itzo1994 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Послъгах малко и сметнах повечето резултати преди обявения срок. Общо 65 човека се включиха! Резултатите ще са в следващите 2-3 поста, искам да са горе-долу подредени.Кечът зарибява потребителите още в детството им - почти 2/3 започват да гледат между 6-11 годишна възраст.Като тийнейджъри пък изкуството на pro wrestling-a откриват двойно по-малко - едва 31%.Цели 97% от отговорилите са мъже - това доказва теорията, че bwc е един голям sausage fest. При това, момичето не си е написало никнейма.WWE се утвърждава като най-популярната федерация, почти всички следят поне едно нейно шоу, а за голяма част от тях тя предлага и най-добрия продукт. Освен трите големи US компании, BWC следи и NJPW, AAA, CHIKARA и PWG, но те са с далеч по-малка публика.Brock Lesnar със сигурност е най-известният кечист в момента - цели 62% са дали вота си за WWE шампиона. Зад него са бившите носители на колана - Daniel Bryan и John Cena. По-малко гласове са получили The Undertaker и Dean Ambrose. Дали някой ще изпревари Brock в другите класации?Най-гледаните шоута, абсолютно очаквано, са на WWE - RAW, SmackDown! и NXT водят пред IMPACT Wrestling. RoH Wrestling има много малка публика.В NXT любимците са новодошлите Kevin Steen и KENTA, както и вече прекаралия там известно време Sami Zayn. Сегашният шампион Adrian Neville няма многопочитатели. При дивите ситуацията е много по-различна - дъщерята на Ric Flair, Charlotte, е харесвана от половината, подали глас.BWC гласува доверие на Triple H и Stephanie - малко над 40 човека са оптимистично настроени към бъдещето на WWE. Това са двойно повече хора от гледащите NXT, което се води book-вано изцяло от Triple H.Мнозинството във форума смята, че Rusev ще загуби до края на тази година. Едва 12% залагат на доминация от страна на The Bulgarian Brute. Въпреки това развитието на Rusev се смята за успешно.Завръщането на Brock Lesnar пък събира още повече адмирации. Brock разби John Cena на SummerSlam и така спечели WWE титлата.Може би по същата причина SummerSlam е и най-доброто WWE PPV до момента.При TNA Slammiversary и Lockdown имат почти еднакви резултати.TNA наскоро върнаха стария си ринг - този с 6 страни, след анкета сред феновете си. Тук положението не е същото - смазващо предимство има 4-странният ринг. Link to comment
itzo1994 Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Не е изненадващо, че много хора следят кеч новини ежедневно. Очаквах повече гласове за следващите 2 опции, но oh well. Макар и да посещават редовно dirtsheets, членовете на BWC не вярват в слуховете за началото на края при TNA.Пираството ограбва, нямам какво да кажа по този въпрос. WWE Network-a e пуснат в България, иначе.Total Divas не е популярно шоу сред потребителите на BWC. Явно драмите около Natalya и Summer Rae не ви харесват, а? Голяма част от гласувалите са убедени, че Sting ще има мач в WWE - при това на WrestleMania!Един ще дебютира, друг си тръгва. Но дали ще се върне? За над 2/3 от участниците CM Punk лъже и все някога ще се завърне в WWE.Преобладава мнението, че Alberto Del Rio беше несправедливо уволнен. Сега може да го гледате в AAA!Тук съм малко изненадан, очаквах повече подкрепа за MMA-я. И все пак, стабилна подкрепа.Другите мачове получиха по 1 глас - Casket, Elimination Chamber, Extreme Rules, I Quit, MITB, No DQ, Singles, War Games, Buried Alive.Голямата четворка от WWE PPV-та си остава традиционната. Да, последните 2 наистина имаха гласове. Любимите кеч игри са главно тези на WWE, макар че EWR дели 2-рото място. С по 1 глас останаха всички други от SmackDown!vs.Raw серията.Още една категория, която Brock Lesnar оглавява. Всички други кечисти/шоута получиха по 1 вот.Тук AJ Lee печели с 24 гласа. Paige има само с 1 по-малко. С по 1 са всички останали.Lita печели с 18, Trish e с 10, AJ Lee и Paige с по 7 и 3, другите с по 1. Link to comment
