Jump to content

BEST IN THE WORLD '14


Opie

Recommended Posts

Sunday, June 22nd, 2014 at Tennessee State Fairgrounds/Expo 625 Smith Avenue, Nashville, TN 37203

BITW14WEBPoster.jpg
MATCH CARD:

ROH WORLD CHAMPIONSHIP:
Adam Cole © vs. Michael Elgin

ROH WORLD TELEVISION CHAMPIONSHIP:
Jay Lethal © (w/Truth Martini) vs. Matt Taven

ROH WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP:
reDRagon (Bobby Fish & Kyle O'Riley) © vs. Christopher Daniels & Kazarian

ON ON ONE:
''Mr. Wrestling'' Kevin Steen vs. ''The Last Real Man'' Silas Young

SUBMISSION MATCH: 
Roderick Strong (/w Adam Page) vs. Sedric Alexander

GRUDGE TAG TEAM MATCH:
Jay & Mark Briscoe vs. Matt Hardy & Mike Bennett (w/Maria)

6 MAN MAYHEM - WINNER GETS FUTURE TV TITLE SHOT:

ACH vs. Takaaki Watanabe vs, Caprice Coleman vs. Tadarius Thomas vs. BJ Whitmer vs. Tommaso Ciampa

 

7778426V.png

 

Link to comment

Коул срещу Елгин добавете.

Между другото, Джон Сина пасти да яде пред Елгин- тоя човек вече дори и аз не помня от кога не е падал чисто. Нищо против него по принцип, но се надявам, че няма да му дадат титлата.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Очаквам да има някакъв здрав Tag Team Match включващ феномените O'Reilly и Fish. 

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment
degenerat 2

Между другото, Джон Сина пасти да яде пред Елгин- тоя човек вече дори и аз не помня от кога не е падал чисто. Нищо против него по принцип, но се надявам, че няма да му дадат титлата.

Струва ми се че ROH направиха грешката да го градят като unstoppable force, който побеждава всичко, преследва дълго титлата и все е на косъм от нея. С такова буукване след взимането й омръзваш на публиката именно заради това мачкане наред и тя се обръща срещу теб, както беше с Nigel и Davey Richards. Според мен все пак ще е по-добре Elgin да стане шампион сега, отколкото преследването да продължи още по-дълго и загубата да е със 100 намеси, а и не виждам друг реален претендент за момента. Разбира се ще съм доволен и на защита на Cole който определено е невероятен, един от най-добрите heel образи.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment

Мале тая Мария ква курва е станала.

 

А този Елгин е рядко противен тип, кур за него.

Link to comment

Някой ще ми обесни ли какво е това:
bitwciampaposterjpg.jpeg

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Steen/Young е добавен. Вече се бях притеснил, че ще отебат историята.  :D

7778426V.png

 

Link to comment

Мен ме кефят, как си излъчват някакви епиоди от преди месец и половина, снимани още преди двете PPV-та с NJPW, а тия мачове изскачат ей така отникъде. :D

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment
  • 2 weeks later...

Екстра промо и явно ебати личната история са заформили, предвид която не виждам по какъв начин Cole има какъвто и да е шанс да запази. Жалко, че ще я видим цялата тази история чак преди следващото PPV, заради шибания им, лайнян и омотан начин на излъчване на шоутата. :(

 

И тука AJ Styles има да каже няколко приказки на Adam:

 

А Jay Briscoe е набрал голямата кошница ass whoopin на Matt Hardy:

 

:ph34r:

Link to comment

STRONG/ALEXANDER - Силен мач, не толкова колкото този на War Of The Worlds но пак се насладих на прекрасни маневри от страна на тези два страхотни атлета. Победата отиде логично в Cedric, стискам палци един ден да го видя носител на някоя от титлите, без значение на коя. Колкото до Strong, не мисля че има отличие в компанията чийто собственик да не е бил, така че тази загуба изобщо не го събаря.

BRISCOES/HARDY, BENNETT - БЕЗСПОРНО МАЧА НА ВЕЧЕРТА!! Много се шокирах след като първоначално свърши с DQ, когато обаче Jay взе микрофона стана ясно че предстои да видим частна война. Двамата с Mark тотално откачиха след подновяването на мача. Мисля, че няма спор по въпроса кой е най-великия отбор не само в историята на ROH!!

