Jump to content

ROH: Summer Heat Tour iPPV


parcaleste

Recommended Posts

wwe_1407055422__roh_summerheat.jpg

ROH World Title Championship Match

"Unbreakable" Michael Elgin vs. Roderick Strong

Kevin Steen Farewell Match #2

NO DISQUALIFICATION

“Mr Wrestling” Kevin Steen vs. “The Last Real Man” Silas Young

ROH World TV Title

Jay Lethal w/ Truth Martini vs Romantic Touch

Tag Team Attraction

The Kingdom (Adam Cole & Michael Bennett w/Maria Kanellis) vs. "The Fallen Angel" Christopher Daniels & Frankie Kazarian

First Time Ever

Jay & Mark Briscoe vs War Machine (Hanson & Rowe)

Six Man Tag Team Match

ACH, Cedric Alexander & Caprice Coleman vs. BJ Whitmer, Tadarius Thomas & Adam Page

Other stars signed to appear...

- ROH World Tag Team Champions: reDRagon (Bobby Fish & Kyle O'Reilly)

- Tommaso Ciampa

- Rocky Romero

- The Decade’s Jimmy Jacobs

- Matt Taven

Вече го има в XWT.

Link to comment

Стабилно iPPV. Откриващия мач не беше кой знае какво, което е изненадващо, тъй като участваха reDRagon, но с този боклук Ромеро, които не спира да се лигави и кълчи - толкова. Ще помоля някой да ме информира ще има ли reDRagon vs Shelley и Kushida, и ако да кога ще е мача, че ми се гледа малко качествен tag wrestling. Не го знам кой е тоя педерас Romantic Touch, но мача му с Lethal се получи бая добре. Мача между Silas и Steen беше брутален, много ми хареса, особено онзи spot в който Steen беше хвърлен върху 10-те стола, довиждане на Стийн, успех в WWE. RD Evans вече започва здраво да писва, но не пречи много. Корав мач между Брискотата и War Machine, но навалицата която го прекъсна ми дойде в повече. Main Event-а беше добър, хареса ми начина по който завърши с колената в главата, а след това и Crossface. 

Доволен съм от iPPV-то, горе-долу се получи. Крайна оценка ще дам 7/10. 

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

... кой е тоя педерас Romantic Touch...

Rhett Titus (чат-пат се менкат с Matt Taven за да правят мръсно на Truth и Lethal).

 

За другото - тепърва седам да гледам.

Link to comment

Briscoes/War Machine - Поредното меле с участието на Briscoes, по едно време не беше ясно кои са легални в мача. Mark отново откачи тотално, за жалост обаче намесата на Cole и Lethal развали всичко... 

Steen/Young - Меле напълно достойно за край на дните на Steen в ROH! Доста брутални маневри имаше в мача, нещо напълно нормално за мач без правила с участието на Kevin Steen. Silas също се разписа много достойно, тотално се надървих когато метна Kevin върху столовете... Просто от много време насам имах нужда от нещо подобно! Успех на Kevin в NXT, вярвам че един ден ще го видя като едно от най-големите имена в WWE! Колкото до Silas, той си взе заслуженото от този мач... мисля, че лека полека ще се превърне в сериозна заплаха за титлата на Mike Elgin, но само времето ще покаже!

Elgin/Strong - БЕЗСПОРНО МАЧА НА ВЕЧЕРТА! Нямаше и секунда почивка... от доста време не бях гледал толкова динамичен мач. Титлата на ROH е най-престижната титлата в този бизнес, но след този мач.. престижа и се вдига още повече! Elgin се справя доста добре като Шампион, страхотно се сработи срещу може би един от най-добрите кечисти на 21 век... Независимо срещу кого, Strong винаги е показвал на опонентите си как се прави! Нямаше голяма разлика и в този мач, Elgin си беше явен победител от самото начало, но това изобщо не повлия на развитието на мача. Просто страхотен мач, няма какво повече да се иска... СТРАХОТЕН MAIN EVENT!! 

Обща оценка: 8/10
 

7778426V.png

 

Link to comment

Corino на коментаторската маса - YES! YES! YES! Макар и да трябва да призная, че грозният негър Larry Mercer от предното шоу даже изненадващо ми хареса.

