Hachiko Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Lana / ЛанаBirth name:Catherine Joy PerryBorn:February 24, 1985 Gainesville Florida, United States[ GetDown, pipebomb, teo_93 and 7 others 10 Quote Link to comment
YoTheReal Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Представете си, че трябваше да избирате между: 1) Миро да вземе титла; 2) Да шибате Лана. Секна ли ви патриотизма? Mom4u, MJ23, batistaheel and 9 others 12 Quote Link to comment
Sashundera Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 ^ Миро ше ме извинява, ама и без титла пак ще си е добре. horis, Iceman33 and Rollins 3 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Radox Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Представете си, че трябваше да избирате между: 1) Миро да вземе титла; 2) Да шибате Лана. Секна ли ви патриотизма? Представи си, че трябваше да избираш между: 1) Да шибаш Лана. 2) Да въртиш тръби на Bob Dylan. Секна ли ти пишката? IAmGod, x-factor, prenti and 6 others 9 Quote Link to comment
YoTheReal Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Не. Щях да шибам Лана. Защо по дяволите бих имал желание да правя каквото и да било с друг мъж, без значение дали е Боб Дилън или не? Какво не ти е наред? Sashundera, krriiissss, prenti and 3 others 6 Quote Link to comment
Veetor Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 hahahahaaaaaa... krriiissss and prenti 1 1 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
Mystery Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Шибаме Лана и Миро взима титлата. Тролтиста, успокой топката. krriiissss 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Sashundera, GetDown, Loop and 15 others 18 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Loop, black roskoe, krriiissss and 3 others 6 Quote Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Ша взема да си врътна една чекийка на тия снимки... krriiissss, adfdafasda, Styles_fan and 4 others 7 Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
Hachiko Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 Най-доброто от Ланчето. В спойлер, че са големи ! IAmGod, batistaheel, Rock and 5 others 8 Quote Link to comment
Veetor Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 С дрехи ме кефи повече...се еба и перверзника Darkwish, stivy88, prenti and 11 others 14 Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 ^Има малки цици и стегнато тяло, за това. krriiissss 1 Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
dexim Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Не са малки, но и тялото ѝ не е стегнато. Не знам какво толкова ѝ се кефят всички. Darkwish, Djambazov and ArmenianKing 3 Quote Link to comment
Radox Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Пусни неколко снимки да видиме твойто стегнато тяло. Чувам, че сред тия дето ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА, е доста модерно да се ходи на фитнес? ArmenianKing, dr jack levine, Rock and 7 others 10 Quote Link to comment
Hachiko Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Радко стига си искал снимки на мъже и техните "киримиди".Най-добре всеки да качи по една снимка на неговото стегнато гадже с големите цици. batistaheel, parcaleste, Djambazov and 11 others 14 Quote Link to comment
dexim Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 (edited) Пусни неколко снимки да видиме твойто стегнато тяло. Чувам, че сред тия дето ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА, е доста модерно да се ходи на фитнес? Какво общо има моето тяло с това на някаква обла путка, на която почти цял форум ѝ дървят пишки? Не е мой проблем, че имам вкус и че съм бил с по-добре изглеждащи момичета. Не ходя на фитнес, а ти не се занимавай с мен. Не се гордея с това, че живея тук. На тъпия остров съм, за да уча, а после ще остана, за да бъда с приятелката си. Не всеки е като теб да се хвали в кеч форум за голямата си заплата. P.S. мога да храня тая Лана цял ден ако се хвана - то не са паласки, изтърсен задник, настъпана мутра и какво ли още не... А пък с това червено червило като ми се появи и ми се отщява да гледам Русев. Edited April 25, 2014 by Linus HeaDMaKeR™, Djambazov, THE ENEMY and 1 other 4 Quote Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 (edited) Чакай сега. Значи ти не си красив, не си богат, не си добър по характер, но ебеш някакви мадски, за които не знаем и не ни интересува, но трябва да ти завиждаме? Аз завидях, не знам за другите . Edited April 25, 2014 by U_think_U_Know_Me soccerav, Mr.3:16!, dr jack levine and 4 others 7 Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
parcaleste Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Линус нещо е станал с гъзо нагоре тая сутрин, ама как да е. Мацката си е екстра, тялото и не е шедьовър (мда, кажете и го като излезе на RAW и си покаже краката), в момента сто на сто е по-атлетична и стегната отколкото на тия (голи) снимки, които най-вероятно са на няколко години (в момента бачка в WWE, знаете как стоят нещата там), а циците и се припокриват някъде на осемдесетина процента с това, което ме най-ме кефи в женските гърди (да, лизал съм путка с подобни, може оттам да ми е "влезнало"). За мръснишкото и изражение да не говорим. В заключение - трябва да си тотален педерас за да и биеш шута, ако ти се сложи. batistaheel, Djambazov, The Olimpic Hero and 7 others 10 Quote Link to comment
dexim Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Чакай сега. Значи ти не си красив, не си богат, не си добър по характер, но ебеш някакви мадски, за които не знаем и не ни интересува, но трябва да ти завиждаме? Аз завидях, не знам за другите . Откъде знаеш, че не съм красив, богат и "добър по характер"? Не ми и пука дали ми завиждате, няма как да го правите, тъй като никой не ме познава, да не говорим, че и няма как да знаете дали казвам истината. Просто Лана не е неземно яката. И да, бих я върнал. Вие на всяка пичка в тоя форум се кефите, включително и на оная Lita_fan ли каква беше, ама не бих я докоснал дори с пръчка. Laoch, Djambazov and HeaDMaKeR™ 3 Quote Link to comment
parcaleste Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Почвам си мисля, че ебеш само негърки... Sashundera, batistaheel, GetDown and 1 other 4 Quote Link to comment
dexim Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Почвам си мисля, че ебеш само негърки... Значи, аз казвам, че Лана е едра според мен, а ти си мислиш, че еба по-едри? Ok. ArmenianKing 1 Quote Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Когато се занимаваш да отговаряш последователно на всеки как не ти пука, започвам да се чудя как реагираш, когато ти пука. Аман от тролове, майна. Ще взема да стана лице, че то тоя форон само с heel-Джерико уонабита се напълни. Djambazov, The1948One, krriiissss and 3 others 6 Quote Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
dexim Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 (edited) Когато се занимаваш да отговаряш последователно на всеки как не ти пука, започвам да се чудя как реагираш, когато ти пука. Аман от тролове, майна. Ще взема да стана лице, че то тоя форон само с heel-Джерико уонабита се напълни. Абе, ти си пълен ретард, честно. Какви ти филми, какви тролове. Просто казах, че някаква си мърда е гадна и край - трол съм бил... Казах, че не ме ебе дали ми завиждаш, а не, че за нищо не ме ебе. Определено ме притеснява, че само аз не я харесвам. Edited April 25, 2014 by Linus Quote Link to comment
parcaleste Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 ... Лана е едра... О______________________O ОК, спираме дискусията. Zeon, dexim, Nightmare and 4 others 7 Quote Link to comment
Recommended Posts