Jump to content

Wrestling анкета - РЕЗУЛТАТИ!

itzo1994

Recommended Posts

Послъгах малко и сметнах повечето резултати преди обявения срок. Общо 65 човека се включиха! Резултатите ще са в следващите 2-3 поста, искам да са горе-долу подредени.

wwe_1409569027__1nakolkogodini.png

Кечът зарибява потребителите още в детството им - почти 2/3 започват да гледат между 6-11 годишна възраст.

Като тийнейджъри пък изкуството на pro wrestling-a откриват двойно по-малко - едва 31%.

wwe_1409569205__2pol.png

Цели 97% от отговорилите са мъже - това доказва теорията, че bwc е един голям sausage fest. :( При това, момичето не си е написало никнейма.

wwe_1409569319__3koifed.png

wwe_1409569374__4favfed.png

WWE се утвърждава като най-популярната федерация, почти всички следят поне едно нейно шоу, а за голяма част от тях тя предлага и най-добрия продукт. Освен трите големи US компании, BWC следи и NJPW, AAA, CHIKARA и PWG, но те са с далеч по-малка публика.

wwe_1409569495__5topstar.png

Brock Lesnar със сигурност е най-известният кечист в момента - цели 62% са дали вота си за WWE шампиона. Зад него са бившите носители на колана - Daniel Bryan и John Cena. По-малко гласове са получили The Undertaker и Dean Ambrose. Дали някой ще изпревари Brock в другите класации?

wwe_1409569572__7show.png

Най-гледаните шоута, абсолютно очаквано, са на WWE - RAW, SmackDown! и NXT водят пред IMPACT Wrestling. RoH Wrestling има много малка публика.

wwe_1409569717__8malenxt.png

В NXT любимците са новодошлите Kevin Steen и KENTA, както и вече прекаралия там известно време Sami Zayn. Сегашният шампион Adrian Neville няма много

почитатели. :(

wwe_1409569802__9divanxt.png

При дивите ситуацията е много по-различна - дъщерята на Ric Flair, Charlotte, е харесвана от половината, подали глас.

wwe_1409569842__10tripsteph.png

BWC гласува доверие на Triple H и Stephanie - малко над 40 човека са оптимистично настроени към бъдещето на WWE. Това са двойно повече хора от гледащите NXT, което се води book-вано изцяло от Triple H.

wwe_1409569954__13rusevwin.png

wwe_1409570119__21rusev.png

Мнозинството във форума смята, че Rusev ще загуби до края на тази година. Едва 12% залагат на доминация от страна на The Bulgarian Brute. Въпреки това развитието на Rusev се смята за успешно.

wwe_1409570207__20brockhappy.png

Завръщането на Brock Lesnar пък събира още повече адмирации. Brock разби John Cena на SummerSlam и така спечели WWE титлата.

wwe_1409570302__18wwepv.png

Може би по същата причина SummerSlam е и най-доброто WWE PPV до момента.

wwe_1409570371__19tnappv.png

При TNA Slammiversary и Lockdown имат почти еднакви резултати.

wwe_1409570438__11ring.png

TNA наскоро върнаха стария си ринг - този с 6 страни, след анкета сред феновете си. Тук положението не е същото - смазващо предимство има 4-странният ринг.

wwe_1409570845__6novini.png

Не е изненадващо, че много хора следят кеч новини ежедневно. Очаквах повече гласове за следващите 2 опции, но oh well. :)

wwe_1409570924__12tna.png

Макар и да посещават редовно dirtsheets, членовете на BWC не вярват в слуховете за началото на края при TNA.

wwe_1409570989__17wwen.png

Пираството ограбва, нямам какво да кажа по този въпрос. WWE Network-a e пуснат в България, иначе.

wwe_1409571016__16td.png

Total Divas не е популярно шоу сред потребителите на BWC. Явно драмите около Natalya и Summer Rae не ви харесват, а? :(

wwe_1409571128__14sting.png

Голяма част от гласувалите са убедени, че Sting ще има мач в WWE - при това на WrestleMania!

wwe_1409571204__15cmpunk.png

Един ще дебютира, друг си тръгва. Но дали ще се върне? За над 2/3 от участниците CM Punk лъже и все някога ще се завърне в WWE.

wwe_1409571309__22adr.png

Преобладава мнението, че Alberto Del Rio беше несправедливо уволнен. Сега може да го гледате в AAA!

