Jump to content

ROH: ALL STAR EXTRAVAGANZA VI


parcaleste

Recommended Posts

ROHASE.jpg

ROH World Championship

"Unbreakable" Michael Elgin vs Jay Briscoe

2 out of 3 falls for the ROH World Tag Team Championship

">

reDRagon (Bobby Fish & Kyle O'Reilly) vs The Young Bucks (Nick & Matt Jackson)

No Time Limit for the ROH World TV Title

">

Jay Lethal w/ Truth Martini vs ACH

 

"The Phenomenal" AJ Styles vs Adam Cole

Grudge Tag Team Match

Christopher Daniels & Frankie Kazarian vs The Decade's Roderick Strong & Jimmy Jacobs

Battle of The Breakout Stars

wwe_1409777053__cedric-silas.jpg

Cedric Alexander vs "The Last Real Man" Silas Young

 

wwe_1409776890__bennett-maria.jpg

 

wwe_1409776921__briscoe-hanson.jpg

Mark Briscoe vs Hanson

Four Corner Survival Match

wwe_1409776954__four_team.jpg

BJ Whitmer & Adam Page vs Josh Alexander & Ethan Gabriel Owens vs Caprice Coleman & Watanabe vs RD Evans & Moose w/ Veda Scott

Link to comment

reDRagon vs Young Bucks 3~! Явно ще са нужни салфетки. :D

Иначе един от най-силните кардове за годината по мое мнение. Страшно доволен съм за Elgin vs Briscoe, защото макар резултатът да е ясен, мачът си имаше доста солиден, почти едногодишен build и с оглед образите и booking-a на двамата очаквам някакъв брутален завършек. ACH vs Lethal беше изграден перфектно с ТВ мача им и очакванията ми към тази им среща са много големи. Може би същинското раждане на една нова главна звезда, въпреки че рейнът на Джей радва на макс. Styles vs Cole пък е един истински dream мач. Останалото също звучи идеално и поне на хартия едва ли човек може да се оплаче от нещо.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Нямам търпение... Young Buckvs - reDRagon II... Очаквам tag match-а на годината, ако успее да надмине първия по качество, то това ще бъде черешката на тортата! 

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Ебати зверския кард. :suicide:

Коул срещу Ей Джей е мачът, който чакам с най- голямо нетърпение, но и всичко останало си струва. Това има потенциалът да е шоуто на годината.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

ГОЛЯМ СПОЙЛЕР!

Отваряйте на своя отговорност:

 

ШИБАНО МИ СПОЙЛНАХА РАЗВИТИЕТО В МЕЙН ИВЕНТ СЦЕНАТА НА КОМПАНИЯТА - ВЕЧЕ СТЕ ДВАЖДИ ПРЕДУПРЕДЕНИ!

ПОСЛЕДЕН ШАНС, ПРЕМИСЛЕТЕ ОТНОВО, МОЖЕ ЖИВОТЪТ ВИ ДА ЗАВИСИ ОТ ТОВА!

Jay Briscoe побеждава Michael Elgin и става вторият човек в историята на ROH с втора Световна титла!

 

Явно слуховете, че Delirious не се кефел на Elgin излязоха верни и царуването му бе дерайлирано в зародиш. В началото на лятото и аз не му бях във фен-кьошето (най-вече защото можеха да изстискат още много от Adam Cole), но напоследък беше започнал отново да ми се издига в очите, най-вече с това как му book-ваха царуването, но тази смяна на титлата леко ме подразни. Особено предвид лайното Delirious.

 

Поне този път ще можем да видим едно реално царуване на Jay, че предния път с тая контузия не се разбра, че е държал титлата.

Link to comment

Не знам човек, било е iPPV и обокновено ги качват до обед, но си смениха iPPV провайдъра наскоро, пускаха някакви евенти цяло лято, дето излизаха директно на DVD (и още излизат). Както съм казвал неведнъж - грам не мога да им хвана спатиите.

Link to comment
Ще напиша само нещата  които не скипнах и обърнах по-горямо внимание.
 
