Jump to content

Michigan Wrestling Federation

ArmenianKing

Recommended Posts

ArmenianKing

Годината е 2015та, James Sanchez
, 23 годишен младеж завършва Харвард и не знае какво да прави с живота си,но от малък е фен на кеча, а първата му дума е ''ринг''. 
Той осъзнава,че Мичиган си имат една единствена кеч федерация,а тя е пълна боза. Скоро планира да създаде кеч федерация там-Michigan Wrestling Federation,но осъзнава,че не е запознат с бизнеза и не познава никакви кечисти. Той среща топ агента на кечисти-Mike ''The Big Daddy'' Steele.

James: Здравей, Mike.

Мike : James, как си, хлапе?

James: Добре, а ти?

Mike: Добре съм, да не би да искаш да кажа за теб на някои от моите клиенти?

James: Ами,всъщност да. Освен това водите голяма кеч федерация-New Extreme Championship Wrestling. Kaкво ще кажете, може да си разменяме кечисти.

Mike: Какво искаш да кажеш, хлапе?

James: Ами бих започнал с някои по-известни имена.

Mike: Например?

James: Ами, Daniel Bryan.

Mike: Той е главната ми атракция, най-популярният кечист на света след скандалното му уволняване от WWE. Не мога да ти позволя да го направиш на смях и да губи от новите кечисти.

James: Не,
Mike, той ще е Main Eventer.

Mike: Добре де, евентуално мога да ти го дам.

James: Благодаря. Ами какво ще кажете за Punk,Samoa Joe,Christopher Daniels,Kazarian,John Morrison,Jinder Mahal,Drew McIntyre и Adam Cole

Mike: Не знам,всичките сa големи таланти,но искат много. Едва ли ще се справиш с тях...

James: Моля ти се, все пак имам 2 милиона в джоба си,а те обикновено взимат по 4000-5000. Може би мога да се справя.

Mike: Не знам, приятелю. Vince знае ли за федерацията?

James: Да,той иска федерацията да стане втория му developmental.

Mike: Добре, ще си помисля.

James: Благодаря ти.

Mike: Няма за какво, но те предупреждавам, не се карай с
Vince, защото ще те изяде, както направи преди 15 години с мен.

James:Добре, ще се пазя.                                                                                                                                                                     

ПС:Ако има интерес, ще продължа.

Евро 2012 прогнози - победител

СП 2014 прогнози - второ място

Евро 2016 прогнози - пето място                                                                                                                       

Нещо ми се губи логиката:

Mike: Той е главната ми атракция, най-популярният кечист на света след скандалното му уволняване от WWE.

James: Благодаря. Ами какво ще кажете за Punk,Samoa Joe,Christopher Daniels,Kazarian,John Morrison,Jinder Mahal,Drew McIntyre и Adam Cole

и изведнъж: 

Mike: Не знам, приятелю. Vince знае ли за федерацията?
James: Да,той иска федерацията да стане втория му developmental.

Втори developmental с ростер "изгонени от фед-а"?! 

Иначе не е зле, продължавай и успех.

ArmenianKing

Нещо ми се губи логиката:

и изведнъж: 

Втори developmental с ростер "изгонени от фед-а"?! 

Иначе не е зле, продължавай и успех.

Благодаря. В началото съм споменал,че годината е 2015(тоест случили са се някои пропуснати събития). А за второто, прав си, наистина малко се губи логиката.

ArmenianKing

След дълги преговори,James Sanchez успява да подпише договори със СМ Punk,Samoa Joe,Christopher Daniels,Kazarian,John Morrison,The Young Bucks,Тhe Nasty Boys,Daniel Bryan,Chuck Taylor и Adam Cole като кечисти и Jim Ross и Matt Striker като коментатори.

В същото време...                                                                                                                                                                                                                

James: Благодаря, че дойдохте момчета. Федерацията може да стане велика с вас.

Drew McIntyre: Оп-оп-оп. Чакай малко, друже. Ние не подписваме за когото и било. Ние сме момчета с класа. Аз бях ''Избраният'' в WWE.

Jinder Mahal: Да, ние сме желани от много федерации, но не подписваме със всеки срещнат.

James: Хора,по-спокойно. Исках само да ви кажа, че ако подписваме с известни имена като вас, федерацията скоро ще стане известна като WWE.

Drew McIntyre: А какъв договор ни предлагаш? 100 000 на поява, 75 000 на поява, 50 000 на поява?

James: МОЛЯ, ТИ ШЕГУВАШ ЛИ СЕ С МЕН. Предлагам ви 5 седмичен договор с 4000 на поява?

Drew McIntyre: Благодаря ти за офертата, но я отказваме, ние сме световноизвестни кечисти, а не някакви си новаци, които са готови да подпишат договор за 5000.

James: Ами добре тогава, продължете с фирмата ви за ремонт на къщи.

Jinder Mahal:Хей, приятел, ние все пак притежаваме третата  най-известна фирма  за ремонт на къщи в държавата.

ArmenianKing

James се връща в къщата си и прочита следните съобщения.

Бар ''Мичиган Рок'':

Здравей, приятелю! Ние от бара ти даваме награда-50% отстъпка за една година. Приятно е да познаваме собственик на  кеч федерация.

Caylen Croft:

Аз отказвам офертата, съжалявам, но това не е нещо от моя тип

Сега съм учител, а не мога да уча учениците си как да се бият.

Vladimir Kozlov:

Аз ще подпиша офертата, а и без това кариерата ми е в застой.

Chris Jericho

Възможноста все още е жива, но трябва да пътувам с рок бандата си за известно време. Кой знае? Може би пък скоро ще се присъединя към федерацията ти.

Jeff Jarrett

Съжалявам, но за мен най-важното нещо в момента е GFW.

Trent Baretta

Звучи добре, няма да имаш проблеми с мен, приемам 1 месечната ти пробна офертата .

TAKA Michinoku
Със сигурност ще съм тук, както и Фунаки.

Kung FUNAKI
Със сигурност ще съм тук, както и ТАКА.

Taijiri
Ще зарежа WRESTLE-1, ще подпиша 3 месечен договор.

Colt Cabana
Ще съм тук, ще подпиша 3 месечен договор.

Jimmy Wang Yang
Ще съм тук, ще подпиша 2 месечен договор.

Low Ki
Ами ще съм тук, но на свободен договор.

Homicide
Ами ще съм тук, но на свободен договор.
Curt Hawkins
Ще подпиша 3 месечен договор.
Davey Richards
Аз и съотборника ми ще подпишем три месечен договор.

Ken Shamrock
Отказвам.

Juventud Guerrera
Ще подпиша 3 месечен договор.

Eddie Edwards

Аз и съотборника ми ще подпишем 3 месечен договор.

James: Здравейте, момчета. Как сте.

Shad: Йо, добре сме.

JTG: Йо, брато.

James: Предлагам ви договор с 2000 на поява за всеки.

Shad: Ами приемам, а ти.

James: JTG, приемаш ли

JTG: Aмииии....ДА!

James: Благодаря ви момчета, ще се видим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...