Jump to content

ROH Final Battle 2014 през моя поглед


degenerat 2

Recommended Posts

7554676b.jpg

Както става ясно от заглавието, смятам да представя пътя оттук до най-голямото събитие на ROH за годината и самото шоу според моите booking виждания. Темата, а и идеята като цяло са само за забавление, не търсете твърде голяма задълбоченост или 100 %-во съобразяване с реалните възможности в някои детайли. Просто моите поглед/идеи/предпочитания за развитието на някои истории и събития (рейнът на Elgin, Decade, пътят на Cole след титлата и прочие).

Като за начало Field of Honor - събитията от event-a си остават същите, никоя от титлите не сменя носителя си, единствената разлика в моя вариант е че след четворния мач за титлата, Jay Briscoe иска мач 1на1 за нея от Elgin на Death Before Dishonor в Chicago. Нещо от сорта на:

"Mike, знам че си шампион с чест. И аз бях такъв и не отказвах предизвикателство. Но проклетата реалност е, че откакто титлата ми беше отнета, дори не я загубих в мач Mike, така и не получих нормален шанс да си я върна. Или наоколо имаше някой друг като тази вечер, или този шибаняк(посочва Cole до ринга) докарваше цяла свита шибаняци. Искам само един шанс, ЕДИН ШАНС, и вярвам че никой няма да ме разбере по-добре от теб."

Elgin разбира се приема (сиреч при мен шансът на Ciampa остава за по нататък).

Elgin vs Young за титлата на DBD в Milwaukee си остава. Преди мача Silas прави кратко промо, нещо като:

"Elgin вярвах че ти си истински мъж като мен. Вярвах че с теб ще дойде промяната. Не, сериозно, последно имахме шампион който предаде титлата си без бой като пълен страхливец и шампион който прилича на дама. Но ти взе титлата криейки се зад War Machines и показа че не си по-различен от другите. Разочарова ме Michael Elgin. Този уикенд в Milwaukee обаче, ROH най-сетне ще има за шампион достоен и истински мъж... The Last Real Man Silas Young"

Отделно, Ciampa казва че преди да достигне до Elgin, мисли този уикенд да премине през приятелчетата му от War Machines, за да му покаже какво го очаква, ако си тръгне като шампион след DBD.

 И така някои неща в карда на DBD остават същите, други променям според варианта ми дотук/бъдещия замисъл:

DEATH BEFORE DISHONOR XII WEEKEND - MILWAUKEE, WI 22/08/14

- Christopher Daniels & Frankie Kazarian vs Adam Cole & Michael Bennett w/ Maria Kanellis - просто продължение на събитията от Summer Heat Tour-a, когато Bennett не успя да вземе участие и беше заменен от Lethal. The Kingdom вземат сравнително чиста победа като естествено изключим обичайните намеси на Maria.

- Jay Lethal vs Cedric Alexander - в мача не е заложена TV титлата, в крайна сметка Alexander взима труден успех.

- Young Bucks vs Page & Thomas - преди шоуто е качено видео, в което Jacobs обяснява че е уредил мача, за да даде пореден шанс за изява на своите протежета. След мача обаче, Young Bucks си тръгват с победата.

- Decade излизат в пълен състав заедно с Adam Pearce, докато Page и Thomas стоят с наведени глави. Jacobs казва че ще даде нагледен урок на двамата младоци, като за целта е дал възможност на "издънките" Coleman и ACH да си намерят партньори и да излязат срещу него и другите трима ветерани от Decade:

"От няколко месеца насам се опитвам да ви науча на нещо. Опитвам се да ви науча на уважение, за да не сте поредните издънки, които се възползват от компанията. Но връзката се къса някъде... може би вината е моя? Затова тази вечер доведох помощ. Никой не може да ви предаде уважението и ценностите на старата школа по-добре от нейното олицетворение - Adam Pearce. Няма значение кого са извикали малките punk-чета, ние четиримата ще им дадем урок."

Coleman/ACH/ Briscoes vs Decade - МЕН ЪП и става ясно кого са "намерили" за партньори Coleman и ACH. Мачът върви в тяхна полза, докато извън ринга Mark Briscoe не стоварва ненадейно стол в главата на брат си и напуска залата с безизразна физиономия. Jay така и не се връща в мача и с числено превъзходство Decade печелят, след което тържествено се оттеглят.