AJ Styles - Adam Cole: Мача беше доволен, не чак толкова добъл колкото си мислех, че ще се получи, но това е заради многото Rest hold-ове, които страшно мразя. Все пак направиха стабилен мач, а финалния Brainbuster беше чудовищен.
 
Много добро видео с двата мача между от най-качествените отбори в момента.
 
Bennet ми е адски скучен, но песента му е уникална. Но... В този segment ми стопли душата, тотално наака Jay Briscoe. Да му еба майката на Марк! 
 
TV Match-a не ме впечатли особено, но когато Martini и Lethal се снимаха с Alexander беше култово.
 
BRISCOE ОТНОВО Е ШАМПИОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Много добро промо преди мача за титлата, главно заради избухвацията на Jay. Невероятен мач стана, двамата се сработиха прекрасно, имат сходни стилове, но по-важното... Бриско си върна ROH титлата, напълно заслужено!!
 
Тъкмо си казвах, че този мач няма как да надмине предишния, но след първия fall нещата станаха сериозни!!!! Уникален мач, но какво друго мога да очаквам от най-добрите отбори в света. The Young Bucks впечатлиха адски много, стана мазало, но отново reDRagon показаха кой е най-великия отбор. 2-0 falls, нещо което не се вижда често, мога да се обзаложа, че всеки е очаквал да стане 1-1, но за моя радост Fish & O'Reilly запазиха, феноменален мач, но по-качество не надмина предишния им!
 
Ciampa разкърти провните Young Bucks още повече, много доволно!

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Марк vs Хенсън с много приятен откриващ мач. Нямаше някакви изумителни моменти, но беше идеален като за начало. Много жалко за контузията на Роу.

 

Последвалият отборен мач също доста ми хареса. Много динамично развитие, всеки от отборите получи своя шанс да блесне. Най- много ми хареса Колман, който леко се открои над останалите. Очаквана победа на РД Еванс, най- великата серия в историята на кеча нямаше как да приключи!

 

Addiction vs Decade беше добър мач, с изключение на завършека, който дойде малко отникъде. Хубави отборни движения иначе, хареса ми използването на Джейкъбс като оръжие. :D Не очаквах свадата след края между Уитмър и Родерик, но се надявам, че това не е прелюдие към разделянето на стейбъла им. Има какво още да се види от тях, интересни са ми.

 

Ей Джей vs Коул беше страхотен мач, продължил 23 минути. Чаках тях двамата с най- голямо нетърпение и определено оправдаха очаквнията. Наистина започнаха малко бавно, но после се развихриха и имаше какво да се види. Най ми хареса размяната на ритници към края на мача (bycicle, enzuigiri, superkick, Pele kick) и начинът, по който Коул падна върху опонента си и едва на го тушира.  Завършекът с brainbuster-а от въжета наистина беше чудовищен. Единствения минус на двубоя са 2 ботча, които Коул направи, но ще ги преглътна.

 

Джей Литъл vs Седрик се получи добре, много силно началото с 540 kick-а,  имаше хубави моменти и след това, но по дяволите, трябваше ACH да е тук.

 

Джей Бриско vs Елгин- очаквах да те да са последния мач и бях леко изненадан като видях кога почват. Абсолютен шок беше победата на Джей, дори са секунда не съм си помислял, че ще вземе титлата. Очаквах Елгин да направи много дълъг reign като шампион и да изгуби някъде догодина през лятото срещу изгряваща звезда. Но доста му се струпа за тази вечер на него, падна в родния си град.

 

ReDRagon vs The Young Bucks- поредната класика между тях, имаше една камара отборни ходове, както и трябва да е в този тип мачове. И двата отбора са страхотни, дори Фиш, на когото не съм голям почитател се справя идеално в ролята си. Само малко поправка към предния пост- Фиш и Кайл спечелиха с 2:1.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Първо малко новини, за да се изчистят някои недоразумения, ако някой нещо не е разбрал:

- като за начало Silas Young е отпаднал от карда защото си е счупил крака в мач през седмицата и се очаква да пропусне 3-4 месеца. Точно в средата на най-големия рush в кариерата му. Много кофти тръпка;

 

- ACH си е изтървал полета, което е вбесило хората в ROH и не се знае каква ще му е съдбата занапред. Точно получаваше рush, дано се отърве само с влизане в кучешката къщичка за някакво време;

 

- и накрая бисерът с Гения на Мисълта - Michael Elgin, който в прав текст в интервю за някаква медия (телевизия, радио, вестник, няма значение) е заявил, че мечтата му е догодина да бъде про в Major League Baseball. Wish granted, dumb ass!

