Jump to content

UFC: Gina Carano ще се срещне с Dana White следващата седмица, иска да се бие с Ronda Rousey


parcaleste

Recommended Posts

wwe_1405191449__gina_carano.png

След като най-накрая успя да подпише Holly Holm към UFC по-рано тази седмица, Dana White притиска Gina Carano да подпише договор с компанията следващата седмица. White и Lorenzo Fertita ще летят до Лос Анджелис, за да осигурят още един потренциален опонент за Ronda Rousey. По време на интервю с Brett Okamoto от ESPN, Dana каза:

"Една отстреляна, една остава. Следващата седмица ще се срещна с Gina за да свършим това шибано нещо. Следващата седмица, човек. Вече е само въпрос на време аз и Lorenzo да скочим на самолета до Лос Анджелис, да седнем в една стая с нея и адвоката и и да финализираме сделката".

Carano не се е била от 2009-а, когато загуби от Cris “Cyborg” Justino във финалните минути на първия рунд от двубоя им.

Rousey на няколко пъти се е изказвала, че Gina Carano е била нейното вдъхновение за да влезе в MMA и приветства възможността да се бие с нея. По време на промотирането на UFC 175, Rousey каза на журналистите:
"Първият женски ММА двубой който видях, бе Gina Carano срещу Julie Kedzie. Не само, че се възхитих на това, което Carano правеше, но също така направо бях отвяна от реакцията на момчетата около мен и си спомням, че просто си седях там и си мислех "Аз абсолютно мога да ги смеля тия и двете мацки. Дали тя ще иска да се бие отново някога си зависи от нея, но от онзи ден, когато видях този първи женски ММА двубой, тя е битката, която търся".

И изглежда като че чувството е взаимно, тъй като White заяви следното за ESPN:
"Няма съмнение, че Gina иска да се бие. И тя иска да се бие с Ronda".

Преди две седмици по UFC Tonight се чу, че разговорите с Gina Carano са поувяхнали, но  Dana White изясни, че до сключването на сделката остава само да се изчистят финансовите опции, а не става въпрос за желанието на Carano да се бие.

Link to comment

Пара има да се лее :D За мен безсмислен мач, Джина няма никакъв шанс. Ще бъде сгазена и тя за половин рунд, ще гушне маса пара и по-важното - отново ще се зашуми покрай името и, че славата почна да поизбледнява, и се връща обратно в Холивуд да снима второразрядни филми. Ако има някой, който искам да видя срещу Раузи, то това е Киборга.

 

Link to comment

Не и трябват пари , явно просто и е кофти , че вече не е топ мацката в мма , както беше преди Ронда.

Link to comment

Rousey ще унищожи всеки в 135, включително и Cyborg, тъй че, ако говорим за смисъл от към интрига, дали ще е Carano, Zingano или Tate за 29385289359283532 път, няма особено значение. Ако говорим за развитие на тази дивизия, то Rousey vs. Carano винаги е бил един от ключовите мачове заедно с Rousey vs, Cyborg за long-term успеха и.

 

Не бива да се забравя, че Gina беше един от най-добрите в 145lbs и единствената и загуба беше срещу Cyborg, загуба, която е много спорна, след като знаем историята на Cyborg и винаги ще има един голям въпросителен относно всичките и мачове. Проблемът и, както и този на Cyborg, винаги е бил килограмите. Cyborg иглеждаше буквално убита на weigh ins, а и Carano има доста сериозни проблеми на няколко пъти. Не се сещам за случай скоро време, в който боец да има сериозни проблеми да прави даден weight class и да се завърне по-успешно в долната дивизия. И двете са големи момичета, а и двете бяха в сериозна форма. Много ми е трудно да повярвам, че няма да изглеждат дроп в 135. Е, за Gina ще е по-лесно, а и Rousey е наивата за мач в 145.

 

В момента Rousey няма никаква конкуренция. Е, това е MMA и винаги може да бъде fluke-ната, особено след като женското MMA е абсолютно хаотично. За нокаут ще ми е трудно да повярвам, защото там удрят като момичета (no pun intended), а и на земята не е толкова нелогично да бъде caught-ната в нещо, както за малко не го направи Carmouche. За да биеш Rousey трябва да си добър и в двете фази. В тази дивизия за момента виждаме жени, които са добри в едната (Holm - striking, Davis - grapling и т.н.), но Ronda доста се подобри в striking-а и срещу опасни хора на земята просто ги нокаутира, а срещу one trick pony-та като Holm им чупи ръцете на две. За това и Justine Santos се спряга за заплаха, но както казах, в 135 ще е като скелет и Ronda ще я смаже, а и в момента Rousey е в пика си, бие се по 3 пъти на година, докато Cyborg лежи контузена и не се бие срещу топ опозиция. Още, когато се говореше за този мач преди години казвах, че всеки изминал ден, в който не с бият, е добре за Rousey и стигаме момента, в който силите ще се наклонят в нейна полза. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...