itzo1994 Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Тук въпросът ми беше некоректен - някои отговоряха с конкретно PPV, други не. В крайна сметка обединих някои от отговорите и се стигна до този резултат.Поредна доминация за Brock Lesnar, или поне за мениджъра му Paul Heyman.С най-добри in ring skills е Daniel Bryan - всеки трети е гласувал за него. След него, но със значително по-малка подкрепа са AJ Styles, Cesaro, Seth Rollins, Dean Ambrose и CM Punk. Brock Lesnar е само с 3 гласа.Същата класация, но за всички времена се води от Shawn Michaels. Сърцеразбивача има 16 гласа, следван е от Kurt Angle с 11 и Bret Hart с 9.Тук определено има изявени лидери - първите четирима обират 75% от всичките гласове, а в предишната класация топ 4 държеше 60%.Интересно е да се отбележи, че най-добрият сегашен кечист, Daniel Bryan, получава само един единствен глас в тази категория.При промотата също имаме изявени фаворити. Dean Ambrose печели тук с над една трета, но стабилен резултат са постигнали и Bray Wyatt и вече неактивния CM Punk.Тук нещата са както и в предишните 2 категории. The Rock мачка с 47%, след него е Steve Austin с 27%, а от Dean Ambrose няма и спомен. Същото се отнася и за Bray Wyatt.CM Punk обаче запазва позиции - 3-то място, макар и с двойно по-малко почитатели.Стигаме и до любимите кечисти. Тук Brock Lesnar също води, изглежда да победиш стрийка и Джон Сина в рамките на 4 месеца те прави много обичан? След Lesnar са Bryan и Ambrose. Очаквам с течение на времето Ambrose да взима все повече и повече подкрепа за сметка на Bryan, който е контузен.Бившият WWE Champion, CM Punk, пък все още е по-популярен от Jericho, Cena, Ziggler, Rusev и много други активни атлети. Въпреки това, пред него са, но не с много,The Undertaker и Seth Rollins.В all-time категорията води The Undertaker с 21%. Втори е CM Punk, с два гласа по-малко от него е Steve Austin. С по 7% са двама aктивни и един неактивен (вече)- Kurt Angle, Chris Jericho, The Rock. От всички попълнили този въпрос, само 7 харесват все още състезаващи се атлети. 27 подкрепят part-time-ри.В графиките не съм слагал хората с по 1 глас, защото става адски трудно за разбиране. Въпроса за най-добър theme song (all time) получи всякакви отговори, когато дам линк за пълните резултати ще видите как стоят там нещата.Изводите, които направих: Brock Lesnar е изключително популярен, както и мениджъра му. Paige е направила много голям impact, двете с AJ са съвременните Trish и Lita (но засега са далеч от техните успехи).Dean Ambrose е най-голямата звезда от The Shield, Rollins също е харесван, но не чак толкова. За Reigns ни е през хуя. Следващата анкета най-вероятно ще е в уикенда на Night of Champions - ще засяга PPV-то и билда към него.Обмислям да правя и такива относно стейбъли и отбори, велики вражди, образи, ала бала, но няма да ги спамя, обещавам. Ако имате предложения за други теми и въпроси - ЛС. Link to comment
HEIDENREICH Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Браво , очаквани резултати , но много добре измислена и оформена анкета, да му е кеф на човек да чете. Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Страхотна работа! Много е приятно да се попълва анкетата и след това да се видят резултатите, представени по този чудесен начин. Поздравления, itzo1994! Link to comment
parcaleste Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Чудна работа, но можеше да изчакаш поне една седмица, така като пусна анкетата в събота, до понеделник няма кой да гласува и се изкривява малко идеята. Link to comment
HEIDENREICH Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Само малко да се прецизират въпросите , за любимо ппв не съм те разбрал и гласувах за Wrestlemania X , a гласът ми отиде за тазгодишната , дето по понятни причини не ми хареса особено Link to comment