 

Промото в началото беше страхотно - Lethal и Truth се допълват плашещо добре, Salesia изяде ебати Super Kick-a, ча' аз се подух.

 

Mark Briscoe с/у Hanson беше приятен мач като за откриващ. Малко изненадващо дадоха победата на Mark, но да кажем, че и той трябва да взима малко победи. Лошото в случая е, че Hanson като го гледам и все предимно губи, а не е като да няма... осанката (и уменията) за нещо повече.

 

Макар и от един момент грам да нямах идея кой е легален на ринга и кой е там просто за мелето, мулти-отборният мач се получи доста приятно. The New Streak FTW-FTW! Едно от най-забавните неща в света на кеча в момента. Wrestling comedy done right - хем готин кеч, хем наистина забавна комедия. От друга гледна точка - явно слуховете за това, че Roddie ще напуска ROH в най-близко бъдеще ще се окажат не само слухове.

 

Addiction с/у Decade - наистина финалът на този иначе приятен мач беше цап-царап, друго (уви) не мога да кажа.

 

Michael Bennett във вражда с Jay Briscoe за Redneck и Световната титла? Или първо ще враждува с Mark? Освен това ще се жени за Maria Kanellis... е не може да не му завижда човек! @KINGCorino излъга и не качи снимката от почти секса насред ринга, да го еба в лъжеца долен!

 

Определено доста мудно начало за AJ Styles с/у Adam Cole, с доста rest hold-ове... донякъде нормално, защото реално и двамата са heel-ове. Към края обаче засилиха и вкараха, движения, психология - отлично структурирани последни десетина минути с ривърсалите и све. Adam Cole продължава спираловидното си спускане надолу след като загуби титлата - да видим докъде ще доведе това образа му, историята е интересна.

 

Jay Lethal с/у Cedric Alexander беше доста добре за нула времето, в което е трябвало да бъде сглобен мача - Lethal продължава да рине с House Of Truth, просто няма какво да кажа повече. Завъртяха и историйка между двамата тузари и бодигардката им, гледам с все по-голям интерес тук.

 

Ако бях чул новините за простотията на Elgin преди този мач, загубата му от Jay Briscoe нямаше да ме изненада въобще. Чух ги обаче в последствие, но при все - втора титла за реднека и за втори път ми изглеждаше малко насилено спечелена (е, доста повече от първия път). Мачът беше ОК, макар и канадецът определено да беше глътнал бастуна. Jay Driller-ът през масата беше минимум брутален. :wacko:

 

ReDRagon и The Young Bucks не можаха да надскочат онзи мач, според мен. Добър сблъсък тук, но някак нещо не можа да ме хване толкова. Meltzer Driver-a е адов. Особено ако вземат да го вкарат легитимно - нема кой да стане от това.

 

В общи линии - като цяло първата половина на шоуто ми хареса повече от втората. :mellow:

 

@KINGCorino коментар на вечерта:

(към съкоментатора Kevin Kelly)... "me and you - we are buddies - and if anyone of us is gone, we don't want JR in his spot!".

Link to comment

Шоу с много изненадващи моменти. Ах, как ми се иска Spike да предложат контракт на ROH.

Link to comment

Изгледах шоуто и се чувствам някак твърде раздвоен. От една страна невероятен кеч през цялото време и от чисто тази страна бих го определил като едно от шоутата на годината. От друга остава горчивият вкус от липсата на ACH и загубата на Elgin, но да карам подред.

Началото ми дойде ударно с новините за това че ACH и Young пропускат шоуто. Ако мачът на breakout stars или по-точно неговата липса не ми е чак такъв проблем, останах доста разочарован от провала на мача за ТВ титлата. Изглеждаше перфектно изграден след първото равенство между двамата и имаше голям потенциал. За съжаление ACH освен на феновете го наби здраво и на себе си, тъй като това като че ли беше големият му шанс. Все пак сегментът с Lethal и Alexander не беше лош и доведе до единствено логичният изход от създаденото положение, плюс че им заформи някаква историйка.