wwe_1409571383__23ufc.png

Тук съм малко изненадан, очаквах повече подкрепа за MMA-я. И все пак, стабилна подкрепа.

wwe_1409571991__25gimmickmatch.png

Другите мачове получиха по 1 глас - Casket, Elimination Chamber, Extreme Rules, I Quit, MITB, No DQ, Singles, War Games, Buried Alive.

wwe_1409572082__26fourwwe.png

Голямата четворка от WWE PPV-та си остава традиционната. Да, последните 2 наистина имаха гласове. :D

wwe_1409572150__27game.png

Любимите кеч игри са главно тези на WWE, макар че EWR дели 2-рото място. С по 1 глас останаха всички други от SmackDown!vs.Raw серията.

wwe_1409572444__28theme.png

Още една категория, която Brock Lesnar оглавява. Всички други кечисти/шоута получиха по 1 вот.

wwe_1409572673__29favdiva.png

Тук AJ Lee печели с 24 гласа. Paige има само с 1 по-малко. С по 1 са всички останали.

wwe_1409572738__30favdiva.png

Lita печели с 18, Trish e с 10, AJ Lee и Paige с по 7 и 3, другите с по 1.

wwe_1409574628__38favppv.png

Тук въпросът ми беше некоректен - някои отговоряха с конкретно PPV, други не. В крайна сметка обединих някои от отговорите и се стигна до този резултат.

wwe_1409598228__37manager.png

Поредна доминация за Brock Lesnar, или поне за мениджъра му Paul Heyman.

wwe_1409574585__31inringnow.png

С най-добри in ring skills е Daniel Bryan - всеки трети е гласувал за него. След него, но със значително по-малка подкрепа са AJ Styles, Cesaro, Seth Rollins, Dean Ambrose и CM Punk. Brock Lesnar е само с 3 гласа.

wwe_1409574600__33inringall.png

Същата класация, но за всички времена се води от Shawn Michaels. Сърцеразбивача има 16 гласа, следван е от Kurt Angle с 11 и Bret Hart с 9.Тук определено има изявени лидери - първите четирима обират 75% от всичките гласове, а в предишната класация топ 4 държеше 60%.

Интересно е да се отбележи, че най-добрият сегашен кечист, Daniel Bryan, получава само един единствен глас в тази категория.

wwe_1409574595__32promonow.png

При промотата също имаме изявени фаворити. Dean Ambrose печели тук с над една трета, но стабилен резултат са постигнали и Bray Wyatt и вече неактивния CM Punk.

wwe_1409574605__34promoall.png

Тук нещата са както и в предишните 2 категории. The Rock мачка с 47%, след него е Steve Austin с 27%, а от Dean Ambrose няма и спомен. Същото се отнася и за Bray Wyatt.CM Punk обаче запазва позиции - 3-то място, макар и с двойно по-малко почитатели.

wwe_1409574610__35favnow.png

Стигаме и до любимите кечисти. Тук Brock Lesnar също води, изглежда да победиш стрийка и Джон Сина в рамките на 4 месеца те прави много обичан? :D

След Lesnar са Bryan и Ambrose. Очаквам с течение на времето Ambrose да взима все повече и повече подкрепа за сметка на Bryan, който е контузен.

Бившият WWE Champion, CM Punk, пък все още е по-популярен от Jericho, Cena, Ziggler, Rusev и много други активни атлети. Въпреки това, пред него са, но не с много,

The Undertaker и Seth Rollins.

wwe_1409574616__36favall.png

В all-time категорията води The Undertaker с 21%. Втори е CM Punk, с два гласа по-малко от него е Steve Austin. С по 7% са двама aктивни и един неактивен (вече)- Kurt Angle, Chris Jericho, The Rock. От всички попълнили този въпрос, само 7 харесват все още състезаващи се атлети. 27 подкрепят part-time-ри.

В графиките не съм слагал хората с по 1 глас, защото става адски трудно за разбиране. Въпроса за най-добър theme song (all time) получи всякакви отговори, когато дам линк за пълните резултати ще видите как стоят там нещата.

Изводите, които направих: Brock Lesnar е изключително популярен, както и мениджъра му. Paige е направила много голям impact, двете с AJ са съвременните Trish и Lita (но засега са далеч от техните успехи).

Dean Ambrose е най-голямата звезда от The Shield, Rollins също е харесван, но не чак толкова. За Reigns ни е през хуя. :D

Следващата анкета най-вероятно ще е в уикенда на Night of Champions - ще засяга PPV-то и билда към него.

