разбрал, че от Destination America са дебилни олигофрени - прего. RcadestickR 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 (edited) Много, много добро шоу!Силно начало с Team Angle и Team Young. EY отново бе впечатляващ на микрофона. Публиката се изкефи доста на завръщането на Lashley. Песничката на The Rising яко ме зарибява, очаквам нейния release с нетърпение.The Dollhouse са сила. Taryn много радва като heel, а на това шоу беше extra sexy. Изглежда, че най-накрая отново ще гледаме "кървава" женска вражда.Няма слабо при EC3. Когато хване микрофона, от устата му тече злато. Mr. Anderson също беше много силен тази седмица... Bitch!"Вълците" откраднаха победата от "Мръсните пети" в добър първи мач от сериите за отборните титли, но според мен следващите четири двубоя ще бъдат по-качествени.James Storm се накара на The Revolution за побоя над Magnus, а те го направиха за него. В момента, освен Mickie, дори и публиката съчувства на добрия каубой и освирква Magnus. Разбира се, това ще се окаже една огромна манипулация от страна на Storm.Може би най-слабата част от шоуто беше segment-a с Jesse и Robbie E. Трите лесни победи на Robbie не ми се понравиха, но побоят след това си заслужаваше. Mr. PEC-Tacular > Robbie E!Главният мач ми хареса доста. Очаквано Eric Young спечели двубоя за своя отбор след може би най-добрия си piledriver. Случилото се след мача си беше sick. EY е болно копеле и радва адски много.Шоуто ми напомни за най-успешните години на TNA и се надявам да продължат в същия дух. Edited May 16, 2015 by 40Tud3 neshev, retwerts, YNWA and 2 others 5 Quote Link to comment
retwerts Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Това шоу определено защити името на компанията - total nonstop action. Изключителна динамика както в сегментите и развитието на историите, така и в мачовете. Даже и женската дивизия ми става интересна. Образът на dollhouse не съм си е представял, че може да е толкова силен. Taryn Terrell е пълна с изненади. На времето изненада всички, че е добър кечист и корава мацка, а сега изненадва всички с много добър heel образ.EC3 няма смисъл да го хвалим момчето. Сигурно един от най-силно изградените образи на TNA през последните години. Няма вражда, която да не е била интересна с негово участие.Главният мач беше брутален. Радвам се на заръщането на Lashley, който си е един от най-добрите и легитимни кечисти в бизнеса днес (лично мнение). Признавам си, че не харесвам кой знае колко новата група - The Rising или както там беше, но не мога да отрека, че хората им се кефят и са добри кечисти. Мен лично BBC повече ме кефят, просто по-органични ми се струват като група "гангстери". Както и да е. Отличен 6 му пиша на това шоу, много добро забавление си беше и 2 много силни мача - Durty Heels vs Wolfs и главният мач. RcadestickR, YNWA, Suffer-H and 3 others 6 Quote Link to comment
RcadestickR Posted May 16, 2015 Author Share Posted May 16, 2015 (edited) Започнах да гледам TNA отново наскоро, защото се мразя защото ми беше позалипсвало, а и Raw ми е доста meh, от много време.Безцелни размисли: Send in the jobbers! - Не ме разбирайте погрешно, в TNA е пълно с талант в момента, но просто в последните години изгубиха много имена, които съм свикнал да гледам (AJ, Joe, Daniels, Kazarian, MCMG, D-Von, Bubba, който се появи скоро, но все пак). Също така ги няма хората, които просто крещят "TNA", въпреки че никога не са имали кой знае какъв статус (Shark Boy, Amazing Red, Matt Morgan, примерно). Заминали са си и кечисти, които исках да гледам (Havok, Sanada). За сметка на това получавам Mikah, Khoya, бивш член на 3MB и Chris Melendez, който ми е противен по ред причини, най-вече защото по свое желание е отишъл да тероризира държава, която и без това си е ебала майката от 30 години поне. Има талантливи хора в ростера, просто ще ми трябва малко време да им свикна и да им се зарибя.BDC - Готин стейбъл, винаги съм бил прикрит марк на Wu-Tang, въпреки че не съм ги слушал особено активно (мога да изброя 3 песни, OG съм, знам). Ентрансът им има атмосфера с тия маски и знамена и е яко негърски и нагъл, радва много. Жалко, че са без Joe и Homicide само, но ще го преживея, защото и останалите са машини. Като дебютираха си спомням, че им викаха "The Clan" известно време, но май са се отказали, за да не направи някой препратка с KKK. Струва си да се гледат дори само заради Kenny King.