Mark Briscoe vs Hanson - много добър opener. Получи се с достатъчно действие, за да надъха за предстоящите събития и беше изигран достатъчно "умно", за да представи в добра светлина и двамата. Hanson е просто маниакален в in ring работата си и е удивително да гледаш типичен brawler, който вкарва high fly ходове в арсенала си.

Ciampa e страхотен в този образ, доста естествено се получава и изглежда като истински неуравновесен човек, а не просто като психопат излизащ да пребива и прочие.

4-way tag мача беше невероятен за гледане с всички spot-ове, обрати и скорост в него. Страшно забавен spot fest, a и с добър кеч и отборна игра, плюс обичайната комедия около Moose и Evans. Надявам се че все пак краят на New Streak историята не е толкова далеч, защото почва леко да буксува.

Kaz & Daniels vs Decade - принципно просто добър отборен мач, но ми хареса old school изграждането му с обработката на Каз и последвалият hot tag. Формула която винаги дава резултат, а тук можем да добавим и прекрасната отборна игра, което едва ли е изненадващо. Надявам се спорът след мача да не е индикация за разпад в Decade, защото до тук потенциалът на историята далеч не е използван. Все пак на Jacobs му отива страшно ролята на хладния ум. Междудругото не знам дали се дължи на факта че съм огромен фен на heel Daniels, но от завръщането му насам ми изглежда като човек който просто е там и се справя добре или иначе казано ми е някак прекалено обикновен, което е твърде необичайно за него.

Adam Cole vs AJ Styles - chant-ът изгуби от стойността си в последно време, но все пак ~This was Awesome! Невероятен мач между двамата най-добри американски кечисти към момента. Не знам какъв суперлатив да използвам за heel work-a на Cole. Обърнете внимание на поведението му, всяко действие и жест в него. Хареса ми как започна мача бавно и достатъчно арогантно след което се насочи към коляното на AJ, чийто selling също ме остави без думи. След това нещата се развиха адски логично - и двамата опитаха всичко и краят дойде след брутален ход, което придаде някакъв реализъм на случващото се. Невероятен мач, а завършекът му праща по дяволите всички приказки за over kills и липса на selling в компанията. Надявам се загубите в последно време да са част от история за Cole и отчаянието му от тях, а не просто пътека към лутането в нищото.

Lethal vs Alexander - солиден мач с много добре разказана история. Alexander работи стабилно, а ми прави впечатление че и публиката е все повече зад него. Изглежда като бъдещето на ROH, ако няма издънки.

Elgin vs Briscoe - добър мач или поне това което можеше да се очаква от среща между двамата. Elgin беше запазен в някаква степен - нямаше изхабен finisher, за да бъде победен трябваха два Джей дрилара, единият от които през маса и все пак... Над две години доминация, за да приключи рейнът му така? Добре това с визата е проблем, в другите глупости които четох може би също има истина, но съм крайно разочарован от начинът по който стана смяната. Твърде бързо и някак твърде лесно с оглед досегашния му booking. Отделно от това титлата губи, поне в моите очи, от наличието на втори двоен шампион след Austin Aries, при когото и разликата между рейновете беше много по-сериозна. Признавам, че бях тотално шокиран от резултата, но в негативен смисъл.

Young Bucks vs reDRagon - поредният им отличен мач. Започна малко по-тегаво, но след първия туш всичко беше страхотно. Първокласен кеч и добра история с вкарване на елементи като Package Piledriver-a. Young Bucks без никакъв спор са отборът на годината.

За краят с Ciampa мога да повторя това което съм написал по-горе за него.

Като цяло въпреки доста разочароващата за мен смяна на титлата, оставам много доволен от шоуто, от качеството на кеча и изглеждащата страшно интересно история с Ciampa. Ако някой е имал неблагоразумието да си изгуби времето и да прочете целият ми пост до тук, е видял че няма мач от чиято чисто кеч страна да не съм доволен. Това говори достатъчно само по себе си.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...