YOUNG/STEEN - Някак си не бях особено надъхан за този мач, може би защото не видях нищо от build-а. Kevin отново демонстрира класа с ненормалните си маневри, Silas също не му отстъпваше по нищо в този мач.. но от самото начало си беше ясно в кого отива победата. 

reDRagon/Bad Influence - O'Riley & Fish са феномени няма спор по този въпрос, нещо обаче останах с мнението че най-добре се сработват с The Wolves. Не знам на какво се дължи това, но последните им мачове с Young Bucks сега и този не ми правят някакво огромно впечатление. Страхотно завръщане на Daniels в компанията, стискам палци с Kaz да получат уважението което не получиха в TNA! 

COLE/ELGIN - Честита нова прическа на Elgin. Мача от самото начало си беше ясен в кого отива, може би съм единствения на това мнение, но Adam направи всичко което беше по силите му като Шампион.. Elgin гони титлата още от времето на Davey Richards мисля, че в крайна сметка си получи заслуженото. Мача като цяло не беше кой знае какво като се има в предвид, че е втория помежду им... Няма да забравя момента в който феновете си помислиха, че е дошъл края на мача и метнаха конфетите, НЕЗАБРАВИМ МОМЕНТ!! Също незабравим момент е и как Cole sad-на след мача и вървеше отчаян по рампата с един топ конфети на гърба си.. СЛЕД БЛИЗО 3 ГОДИНИ, MIKE ELGIN ПОЛУЧИ СВОЯ МОМЕНТ КАТО НОСИТЕЛ НА МОЖЕ БИ НАЙ-ПРЕСТИЖНАТА ТИТЛА В ТОЗИ БИЗНЕС!! 

БЛАГОДАРЯ НА ROH, ЧЕ ОТНОВО СПАСИ ТОЗИ ВЕЛИК БИЗНЕС!! ОБЩА ОЦЕНКА: 10/10

 

7778426V.png

 

Link to comment

Уникален турнир, мачовете бяха яко стабилни, най-много ми хареса този между reDRagon и Bad Infulence, прекрасен мач като техника, много красиви изпълнения и поредна голяма победа за Fish и O'Reilly. Мача на Брискотата също беше много силен, добре, че намериха начин да компенсират слабата работа на Харди на ринга с това No DQ, получи се добре, имаше някой брутални моменти. Silas Yong-Steen, Taven-Lethal ги скипнах, нещо не ме грабнаха тези мачове. Жалко, че reign-а на Cole приключи, беше ми много приятен като шампион, за сметка на Elgin, който добре, че поне вече няма тази противна прическа, че да заприлича малко на човек. Добър Main Event, да се надвяме, че Майкъл Елгин ще е един интересен световен шампион.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

... последните им мачове с Young Bucks сега и този не ми правят някакво огромно впечатление...

Стига бе, луд ли си? Това бяха ебати брутално добрите мачове - особено финалните серии бяха коя от коя по-добри. По-добри отборни мачове нямам спомен да съм гледал скоро.

 

... Silas Yong-Steen, Taven-Lethal ги скипнах, нещо не ме грабнаха тези мачове...

Steen и Young беше ОК мач, но последните мачове на Kevin в ROH са малко... клиширани, нямат избухване, насока. В този също бе така, поне разказват добра история, която продължава. Надявам се Silas да успее да вземе нещо положително от тази вражда, че в момента изглежда като поредното wannabe, което се прави на отворено на Seen.

 

Taven срещу Lethal си бе също много приятен мач, с добре разказана история, макар и някои чисто логични глупости, като това как Truth беше закопчан с белезници от неговия бодигард Selesia... ъх, как да е. Накрая това с шефа на охраната ме изкефи - сефте да видя "охгранител", който реално да се опъне на кечист.

 

6 MAN MAYHEM - стабилен откриващ мач, започна малко мудно, но набра и достави някои много добри спотове. Продължават и интеракциите между Corino и BJ - гласят ни някоя брутална хардкор зверилщина, с костите си го усещам;

Roderick Strong vs. Sedric Alexander - много, много солиден мач. Накрая тоя Back Breaker буквално връз сглобката ме сгъна мене наопаки, само мога да гадая как се е почувствал Roderick, брр...

