Jump to content

Подкасти и неща, заслужаващи си слушането


YoTheReal

Recommended Posts

Абе от край време преди лягане предпочитам да сложа телефона да бучи нещо да слушам, ама не музика, та винаги се сещам за това колко много кеч-личности правят подкасти. Така че тук може да сложите неща, които смятате, че си заслужават слушането.

Нека започнем с това - Talk is Jericho с Edge като ко-хост и Paul Heyman като гост. Awesome shit, дето се вика. Също се сещам и същото предаване с AJ Styles, беше го пускал parcaleste някъде из форума - мега яката храна по TNA.

https://www.youtube.com/watch?v=hh029i3kQLg

Link to comment

Подкаста на Stone Cold:

Подкаста на Jericho:

На Cabana, JR, Goldberg, etc. не ги слушам. Джерико има много епизоди с кечисти, докато Стон Колд прави повече, в които отговаря на въпроси.

Link to comment

Austin и Christopher Daniels 1

Austin и Christopher Daniels 2

Austin и Lilia Garcia (ще се изненадате)

Два от любимите ми негови, които не са с кечисти, но съм си ги въртял по няколко пъти и съм се разпуквал от смях:

Austin и (the return of) Gabriel "The Fluffy Guy"Iglesias

Austin и The Los Lonely Boys

 

Austin като цяло владее, препоръчвам да чуете на Jericho с Chavo Guerrero (of all people!), много подценяван подкаст там, май бяха два епизода, падна ми ченето от историите му, на JR са малко странни, има много да се чуе, но понякога са малко прекалено сериозни. При него интересното е да му слушаш в интродукцията размислите върху RAW, IMPACT, ROH.

 

Иначе моят човек, Jason Solomon (шибан евреин, да :( ), с якия сарказъм, добрия хумор, добри ревюта на шоутата. Този ми е един от любимите епизоди (беше загубил някакъв бас и в чест на Cesaro прави подкаста с "швейцарски" акцент :D ).

 

В момента и Jesse Ventura е започнал свой, но той е по-скоро политически насочен. При все е интересно да се чуе, хвърля кеч-бомби чат-пат (примерно как Flair му искал съвет какво да направи за да се кандидатира и той за губернатор).

 

Слушам още не знам колко, но ще премълча към сега. :ph34r:

Link to comment

Една седмица закъсняло (според мен), но още що-годе прясно - MSL, Konann и "Dr. Lucha" Steve Sims разказват историята за създаването на ААА и Triplemania. Още не сте гледали тазгодишната Triplemania и искате да се надъхате? Не знаете що е то lucha? Искате да чуете истории за Eddie Guerrero и Rey Misterio? Този подкаст е за вас. ;Р

Link to comment
The Olimpic Hero

Нарочно съм сложиш такова заглавие на темата. Просто всеки един истински кеч фен трябва да изслуша двете части на подкаста на Jericho с гост Dave Batista. Страхотно представяне на Batista, адски откровен през цялото време. Говори за много задкулисни неща, за това как мрази PG ерата, как през 2008-ма е бил глобен от Vince McMahon със 100 000 $ заради това, че кървя умишлено в един мач с Jerichо(по време на PG ертата) и как тази глоба, и може би не точно големия й размер, колкото самото отношение на Vince към него, буквално го е накарало да намрази WWE в този момент и тогава е разбрал, че не може да продължи повече. Batista допълва, че е направил въпросния blade job, заради феновете и, защото е сметнал, че така е правилно в мач за титлата и т.н. и т.н.

Въобще най-интересните моменти от шоуто са разказите на Batista за годината, в която напуска компанията - как примерно буквално се е молил за мач с Rey Mysterio на house show в Mexico, за да може единствено да издигне(put over) местния герой Mysterio и как това реално му е любимият мач в кариерата.

Говори и за това как сегашните таланти просто нямат възможност да дадат достатъчно на публиката с въпросните ограничения в PG ерата и как магията на wrestling-а реално вече не е същата.

Разбира се отделя внимание и на завръщането си през 2014-а, което според него не е било направено по най-добрия начин, поради което при следващото си завръщане желае да има повече creative control.

И още, и още, и още...

Просто слушайте двете части на подкаста, буквално са задължителни. Адски много ми се издигна в очите Batista след това интервю - човек, който обича много pro wrestling-а, но има смелостта да изразява своето твърдо мнение за това какъв трябва да бъде продуктът.

Можете да изтеглите двете части от прикачените файлове.

Talks is Jericho - Batista P1.mp3

Talk is Jericho - Batista P2.mp3

               

Link to comment

Да, аз също слушах подкаста - много добро интервю. Препоръчвам го на всеки. Батиста определено ми се стори много земен и приятен човек, освен това имаше и доста забавни моменти. Дейв определено има развито чувство за самоирония и изобщо не се взима много насериозно, което имайки предвид успехите му, заслужава уважение.