- Ciampa vs Raymond Rowe - просто успех на Ciampa в първия му мач с War Machines, и лека конфронтация с Hanson преди утрешния им мач.

- O'Reiley vs AJ - нечиста победа на Kyle, начинът не е толкова важен, намеса на Fish или нещо такова.

- ROH Championship: Elgin vs Young - победа за Elgin след дълъг мач и много near falls. След мача той прави нормалното промо, издигащо ROH, Silas, Jay Briscoe и мача им в Chicago.

DEATH BEFORE DISHONOR XII WEEKEND - CHICAGO RIDGE, IL

- кратко видео със събитията от миналата нощ с акцент върху постъпката на Mark Briscoe.

- Mark Briscoe vs Coleman - категорична победа за Mark, който провежда мача крайно сериозно и концентрирано, без Redneck Kung Fu и т.н. След мача той напуска без да каже нито една дума.

- Jay Lethal побеждава ACH

- Jimmy Jacobs vs Ray Rowe - успех за Jacobs, след някоя и друга намеса, последван от промо докато Decade са строени зад него. Нещо от сорта на:

"Всички търсите отговори, а нима всичко не е пред вас?Не всеки ум може да разбере сложен замисъл, но най-простата истина е че аз изпълних обещанието си и ние дадохме урок. Нали така?"(поглед към Decade, които одобрително клатят глава.)

- reDRagon/The Kingdom vs Kaz & Daniels/Young Bucks - мачът не е с елиминации, победата отива при първия тим след Florida Key от Cole за Kaz.

- Ciampa vs Hanson - нова победа за Ciampa и срещу другия член на War Machines. След мача той казва че вече е минал през приятелчетата му, и ако запази титлата тази вечер идва ред на Elgin.

- AJ vs Cedric Alexander - победа за Styles след много добър мач, завършващ с code of honor и вдигане ръката на Alexander.

- ROH Championship: Michael Elgin vs Jay Briscoe - преди мача Briscoe казва няколко думи от сорта на това че проблемите с брат му и случилото се миналата нощ, няма да повлияят тук. След изтощителен мач Elgin успява да защити, но Decade, заедно с Pearce и Mark Briscoe нападат и пребиват и двамата, разчиствайки ринга. Jacobs взима микрофон, докато другите отново се строяват зад него.

"От Final Battle 2013 насам ние се опитваме да предпазим компанията и да научим другите на уважение. Да я предпазим от хора като теб Michael Elgin, хора които ще я използват и след това ще я забравят. Чудите се защо Mark е до нас? Ами просто осъзна че е като всеки един от нас - пренебрегван заради хора които ще си тръгнат без да обърнат поглед назад при първа възможност, докато той дава всичко от себе си за компанията. Къде са хора като Ki, Joe, Punk, Richards къде? Някой от тях сети ли се за компанията или просто я използваха за трамплин? Тях ги няма, но ние сме тук и ще променим това положение като вземем това което заслужаваме. През изминалото десетилетие ние поставихме основите на тази компания, сега поставяме началото на едно ново време, време на уважение в което няма място за хора като теб Elgin, времето на Decade."

Jacobs пуска микрофона и шоуто завършва с кадър на строените Decade.

И така идеята за издигането на Decade, като stable пазещ ROH, противоположно на SCUM е факт. За сега дотук, за да е по-кратко. Пътят към FB продължава в следващите постове.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
  • 1 month later...

7625990p.jpg

С малко забавяне, но да продължа темата, не е като да не ми се иска да променя някои неща около All Star Extravaganza. Кратко припомняне на това какво се случи до тук в моя вариант: в най-общи линии Mark Briscoe прецака брат си и показа индикации, че се присъединява към Decade, набрали инерция по време на DBD, a мачът за титлата на Ciampa беше запазен за ASE, като междувременно в DBD weekend-a той премина през Hanson и Rowe.

Времето между Death Before Dishonor и All Star Extravaganza не е много, така че нещата трябва да се развият бързо.