Обмислям да правя и такива относно стейбъли и отбори, велики вражди, образи, ала бала, но няма да ги спамя, обещавам. :D

Ако имате предложения за други теми и въпроси - ЛС.

Браво , очаквани резултати , но много добре измислена и оформена анкета, да му е кеф на човек да чете.

The Olimpic Hero

Страхотна работа! Много е приятно да се попълва анкетата и след това да се видят резултатите, представени по този чудесен начин. Поздравления, itzo1994!

Чудна работа, но можеше да изчакаш поне една седмица, така като пусна анкетата в събота, до понеделник няма кой да гласува и се изкривява малко идеята. :beer:

Само малко да се прецизират въпросите , за любимо ппв не съм те разбрал и гласувах за Wrestlemania X , a гласът ми отиде за тазгодишната , дето по понятни причини не ми хареса особено :)

Супер идея и добро изпълнение! Наиситна недей да ги спамиш да не се отегчава потребителя и да има винаги интерес. Също смятам че е добра идея от време на време да повтаряш въпросите за "в момента" категориите (естествено през разумен интервал от време - 3 месеца?) , за да се види кой е оувър , кой не и като цяло как се развива продукта в очите на публиката. Също и някъде да се архивират резултатите , защото би било адски интересно след година-две да се разглеждат тези резултати. Браво , много приятна идея!

... Също и някъде да се архивират резултатите , защото би било адски интересно след година-две да се разглеждат тези резултати...

Просто в първия пост на всяка нова тема да слага линк към старата.

Само малко да се прецизират въпросите , за любимо ппв не съм те разбрал и гласувах за Wrestlemania X , a гласът ми отиде за тазгодишната , дето по понятни причини не ми хареса особено :)

Там където съм обединил отговорите е за PPV като поредица, не за отделно. Но, да - при някоя следваща анкета ще добавя и по-точни въпроси за PPV-тата.

За временните любими кечисти още не знам какъв период от време ще е разумен. 3 или 6 месеца, зависи дали ще има интерес.

Резултатите ще се пазят, немайте грижа. ;)

По въпроса за мениджъра, в анкетата не се ли питаше за най-добър, а не за любим, както си го дал тук? Щото гласувах за Хеймън като най-добър, но ако става въпрос за любим, бих гласувал за Пол Беарър.

Някой може ли да ми отговори, защо смята, че Русев ще загуби мач до края на годината и то чисто (защото хийловете губият винаги чисто от добричкия герой), с туш?

5079877.jpg

Някой може ли да ми отговори, защо смята, че Русев ще загуби мач до края на годината и то чисто (защото хийловете губият винаги чисто от добричкия герой), с туш?

Защото съществува един Джон Сина, който има достъп до "златната лопата".

Come break me down!!! Bury me, bury me....
I am finished with you~!

wwe_1411411544__channels4_banner.jpg

Или пък в даден момент ще решат, че една (на Русев) вражда би била по-интересна с размяна на победи в мачовете и сегментите, вместо единия да е по-силен в сегментите, а другия (Русев) да печели мачовете.

Добра работа и не особено изненадващи резултати. Според мен е малко дискусионен въпроса дали CM Punk би трябвало да участва в класации за най-добър кечист в момента при положение, че не е активен кечист. Аз лично за тази категория вземах предвид само действащи кечисти, но явно някои хора го тълкуват по друг начин.

Единствената ми изненада е, че Shawn Michaels е пред Kurt Angle за най-добър кечист. Горе-долу почти навсякъде това е челната тройка (Michael, Angle, Hart), но съм останал с впечатление, че Angle за повечето е пред Michael що се отнася до умения на ринга.

ТНЕ DEADMAN

Много готина тема, браво! Яд ме е, че изпуснах първото издание, заради което и аз призовавам за по-дълъг период за попълване. И въпреки че не успях да участвам, The Undertaker води убедително за All time любим кечист! Браво, форуме! Браво, авторе!  :beer:

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Нека Джон Сина има достъп до "златната лопата". Наистина може да стане доста по-интересно ако във враждите има мачове с разменени победители, но аз смятам, че това няма да е до края на годината просто. За това въпросът ми изглеждаше така.

П.П. Миро кажи на бай Крис Джерико да докара за едно парти Фози тук в България :)!

5079877.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...