Jump to content

UFC Fight Night 46 "McGreggor vs. Brandao" - 19 юли 2014


neshev

Recommended Posts

UFC_DUBLIN_FIGHT_NIGHT_46.jpg

 

Date: July 19, 2014

Venue: The O2

Location: Dublin, Ireland

 

Main Card (on UFC Fight Pass):

Conor McGregor (14-2) vs. Diego Brandao (18-9)

Gunnar Nelson (12-0-1) vs. Zak Cummings (17-3)

Brad Pickett (24-8) vs. Ian McCall (12-4-1)

Norman Parke (19-2-1) vs. Naoyuki Kotani (33-10-7)

 

Preliminary Card (on UFC Fight Pass):

Ilir Latifi (8-3) vs. Chris Dempsey (10-1)

Neil Seery (13-10) vs. Phil Harris (22-12)

Cathal Pendred (13-2-1) vs. Mike King (5-0)

Tor Troeng (16-5-1) vs. Trevor Smith (11-5)

Cody Donovan (8-4) vs. Nikita Krylov (16-4)

Patrick Holohan (9-0-1) vs. Josh Sampo (11-3)

 

 

Link to comment
dr jack levine

Бая е пренавито ирландското момче. Солиден пуш му дават, дано само да не даде задна в тоя бой, че целият му legit-нес и hype отиват директно в канала!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Вече има още един боец, на който съм фен в UFC. Conor McGregor и неговия pro-wrestling build-up за мачовете. Следващият Chael Sonnen, дано!

               

Link to comment
The Olimpic Hero

Много хубав нокаут на McGregor. Бразилската маймуна си взе бичовете. Може ли всички бразилци да имат толкова дразнещи гласове, ебаси. Като го слушах в build-up-а за мача - ужас. Иначе публиката в Ирландия беше ненормална, както и се очакваше. Тълпите е Европа винаги са много добри, и в кеча и в MMA. Conor McGregor изкачва все повече пътя нагоре и постепенно се превръща в суперзвезда. Добре е обаче да го пуснат в голямо UFC в USA, за да може и там да направи впечатление. Neshev ми каза, че може би му остава един голям мач, за да получи title shot срещу Aldo, дано!

               

Link to comment

рОди се звЕзда тая вечер :cool:  . Най-накрая някой интересен в тая дивизия.

 

Link to comment
MainEventer

Round 1 TKO ! Notorious мачкааа,дайте му тайтъл шот,нека има шоу !!!

 

McGregor още не се е бил с нито едно сериозно име, какъв тайтъл шот?

 

Иначе хайпа помага, щом дори тук трима вече се вързаха. Аз ще поизчакам да се бие с някое голямо име в тая дивизия, тогава ще го определям за сила. Талантлив е, но на този етап ми се струва, че ще бъде сдъвкан и изплют в евентуален мач с някой от двамата големи в дизията - Алдо и Мендес.

 

Гъни Нелсон победи, но първия рунд отново показа голямата му слабост, а Зак Къмингс не е кой знае кой...Според мен просто е задължително да слезе в долната категория, тук няма да стане срещу големите.

Link to comment

Супер вечер и Латифи взе победата, Конър, Кони, Парк, Пендред, че и великия Uncle Creepy! Доста пари ми донесоха тези момчета, евала!

 

On a serious note, UFC-то в Дъблин бе уникално! На подобна атмосфера станахме свидетели само в Бразилия, но дори и там нямаше такава "магическа аура" около самите сабития, което е изумително, особено като предвидим малкия брой публика, която O2 arena бе събрала вчера. Абсолютна класа на McGregor, критиците да си трайкат, защото явно не са гледали ММА преди. Първо, че Brandao е невероятен на земята и има изключителни BJJ умения... все още се сещам как брутално бе предал един от любимците ми и един от най-трудните бойци в дивизията като цяло - Denis Bermudez! Конър контролираше Брандао и на земята и в стойка... а в стойка един Brandao във форма доставя изключително тежки удари. Все още се сещам как беше "оправил" гаджето на Тейт, Браян Карауей с изключителен Flying Knee + последвалите тежки удари на земята в The Ultimate Fighter, а Карауей не е губил с КО нито веднъж в 25-те си професионални ММА мача. Конър както винаги бе търпелив и изненадващо емоциите не го завладяха в този доста важен мач за него в Ирландия. Браво, класа си е! Все още има над какво да работи ако иска да стане шампион един ден, но определено е заплаха за всеки един в тази дивизия. Мач срещу Poirier ще е най-адекватният възможен ход от страна на UFC next!

