Jump to content

ROH: FIELD of HONOR 15/08/2014


parcaleste

Recommended Posts

081514%20-%20FIGHTOFHONORPOSTER_WEB.jpg

FRIDAY, AUGUST 15TH, 2014

MCU PARK

1904 Surf Ave

Brooklyn, NY 11224

Matches signed include:

ROH WORLD CHAMPIONSHIP 4 WAY MATCH

“Unbreakable” Michael Elgin defends against “The Phenomenal” AJ Styles, Adam Cole & Jay Briscoe

STEEL CAGE MATCH FOR THE ROH WORLD TV TITLE

Jay Lethal © w/ Truth Martini vs former World TV Champion, Matt Taven

ROH WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

reDRagon (Kyle O'Reilly & Bobby Fish) vs. Christopher Daniels & Frankie Kazarian

Cedric Alexander vs. ACH

 

Mark Briscoe vs New Japan's Watanabe

Rocky Romero vs Michael Bennett w/ Maria Kanellis

Tommaso Ciampa vs "The Last Real Man" Silas Young

War Machine (Hanson & Rowe) vs The Decade's BJ Whitmer & Roderick Strong

Special Guest Appearance by former ROH World Champion JERRY LYNN!!!

SIGNED TO APPEAR....

- Former NFL offensive lineman Quinn “Moose” Ojinnaka

- RD Evans w/ Veda Scott & Ramon

- Brutal Burgers (Cheeseburger & Brutal Bob)

To Be Available on VOD

Link to comment

Като изключим Bennett vs Romero, кардът изглежда страхотно и нямам търпение да го изгледам. Пропуснал съм обявяването на Alexander vs ACH, с достатъчно време, мачът звучи като "шоу крадец".

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Много силен кард. С най- голям интерес чакам мача за  ТВ титлата, време е Трут да отнесе малко бой. :lol: А, между другото в него има стипулацията, че ако Тейвън спечели мача ще го оставят за 5 минути в клетката с Трут Мартини.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Имаш я харизмата, Адам Коул! Добро евентче ще се получи, нямам търпение.. коя е голата п*тка на леглото, wtf?

Link to comment

Споко бе, това май е ивент, дето не е излъчван на iPPV и ще го пуснат директно на DVD. Последно имаха сигурно две такива шоута това лято.

 

 

Иначе, да, не бих отказал малко качествен кеч покрай тая потресающа WWE седмица. Дип че изгледах "ROH vs SCUM" DVD-то (остро препоръчвам!!!).

Link to comment
  • 2 weeks later...

Най-сетне успях да го изгледам. Бях си spoil-нал резултата от title мачовете, покрай кардовете за DBD, но не е проблем, защото така или иначе те не бяха изненада.

Обстановката на стадиона придаде някак по-различна и интересна атмосфера на шоуто, макар някои от скандиранията да ми се губеха на моменти. Все пак веднъж в годината излизане от залата и нещо подобно не идва никак зле. От начало ми беше дори някак странно и имах чувството че гледам шоу на World Class, с по-малко публика и по-различен стил кеч на него. Видеотата с кечистите играещи бейзбол също ми бяха забавни, особено това с Corino, надбягващ някакъв дебелак :D.

Като кеч:

Jay Lethal и Matt Taven направиха страхотен мач, поне за мен най-добрият за вечерта. Имаха достатъчно солидно и добре изградена история зад себе си, която пренесоха по много добър начин и в самия мач. Развието и самото му градене също бяха перфектни, което може да се види и по поведението на публиката. Жалко че Taven нямаше как да спечели, тъй като всичко си вървеше към една огромна babyface победа за край на историята, но и така се получи добре. Не мога да кажа че някога съм бил голям фен на Matt, но ме е малко яд че не е подновил и няма да го гледам за напред. В тази вражда, а и от началото на годината въобще ми беше интересен.

Оттук нататък до Young vs Ciampa, частта си беше откровен пълнеж. Mark Briscoe vs Watanabe беше пълна загуба на време. Очаквах малко повече офанзива от японеца, но не видях нищо интересно. Разбира се всеки мач е някакъв опит за него и все пак. Moose и RD Evans изглеждат забавна комбинация и някакъв евентуален начин да се поддържа комедията около Evans. Смял съм се доволно на някои моменти от мача им с Brutal Burgers, който обаче беше малко по-дълъг от необходимото. Squash-чето на Decade също беше в някаква степен забавно, но всъщност по-важното е промото преди него. Jacobs мога да го слушам с часове като цяло. "Добре дошли в дома, който Decade построиха" Awesome.

Silas Young vs Tommaso Ciampa отново ме върна в същинското шоу с един много добър мач. Хареса ми показаната история с агресията вложена от двамата, както и края с бесния Ciampa. Доста добър booking освен това - и двамата претенденти за DBD излязоха достатъчно силни.

Cedric Alexander vs ACH също очаквано стана много добър мач, по-силен от този им в PWG. Краят ми дойде малко от никъде, но пък след такъв ход  беше логично и придаде някакъв реализъм на събитията.

Мачът за отборните титли беше някак... твърде обикновен. Нищо по-особено като се имат предвид двата отбора и мача им от Best In The World. Атаката на Decade беше на място, но не следва ли и reDRagon като потенциални напускащи да са тяхна мишена? :o

ME-та се получи доволно  като мач, с не малко добри моменти, вариации на ходове и отделни историйки вътре в него като началната атака на Jay над Cole, който пък отново изигра перфектно отчаянието си след края.

Като цяло едно стабилно и приятно за гледане шоу, със среда която спокойно може да се пропусне. Другото в него обаче си заслужава погледа.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Да напиша и аз малко, че се глася от сто време, макар и главно само заради откриващия мач:

 

след анти-климактичното начало с химна на Щатите шоуто започна повече от добре, даже страхотоно, с мача в клетка между Taven и Lethal. Страхотен, страхотен мач (пореден страхотен мач на Lethal), макар и намесите на сто човека (нещо, което вече се знае че ще стане, когато имаме мач в клетка, което е доста тъжно, но тук се получи повече от добре). Обиколките на стадиона от страна на щастливия (в началото) Truth бяха класа. :D Накрая серията с десетте Super Kick-a беше БОЛНА, а Lethal се измъкна като тоталната курвичка с титлата. Много добър мач, жалко за Matt, че не е преподписал, мисля, че доста добре стоеше в компанията за тези две години като част от Hoopla и след това враждата му с House of Truth, определено един от по-добрите млади таланти в Щатите в момента.

 

Другите мачове до Ciampa и Young наистина не заслужават особен коментар, тъй като че бяха малко по-ентертейнмънт насочени, но на мен отборният ми допадна, макар и да очаквах повече от отборите, а пък Main Event-ът се получи повече от добре и достави доволно - имаше яко мазало в един момент.

 

Малко атмосферата бе странна, не бих казал, че стадионът бе празен (все пак имаме TNA стандарт за това :ph34r: ), но като че можеше да посбутат публиката малко повече. Според мен имаше около 2000 човека и изглеждаше ОК, но някак осветлението... де да знам, не дразнеше, но стоеше малко странно.

 

Corino с когото и да го вържат на коментаторската маса просто вдига нечовешки нивото на коментарите - златна мина с него на тази позиция в ROH, даже му хвърлих едно ухо и на подкаста (no life for me :( ), не е зле, коментира RAW и PPV-та доста (cheap plug, yeah). Моментът с присъединяването на Prince Nana на масата и откровеното раздразнение и досада от негрото. плюс лицевите му изражения по време на целия мач - просто уникален. Long Live The King Of Old School!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...