ArmenianKing Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Годината е 2015та, James Sanchez, 23 годишен младеж завършва Харвард и не знае какво да прави с живота си,но от малък е фен на кеча, а първата му дума е ''ринг''. Той осъзнава,че Мичиган си имат една единствена кеч федерация,а тя е пълна боза. Скоро планира да създаде кеч федерация там-Michigan Wrestling Federation,но осъзнава,че не е запознат с бизнеза и не познава никакви кечисти. Той среща топ агента на кечисти-Mike ''The Big Daddy'' Steele. James: Здравей, Mike.Мike : James, как си, хлапе? James: Добре, а ти? Mike: Добре съм, да не би да искаш да кажа за теб на някои от моите клиенти? James: Ами,всъщност да. Освен това водите голяма кеч федерация-New Extreme Championship Wrestling. Kaкво ще кажете, може да си разменяме кечисти. Mike: Какво искаш да кажеш, хлапе? James: Ами бих започнал с някои по-известни имена. Mike: Например? James: Ами, Daniel Bryan. Mike: Той е главната ми атракция, най-популярният кечист на света след скандалното му уволняване от WWE. Не мога да ти позволя да го направиш на смях и да губи от новите кечисти. James: Не, Mike, той ще е Main Eventer. Mike: Добре де, евентуално мога да ти го дам. James: Благодаря. Ами какво ще кажете за Punk,Samoa Joe,Christopher Daniels,Kazarian,John Morrison,Jinder Mahal,Drew McIntyre и Adam Cole Mike: Не знам,всичките сa големи таланти,но искат много. Едва ли ще се справиш с тях... James: Моля ти се, все пак имам 2 милиона в джоба си,а те обикновено взимат по 4000-5000. Може би мога да се справя. Mike: Не знам, приятелю. Vince знае ли за федерацията? James: Да,той иска федерацията да стане втория му developmental. Mike: Добре, ще си помисля. James: Благодаря ти. Mike: Няма за какво, но те предупреждавам, не се карай с Vince, защото ще те изяде, както направи преди 15 години с мен. James:Добре, ще се пазя. ПС:Ако има интерес, ще продължа. Евро 2012 прогнози - победител СП 2014 прогнози - второ място Евро 2016 прогнози - пето място Link to comment
goldberga Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Нещо ми се губи логиката: Mike: Той е главната ми атракция, най-популярният кечист на света след скандалното му уволняване от WWE. James: Благодаря. Ами какво ще кажете за Punk,Samoa Joe,Christopher Daniels,Kazarian,John Morrison,Jinder Mahal,Drew McIntyre и Adam Cole и изведнъж: Mike: Не знам, приятелю. Vince знае ли за федерацията?James: Да,той иска федерацията да стане втория му developmental. Втори developmental с ростер "изгонени от фед-а"?! Иначе не е зле, продължавай и успех. Link to comment
ArmenianKing Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Нещо ми се губи логиката: и изведнъж: Втори developmental с ростер "изгонени от фед-а"?! Иначе не е зле, продължавай и успех. Благодаря. В началото съм споменал,че годината е 2015(тоест случили са се някои пропуснати събития). А за второто, прав си, наистина малко се губи логиката. Евро 2012 прогнози - победител СП 2014 прогнози - второ място Евро 2016 прогнози - пето място Link to comment
ArmenianKing Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 След дълги преговори,James Sanchez успява да подпише договори със СМ Punk,Samoa Joe,Christopher Daniels,Kazarian,John Morrison,The Young Bucks,Тhe Nasty Boys,Daniel Bryan,Chuck Taylor и Adam Cole като кечисти и Jim Ross и Matt Striker като коментатори. В същото време... James: Благодаря, че дойдохте момчета. Федерацията може да стане велика с вас. Drew McIntyre: Оп-оп-оп. Чакай малко, друже. Ние не подписваме за когото и било. Ние сме момчета с класа. Аз бях ''Избраният'' в WWE. Jinder Mahal: Да, ние сме желани от много федерации, но не подписваме със всеки срещнат. James: Хора,по-спокойно. Исках само да ви кажа, че ако подписваме с известни имена като вас, федерацията скоро ще стане известна като WWE. Drew McIntyre: А какъв договор ни предлагаш? 100 000 на поява, 75 000 на поява, 50 000 на поява? James: МОЛЯ, ТИ ШЕГУВАШ ЛИ СЕ С МЕН. Предлагам ви 5 седмичен договор с 4000 на поява? Drew McIntyre: Благодаря ти за офертата, но я отказваме, ние сме световноизвестни кечисти, а не някакви си новаци, които са готови да подпишат договор за 5000. James: Ами добре тогава, продължете с фирмата ви за ремонт на къщи. Jinder Mahal:Хей, приятел, ние все пак притежаваме третата най-известна фирма за ремонт на къщи в държавата. Евро 2012 прогнози - победител СП 2014 прогнози - второ място Евро 2016 прогнози - пето място Link to comment
ArmenianKing Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 James се връща в къщата си и прочита следните съобщения.Бар ''Мичиган Рок'': Здравей, приятелю! Ние от бара ти даваме награда-50% отстъпка за една година. Приятно е да познаваме собственик на кеч федерация.Caylen Croft: Аз отказвам офертата, съжалявам, но това не е нещо от моя тип Сега съм учител, а не мога да уча учениците си как да се бият.Vladimir Kozlov: Аз ще подпиша офертата, а и без това кариерата ми е в застой.Chris Jericho Възможноста все още е жива, но трябва да пътувам с рок бандата си за известно време. Кой знае? Може би пък скоро ще се присъединя към федерацията ти.Jeff Jarrett Съжалявам, но за мен най-важното нещо в момента е GFW.Trent Baretta Звучи добре, няма да имаш проблеми с мен, приемам 1 месечната ти пробна офертата .TAKA Michinoku Със сигурност ще съм тук, както и Фунаки.Kung FUNAKIСъс сигурност ще съм тук, както и ТАКА.TaijiriЩе зарежа WRESTLE-1, ще подпиша 3 месечен договор.Colt CabanaЩе съм тук, ще подпиша 3 месечен договор.Jimmy Wang Yang Ще съм тук, ще подпиша 2 месечен договор.Low Ki Ами ще съм тук, но на свободен договор.Homicide Ами ще съм тук, но на свободен договор.Curt Hawkins Ще подпиша 3 месечен договор.Davey Richards Аз и съотборника ми ще подпишем три месечен договор.Ken Shamrock Отказвам.Juventud Guerrera Ще подпиша 3 месечен договор.Eddie Edwards Аз и съотборника ми ще подпишем 3 месечен договор. James: Здравейте, момчета. Как сте. Shad: Йо, добре сме. JTG: Йо, брато. James: Предлагам ви договор с 2000 на поява за всеки. Shad: Ами приемам, а ти. James: JTG, приемаш ли JTG: Aмииии....ДА! James: Благодаря ви момчета, ще се видим. Евро 2012 прогнози - победител СП 2014 прогнози - второ място Евро 2016 прогнози - пето място Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.