Jump to content

UFC ON FOX 12: LAWLER VS. BROWN - 26 July 2014


G

Recommended Posts

Добре беше. Бермудез си пробива път смело напред, също и Грийн, макар и със сплит десижън. Ръмбъл срещу Гловър очаквам, ще е интересно. Лоулър си е топ боец в категарията, с Хендрикс са доста пред другите. Чакам реванша им с интерес.

Link to comment

Роби Уолър винаги ми е харесвал, но никога не съм предполагал, че ще го видя на върха на някоя дивизия, както е днес. Още от Страйкфорс много го харесвах, но беше просто мидкард материал - няколко мача печели, няколко губи - атракция за гледане, но не и нещо сериозно. Само преди две години загуби мача си с Lorenz Larkin, преди това загуби от Тим Кенеди ... А днес изглежда като топ боец и на съвсем малко от това да бъде номер едно в WW дивизията. Не знам какво е променил, но днес е класа! И ще се радвам да го видя с титлата, ако трябва да съм честен.

 

Ръмбъл изглежда страшен, макар че малкия Ног вече си е на годинки и се очакваше да загуби. Все пак бразилецът е добър боксьор и не вярвах, че ще бъде размазан така за секунди. И аз се надявам на Тешейра - Джонсън - просто ще е уникален мач, а и който и да го спечели с право може да претендира за тайтълшот.

 

Джош Томпсън мислех, че ще спечели, но този Грийн ми хареса, явно има бъдеще в дивизията. Още повече, че е влязъл в мача на пожар и не е имал време за свястна подготовка. Пък и е атрактивен за гледане, което си е плюс, че в днешно време все повече стават скучните бойци, дето освен да борят и блъскат друго не правят.  :)

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...