 

Само мога да кажа за Connie, The Fucking Gunner Nelson, че е друга порода животно!! Изумителни умения на земята, просто изумителни! Това поваляне с Guillotine choke + транзишъна to the back и Choke-a бяха класа! Страхотно изпълнение. 

Link to comment

^ Това за Нелсън са пълни глупости, Гъ. Ще умирга срещу първия по-сериозен борец, дето срещне.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

^ Ще видим, следващият му мач със сигурност ще е срещу такъв опонент (дано скоро vs. Rory McDonald). Стилът му е подобен на този на Rory McDonald, като е видно, че Гънър доста изчаква опонентите си да направят грешка, която да им коства в последствие и мача, което е доста трудно за изпълнение от емоционална и психологическа гледна точка. Ясно е, че любимците на всеки са тези, които се започват със здравите тупаници още от самото начало на мача, но подобни transition-и, които Гънър направи въобще не са случайни. Това си е абсолютно феноменално изпълнение и доста хора ще имат проблеми с подобен тип боец. А и няма как човек с 12 finish-a от 13 победи през кариерата си да е joke.. това си е лигитимен боец с множество умения, който знае как да завърши опонента си. Както казах ще видим какво ще се случи в следващият му мач, не съм писал горе, че ще clean-не дивизията или нещо подобно, но със сигурност твърдя, че изпълнението му срещу Къмингс миналия ден беше на друго ниво!

Link to comment

Няма какво да се лъжем. Brandao го импортираха с чартърния от USA за да може да бъде прегазен от hype train-а наречен Connor McGreggor. За човек, който постоянно се говори, че не си дава особен зор в тренировките, и като цяло има доста брутален "punk-ass" attitude, не беше особена изненада, че при първият удар предпочете да легне и да изчака рефера да го спаси. McGreggor си свърши перфектно работата и разби психически mental midget-а Brandao. McGreggor е един от малкото хора в долните дивизии, а и в UFC въобще, който разбира как стоят нещата и, че трябва да се промотира сам. И тук не става въпрос да trash talk-ваш като невиждал, а просто елементарни неща като това да казваш на хората защо заслужаваш да си в големите мачове, ярък констраст с хора като Cub Swanson, които "не искат" да молят за title shot. UFC нямат особен избор и ще се наложи вече да му дадат адекватен опонент. Dustin Poirier е такъв. Определено не е непреодолим, но с агресията си може да създаде проблеми. В никакъв случай не трябва да го пускат с wrestler-и като Lentz и Guida (видяхме какво стана с Pettis и как му убиха hype-а, та му трябваха едно две години да се домогне до title shot). Вече след Poirier, следват Mendes или Swanson, които ще го изядат с парцалите. В идеалния случай, UFC ще се надяват да го добутат до title shot, но реално загуби ли, ще се превърне в следващия Michael Bisping, което не е кофти позиция да си, след като все още оглавява card-ове.

 

Като гледам Gunner Nelson, просто се моля по-бързо да го expose-нат, защото няма място в WW. Дори никому известният Cummings му създаде проблеми. Finisher-ът беше просто красота, но горе-долу и той страда от синдрома Connor McGreggor. Over-hype-нат до болка, без нито една сериозна победа в MMA. Dana ме разсмива с идеите му да прави Nelson vs. MacDonald. Първо, че вторият е до title shot и е меко казано неуважително да го пускат срещу човек, който не е в десятката, а второ, че MacDonald ще доминира с лекота Nelson. С хора като Nelson трябва да се действа бавно и постепенно. Победителят от Pyle vs. Maia ще е идеалният тест.

 

Ian McCall очаквано победи Brad Pickett. Мачът беше добър и с класи над останалите от към техника. Проблемът в тази дивизия е, че няма никаква дълбочина и гледаме постоянно едни и същи хора, та за това тайно се надявах Pickett да измъкне някак си победата. McCall vs. Lineker е логичният #1 conteder fight, но ще е сравнително скучен, след като McCall няма да тръгне да разменя удари с Lineker, а вторият като боец е видимо ограничен.

 

Доста добро шоу. Доста добра седмица за MMA, бих казал. Публиката в Ирландия е с класи над американската, но в Америка са абсолютно разглезени от към card-ове и са забравили какво е да си надъхан за шоу. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...