Запазвам мача за TV титлата между ACH и Lethal, и краят му с изтичането на времевия лимит, което води до реванш с неограничен такъв на ASE 6. Просто историята беше твърде перфектно изградена, за да променям каквото и да било в нея. Е, с изключение на това че *spoiler alert* в моя вариант ACH няма да си изпусне полета и ще се появи на турнира. Предимството на fantasy booking-a.

Мачът между reDRagon и Young Bucks за отборните титли също остава. В един от ТВ епизодите Fish & O'Reiley имат Fish Tank сегмент с кратко послание към Bucks. Нещо от сорта на:

"Young Bucks, вашите успехи и талант са безспорни. Дори може би щяхте да сте най-добрите в един друг свят. Свят в който reDRagon ги няма. Но за ваше съжаление ние сме тук и вече сме заели върха. Ако сте решили да се издигнете към него, добре, просто ще откъснем крилата ви, за да паднете свободно към дъното. Както всички преди вас."

След като свършват с промото си, на ринга излизат Cole и Bennett, които казват че уважават шампионите, но смятат да ги предизвикат за титлите след ASE и да им ги отнемат. Смятат че са достойни да го направят най-малкото, защото на финалното Climax шоу Kyle и Bobby са загубили, докато те са защитили честта на ROH. Тогава на сцената се появяват Decade в лицето на Strong и Whitmer, за да заявят че Cole и Bennett не могат да употребяват думата "чест", защото не знаят нищо за нея. Те, Decade, трябва да са претенденти за титлите, за да спасят престижа им от двата отбора на ринга, които ще о

 бърнат гръб на компанията при първа възможност. reDRagon отговарят че им е все тая срещу кого ще защитават и Decade и The Kingdom могат да определят това по между си на ASE.

След Death Before Dishonor и предателството от брат си Jay Briscoe дава кратко промо. Нещо като:

"В Chicago трябваше да мисля само за мача си за титлата. Но стана нещо, което не очаквах... (повишавайки глас) Щеше да е лесно да се справя с всеки един шибаняк от боклуците в Decade, но собственият ми брат... Защо Mark? Нима отдавна не минахме това? Искам отговори, и в Toronto смятам да ги получа."

Jay печели random TV мач, след което е нападнат и пребит от Decade. Mark не атакува брат си и отново не казва и дума. След кратка пауза Jimmy Jacobs заявява че Mark Briscoe ще говори единствено с действията си на All Star Extravaganza.

Междувременно самият Jacobs предизвиква AJ Styles за мач на турнира. Нещо подобно на:

"От Final Battle 2013 насам ние започнахме борба със сенките покриващи тази компания. На Death Before Dishonor най-сетне светлината започна да си проправя път, но ние няма да спрем до тук. Ще премахнем всеки който носи тъмнината със себе си, като започнем от теб AJ Styles. Нима някога си показал уважение към ROH? Нима е имало момент в който да си бил верен на компанията? Неее... Е, скоро ще бъдеш научен на уважение и вярност. Нашият път продължава, някой ще брои ли жертвите повалени по него?"

Другаде, Michael Elgin споделя мнението си за Ciampa, Decade и прочие:

"Едно от предимствата на това да държиш ROH титлата е, че излизаш срещу най-добрите. А каквито и проблеми с нервите си да има, Ciampa безспорно е един от тях. Но това на рамото ми доказва че аз съм не просто добър, а че съм най-добрият. И мисля да го докажа за пореден път в Канада. Колкото да вас Decade, вие сте зараза. Вирус, който или обсебва приемника, или просто го унищожава. И все пак винаги има противоотрова, нали?"

Elgin предизвиква някой от Decade на мач на последното преди ASE шоу. Whitmer приема, но по време на мача Jacobs и компания нападат и са на път да пребият шампиона, когато на ринга се появява Ciampa. Той разчиства Decade с помощта на стол, като в суматохата "отнася" и няколко съдии, опитващи да спрат мелето. Шоуто завършва с десетина официални лица опитващи да удържат обезумелия кечист.

И така:

ALL STAR EXTRAVAGANZA 6

- Page & Thomas vs Moose & Evans vs Coleman & Watanabe - просто приятен opener с повече spot-чета и обичайният "евтин" туш от RD.

