BulletClub Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Just a fan, HBK_forever and YNWA 3 Quote Link to comment
tanchii Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 StreetGloW, itzo1994, HBK_forever and 3 others 6 Quote inpunkwetrust.com // cmpunkphotos.com // nikki-bella.com // carmella-photos.com // eva-marie.org Link to comment
Hachiko Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 YNWA, batistaheel, The^Lunatic and 1 other 4 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 batistaheel, BulletClub, Just a fan and 9 others 12 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 Just a fan, YNWA, Sashundera and 1 other 4 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 (edited) Edited March 3, 2015 by Hachiko itzo1994, Just a fan, Berbatov and 3 others 6 Quote Link to comment
MJ23 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Залагам на over 10.5 разбити сърца ekologa1 1 Quote Link to comment
Mystery Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Ква е тая торба с лайна? Mom4u, Berbatov and YNWA 3 Quote Link to comment
hacky Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 (edited) ^Коя от двете? :) Edited March 9, 2015 by hacky Marin and ЧОТУДЕ 2 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 E, искам да не се караме, ама с тия коментари... d0baTa 1 Quote Link to comment
hacky Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Не знам и аз, има нещо странно в нея, което не ми харесва. Monteso and Apex Predator 2 Quote Link to comment
Randy Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 И аз не разбирам цялата мания по Пейдж. Има още милиони путки в интернет, които не познавате и които са в пъти по-добре от нея. Monteso, Apex Predator and Rocky Maivia 3 Quote УМРЕТЕ ПР★С☭ТА Link to comment
ShwN Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Ама тая я гледат да са дупи всяка седмица. Quote Link to comment
seekstah Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Аве къв е тоя мухъл дето я целува...УЖАС! Иначе Британи повече ми харесваше с предишната си визия(лилавият кичур на косата). Quote Link to comment
YNWA Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 И мене много ме кефи, много яка путка е. НО малко ми бие на курве Quote Link to comment
SfSgSw Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 ...малко ми бие на курве Още по-добре! MJ23 and itzo1994 2 Quote Съвсем скоро, една отдавна забравена история ще бъде разказана, като всяко друго и това приключение ще намери своя край! Link to comment
Metzgermeister Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 (edited) Кефи ме мен лично заради цялостното си излъчване - просто съм метъляга и черната коса, съчетана със снежнобяла кожа и черни дрехи с шипове ме привлича адски много. Съдейки по разни shoot интервюта и недотам реалното ѝ представяне в "Total Divas", е и доста симпатична и дружелюбна към хората, с които разговаря (на някои им личи, че разговарят с интервюиращия ги само по принуда, докато при нея сякаш не е така или умело го прикрива), а и феновете досега не са се оплаквали, че е гъз и се отнася с тях като със селяни. Т.е. при мен, а и сигурно при доста още нейни фенове, фактор е и поведението ѝ. Иначе тоя тип, с когото се целува, се казва Брадли и наистина отскоро ѝ е гадже. Вокалист е на някаква група, която свири най-различни неща от метълкор до ар-енд-би. Определено му завиждам благородно на човека. А аз лично повече бих се радвал да не е курва, просто защото ми е трудно да уважавам курви. Или всяко добре изглеждащо и приветливо момиче, което не се носи като монахиня, трябва да е курве? Edited March 10, 2015 by Metzgermeister itzo1994, Zeon, Berbatov and 4 others 7 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Просто ни кефи. Пиче си е, има по-особено излъчване, перверзия изглежда. Deal with it. YNWA and goldberga 2 Quote Link to comment
Mystery Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 (edited) Не е първа красавица, ясно ни е това. Но мацката наистина има някакво по-нестандартно излъчване, а и хубаво тяло (вижте ми аватара за какъв задник става въпрос). И аз преди се кефех на жени от типа на Lana, но от едно известно време ме радват повече момичета като AJ и Paige. Явно обръщам по-голямо внимание на чара, отколкото на чисто визуалните дадености. Edited March 11, 2015 by Mystery Berbatov, Mom4u, YNWA and 1 other 4 Quote Link to comment
hacky Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 E, то AJ e в пъти по-яка путка от тази. Тази май ме дразни, че се прави на няква метълка, а като гледам по снимки и на моменти ми прилича на чалгарка. _deadman_ 1 Quote Link to comment
Mom4u Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Въпрос на гледна точка, хацки, и двете са супер яки, мен лично Пейдж ме кефи пожече поради причините, изброени от Мистерията. Berbatov and YNWA 2 Quote Link to comment
Borko_110 Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Тая мяза на отманлийски чакал asswhoopin, xkk, _deadman_ and 1 other 4 Quote Link to comment
Mystery Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 E, то AJ e в пъти по-яка путка от тази. Тази май ме дразни, че се прави на няква метълка, а като гледам по снимки и на моменти ми прилича на чалгарка. Е да де, ама AJ не е класическата красавица - няма ги големите цици, дългите крака и изваяното лице. Ако погледнем реално, AJ е доста дребна, а в лице не е нищо, ама нищо особено. Обаче мацката компенсира с някакво по-особено излъчване, както е и с Paige. Berbatov 1 Quote Link to comment
hacky Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Е да де, ама AJ не е класическата красавица - няма ги големите цици, дългите крака и изваяното лице. Ако погледнем реално, AJ е доста дребна, а в лице не е нищо, ама нищо особено. Обаче мацката компенсира с някакво по-особено излъчване, както е и с Paige. Аз големи цици не търся, други неща гледам. Berbatov 1 Quote Link to comment
Recommended Posts