Jump to content

Wrestling Makeover 2014


G

Recommended Posts

В тази тема може да поясните кой кечист според вас се нуждае спешно от различен образ, finisher, история или turn за да се превърне в по-интересен субект за гледане в света на професионалния кеч. Темата е идеална за washed up и недоразвити таланти, от които смятате, че може да излезе нещо повече от filler в шоу, gatekeeper или скучен midcarder, както и за големи имена, които от 100 години се подвизават с един и същ образ и са станали too boring!

 

Ще започна аз с едно име като пример:

 

John Cena (WWE) - Джонката трябва да turn-не най-сетне heel според мен и да приеме образ на тотален douche bag, който мрази феновете и всеки кечист, който те харесват. Идеална роля, с която ще страни от световна титла и ще направи доста интересни вражди с много от младите таланти. Също трябва да прекръстят финишърът му на "The Face Destroyer".

Link to comment

Ортън - Тука положение е много постно.Вайпър, айде стига толкова, то и времето на "Legend Killer" мина, но това не означава, че за толкова години не може да му се промени образа към нещо съвсем различно.Не съм му от най-големите привърженици, но винаги се старае.Не без нищо е един от малкото хора с 10 годишен договор.Разбира се, че има още време да му променят образа, но като гледам няма да е скоро.Аз лично бих го пробвал, отново като хийл с подобен образ на JBL, но малко по "атрактивно".Да излиза с яките жени, яката кола и готяната риза (така да го нарека).Една прилична песен коята да му пасва на образа(АC/DC - You Shook Me All Night Long).За мен би било много интересно отново да има кечист с класическо изпълнение, както  класата в самия образ.Подобен гимик би бил за много хора нещо ново и интересно, предвид състоянието на Randy през последните години.

 

Дали е правилно вече да се търси нов заместник на Гробаря, след като легендите трудно се заменят.Подобно нещо се дискутираше и след оттеглянето на Michaels от кеча, но за момента не виждам новия "Mr. Wrestlemania".Лично смятам, че подобен образ, като този на Taker/Sting никога не е излишен в кеч средите.Няма да казвам Брей, защото вече е потеглил в друга посока, и от видяното до този момент, май няма да залагат много на него.Моят избор е....

 

Damien Sandow - За момента е пълна шега и никой не си го слага на оная си работа, но това си е проблем на WWE.Няма да казвам, че притежава известни вече за някой хора качества, както на ринга, така и когато хване микрофона.Този образ, който трябва да му бъде наложен ще го направи звезда.Никой не е казал, че трябва да е 1/1 с образ, като този на Taker/Sting или който и да е друг в тая среда на мрачните образи.Говоря за нещо подобно, което ако от E-то се заемат ще постигнат успех.При враждата на Taker и Shawn, именно  тогава решиха да направят "anti-нещото" на Гробаря.Това, което идва от небесата, а не от "Долината на смъртта".Получи се перфектно, но беше само за момента.Мина много време, но този "one time" образ трябва да се използва отново.

Link to comment

Шеймъс-няма да навлизам в подробности,искам да търне хийл защото тази роля му приляга повече!

Link to comment
batistaheel

Гробарят. Макар, че на практика вече се пенсионира той все още има какво да ни предложи. Могат да го направят генерален мениджър на raw, да му върнат bad ass образа. Или просто могат да го направят мениджър на някой кечист. Винаги съм искал Тейкър да мениджъртства на някой кечист с образ подобен на неговия. Един вид тоя кечист да го наследи. Двамата накрая да се срещнат в мач ученик срещу учител. Son of Undertaker. Само как звучи! Образът на Тейкър не трябва да умира заедно с него. Трябва да се предава. Като James Bond игран от различни актьори. 

Link to comment

Честно казано, много се разочаровах когато разбрах, че entrance музиката на Roman Reigns e деликатен ремикс на музиката на The Shield, както и облеклото му. Ambrose и Rollins се откроиха ясно, но не смятам, че Reigns може да бъде онова голямо име, което WWE се надяват че ще стане, ако всичко в образа му е препратка към много успешен stable от миналото.

Link to comment

Веднага ми идва наум не толкова промяна в образа, а липсата на адекватен финишър на Миро, откакто дебютира в main roster-а. Camel clutch-a ми изглежда като доста ретро-move и не особено легитимен submission. Единственото нещо, което се връзва, е че Лана го контролира кога да бъде приложен в края на даден мач и кога да отпусне submission-a след като опонентът се е предал.
По мое мнение, вариант 1) Samoan drop от типа на Shell shock на Ryback или финишър, подобен на F5 на Леснар или вариант 2) muay thai roundhouse kick, подобен на signature move-a му, биха били доста по-легитимни предвид неговите размери и умения на ринга.

Link to comment

предвид неговите размери и умения на ринга.

Абе ако не беше българин друго щяхме да си говорим за неговите умения!

Link to comment

Triple H

01_TripleH.jpg

Kane

02_Kane.jpg

 

Brock Lesnar

03_Brock_Lesnar.jpg

 

John Cena

04_John_Cena.jpg

 

Bray Wyatt

05_Bray_Wyatt.jpg

 

Sheamus

06_Sheamus.jpg

 

Kofi Kingston

07_Kofi.jpg

 

Dolph Ziggler

08_Dolph_Ziggler.jpg

 

The Bella Twins

09_Bellas.jpg

Link to comment

Дарт Кейнър, Бейн Леснър, Редник Цицина, еврейчето Уайът, турчето Зиглър... WWE Transformed.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...