Jump to content

ROH: SUPERCARD OF HONOR VIII - 05/04/14

parcaleste

Recommended Posts

scohviii-1.jpg

Friday April 4, 2014

John A. Alario Sr. Event Center at the Bayou Segnette Sports Complex

Обявени мачове:

Ladder War 5 за Световната титла на ROH

wwe_1396423691__briscoe-cole.png

Jay Brisoce© с/у Adam Cole©

На War of The Worlds победителят ще се изправи срещу Световния шампион на IWGP

wwe_1396423771__steen-elgin.png

"Mr Wrestling" Kevin Steen с/у "Unbreakable" Michael Elgin

2 от 3 туша за ТV титлата на ROH

wwe_1396423720__ciampa-lethal.png

“Sicilian Psychopath” Tommaso Ciampa© с/у Jay Lethal

БЕЗ ДИСКВАЛИФИКАЦИИ!

wwe_1396423669__bennett-briscoe.png

Michael Bennett (с Maria Kanellis) с/у Mark Briscoe

3 Way Tag Team Match:

победителите ще получат мач за Световните отборни  титли на War of The Worlds

wwe_1396423829__triple_tagteam.png

Hanson & Rowe с/у reDRagon (Bobby Fish & Kyle O’Reilly) с/у Forever Hooligans (Rocky Romero & Alex Koslov)

Един на Един!

wwe_1396423798__strong-cedric.png

Cedric Alexander с/у Roderick Strong

Grudge Match

Matt Taven с/у Тайнственият Кечист на Truth Martini

The New Streak Is On The Line!

“Last Real Man” Silas Young с/у RD Evans (с Veda Scott)

Signed to Appear...

Matt Hardy

The Decade’s: BJ Whitmer & Jimmy Jacobs

Adam Page

Andrew Everett

Adrenaline RUSH (ACH & Tadarius Thomas)

Това промо е уникално, да, особено ако успееш да му разбереш нещо от говоренето. :D

"I'am just a little bit crazy"-да,да само дето ако го тикнат в лудницата ще му отделят две стаи,защото е луд като за двама....

BoRn_2B_GoD

Това промо ме спечели като зрител за шоуто (макар и пират). Браво, ROH! Браво, Бриско!

• 2 weeks later...

Накратко за турнира:

Адам Коул запазва титлата. Той е от хората, които харесвам, но с тия постоянни намеси в мачовете му за титлата започва да ми прилича на Ренди Ортън. Мачът си беше много здрав иначе, имаше добри спотове. Чакаме следващия претендент.

Елгин и Стийн отново направиха невероятен мач, определено най- добрият в цялото шоу. Невероятна химия на ринга има между двамата. Стийн е страшно подвижен, предвид физиката си, а Елгин е много силен, напомня ми на Сезаро на моменти.

Спечелването на ТВ титлата от Джей Литъл и присединяването му към HOT- не беше особена изненада, загатваха го от седмици това. Като говорим за Трут Мартини хареса ми, като там в някаква баня запали Тейвън и му каза "i`m nor fired, you`re fired." :D

Друго какво? А да, Серията продължава. :laugh: Поредна безумна победа на Еванс, която перфектно се вписва в образа му. Не виждам, какво беше оново масово реване по Гробаря, след като имаме много по- сериозно постижение тук. Трябва да призная, че цялата история около РД е страшно забавна и удариха десетката с нея.

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

degenerat 2

Малко закъснях с коментара, но все пак: ново силно шоу, което за мен мина неусетно, нямаше слаб или безинтересен мач, дори последните три бих ги определил като много, много добри мачове.

Roderick Strong vs Cedric Alexander - стабилен мач, може би най-добрият от първата част на карда. Двамата имаха изградена история и нещата се book-наха супер, победа с backbreaker, но и Alexander получи доста от мача.

The Decade vs Adrenaline Rush & Andrew Everett - много приятен мач с добри spot-ове и отлична отборна игра от Decade(spear-a на Jacobs докато BJ държи съперника на раменете си = Holy Shit). Яд ме е само че историята със stable-a можеше да се развие много по-мащабно, въпреки че и така им се кефя.

R.D. Evans (w/Veda Scott) vs Silas Young - моментите с Evans продължават да са ми адски забавни, разбил съм се на диалозите между Veda и Corino на коментаторската маса. Та, комедията и серията продължават да са успешни.

Michael Bennett (w/Maria Kanellis) vs Mark Briscoe in a No DQ match - промото на Mike преди мача беше много добро и очаквах една идея по-дълъг и оспорван мач. Все пак се получи ОК hardcore битка, имаше я агресията и желанието да се унищожат, подходящи за историята. Важна и брутална победа за Bennett.

Hardy е голям. Mark-вам здраво на толкова искрената омраза с която го посреща публиката.

ReDRagon vs Forever Hooligans vs Ray Rowe & Hanson - беше ми много приятно и интересно да гледам три отбора с много различни стилове. Мача ми хареса, особено в края, радвам се че отново ще гледам reDRagon vs Young Bucks, два от най-добрите отбори в света за мен.

Jay Lethal vs Tommaso Ciampa in a Two-out-of-Three Falls - лично според мен най-добрият мач между двамата досега. Имаше много story telling, личеше си че всеки добре познава арсенала на другия(многото контри на Lethal Injection), както и невероятни моменти като изпълнението на Project Ciampa от Lethal. Heel "завоят" му прави историята още по-завързана, интересно дали и как ще замесят Taven в нея.

Michael Elgin vs Kevin Steen - няма много какво да коментирам, страхотен мач. Радвам се за избора на победител, защото ще ми е по-интересно да видя Elgin срещу Okada. Странно че мача беше рекламиран като Elgin срещу  шампиона, който и да е той, а веднага след това  беше казано че Steen ще се бие за титлата срещу Cole. Хм, main event spoiler?

Adam Cole vs Jay Briscoe in a Ladder War - като качество и история мача беше невероятен, Cole успя да изнерви Jay и да го отклони от главната цел, умно проведен мач за пореден път. Краят поне за мен беше добър и затвърди жалкарския образ на Cole. Целият хаос и серията Jay Driller-и на края също ми харесаха много.

Като цяло второ много силно iPPV за годината, нямам търпение за Global Wars

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...