Link to comment

Евалата на Batista и Jericho и двамата са много големи пичаги. Особено Batista мен лично ме изненада адски много. Искам и да питам има ли още толкова интересни подкасти на Jericho?

austin_aries_signature_by_anesredzic-d5b

Link to comment

Евалата на Batista и Jericho и двамата са много големи пичаги. Особено Batista мен лично ме изненада адски много. Искам и да питам има ли още толкова интересни подкасти на Jericho?

Виж тук

Link to comment
The Olimpic Hero

Утре ще опиша кои броеве според мен си заслужават най-много и какво горе-долу можете да чуете в тях, от това, което помня. Като цяло много актуални и бивши кечисти са гостували в podcast-а на Jericho, както и в тези на Stone Cold и Jim Ross. Аз лично съм фен най-много на предаването на Jericho, някак си има повече химия с гостите си. Stone Cold също е добър, но въпрос на вкус. Jim Ross пък ми се вижда най-скучен от всичките. Ясно, че е може би най-великият коментатор в историята, но нещо като водещ на подкаст не ме радва.

               

Link to comment

Да живее Инстаграм! За първи път откривам нещо, свързано с кеч, преди да го видя тук. И двете части да се слушат наведнъж си е бая време, но пък ги слушах в колата и много ми хареса. Общо взето това е първият подкаст, който слушам и ми хареса супер много - не само интервюто с Батиста, но и самия формат на предаването. Евала на Джерико, както всичко, с което се захване - и радио предаването му е супер.

 

Иначе евала на Батиста - и аз съм един от многото хора, които си промениха мнението за него в последно време. Първо в защитниците ми хареса, смях се искрено на лафовете, свързани с него - даже ще ходя да гледам филма за втори път тази вечер, а и след това интервю разбрах какъв пич е. 

 

Ако намерите още интересни подкастове - хвърляйте линкове, че за задръствания в София са супер :)

Link to comment

Иначе евала на Батиста - и аз съм един от многото хора, които си промениха мнението за него в последно време.

Ти си промени мнението, но той май няма и да се опитва да се връща като babyface вече. :D

Link to comment

Ти си промени мнението, но той май няма и да се опитва да се връща като babyface вече. :D

Не му трябва.Много по-интересен е като heel.

Link to comment

Току що си идвам от киното - ролята му е уникална и всички около мен бяха приятно изненадани от играта му :D Както той самият казва в интервюто - всички ми казват, че това е ролята, за която съм създаден :D

 

Абе живи и здрави - според мен няма чак толкова голямо значение дали ще се завръща като хийл, или като фейс - важното е добре да измислят историята и да я подплатят с реални елементи. А не като предишното завръщане, което беше някак ей така да го има просто. 

Link to comment
The Olimpic Hero

Последният гост на Jericho е Triple H. Нямам идея как е. Тъкмо започвам да го слушам. Можете да го изтеглите от прикачения файл.

 

 

Talk is Jericho - Triple H.mp3

               

Link to comment

The Jim Cornette Experience Ep. 43: Pat Laprade & Bertrand Hébert

 

Двамата са написали книга за историята на сцената в Монреал. Говорят за Хакеншмит, бегло споменават Дан Колов във връзка с първата Montreal Screwjob. Предполагам феновета на олдскуула ще се изкефят. Също така съдържа сцепващ двадесетминутен въвеждащ в шоуто рант. :ph34r:

Link to comment
  • 2 weeks later...

Честно, не съм очаквал, цъкнах от любопитство, Vince Russo говори за снощния RAW. Тези, които се чудят дали да го гледат изслушайте това. Ще ви отнеме около 24 минути. Аз съм на десетата минута и ще се пръсна.

 

RAW9-15.mp3

Link to comment

Bryan Alvarez и Lance Storm обсъждат настоящия продукт на WWE, къде е проблемът му, както и какви според тях са проблемите в настоящата форма на WWE Network. Доста интересно и леко за слушане, подплътено с доста приятен хумор подкастче. Ако се чудите дали да се включите към WWE Network (за $9.99), няма да е лошо да преслушате този подкаст.

091714lance.mp3

Link to comment

В какъв смисъл за TNA? Общо взето тези, които слушам, редовно правят ревю на IMPACT, казват каквито новини свързани с тях има и т.н.

 

 

ПП И се казва/пише "подкасти", не "подкастове". :ph34r:

Link to comment

В какъв смисъл за TNA? Общо взето тези, които слушам, редовно правят ревю на IMPACT, казват каквито новини свързани с тях има и т.н.

 

 

ПП И се казва/пише "подкасти", не "подкастове". :ph34r:

Извинявам се за неточноста и благодаря за бързия отговор. 

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...