Jump to content

UFC 174 "Johnson vs. Bagautinov" - 14 юни 2014

neshev

Recommended Posts

ufc174.jpg

Date: June 14, 2014

Venue: Rogers Arena

Main Card (on Pay-Per-View)

Demetrious Johnson (19-2-1) © vs. Ali Bagautinov (13-2) (UFC FW Title)

Rory MacDonald (16-2) vs. Tyron Woodley (13-2)

Ryan Bader (16-4) vs. Rafael “Feijao” Cavalcante (12-4, 1 NC)

Andrei Arlovski (21-10, 1 NC) vs. Brendan Schaub (10-3)

Ovince Saint Preux (15-5) vs. Ryan Jimmo (19-3)

Preliminary Card (on FX)

Daniel Sarafian (8-4) vs. Kiichi Kunimoto (16-5-2, 1 NC)

Valerie Letourneau (5-3) vs. Elizabeth Phillips (4-1)

Yves Jabouin (19-9) vs. Mike Easton (13-4)

Kajan Johnson (19-10-1) vs. Tae Hyun Bang (16-8)

Preliminary Card (on UFC Fight Pass)

Roland Delorme (9-2) vs. Michinori Tanaka (9-0)

Josh Shockley (11-2) vs. Jason Saggo (9-1)

Интересен кард...

Джонсън ако загуби титлата ще се скъсам от кеф...не е като да няма как да се случи.

Рори ако иска да постигне нещо трябва да е агресивен, а не да играе като слива. Уудли хич не е за подценяване, но Рори има всичко нужно да го бие. Ще е доста интересно...

Другите също са интересни, но ми е все тая. Искам Шауб да страда и Джимо да бие. Бейдър също, ама той си е бита карта.

Този кард не ме грабва нещо , явно прекалено много се зарибих за 175 Мачида , Ронда , Витор ама и там май ще играе ножицата.
Този Джонсън ме дразни нереално много ама ми е през кура за тази девизия , поне Рори ще е интересен за гледане като не друго.

Принципно съм голям фен на Майти Маус - още откакто се биеше в горната категория поради липса на такава до 55 кг.  Багаутинов си е братушка и няма да се разсърдя да вземе титлата, харесвам руските бойци и се радвам, че напоследък доста от тях направиха име в Щатите. Така че не знам на кой ще стискам палци, дано просто стане добър мач.

Рори - Уудли не ми е толкова интересен мач, колкото следващите два в карда. Фейджао и аз се надявам да е КО на вечерта - дано почне да се издига в тая дивизия, защото е интересен боец.

Арловски се завръща! Като малко по-олд скуул фен това си е жесток момент за мен. Ясно е, че вече и дума не може да става да направи каквото и да било в тази категория, обаче все пак си е име и много се радвам да го видя пак в UFC. А ще избухна яко, ако вземе та нокаутира Брендан :) Много искам да видя мач между него и Марк Хънт примерно - ще е класика :D .

Доста под очакванията ми. Уудли и Али не се представиха на познатото ниво(противниците не им дадоха) и мачовете бяха доста безинтересни.

Рори си беше агресивен този мач, ама е далеч от Роби и шампиона.

На Арловски как му дадоха победата нз, пореден смешен десижън.

Добре че беше шампионът, че иначе беше пълна скръб това UFC.

Арловски и Schaub - как точно ги точкуваха ми е много интересно първите два рунда, като то не се случи нищо? Размениха си по някой и друг тупаник и това е. Последният рунд си беше отвсякъде за Брендън. На мен лично тоя мач ми е странно, че отиде при Арловски, но това е то "съдийското решение". По-важното е, че беше скучен, скучен мач, какъвто не очаквах - надявах се на по-здрави влизания и от двамата.

Фейджао - разочарованието на вечерта. Толкова бой отнесе от Раян Бейдър, че нямаше накъде повече. Бейдър е от онези бойци, дето една вечер могат да са тотално доминиращи и при следващия си мач да се изложат юнашката. Залагах едно време много на него, защото е корав боец, но явно не може да се нареди до големите имена в тая дивизия. Пореден мач, който го издига нагоре и чакаме следващия, в който пак ще се закопае.

Рори и Уудли бяха скучни и Уудли не направи нищо, за да покаже, че заслужава изобщо да е по главните мачове. Макдоналд винаги ми е бил скучен, макар, че е много добър боец. Липсва му харизма, липсва му и атрактивност в октагона. Прави добри неща понякога, но като цяло ми е трудно да го приема като уникалният боец, за който някои се мъчат да го изкарат. Последно е приключвал мач 2012, другото са съдийски решения и като цяло не мога да се сетя нещо запомнящо от него. Изкефих се, когато размята Нейт Диаз, но това беше преди сума ти години.

-----------

Майти Маус е друга работа - спокойно може да си претендира за най-добрият в света. Размята ги всички в тая категория, а Багаутинов, който е много силен боец, изглеждаше като тотален аматьор тая вечер и почти нищо не направи. Всъщност Джонсън има две загуби с решения през живота си - едната от Брад Пикет през 2010 и една от Доминик Круз в горната категория за титлата.

Доминик Круз е не по-малко силен боец, който също може да претендира за пфп #1 и жалко, че така се случи с тая контузия, та го извади от спорта. А аз в момента не съм сигурен, че Мишока няма да е шампион и в горната категория, ако се състезаваше там. Със сигурност подобри играта си, откакто се би с Круз и в момента изглежда не от тоя свят просто. Жалко, че е в тая категория и хората им е трудно да го приемат още. Няма сериозни имена, с които да се бие просто - това е. Не като бойци, а като популярност. Аз лично бих се радвал да видя едно шампион срещу шампион, но не мисля - по скоро ще си стои при най-леките.

Като цяло - разочароващо ППВ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...