Отборните титли - Вярно са прокълнати, логичното обяснение ми убягва. Хората, които направиха най-добрите мачове за тях или напуснаха, или се потрошиха. Жалко за TNA. Хардитата щяха да продадат доста тениски като шампиони и ме е яд, че не мога да ги гледам, защото още има хляб в тях и имам какво да покажат, макар и да са на години. Помъдрели са като работа на ринга, въпреки че още правят откаченящини. Щях да се изкефя да си кютат като шампиони и по някое време Willow да излезе наяве и да стане още по-голяма лудница, но какво да се прави. Все пак има 2 силни отбора, които ще направят добри мачове за титлите. Могат да намесят и стейбълите на Galloway, MVP и Storm в цялата работа, че и без това прекалено много хора обикалят main event сцената без някаква особена цел.Женската дивизя - За сега е зле. Миналата седмица видяхме Angelina и Velvet (която се прави на Sting) и тази седмица от двете ни вест, ни тампон. Gail Kim е омъжена за нацепена дядка. Синекосата азиатка е яко грозна, но ще ѝ изнасиля мръсната муцуна. Също така, видяхме Kong за малко...Main Event картинката - Никога не съм можел да взема EY насериозно, въпреки че сегашният му образ е някак хибрид между последните два и е ок, но до там. Сега поне с Lashley и EC3 могат да направят 2 много стабилни вражди за титлата. EC3 е, може би, един от малкото останали истински образи в кеча, които са цялостни във всеки един момент, дори и на ринга, което убягва на много хора в днешно време. Не знам дали виждам бъдещ шампион в него, но трябва да му се даде шанс със титлата, както дадоха на Roode дълго царуване навремето. Също така би било добре Storm да се бие за титлата в някакъв момент, защото Angle vs. Storm е силна вражда, която пропускат.Шоуто тази седмица беше забавно и не особено натоварващо. Забелязвам, че имат ясна последователност в начина, по който си изграждат шоутата. Напомня ми малко за RAW през 97-98, където едни и същи вражди получаваха внимание всяка седмица, без да бъдат заебавани мистериозно, когато нещата не се случат достатъчно бързо. Почти всеки на карда си има история и компанията я бута напред. Радват ме такива неща, колкото и незначителни да звучат на пръв поглед. TNA изглеждат обещаващо, Corgan говореше смислени неща по интервюта, за сега съм плах оптимист, но имам основание да си добавя Impact-а отново към седмицата.Edit: Забравих най-големия позитив. NO MORE TAZ!!!! Ушите ми са свободни от вербалната диария на тая торба с лайна. Edited May 16, 2015 by RcadestickR YNWA, ShwN, iMMORTAL! and 2 others 5 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Шоуто си го биваше наистина.The Dollhouse наистина имат потенциал да бъдат нещо интересно. Очаквах да са по-големи психарки (тея двете новите яко биха ме стреснали, ако ги срещна в някоя тъмна уличка вечерта, малко бият на шимейли), а не просто някакви лигли, но и така си вършат работата. Тарин показва, че можела и да бъде добър хийл.Историята с Магнъс, Мики Джеймс и Джеймс Сторм ми е най-интересната в момента в компанията. Застъпен е сапуненият елемент и определено има интрига. Все още ми е трудно да разбера какво точно иска Сторм, но и това ще се разбере.Първият мач от серията такива между Вълците и Мръсните гадове определено си заслужаваше. Не се съмнявам, че следващите няма да отстъпват по качество.Главният мач ме оставя със смесени чувства. За мен враждата между BDC & The Rising е ясно, че ще я спечели първият стейбъл. Да видим сега - от една страна имаме двама първокласни атлети от Х дивизията в лицето на Кени Кинг и Лоу Ки (не знам какво става с Хомисайд, но и той спада в тази графа), а също и ветеранът МВП, който също не е зле на ринга, а е и корифей на микрофона. От другата страна имаме един посредствен кечист в лицето на Дрю (поне този път изненада със зрелищен спот), чийто колорит се изразява основно в акцента му, който в WWE сякаш беше по-изострен и много ме развеселяваше, а до шотландеца са двама пълни новобранци, които засега, според мен, с нищо не изпъкват и не могат да ме накарат да ми пука за тях. Добре, че набутаха Кърт Енгъл и Лейшли, за да изглежда по-сериозно отборът им в този мач. ShwN, YNWA, Demon-oF-FeaR and 4 others 7 Quote Link to comment