dadoktor Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Супер идея и добро изпълнение! Наиситна недей да ги спамиш да не се отегчава потребителя и да има винаги интерес. Също смятам че е добра идея от време на време да повтаряш въпросите за "в момента" категориите (естествено през разумен интервал от време - 3 месеца?) , за да се види кой е оувър , кой не и като цяло как се развива продукта в очите на публиката. Също и някъде да се архивират резултатите , защото би било адски интересно след година-две да се разглеждат тези резултати. Браво , много приятна идея! Link to comment
parcaleste Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 ... Също и някъде да се архивират резултатите , защото би било адски интересно след година-две да се разглеждат тези резултати... Просто в първия пост на всяка нова тема да слага линк към старата. Link to comment
itzo1994 Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Само малко да се прецизират въпросите , за любимо ппв не съм те разбрал и гласувах за Wrestlemania X , a гласът ми отиде за тазгодишната , дето по понятни причини не ми хареса особено Там където съм обединил отговорите е за PPV като поредица, не за отделно. Но, да - при някоя следваща анкета ще добавя и по-точни въпроси за PPV-тата.За временните любими кечисти още не знам какъв период от време ще е разумен. 3 или 6 месеца, зависи дали ще има интерес.Резултатите ще се пазят, немайте грижа. ;) Link to comment
VSB Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 По въпроса за мениджъра, в анкетата не се ли питаше за най-добър, а не за любим, както си го дал тук? Щото гласувах за Хеймън като най-добър, но ако става въпрос за любим, бих гласувал за Пол Беарър. Link to comment
itzo1994 Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Прав си, оправено е. Link to comment
ShaolinMonk Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Някой може ли да ми отговори, защо смята, че Русев ще загуби мач до края на годината и то чисто (защото хийловете губият винаги чисто от добричкия герой), с туш? Link to comment
GoldenShovel Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Някой може ли да ми отговори, защо смята, че Русев ще загуби мач до края на годината и то чисто (защото хийловете губият винаги чисто от добричкия герой), с туш? Защото съществува един Джон Сина, който има достъп до "златната лопата". Come break me down!!! Bury me, bury me....I am finished with you~! Link to comment
goldberga Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Или пък в даден момент ще решат, че една (на Русев) вражда би била по-интересна с размяна на победи в мачовете и сегментите, вместо единия да е по-силен в сегментите, а другия (Русев) да печели мачовете. Link to comment
retwerts Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Добра работа и не особено изненадващи резултати. Според мен е малко дискусионен въпроса дали CM Punk би трябвало да участва в класации за най-добър кечист в момента при положение, че не е активен кечист. Аз лично за тази категория вземах предвид само действащи кечисти, но явно някои хора го тълкуват по друг начин. Единствената ми изненада е, че Shawn Michaels е пред Kurt Angle за най-добър кечист. Горе-долу почти навсякъде това е челната тройка (Michael, Angle, Hart), но съм останал с впечатление, че Angle за повечето е пред Michael що се отнася до умения на ринга. Link to comment
ТНЕ DEADMAN Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Много готина тема, браво! Яд ме е, че изпуснах първото издание, заради което и аз призовавам за по-дълъг период за попълване. И въпреки че не успях да участвам, The Undertaker води убедително за All time любим кечист! Браво, форуме! Браво, авторе! [img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img] Link to comment
ShaolinMonk Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Нека Джон Сина има достъп до "златната лопата". Наистина може да стане доста по-интересно ако във враждите има мачове с разменени победители, но аз смятам, че това няма да е до края на годината просто. За това въпросът ми изглеждаше така. П.П. Миро кажи на бай Крис Джерико да докара за едно парти Фози тук в България ! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.