Jump to content

CZW Tournament Of Death XIII


degenerat 2

Recommended Posts

degenerat 2

Пускам отделна от общата за CZW тема заради по-голямата мащабност и важност на TOD-a. И така:

CZW061414ShowGraphic.jpg

It's the Woodstock of Ultraviolence! CZW presents Tournament of Death Thirteen on Saturday, June 14th at 2:30PM. Already announced for TOD...

Tournament of Death 1st Round Match-ups:

~ LIGHT TUBE BUNDLES ~

'Bulldozer' Matt Tremont v. 'Crazy Monkey' Jun Kasai

~ FANS BRING THE DILDOS ~

'Black Angel' Jaki Numazawa v. Lucky 13

~ ULTRAVIOLENT PITS ~

'Deathmatch Drunkard' Danny Havoc v. Masashi Takeda

~ BARBED WIRE MADNESS ~

'Ultraviolent Beast' Masada v. Aero Boy

Round 2 will feature a Fans Bring the Weapons Match!

Also featuring Ron Mathis, Sozio, Joe Gacy, DJ Hyde, Devon Moore,

Alexander James and more in non-tournament action.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
degenerat 2

^ Изчакай малко, ако всичко е наред до няколко дни ще се появи и там, и в другите сайтове. Дано е по-бързо, за да не си spoil-на нещо.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
TheSaltonSea

О да чакам и аз с интерес, дано го качат по бързо, те се бавят щото май направо на двд ги изкарват, не го дават по ТВ-то това :D

       

Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy.

                                             23142a6bdad1e5e1.gif

 

Link to comment

О да чакам и аз с интерес, дано го качат по бързо, те се бавят щото май направо на двд ги изкарват, не го дават по ТВ-то това :D

Не ми се рови сега, но съм почти сигурен, че е iPPV.

 

 

Link to comment
TheSaltonSea

То техните коментатори освен да викат - SOMEONE CALL 911, друго не правят :D

       

Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy.

                                             23142a6bdad1e5e1.gif

 

Link to comment
degenerat 2

Най-после успях да го изгледам и съм много доволен от шоуто. Невероятен TOD и изключително приятни, неусетно минали няколко часа. Определено по-силно издание от миналогодишното и естествено много бруталност.

Lucky 13 vs Numazawa беше единственият мач, който не ми хареса чак толкова, но поне почти нямаше връзка със стипулацията(което за мен е плюс), а и german suplex-a със стълба на главата, който отнесе Lucky е един от любимите ми spot-ове за вечерта. Не че не е правено и преди, но приземяването изглеждаше мега брутално. Takeda vs Havoc стана страхотен мач и като кеч, и като изпълнения(луд german през двата стола и трети с лампи между тях, mark-нах здраво и на general order-a в края). Kasai vs Tremont и Aeroboy vs Masada - много стабилни и брутални битки. Истинският ultraviolent звяр Masada забиващ игли в главата на Aeroboy, докато държи захват за предаване в края на мача... Awesome.

Non tournament мача на Moore и Mathis също беше на ниво, с откачени ходове в края. Същото може да се каже и за полуфиналите, deathmatch класика от Havoc и Kasai, както и доста добро и лично развитие на Havoc/Tremont историята след мача.

И стигаме до финала. Страхотен двубой, изграден като класически deathmatch, не толкова на spot след spot основата, но и бруталните моменти като заплитането крака на Masada във "въжетата" и финалния Пърл Харбър splash не липсваха. Няколкото минути brawl около публиката на мен ми бяха в повече, но това няма никакво значение. Победата на легенда като Jun придава още значимост на TOD-a, a и Masada вече има два трофея зад себе си.

Като цяло много силен TOD за мен като фен на CZW, но предполагам че финалът ще се хареса и на по-консервативните привърженици на deathmatch-a.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
  • 3 weeks later...

KASAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIII~

 

Най-накрая намерих време да изгледам турнира и няма как да не си дам мнението, макар да бъде прочетено най-много от 2-3 човека. Много здрав турнир. Като голям фен на Масада, във финала силно подкрепях Касай. Заслужаваше победата, Масада се нахрани в последните 3 години с 2 (даже 3) трофея. Уникален последен мач, като наистина дойде малко повече лутането в публиката, но имаше интересни моменти, като например Piledriver-а. "Crazy Monkey" е вероятно най-великият кечист на deathmatch-овете и е наслада за окото да го гледаш.

 

Масада записа няколко победи над него в предишните 1-2-3 години и беше логично тук Jun да победи. Двамата съм ги гледал в поне 10 мача един срещу друг и винаги правят шоуто на макс. В полуфинала можеха да пуснат Jaki вместо Lucky 13, който лично на мен ми е доста неприятен, но и така става. Наистина хода за предаване си беше мега иновативен. Този човек е главната атракция на CZW и се чудя защо му взеха титлата, при положение, че мога да го гледам и 5-6 години като световен шампион без да ми омръзне.

 

Другите мачове няма смисъл да ги коментирам, защото Kasai обра шоуто. Публиката накрая му отдаде заслуженото, а той направи същото, като се отплати в любов на CZW с промото си. Безспорно най-подходящият избор за победител.

 

А да, още нещо. Отборните шампиони са интересни, а на Shelly ще и скъсам минджата.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...