- Nigel излиза на ринга, за да обяви, че държанието на Ciampa последната седмица няма да бъде толерирано и никой няма право да напада съдии и други официални лица.

- Battle Of The Future: Hanson vs Cedric Alexander - някакъв вариант, като се има предвид че трябва да се съобразя с контузията на Young. Победа за Alexander и продължаване на push-а му.

The Kingdom vs Whitmer & Strong  - мачът завършва без победител след като останалите членове на Decade (без Jacobs), нападат Cole и Bennett.

- TV Title: Jay Lethal vs ACH - Lethal печели след достатъчно оспорван мач и за момента рейнът му продължава.

- Mark Briscoe vs Jay Briscoe - Mark излиза пределно сериозен и концентриран, докато брат му се поддава на гнева и губи след roll up. Mark напуска ринга все така безмълвен, докато Jay остава да крещи след него.

- Jimmy Jacobs vs AJ Styles - AJ печели, след което е нападнат и пребит от Decade. Jacobs прави промо от сорта на:

"AJ Styles... Един вече падна. Нашата мисия продължава, тази компания най-сетне ще бъде избавена от хората, които не й отдават нужното отношение. След тази вечер целта е само една. Tomasso Ciampa или Michael Elgin... Има ли значение?"

- Tag Team Titles: Young Bucks vs reDRagon - мачът не е 2 out of 3 falls, защото в действителност това условие нарани мача поне според мен. reDRagon вземат сравнително чиста победа и излизат като крайни победители от враждата им.

- ROH Title: Elgin vs Ciampa - няма да избегна смяната, за да се съобразя с някои реални условия, но ще се избегне по-важното двойният шампион. Ciampa печели мача, като след гонга продължава да налага Elgin и да разчиства хората опитващи се да го спрат. Decade излизат и се строяват на сцената, като шоуто завършва със забилия в тях поглед Ciampa.

За сега това. Ще се постарая следващите части от пътя към Final Battle, да са горе долу времево съобразени, за да има някаква съпоставка между моя вариант и действителния.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
  • 1 month later...

7690508Q.jpg

Кратко припомняне на станалото на ASE в моя вариант: мачът за определяне на отборни претенденти между Whitmer & Strong и The Kingdom завърши без победител, AJ победи Jacobs, но беше пребит от Decade, Mark Briscoe спечели първата "семейна" битка и най-важното Ciampa победи Elgin за ROH титлата.

Първите няколко ТВ епизода след All Star Extravaganza бяха recap на DBD, но все пак ще променя малко реалността и до Champions vs All Stars ще останат поне две шоута, които са горе долу достатъчни за build.

B първото шоу след ASE (така де, което не е recap, хванахте идеята) Nigel McGuinness излиза, за да изкаже мнението си върху сложната ситуация в която се намира компанията - Decade прекъсващи мачове и групово пребиващи съперниците си от една страна, и шампион който напада официални лица и трудно сдържа нервите си от друга. Освен че напада нелегално съдии и друг персонал, с атаките си след края на мача на турнира, Ciampa e контузил Elgin (начин да се обясни липсата му докато траят проблемите с визата, после може да се извърти че обвинява ROH, които не са спрели Ciampa). Промо от сорта на:

"Когато приех да поема някаква власт тук, добре осъзнавах трудностите. Но ако трябва да бъда честен не очаквах подобни дни. В Торонто казах че няма да бъде толерирано нападението над съдии и други официални лица и стоя твърдо зад думите си. Да си шампион на ROH означава не само да си най-добрият в света, означава и да представяш достойно компанията. От друга страна имаме Decade, опитващи да превземат компанията. Не знам дали мога да вярвам на Ciampa, но   на Champions vs All Stars, шампионите ни ще се изправят срещу Decade. И Ви гарантирам че знамето на честта ще оcтане високо вдигнато, просто може да сменим знаменосеца, защото следващият път когато Tommaso нападне някой, който не е кечист, титлата ще му бъде отнета"

Другаде Decade, чрез Jacobs отвръщат на удара:

"Няма значение дали ни подкрепяте, защото знаете, че сме прави, някъде там дълбоко в себе си. Ние сме гласът, който се обажда в главата ви всеки път, когато някой напуска, предавайки компанията и Вас. Тихият глас който Ви кара да изкрещите 'You sold out', вместо 'Please don't go'. Ти също знаеш че сме прави, Nigel. И това те плаши. Говориш за знаме на честта, но никога не си вярвал в него, да припомням ли как заряза компанията на времето? Така или иначе, на Champions vs All Stars, най-сетне нещата ще си дойдат на мястото. reDRagon, Lethal, Ciampa предавали сте компанията или тепърва ще го направите, на турнира ще ви покажем как постъпваме с предателите."

