Jump to content

bet365 - Залози за MMA/UFC/Boxing.


G

Recommended Posts

Тук може да обсъждаме предстоящи залози за UFC/MMA/Boxing events в bet365. Всеки може да поясни в тази тема за кои мачове желае да "пусне" пари и защо, също така може да добави мнение относно излязлите коефиценти и допълнителна информация около самите боеве. Дискусия да става...

 

Предстоящото UFC събитие UFC on Fox 12:

 

kz49z.jpg

 

 

Наистина адски интересни коефиценти за поредното UFC on Fox, като най-изненадващ е коефицента за един от любимците ми Dennis Bermudez в боя му срещу Clay Guida. Заради силният му winning streak той ще бъде фаворит над Гуида, въпреки че втория има доста по-значими победи, дори на моменти да е доста непостоянен. Лоулър е огромен фаворит в главният мач, но чак 3.50 за Brown... определено интересен избор на буукмейкърите, защото буквално всичко може да се случи в подобен мач. Джонсън и Томпсън с право са си доста големи фаворити, въпреки че Bobby Green има според мен малък шанс да вземе измъчено решение.. но кЕ видим!

 

Лично аз не очаквам огромни изненади на това UFC и точно както евента в Dublin мисля да повярвам на Буукмейките и да не рискувам. Ще пусна за Lawler & Johnson... Thompson & Bermudez са под въпрос все още, въпреки че Бермюдез ми е "печелившата карта" в bet-a (5 пъти съм пускал за него и не ме е дънил досега).

Link to comment
MainEventer

Залагам си и аз в бета нерядко на ММА.

 

Специално за този ивент не знам защо най-сигурния залог ми се вижда - Ръмбъл Джонсън - Малкия Ногейра - под 1,5 рунда 2,30 коефициент. Братята Ногейра са корави копелета и не се предават никого, но си представям мача като бърза победа за Джонсън. В псоледния си мач впечатли всички, а Лил Ног страда постоянно от контузии и си мисля за себе си, че оттук нататък ще върви само надолу. Поне за мен ще има нокаут в първия рунд тук.

 

Друго, което ще опитам е Стивън Сайлър-Ноад Лахат - под 2,5 рунда 2,62 коеф. Лахат само веднъж е стигал до решение, а Сайлър или влиза в трети рунд или всичко свършва в първия такъв. Срещу явно агресивен и настъпателен противник като Лахат, може да е ред на мач с край в първи рунд за Сайлър. Коефициента си заслужава, не е толкова сигурен.

Link to comment

^ Определено много добри коефиценти, евала че ги играеш човече, мен винаги ме хваща бъз да играя под/над рундове.. винаги си залагам за победител или понякога за изход/начин на победа в конкретен мач! Ще тръпнеш и ти пред компа събота вечер или неделя сутрин, хаха :D

Link to comment

Като пуснаха мача беше 4.20, след това падна на 4 и сега бая се е вдигнал. Добре е да се пробва, а и няколко човека видях, дето са пуснали 2-ката с 10+ бона.

Link to comment
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Cody Garbrandt - 2,25. Сутринта го пуснах на 2,50, но и в момента е супер коефициент. За мен Коуди е голям фаворит в мача.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Cody Garbrandt - 2,25. Сутринта го пуснах на 2,50, но и в момента е супер коефициент. За мен Коуди е голям фаворит в мача.

Това си излезе без пробле. Коуди нокаутира Бримидж в третия рунд.

 

За карда в Швеция на 24-ти ще играя Никита Крилов да победи Стъки на 1,72 в момента и Макван Амиркхани да победи Анди Оугъл на  2,10.

Link to comment

Сложи някой лев на Крилов - 2/3 рунд TKO.

 

Аз бих - само че не съм залагал и трябва да разбера каква е процедурата.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

В бета няма такива. Има 2,10 мачът да е над 1,5 рунда или с други думи да не приключи в първия рунд. Само един мач на Крилов обаче е продължавал по-дълго от 1 рунд.

Link to comment

Това си излезе без пробле. Коуди нокаутира Бримидж в третия рунд.

 

За карда в Швеция на 24-ти ще играя Никита Крилов да победи Стъки на 1,72 в момента и Макван Амиркхани да победи Анди Оугъл на  2,10.

2 от 2 и днес!

Link to comment
  • 3 months later...

Здравейте,
Един човек, който следя за залози е пуснал победа на Mariusz Pudzianowski срещу Rolles Gracie. Коефициентът е 1,44. Обаче аз тия двамата нито съм ги чувал, нито съм ги гледал, нито знам в коя федерация са, нито нищо. Някой ако ги е наблюдавал и има впечатления от тях нека да сподели мнение дали си заслужава този залог.

Link to comment

Аз съм чувал, че всеки залог срещу Грейси си заслужавал...

Edit: Нали ти казах :lol:

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment
  • 1 year later...

надъхал съм се да заложа стабилни за моя стандарт пари на Конър на 1,80 в бета. Дайте да заформим една дискусия, заслужава ли си, а у? Помолих и нешката да напише нещо по въпроса.

Link to comment

От чисто любопитство - колко е коефициентcj за Нейт?

 

А иначе - тоя мач не съм сигурен дали няма да го нагласят и Конър да бие. Никога не съм бил по конспиративните теории и никога не съм търсил уговорки в UFC, а и където и да е другаде, обаче точно за тоя мач съм скептичен. UFC ще загубят страшно много, ако Конър падне. Нейт е изключително труден за работа, все мрънкя, че ще се отказва, кариерата му вероятно е към края си, макар да е в добри години. От другата страна Конър е най-големият draw в историята и бъдещето е пред него. Нейт със сигурност няма никакви скрупули да вземе една солидна сума и да се разкара, въобще не го ебе нито за чест, нито за слава.

 

Иначе, ако мачът се играе и Диаз е в кондиция ... и ненапушен :D, за мен е фаворит той. На земя е сигурно десет класи над Конър, по-голям е като габарити, а в бокса не му отстъпва със сигурност. На всичкото отгоре няма да му се върже на стойките и да излезе като Алдо, побъркал се от притеснение. 

 

Link to comment

2 коефициент е за Диаз.

 

Колкото и смешно да звучи, аз също си мисля, че мача ще е нагласен. Нямам нито доказателства, нито нещо, което да подпомага теорията ми, но загуба за МакГрегър ще е пагубна за организацията. От друга страна победа на Конър ще отвори и отличен шанс за трилогия между двамата, което ще е допълнителен траш толк и още пари. Веднага идва въпроса обаче, по-умни ли сме от букмейкърите и защо коефициента на Конър е толкова висок, ако има нещо такова. Не трябва да забравяме и друго нещо - Конър беше махнат от UFC 200 и не се знае какви са реалните му отношения с компанията, и дали няма да реши да забяга по други пътеки. Не знам, но не мога да си представя, че МакГрегър ще загуби този мач.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...