Jump to content

Paige / Пейдж

Hachiko

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

И аз не разбирам цялата мания по Пейдж. Има още милиони путки в интернет, които не познавате и които са в пъти по-добре от нея. 

• Upvote 3

5237628U.gif

УМРЕТЕ ПР★С☭ТА

Аве къв е тоя мухъл дето я целува...УЖАС! :D Иначе Британи повече ми харесваше с предишната си визия(лилавият кичур на косата). :)

jlny.gif

...малко ми бие на курве :(

Още по-добре!

• Upvote 2

Съвсем скоро, една отдавна забравена история ще бъде разказана, като всяко друго и това приключение ще намери своя край! 

Metzgermeister

Кефи ме мен лично заради цялостното си излъчване - просто съм метъляга и черната коса, съчетана със снежнобяла кожа и черни дрехи с шипове ме привлича адски много. Съдейки по разни shoot интервюта и недотам реалното ѝ представяне в "Total Divas", е и доста симпатична и дружелюбна към хората, с които разговаря (на някои им личи, че разговарят с интервюиращия ги само по принуда, докато при нея сякаш не е така или умело го прикрива), а и феновете досега не са се оплаквали, че е гъз и се отнася с тях като със селяни. Т.е. при мен, а и сигурно при доста още нейни фенове, фактор е и поведението ѝ.

Иначе тоя тип, с когото се целува, се казва Брадли и наистина отскоро ѝ е гадже. Вокалист е на някаква група, която свири най-различни неща от метълкор до ар-енд-би. Определено му завиждам благородно на човека.

А аз лично повече бих се радвал да не е курва, просто защото ми е трудно да уважавам курви. Или всяко добре изглеждащо и приветливо момиче, което не се носи като монахиня, трябва да е курве?

Edited by Metzgermeister

Просто ни кефи. Пиче си е, има по-особено излъчване, перверзия изглежда. Deal with it.

• Upvote 2

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

Не е първа красавица, ясно ни е това. Но мацката наистина има някакво по-нестандартно излъчване, а и хубаво тяло (вижте ми аватара за какъв задник става въпрос). И аз преди се кефех на жени от типа на Lana, но от едно известно време ме радват повече момичета като AJ и Paige. Явно обръщам по-голямо внимание на чара, отколкото на чисто визуалните дадености. :D

Edited by Mystery

E, то AJ e в пъти по-яка путка от тази. Тази май ме дразни, че се прави на няква метълка, а като гледам по снимки и на моменти ми прилича на чалгарка.

Въпрос на гледна точка, хацки, и двете са супер яки, мен лично Пейдж ме кефи пожече поради причините, изброени от Мистерията.

• Upvote 2

imageproxy.php?img=https%3A%2F%2F49.medi

E, то AJ e в пъти по-яка путка от тази. Тази май ме дразни, че се прави на няква метълка, а като гледам по снимки и на моменти ми прилича на чалгарка.

Е да де, ама AJ не е класическата красавица - няма ги големите цици, дългите крака и изваяното лице. Ако погледнем реално, AJ е доста дребна, а в лице не е нищо, ама нищо особено. Обаче мацката компенсира с някакво по-особено излъчване, както е и с Paige.

Е да де, ама AJ не е класическата красавица - няма ги големите цици, дългите крака и изваяното лице. Ако погледнем реално, AJ е доста дребна, а в лице не е нищо, ама нищо особено. Обаче мацката компенсира с някакво по-особено излъчване, както е и с Paige.

Аз големи цици не търся, други неща гледам.