Jump to content

UFC 173 "Barao vs. Dillashaw" - 24 май 2014


neshev

Recommended Posts

Updated_UFC_173_poster.jpg

 

Date: May 24, 2014

Venue: MGM Grand Garden Arena

Location: Las Vegas, Nevada

 

 

 

Main Card (on Pay-Per-View):

Renan Barao (33-1, 1 NC) vs. TJ Dillashaw (9-2) (UFC BW Title)

Daniel Cormier (14-0) vs. Dan Henderson (30-11)

Robbie Lawler (22-10, 1 NC) vs. Jake Ellenberger (29-7)

Takeya Mizugaki (19-7-2) vs. Francisco Rivera (10-2)

Jamie Varner (21-9-1, 2 NC) vs. James Krause (20-5)

 

Preliminary Card (on Fox Sports 1):

Michael Chiesa (10-1) vs. Francisco Trinaldo (14-3)

Tony Ferguson (14-3) vs. Katsunori Kikuno (22-5-2)

Chris Holdsworth (5-0) vs. Chico Camus (14-4)

Al Iaquinta (8-2-1) vs. Mitch Clarke (10-2)

 

Preliminary Card (on UFC Fight Pass):

Anthony Njokuani (16-7, 1 NC) vs. Vinc Pichel (8-1)

Sam Sicilia (12-4) vs. Aaron Phillips (5-0)

Li Jingliang (8-2) vs. David Michaud (7-0)

 

 

Link to comment

Прилична карта...Даже в прелимките има интересни срещi, викам мощно за Holdsworth.

Link to comment

Renan Barao (33-1, 1 NC) vs. TJ Dillashaw (9-2) (UFC BW Title)

Daniel Cormier (14-0) vs. Dan Henderson (30-11)

Robbie Lawler (22-10, 1 NC) vs. Jake Ellenberger (29-7)

 

Добър майн кард , викам мощно за TJ , макар че не ми се вярва да излезе победител.Иначе Кормиер и Дан ще е много интересен , Дан с тия тупалки от нищото може и да направи нещо , като видях какво причини на Шогуна.Иначе Al Iaquinta (8-2-1) vs. Mitch Clarke (10-2) е моят мач , очаквам мощна понеда за Ал.UFC и Дана за пореден път ми показват среден пръст и няма женски мач , саднаха ме честно.

Link to comment
  • 2 weeks later...

TJ  направо срази ! 

Кормиер ме учуди.Победата я очаквах , но такава доминация срещу Хендо не.Този човек е бъдещ шампион , no comment on thath ! Показа най-добрата борба може би в цялото UFC.Ако мача му е срещу Jones ще е  епичен побой , който ще гледам с огромен кеф , особено момента , в който взимат на Jon титлата и я слагат на кръста на DC.

Link to comment

The TJ Dillashaw (Leaping Uppercut) connect-ваше оу найт уонг!! Винаги съм знаел, че хлапето има огромен потенциал, просто допусна някои грешки в предишни мачове. 

 

Биеш го Джонката, Кормие! 

 

Robbie Lawler  :beer:  Machine!

Link to comment

Добре се получи.

Уолър е машина и безспорно заслужава реванш от Хендрикс...Ама преди това ще трябва да бие загубилия от Уудли - Рори.

Хендо и Кормие бяха скучни, но беше очаквано DC да избягва размени и да лежи 3 рунда върху Хендата. Не знам какво толкова се е надъхал на Джоунс, на хартия е голям претендент, но Боунс с това предимство в ръст и рийч(както и хубавата си защита от поваляния) се съмнявам да има проблем. Това при условие, че Джоунс бие Маулера, което не е хич сигурно.

Еми доживяхме някой от Team alfa male да вземе титлата от Barao хаха. Аз бях сигурен, че ще е Faber, но той си изпусна шансовете. TJ направи супер мач и се би много мъжки. Напълно доминира шампиона и се поздрави със заслужен успех. Дейна такъв мокър поглед му хвърли след като му сложи колана......

Link to comment

На Dana, дали не му се е. м., след като любимеца му Барауката му натрошиха фейса? Bantamweight дивизията стана с поне две идеи по-интересна. TJ Dillashaw срещу Urijah Faber да правят и да пръскат Alpha Male-ите :D

Link to comment

Тоя Кормие е ега ти машината :eek:  Изобщо не ми беше скучен мача - разнася го Хендо като подивял ротвайлер стар галош. Мята го във въздуха, блъска го в земята, тоталната доминация. А Хендо е голям борец, въпреки че е по-лек, това не омаловажава направеното от DC. А накрая го и събмитна ... всъщност по-скоро го приспа, защото Хендо не тапва :ph34r: .

 

След Густафсон Кормие е човекът, който изглежда най-сериозен опонент за Кокалите. Даже повече ми се ще да видя този мач, ако трябва да съм честен. Нищо против Густафсон, но DC ми изглежда като братовчеда на мишока Джери, дето ги блъскаше котките в пода, като ги хванеше за пръста :laugh:  - http://www.youtube.com/watch?v=FQQLw6G6WF4

 

Едва ли се шашка точно от дългите ръце на Джоунс, имайки предвид, че би като куче Джош Барнет и по същия начин го тръшкаше в пода, както Хендо тая събота. Ще е интересен мач, ако изобщо се стигне до него, защото за мен Густафсон има всички шансове да вземе титлата на Джонката. :beer:

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...