retwerts Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 (edited) ...От другата страна имаме един посредствен кечист в лицето на Дрю (поне този път изненада със зрелищен спот), чийто колорит се изразява основно в акцента му, който в WWE сякаш беше по-изострен и много ме развеселяваше, а до шотландеца са двама пълни новобранци, които засега, според мен, с нищо не изпъкват и не могат да ме накарат да ми пука за тях. Добре, че набутаха Кърт Енгъл и Лейшли, за да изглежда по-сериозно отборът им в този мач. За един от кечистите в стейбъла на Drew - Eli Drake (a.k.a. Shaun Ricker) съм чел, че притежава изключителни умения на микрофона и има много голям потенциал. Може да потърсиш в Youtube негови промота, разбира се използвай името Shaun Ricker, не Eli Drake. По принцип също така има слухове, че с него се прави някакъв вид специален storyline. За сега се започна с нещо дребно, можеш да видиш реакцията му, когато Drew избра Mica за партньор. Не знам дали това е случайно или не. Когато слушах Дикси Картър при Steve Austin тя каза нещо от сорта, че една от същвествените промени, които са напрвили през тази година е, че са започнали да планират историите в много по-дългосрочен план - за 3, дори за 4 месеца напред всичко е буукнато и разписано. Това според мен е нещо много положително, единственият минус е, разбира се ако започнат плановете да излизат предварително по кеч форуми и новинарски сайтове. Edited May 17, 2015 by retwerts dadoktor, iMMORTAL!, SfSgSw and 5 others 8 Quote Link to comment
Mystery Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Това накрая беше много, много гнусно. Не трябва така. Граденето на какъвто и да било образ не оправдава подобно нещо. Отврат.EC3 4 champ, то е ясно. Златен е тоя човек на микрофона. Може би есента ще му дадат титлата, но очаквам преди това все пак да загуби мач (не вярвам да е срещу Anderson, а и не трябва) и вероятно да turn-не.Taryn е ебати пичката, заклевам се. Как е била женена за бастуна Drew не ми е ясно, ама явно наистина хубавите ябълки прасетата ги ядат.Като стана дума за Drew - не го приемам просто. За мен все още си е jobber-ът от 3MB и отегчителният Chosen One. Палци горе обаче за зрелищния spot.Историята с Mickie/Magnus и Storm се заплита. Има потенциал за нещо голямо тук. Варианти - бол.The Wolves и The Dirty Heels (най-вече Aries) винаги са ми били сред любимите хора за гледане. Следващите мачове гаранция ще са още по-добри, сега само загряваха.Защо коментаторите вече не са в The Booth? Какво все пак стана с Al Snow, че така и не разбрах? Някой някъде в темата беше споменал да върнат Don West. "За" съм, определено.Шоуто го изгледах за около час, т.е. не съм скипвал много (по моите си стандарти де), а SD обикновено го преглеждам за около половинка, така че си правете сметката. Opie, neshev, YNWA and 2 others 5 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 (edited) В случай, че има неразбрали. Тази седмица по изключение няма епизод на IMPACT WRESTLING в САЩ, но има/ще има епизод навсякъде другаде по света (макар и по-лек откъм storyline развития епизод). "The Pope" D'Angelo Dinero e гост-коментатор за епизода. Preview:Six of the most talented X Division athletes on the planet will compete in an elimination style high-flying event. Mark Andrews, Manik, Tigre Uno, Crazzy Steve, Rockstar Spud and AAA's Argos will all be involved. At any given point in this match, two men are legal, you can tag anyone and it will come down to just two amazing daredevils in this fast paced encounter.The BroМans are no more! This week Jessie Godderz will tangle with his former running mate, DJ Z. It is too bad The BroМans couldn’t work out their differences, but Jessie says it is time to move on and plans to send a message to the entire roster in this match.No one has been able to stop The Dollhouse since they emerged on IMPACT WRESTLING. Can Rebel stand a chance? Rebel will go one on one with Marti Bell and will need to keep her head on a swivel as Jade will be lurking ringside.Continuing his war with James Storm's Revolution, Magnus will call out a member of the group. Who will he challenge?In the Main Event, former TNA World Heavyweight Champion Bobby Roode will face the dangerous Bram. This is going to be a hard-hitting, physical and must see. Will Bram get his signature victory at the expense of Bobby Roode?Вероятно ще се появи в интернет в понеделник или вторник (зависи от това в коя държава ще го запишат).A иначе следващия петък (последното шоу в петък): Edited May 23, 2015 by nWoHulkster U_think_U_Know_Me and Demon-oF-FeaR 2 Quote Link to comment
Recommended Posts