Jump to content

Wrestling Makeover 2014


G

Recommended Posts

В тази тема може да поясните кой кечист според вас се нуждае спешно от различен образ, finisher, история или turn за да се превърне в по-интересен субект за гледане в света на професионалния кеч. Темата е идеална за washed up и недоразвити таланти, от които смятате, че може да излезе нещо повече от filler в шоу, gatekeeper или скучен midcarder, както и за големи имена, които от 100 години се подвизават с един и същ образ и са станали too boring!

 

Ще започна аз с едно име като пример:

 

John Cena (WWE) - Джонката трябва да turn-не най-сетне heel според мен и да приеме образ на тотален douche bag, който мрази феновете и всеки кечист, който те харесват. Идеална роля, с която ще страни от световна титла и ще направи доста интересни вражди с много от младите таланти. Също трябва да прекръстят финишърът му на "The Face Destroyer".

Link to comment

Шеймъс-няма да навлизам в подробности,искам да търне хийл защото тази роля му приляга повече!

Link to comment
batistaheel

Гробарят. Макар, че на практика вече се пенсионира той все още има какво да ни предложи. Могат да го направят генерален мениджър на raw, да му върнат bad ass образа. Или просто могат да го направят мениджър на някой кечист. Винаги съм искал Тейкър да мениджъртства на някой кечист с образ подобен на неговия. Един вид тоя кечист да го наследи. Двамата накрая да се срещнат в мач ученик срещу учител. Son of Undertaker. Само как звучи! Образът на Тейкър не трябва да умира заедно с него. Трябва да се предава. Като James Bond игран от различни актьори. 

Link to comment

Честно казано, много се разочаровах когато разбрах, че entrance музиката на Roman Reigns e деликатен ремикс на музиката на The Shield, както и облеклото му. Ambrose и Rollins се откроиха ясно, но не смятам, че Reigns може да бъде онова голямо име, което WWE се надяват че ще стане, ако всичко в образа му е препратка към много успешен stable от миналото.

Link to comment

Веднага ми идва наум не толкова промяна в образа, а липсата на адекватен финишър на Миро, откакто дебютира в main roster-а. Camel clutch-a ми изглежда като доста ретро-move и не особено легитимен submission. Единственото нещо, което се връзва, е че Лана го контролира кога да бъде приложен в края на даден мач и кога да отпусне submission-a след като опонентът се е предал.
По мое мнение, вариант 1) Samoan drop от типа на Shell shock на Ryback или финишър, подобен на F5 на Леснар или вариант 2) muay thai roundhouse kick, подобен на signature move-a му, биха били доста по-легитимни предвид неговите размери и умения на ринга.

Link to comment

предвид неговите размери и умения на ринга.

Абе ако не беше българин друго щяхме да си говорим за неговите умения!

Link to comment

Дарт Кейнър, Бейн Леснър, Редник Цицина, еврейчето Уайът, турчето Зиглър... WWE Transformed.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...