Jay & Mark Briscoe vs. Matt Hardy & Mike Bennett - тотално помилане. Тоя Супер-Дупер-Хипер-Мега-Плекс, дето Matt го пое от върха на стълбата през масата беше просто ЗВЕРСКИ. Евала му правим, че се е навил на тоя брутален bump. БДУ, почти е сигурно, че е приключил с ROH; поне откри амплоато си на тотално и искрено мразен кечист тук. Коментарите на Corino по време на мача бяха просто извънземни. Уникален е просто, феноменално попадение;

reDRagon (Bobby Fish & Kyle O'Riley)© vs. Christopher Daniels & Kazarian - много добър мач, не вярвам някой да е очаквал по-малко. Логична победа на Драконите, но смятам ,че историята между тях и... ъъъ - предполагам в най-скоро време ще си измислят ново име - Francois и Christopherson тепърва започва и ще гледаме още по добри мачове и още по-добри промота между замесените;

Adam Cole© vs. Michael Elgin - Main Event-ът със сигурност достави. Може би ми спомогна това, че не очаквах нещо кой знае какво, но мамка му и добре разказана история на няколко фронта - включително появяването на War Machines, които Elgin победи преди месец-два и след мачовете с тях имаше да каже доста добри думи и за двамата, което беше и логиката на появяването им. Видеото с гаврите на Cole с Elgin и жена му (MsChief, бях забравил) беше адовото и по всякаква кеч-логика значеше, че просто няма начин да спечели, както съм отбелязал по-горе. Новата прическа му стои яко generic, но определено е по-добре от старата с плешивото петно на върха на темето. Краят беше наистина напънат и епичен, поне пет минутен с яко Power Bomb-и и болни изпълнения, а "Мумията" Cole беше черешката на тортата след това. Просто страхотно изпълнен Main Event мач.

 

Mного съм доволен от PPV-то (добре вложени пари, сиреч :P ), като от ROH значително бяха качили нивото на продукцията - осветяване на ринга, чистак-бърсак нов titantron са си вземали... въобще, решили са да се отпуснат и да качат ниво. Получило се е и се надявам и занапред да е така - талантите в съблекалнята ги имат, ако продължават в същия дух, след "застоя" им в последните няколко години, вече е време да ги гледаме как тръгват малко по-бързо нагоре... само да си оправят и излъчванията на шоутата и ще са на шест.

 

 

Edit: забравих да отбележа, феновете като захвърляха лентите на False Finish-а на Main Event-a как завикаха "WE FUCKED UP!" след това. :ph34r::D

Link to comment

Six-Man Mayhem match- нормален, нелош откриващ мач. Радвам се, че ACH спечели, него харесвам най- много от шестимата участници. А да, нямам търпение най- после Корино да смени физиономията на мега-неприятния Уитмър.

 

Джей Литъл vs Тейвън- мач на добро ниво, но очаквах нещо повече от двамата. Тук е една от ситуациите, в които не ми харесва особно развитието на историята. Тейвън го направиха абсолютен клоун, който 7 месеца не може да се докопа до бившия си менииджър и губи повечето от мачовете си.

 

Седрик Алекзандър vs Родерик Стронг- стабилен сблъсък се получи, добра се представиха и двамата, но се присъединявам към мнението, че предните им сблъсъци бяха малко по- добре. Важна победа за кариерата на Алекзандър.

 

Брискотата vs Харди и Бенет- след като нещата свършиха с DQ и аз си помислих "Що за тъпотия беше това?". Е, след рестарта обаче видяхме неверояни неща, без никакво съмнение това беше най- добрият мач на турнира. Страхотни спотове, а суперплекса върху масата беше брутален. А враждата за титлата на Харди едва започва. :D 

 

Стийн vs Сайлъс - не беше нещо впечатляващо, въпреки че имаше добри моменти. Изглежда, че просто се чудят как да запълнят оставащите мачове на Стийн и не обръщат много- много внимание на историята около тях.

 

ReDragon vs Даниелс и Казариан- логична победа на шампионите, но съм убеден, че ще има още мачове между тези четиримата. Втори отборен мач за вечерта, втора класика. А отборната дивизия изглежда все по- силна, тук е пълна противоположност на тази в WWE.