 

Откриващият мач ми допадна доста, макар и присъствието на Romero. Беше си доста напънат и здрав, с логичен завършек (GO (RE)DRAGONS!).

 

Много приятен Six Men Tag мач и... The New Streak Lives! Moose си личи, че още учи, но е подвижен и виждам хляб в него. >Модифицирането му копие ме изкефи. Малко е eye candy за сметка на impact-a, но е готино. Помня навремето Lashley като правеше нещо като Копие в Back Body Drop - винаги ми е изглеждало като много добра идея, макар и яко тегава за изпълнение.

 

Всичко около Брискотата, War Machine, The Kingdom и (ex) Bad Influence беше много добро. Тия двамата бабанци, Машините, лека-полека започват да се сработват и могат да станат зверове (no pun intended) в отборната дивизия на ROH (или къде да е по света). Призовавам Райх да го види тоя Hanson най-накрая, потенциален следващ мега-любимец му е (което добре, докато не отиде в WWE :ph34r: ).

 

Steen и Silas с доста добър мач с брутален финал. Young явно искат да го посбутат нагоре в карда, мен ме кефи по-принцип, така че съм за.

 

Jay Lethal откакто обърна heel качи яко нива, заиграва се много добре с публиката, присъствието му е друго... направо му станах фен за втори път. Cheesy gimmick-а на Titus... хахаха, бях скептичен в началото, но в момента ми е забавен. Kефи ме и как го промотират - всеки знае, че зад маската е Rhett, но не те обиждат като зрител запознат с това, а се бъзикат: "О, прави Razor's Edge! Разкрихме го! Това е Razor Ramon!" (gotta love Steve Corino).

 

Elgin и Strong определено направиха много интересен и бога ми, интензивен мач. Не че беше нещо особено като скорост, но просто начина по който работеха... просто трябва да се види. Не че е феноменален мачът или от сорта, нн някак... по особен ми дойде и със сигурност ми хареса. Промото накрая също беше добро, започнал е да задобрява на микрофона, бабанецът.

 

Като цяло по-слабо шоу от Aftershock, но достатъчно интересно и забавно, за да ме кара да  гледам ROH повече от RAW.

Link to comment
degenerat 2

Стабилно шоу откъм мачове, като цяло нищо кой знае колко запомнящо се и невероятно, но  определено приятни няколко часа. Кратък коментар за по-основното:

- Радвам се че включиха Ciampa в opener-a, именно това направи мача гледаем и дори добър. Не мога да възприема Rocky Romero и Koslov, брутално скучни са ми и мач с тяхно участие вероятно щеше да бъде skip-нат. Но така нещата се получиха ОК и мачът имаше своите моменти.

- За Jay Lethal съм напълно съгласен с parcaleste, много по-интересен като heel, а и поведението му на ринга радва и допълва образа.

- Decade vs ACH/Cedric Alexander/Caprice Coleman - Хех, в някаква степен още един filler с Decade, но пък много добър мач с много действие и скорост. И тримата негри са адски добри атлети и се представиха на отлично ниво.

- За Kevin Steen и всичко около него, както казах и преди, ще пиша след последния му мач, но все пак огромно евала за това което направи за Young. Много съм доволен от начина по който се разви враждата и издигането на Silas, a и страхотен мач освен това.

- Four way-а беше забвен, както всичко с Evans. Ще почне да губи инерция, но все още е супер забавно, поне за мен. Moose е доста зелен, но хваща окото и има бъдеще.

- Christopher Daniels & Frankie Kazarian vs Cole & Lethal - много добър мач, а и да видя Daniels и Cole на един ринг беше истински mark out. Двама от най-любимите ми кечисти в историята на ROH.

- МЕ-та ми хареса много, несъмнено мачът на вечерта и най-добрата среща между тях(IMO). Strong още е един от най-добрите и като цяло заслужаваше повече от това което получи в компанията. Недостатъкът на самия мач за мен е липсата на каквато и да било интрига относно победителят, но няма как, това ще го има и при следващи защити, поне тук откъм кеч нещата бяха ниво.

Ще помоля някой да ме информира ще има ли reDRagon vs Shelley и Kushida, и ако да кога ще е мача, че ми се гледа малко качествен tag wrestling.

Да, на New Japan шоуто на 10-ти, което е и финал на Climax-a.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...