neshev Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Date: June 14, 2014Venue: Rogers ArenaLocation: Vancouver, British Columbia Main Card (on Pay-Per-View) Demetrious Johnson (19-2-1) © vs. Ali Bagautinov (13-2) (UFC FW Title) Rory MacDonald (16-2) vs. Tyron Woodley (13-2) Ryan Bader (16-4) vs. Rafael “Feijao” Cavalcante (12-4, 1 NC) Andrei Arlovski (21-10, 1 NC) vs. Brendan Schaub (10-3) Ovince Saint Preux (15-5) vs. Ryan Jimmo (19-3) Preliminary Card (on FX) Daniel Sarafian (8-4) vs. Kiichi Kunimoto (16-5-2, 1 NC) Valerie Letourneau (5-3) vs. Elizabeth Phillips (4-1) Yves Jabouin (19-9) vs. Mike Easton (13-4) Kajan Johnson (19-10-1) vs. Tae Hyun Bang (16-8) Preliminary Card (on UFC Fight Pass) Roland Delorme (9-2) vs. Michinori Tanaka (9-0) Josh Shockley (11-2) vs. Jason Saggo (9-1) Link to comment
OyeaH Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Интересен кард... Джонсън ако загуби титлата ще се скъсам от кеф...не е като да няма как да се случи. Рори ако иска да постигне нещо трябва да е агресивен, а не да играе като слива. Уудли хич не е за подценяване, но Рори има всичко нужно да го бие. Ще е доста интересно... Другите също са интересни, но ми е все тая. Искам Шауб да страда и Джимо да бие. Бейдър също, ама той си е бита карта. Link to comment
G Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Mighty Mouse wins, Уудли срещу МакДонълд ще е зрелище! Фейджао КО ъф дъ найт! Link to comment
gardax Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Този кард не ме грабва нещо , явно прекалено много се зарибих за 175 Мачида , Ронда , Витор ама и там май ще играе ножицата. Този Джонсън ме дразни нереално много ама ми е през кура за тази девизия , поне Рори ще е интересен за гледане като не друго. Link to comment
gboy Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Принципно съм голям фен на Майти Маус - още откакто се биеше в горната категория поради липса на такава до 55 кг. Багаутинов си е братушка и няма да се разсърдя да вземе титлата, харесвам руските бойци и се радвам, че напоследък доста от тях направиха име в Щатите. Така че не знам на кой ще стискам палци, дано просто стане добър мач. Рори - Уудли не ми е толкова интересен мач, колкото следващите два в карда. Фейджао и аз се надявам да е КО на вечерта - дано почне да се издига в тая дивизия, защото е интересен боец. Арловски се завръща! Като малко по-олд скуул фен това си е жесток момент за мен. Ясно е, че вече и дума не може да става да направи каквото и да било в тази категория, обаче все пак си е име и много се радвам да го видя пак в UFC. А ще избухна яко, ако вземе та нокаутира Брендан Много искам да видя мач между него и Марк Хънт примерно - ще е класика . Link to comment
OyeaH Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Доста под очакванията ми. Уудли и Али не се представиха на познатото ниво(противниците не им дадоха) и мачовете бяха доста безинтересни. Рори си беше агресивен този мач, ама е далеч от Роби и шампиона. На Арловски как му дадоха победата нз, пореден смешен десижън. Link to comment
gboy Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Добре че беше шампионът, че иначе беше пълна скръб това UFC. Арловски и Schaub - как точно ги точкуваха ми е много интересно първите два рунда, като то не се случи нищо? Размениха си по някой и друг тупаник и това е. Последният рунд си беше отвсякъде за Брендън. На мен лично тоя мач ми е странно, че отиде при Арловски, но това е то "съдийското решение". По-важното е, че беше скучен, скучен мач, какъвто не очаквах - надявах се на по-здрави влизания и от двамата. Фейджао - разочарованието на вечерта. Толкова бой отнесе от Раян Бейдър, че нямаше накъде повече. Бейдър е от онези бойци, дето една вечер могат да са тотално доминиращи и при следващия си мач да се изложат юнашката. Залагах едно време много на него, защото е корав боец, но явно не може да се нареди до големите имена в тая дивизия. Пореден мач, който го издига нагоре и чакаме следващия, в който пак ще се закопае. Рори и Уудли бяха скучни и Уудли не направи нищо, за да покаже, че заслужава изобщо да е по главните мачове. Макдоналд винаги ми е бил скучен, макар, че е много добър боец. Липсва му харизма, липсва му и атрактивност в октагона. Прави добри неща понякога, но като цяло ми е трудно да го приема като уникалният боец, за който някои се мъчат да го изкарат. Последно е приключвал мач 2012, другото са съдийски решения и като цяло не мога да се сетя нещо запомнящо от него. Изкефих се, когато размята Нейт Диаз, но това беше преди сума ти години. ----------- Майти Маус е друга работа - спокойно може да си претендира за най-добрият в света. Размята ги всички в тая категория, а Багаутинов, който е много силен боец, изглеждаше като тотален аматьор тая вечер и почти нищо не направи. Всъщност Джонсън има две загуби с решения през живота си - едната от Брад Пикет през 2010 и една от Доминик Круз в горната категория за титлата. Доминик Круз е не по-малко силен боец, който също може да претендира за пфп #1 и жалко, че така се случи с тая контузия, та го извади от спорта. А аз в момента не съм сигурен, че Мишока няма да е шампион и в горната категория, ако се състезаваше там. Със сигурност подобри играта си, откакто се би с Круз и в момента изглежда не от тоя свят просто. Жалко, че е в тая категория и хората им е трудно да го приемат още. Няма сериозни имена, с които да се бие просто - това е. Не като бойци, а като популярност. Аз лично бих се радвал да видя едно шампион срещу шампион, но не мисля - по скоро ще си стои при най-леките. Като цяло - разочароващо ППВ. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.