Шампионите също имат своето общо промо, започнато да речем от Kyle:

"Decade, непрекъснато говорите за хора напускали ROH, но вие самите никога не сте имали тази възможност, просто защото не струвате. Животът Ви на неудачници е тъжен, разбирам, и затова само мрънкате. Сигурно ако държахте McDonalds главното меню щеше да се казва unhappy meal. Но проблемът е, че...(Ciampa грабва микрофона) Проблемът е, че тая твърде много ярост, която мисля да излея. Jacobs, Decade, мъртви сте!"

Става ясно, че докато чакат мача си за отборните титли, The Kingdom ще се изправят в индивидуални мачове срещу Kaz & Daniels на Champions vs All Stars. Daniels дава кратко промо, от сорта на:

"Cole ти си един от най-добрите, няма спор в това. Знаеш ли, дори ми приличаш на някого. Преди ти да създадеш The Kingdom, които да ти пазят гърба, аз създадох The Prophecy. Преди ти да излизаш до ринга с Maria, аз го правех със Simply Luscious. Преди да се помислиш за най-великия, аз първи отказах code of honor. Но неизменно идва момент в който се приземяваш Cole, на турнира ще го разбереш."

Cole, разбира се, отвръща:

"Christopher Daniels... Приемам, някога си бил велик. Вярно, тогава президент е бил Рузвелт, но все пак. Въпросът е, че аз живея в настоящето, не в черно белите снимки. Имаме и още една разлика Chris, ти никога не си бил шампион на ROH, нали така?"

Междувременно Jay Briscoe иска реванш от брат си, в мач, който му позволява да излее целия си гняв. Mark отказва, заявявайки че за него тази страница е вече затворена. Jay обещава да го накара да му даде исканото на турнира.

В последното шоу преди него BJ Whitmer побеждава Coleman, след което заявява, че има нещо което още не е довършил. Един човек е показал неуважение към него, a още не си е платил. Изведнъж Decade нападат стоящия до ринга Corino, което води до намеса на "общите ROH сили" и голям brawl. Отдалечавайки се към сцената Whitmer казва, че иска Corino на турнира - Fight Without Honor.

Тъй като предполагам, че партито на Bennett е имало по-скоро забавна насока (не съм го видял излязло още), минаваме директно на:

CHAMPIONS vs ALL STARS

Michael Bennett vs Kaz - просто част от The Kingdom vs Daniels & Kaz и победа за Mike след приличен opener.

Jay Briscoe vs Hanson - победа за Jay след достатъчно дълъг и добър мач. След края му Jay, още веднъж казва че иска Mark и тази вечер смята да го получи.

Преди следващият мач Decade излизат в пълен състав без Whitmer, за да заявят че им трябва четвърти човек за МЕ-та след като BJ е зает. Разбира се Page и Thomas са тук, но мястото е само и някой трябва да си го извоюва, което води до:

TD Thomas vs Adam Page - много добър и оспорван мач, в който и двамата опитват да впечатлят ветераните от Decade. В крайна сметка победата е за TD, който си печели място в МЕ-та.

Fight Without Honor: Steve Corino vs BJ Whitmer - брутален brawl, който BJ печели след малко помощ от Page.

Adam Cole vs Christopher Daniels - Daniels печели след един от мачовете на вечерта. Cole се оттегля разочарован, а Chris взима микрофон, за промо от сорта на:

"От 2002 насам, от онзи мач с Ki, Spanky и Williams, усещам една ужасна празнота в себе си. Създадох тази компания, направих я това което е, постигнах много, но нещо ми липсваше. Една титла... Идеята за нея ме изгаряше, докосвах я, а тя се отдалечаваше. Сега обаче смятам да я стигна. Tommaso Ciampa, аз и ти, световната титла на ROH!"