 

Елгин vs Коул- еее, най- после се докопа до титлата Елгин. Както съм казвал, не ми е особен любимец, но все пак съм ОК с това, че е шампион. Очаквам много дълго царуване да направи с титлата. Мачът си беше супер класа, но поредната доза хиляди намеси в ползва на Коул ми дойдоха в повече. Излишни са тия неща за мен, правят Адам да изглежда като някакъв нещастник, който не може да вземе мач без чужда помощ.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment
degenerat 2

Невероятно шоу. Като кеч нещата бяха просто отлични, като изключим Steen vs Young, който не ми допадна особено, просто няма от какво да се оплача. На МЕ-та се разбих, изключителна история и моменти, не виждам какво може да го надмине като мой любим мач за годината.

Six Mаn Mayhem - много добър opener, който определено надъха за шоуто. Имаше бързина, яки spot-чета и участниците бяха на ниво. За Watanabe е хубаво да натрупа някакъв опит в САЩ, а тук се представи нелошо. Като единствен минус бих посочил липсата на повече отборна игра или някаква заигравка около членовете на Decade.

Lethal vs Taven - доста добре и дълго беше градена историята между двамата и Martini, но самият мач не беше нещо особено, макар да имаше своите моменти. Финалът обаче ми дойде някак странно и неуместно.

Strong vs Alexander - много добър мач със солидна история, която се допълваше перфектно и от размишленията на коментаторите за предимството на Roderick от submission правилото. Краят беше чудесно замислен с "откраднатия" strong hold и издигането на  Alexander завърши като по учебник. Лично аз не виждам нещо особено в него, добър е на ринга, да, но нищо повече.

Briscoes vs Hardy and Bennett - първоначално нямах никакво желание за мача и дори помислих да го skip-на, но когато стана anything goes всичко се промени. Получи се страхотен brawl с много добри spot-ове, Mark & Jay са класици в това.  Един от мачовете на вечерта.

Steen vs Young - не ми допадна като мач, събитията след това също можеха да са по-добри. Поне се избегна някаква реч от Steen, a и Young си спечели още heat, надявам се да има още нещо между двамата, което да го поиздигне(Job Steen Job).

reDRagon vs Daniels & Kaz - очаквано много солиден мач от до, хареса ми как се сработиха двата отбора.

Elgin vs Cole - невероятен МЕ. Страхотно представена история, Elgin надделя над всички намеси и получи своя момент, беше подпомогнат от War Machines, с които имаше история и договорка да му пазят гърба. Cole отново беше перфектният тактик, използва коляното, което му помогна да се измъкне от cross face-a и като цяло беше перфектно представено. Тръшването върху рампата беше deja vu от Border Wars 2012, краят с няколкото бомби беше брутален имаше и още много разбиващи моменти.  Отдавна не съм бил толкова здраво във филма, mark-вал съм като дете на повдигането на Cole от втория Elgin bomb, когато си помислих че противно на всички предпоставки може да има защита. Така или иначе това беше логичният край, рейнът на Cole за мен си остава едно от най-интересните неща в последно време. Той се промени тотално, мачовете му не бяха така зрелищни, но той използваше всяка възможност ъде с тактика, къде като жалкар и беше невероятен heel. Чудесно изигра и отчаянието си накрая. Оттук нататък ще е интересно какво ще стане с Elgin.

Та, отлично шоу със страхотен МE и мачове като цяло.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
  • 3 weeks later...

When Ring Of Honor announced the move to traditional pay-per-view back in May, with their first show (Best in the World) scheduled for June, the break even figure was set at 10,000 buys.

ROH’s parent company, Sinclair Broadcasting, reportedly viewed their initial PPV effort as an “exploration” into the pay-per-view market. The deal they signed called for the company to produce two pay-per-views this year, the “Best in the World” show in June and “Final Battle” in December, with the possibility of producing additional shows in 2015, depending on the numbers for their first two shows.

The early estimates coming out of the cable industry have ROH’s PPV debut drawing approximately 10,000 buys, meaning they hit their projected break-even point, or somewhere in that neighborhood. The number is looked at as a success, considering the fact that they only had a few weeks to promote the show.

Speaking of advertisements for “Best in the World,” there was said to be an “accident” of sorts, as the PPV providers reportedly apologized to ROH, as the advertisements for the show apparently only began running a day before the show took place.

Link to comment

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА - ЯКОТО НАСИРАНЕ:

 

И малко Elgin за цвет:

Тея двамата какво правят във това шоу ? Daniels & Kazarian

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...