Jump to content

Носталгия или абсурдните кеч списания от началото на века

PostMortem

Recommended Posts

Вероятно помните в ерата на BTV кеча, когато пазара бе залят (още повече при липсата на интернет) от всякакви долнопробни и нискокачествени списания като КечМания, Боен Клуб, Хай Клуб (половината списания беше с кеч материали). Темата е именно за такива списания, аз лично бях луд по кеча и имах (и все още имам, макар и вече полуразпадащи се) една камара списания, още повече че всяко имаше поне един плакат и стаята ми нямаше стени, а плакати навред.

Започвам с една интересна "статия" за Кърт Енгъл, на която попаднах в бр.1 на сп. "КечМания"

7528024C.jpg

7528028X.jpg

В близките дни ще сканирам още някакви неща, ако съм предизвикал интерес сред аудиторията.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

U_think_U_Know_Me

Напомнят ми на сегашните информационни агенции "Блиц" и "Пик". Както казваше един мангал: "Това е професионална работа".

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

Защо, да не си писал ти статията? Ако е така, не мисля че би искал хората да знаят.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Това е remake, стар ти е филмът вече :wacko:

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

бр.37, 2001г. на сп. "Хай Клуб"

7529519A.jpg

7529521W.jpg

"Седмичен рейтинг" на сп. "Боен клуб КЕЧ"

7529534y.jpg

И от същия брой на списанието. Забележете какво е съдържанието на самата статия :D

7529537B.jpg

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Тоя Хай-Клуб, какви неща, какви работи... :laugh:  Като се замисля колко насериозно ги взимах някога тези списания и абсолютно всичко в тях беше истина. Поне три пъти писаха, че Taker щял да бъде гост в Шоуто на Слави и съм чакал и съм гледал, мамицата му. Някой кретен като пусне слух, че ще е еди-коя-си вечер и го чаках, след което заспивах насред сълзи и лайна от разочарование.  :eek:  По едно време кечистите ги ъпгерйднаха към първа страница на елитни публикации като ШОК! и не по-малко елитният Жълт ШОК!, от които едва ли някой пази броеве. Имаше разни статии как Benoit се сбил с Валентин Йорданов, а Rikishi умира от СПИН поне два пъти. :laugh:

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

"Любимата дъщеря на боса-Стефани".Любимата?Винс да няма повече от една дъщеря,че да има една любимка? :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...