ROH Champions vs Decade (Jimmy Jacobs, Roderick Strong, Mark Briscoe, TD Thomas) - Lethal е първият елиминиран след Death Valley Driver от Briscoe, след него отпада и Thomas благодарение на Project Ciampa. Fish се предава в Strong Hold. Decade остават с човек повече, но за кратко, всякаш отникъде Jay Briscoe се появява и забива стол в главата на брат си без да бъде видян, благодарение на което Kyle го тушира. Mark напуска въжетата ядосан. Двама на двама. Между спокойния до този момент Ciampa и съотборникът му възниква спор, Jacobs се възползва и го обръща с roll up за 3. Шампионът откача и напада и тримата останали кечисти, но все пак се спира пред съдията. Kyle отнася солидна обработка от двамата от Decade и макар да се справя с Roderick, e спрян с Contra Code от Jacobs. Decade отново празнуват, а с този кадър завършва и шоуто.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
  • 1 month later...

Поради липсата на време, ненавременното излизане на последните няколко шоутa c които исках да има база за сравнение и почти никаквия интерес към последния пост позарязах темата. Но няколко дни преди Final Battle смятам да представя моята идея за карда и така да завърша темата.

По-съкратен вариант от предните постове:

Преди SOTF Michael Elgin се завръща, както беше и в действителност, за да заяви, че е дълбоко разочарован от официалните лица, които са позволили на Ciampa да го нарани на All Star Extravaganza след мача им и не смята повече да бъде "добрия" и защитника на компанията срещу врагове като Decade. Единствената му цел е да влезе в SOTF, да спечели турнира и да си върне титлата.

След Champions vs All Stars Jacobs казва, че пред Decade остава само последната крачка, за да настъпи времето на уважение - той да вземе титлата на Glory By Honor. Все пак Jacobs се подсигурява като урежда място на останалите от Decade в SOTF мачове, за да може някой от тях да спечели турнира.

Междувременно Nigel McGuinness казва, че компанията има твърде много проблеми - на Ciampa не може да се разчита, Elgin се държи като мрънкащо момиче, а Decade са спечелили на Champions vs All Stars и стават все по-силни. Заради това той мисли да вкара в SOTF мачове младите звезди на компанията ACH, Hanson и Alexander и да намери следващия достоен защитник на честта.

Mark Briscoe също обявява, че ще се съсредоточи върху SOTF и историята с брат му е затворена страница въпреки случилото се на Champions vs All Stars.

След победата над Cole, Chris Daniels ще получи шанса си за титлата именно на SOTF Night 1.

Survival Of The Fittest 2014

Night 1

Вечерта не започва особено успешно за Decade след като Elgin побеждава Whitmer и се класира за финала, а ACH и Alexander надделяват над Thomas и Page, за да направят същото.

Все пак Strong печели срещу Ferrara, a Mark Briscoe побеждава Cole, което увеличава отчаянието на последния. В другия турнирен мач Hanson побеждава Jay Lethal.

B МЕ-та Ciampa защитава успешно срещу Daniels.

Night 2

Както в действителност, някой и друг мач за запълване на време до финала. В по-важното:

Bennett и Cole казват, че са искали мача си за отборните титли сега, но reDRagon са избягали чак в Япония от страх и той ще остане за Glory By Honor. Все пак тази вечер двамата печелят срещу Kaz & Daniels, след туш от Bennett.

Jimmy Jacobs печели срещу "завърналия се предател" Matt Sydal след което прави кратко промо за мача за титлата на Glory By Honor. Ciampa се появява и разчиства ринга от Thomas и Page, след което посочва избягалия към сцената Jacobs.

ACH е първият елиминиран от МЕ-та, след това Hanson е разсеян от Lethal и също туширан. Jay Briscoe отново напада Mark и го вади от мача, а Alexander успява да надделее над Elgin и Strong превръщайки се в "новия защитник на честта" и главен претендент за Final Battle.

============================================

След SOTF Jacobs казва, че турнирът не е минал спрямо очакванията на Decade, но на Glory By Honor всичко ще си дойде на мястото - Jacobs ще вземе титлата, а Roderick Strong и Mark Briscoe ще научат на уважение Alexander и Hanson. Decade нападат последователно и двамата, а в последното шоу преди Glory by Honor e пребит и Ciampa. Jacobs вдига титлата високо пред строените Decade и казва, че на турнира ще се случи същото.

Nigel от друга страна, въпреки разногласията си с Ciampa, казва че се надява той да победи на Glory By Honor и да сложи край на Decade и произволите им.

reDRagon след завръщането си от NJPW правят кратко промо в смисъл, че вече без никакво съмнение са най-добрият отбор в света и предстои The Kingdom да го разберат.

Нещата между Evans и Lethal остават същите, няма смисъл да правя промени.

Glory by Honor XIII

B по-значимото:

Michael Elgin побеждава ACH.

Мачът между Evans и Lethal остава същият, твърде гениален беше, за да променям нещо.

reDRagon печелят срещу The Kingdom, като Cole отнася туша. След мача той казва, че трябва да спре падането си и смята на Final Battle да се изправи срещу човека срещу когото то е започнало - Michael Elgin.

Hanson vs Mark Briscoe - Hanson печели след като Jay Briscoe отново атакува брат си и му коства мача. Mark казва, че ще остави Decade и всичко останало, за да реши проблемите с него веднъж завинаги на Final Battle в Street Fight мач. Постигналият целта си Jay се усмихва доволно.

Alexander прави нещата за Decade още по-лоши като печели чисто срещу Strong.

В МЕ-та, въпреки намесите на Декадата, Ciampa защитава успешно срещу Jacobs. След мача Page и Thomas демонстративно напускат ринга пред погледа на загубилия си лидер.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

След Glory by Honor повечето мачове за Final Battle са ясни, до турнира:

Nigel Mcguinness щастлив от краха на Decade излиза, за да поздрави Ciampa за успеха му на Glory by Honor и да каже, че на Final Battle ще имаме битка между двама достойни "представители на честта". Ciampa отвръща, че не уважава нито Nigel, нито Alexander и е спрял Decade само и единствено заради себе си.

Самият Jimmy Jacobs заявява, че е разочарован от поведението на Page и Thomas които са го изоставили при първия неуспех и явно затова време не са научили нищо за лоялността. На Final Battle той и Strong смятат да дадат веднъж завинаги този урок на двамата. Мисията на Decade продължава!

Обявено е, че reDRagon ще защитават титлите срещу Time Splitters (както в действителност). Young Bucks казват, че ако reDRagon наистина са най-добрият отбор в света ще го докажат защитавайки в тройна заплаха срещу другите два отбора претендиращи затова на Final Battle, като ги включат в мача. Драконите приемат.

Продължава и враждата между Lethal и Hanson след SOTF и става ясно, че двамата ще се бият за TV титлата на турнира и така:

FINAL BATTLE 2014

Christopher Daniels vs Matt Sydal - просто мач, който да напомни доброто старо време и победа за Fallen Angel.

RD Evans vs Moose - реаванш за предателството на Glory by Honor и победа за Moose. 173 - 2 :(.

Page & Thomas vs Strong & Jacobs - победа за двамата младоци, които арогантно отказват code of honor и напускат ринга.

TV Title: Hanson vs Jay Lethal - победа за Lethal след оспорван мач и не без помощта на Martini.

Tag Team Titles: reDRagon vs Time Splitters vs Young Bucks - успешна защита за Драконите след един от мачовете на вечерта.

Adam Cole vs Michael Elgin - успех за Cole и спиране на падането му. След края той заявява, че смята отново да си върне титлата.

Street Fight Match: Jay Briscoe vs Mark Briscoe - победа за Mark след брутален мач в който се излива цялата омраза натрупана от Death Before Dishonor насам.

ROH Title: Tommaso Ciampa vs Cedric Alexander - оспорван и продължителен мач, като в ключовия момент Nigel се намесва и забива удар на Ciampa в гръб с което му коства мача. Alexander стиска ръката на McGuinness и вдига титлата високо над себе си за да закрие шоуто.

Е, с това темата завършва. ROH успяха да предложат по-добър вариант от мен, но все пак беше забавно да развия и своите идеи. Надявам се да е било интересно и за четене.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...