Jump to content

Lana / Лана

Hachiko

Recommended Posts

Представете си, че трябваше да избирате между:

1) Миро да вземе титла;
2) Да шибате Лана.

Секна ли ви патриотизма? :D

^ Миро ше ме извинява, ама и без титла пак ще си е добре. :D 

• Upvote 3

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Представете си, че трябваше да избирате между:

1) Миро да вземе титла;

2) Да шибате Лана.

Секна ли ви патриотизма? :D

Представи си, че трябваше да избираш между:

1) Да шибаш Лана.

2) Да въртиш тръби на Bob Dylan.

Секна ли ти пишката? :D

35izpu1.jpg

Не. Щях да шибам Лана. Защо по дяволите бих имал желание да правя каквото и да било с друг мъж, без значение дали е Боб Дилън или не?

Какво не ти е наред?

hahahahaaaaaa...

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

• 1 month later...
U_think_U_Know_Me

Ша взема да си врътна една чекийка на тия снимки...

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

С дрехи ме кефи повече...се еба и перверзника :ph34r:

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

U_think_U_Know_Me

^Има малки цици и стегнато тяло, за това.

Не са малки, но и тялото ѝ не е стегнато. Не знам какво толкова ѝ се кефят всички.

• Upvote 3

Пусни неколко снимки да видиме твойто стегнато тяло. Чувам, че сред тия дето ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА, е доста модерно да се ходи на фитнес? :(

35izpu1.jpg

Радко стига си искал снимки на мъже и техните "киримиди".Най-добре всеки да качи по една снимка на неговото стегнато гадже с големите цици.

Пусни неколко снимки да видиме твойто стегнато тяло. Чувам, че сред тия дето ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА, е доста модерно да се ходи на фитнес? :(

Какво общо има моето тяло с това на някаква обла путка, на която почти цял форум ѝ дървят пишки? Не е мой проблем, че имам вкус и че съм бил с по-добре изглеждащи момичета. Не ходя на фитнес, а ти не се занимавай с мен. Не се гордея с това, че живея тук. На тъпия остров съм, за да уча, а после ще остана, за да бъда с приятелката си. Не всеки е като теб да се хвали в кеч форум за голямата си заплата.

P.S. мога да храня тая Лана цял ден ако се хвана - то не са паласки, изтърсен задник, настъпана мутра и какво ли още не... А пък с това червено червило като ми се появи и ми се отщява да гледам Русев.

Edited by Linus
  • Upvote 4
U_think_U_Know_Me

Чакай сега. Значи ти не си красив, не си богат, не си добър по характер, но ебеш някакви мадски, за които не знаем и не ни интересува, но трябва да ти завиждаме? Аз завидях, не знам за другите :(  .

Edited by U_think_U_Know_Me

Линус нещо е станал с гъзо нагоре тая сутрин, ама как да е.

Мацката си е екстра, тялото и не е шедьовър (мда, кажете и го като излезе на RAW и си покаже краката), в момента сто на сто е по-атлетична и стегната отколкото на тия (голи) снимки, които най-вероятно са на няколко години (в момента бачка в WWE, знаете как стоят нещата там), а циците и се припокриват някъде на осемдесетина процента с това, което ме най-ме кефи в женските гърди (да, лизал съм путка с подобни, може оттам да ми е "влезнало"). За мръснишкото и изражение да не говорим.

В заключение - трябва да си тотален педерас за да и биеш шута, ако ти се сложи.

Чакай сега. Значи ти не си красив, не си богат, не си добър по характер, но ебеш някакви мадски, за които не знаем и не ни интересува, но трябва да ти завиждаме? Аз завидях, не знам за другите :(  .

Откъде знаеш, че не съм красив, богат и "добър по характер"? Не ми и пука дали ми завиждате, няма как да го правите, тъй като никой не ме познава, да не говорим, че и няма как да знаете дали казвам истината. Просто Лана не е неземно яката. И да, бих я върнал. Вие на всяка пичка в тоя форум се кефите, включително и на оная Lita_fan ли каква беше, ама не бих я докоснал дори с пръчка.

• Upvote 3

Почвам си мисля, че ебеш само негърки...

Значи, аз казвам, че Лана е едра според мен, а ти си мислиш, че еба по-едри? Ok.

• Upvote 1
U_think_U_Know_Me

Когато се занимаваш да отговаряш последователно на всеки как не ти пука, започвам да се чудя как реагираш, когато ти пука. Аман от тролове, майна. Ще взема да стана лице, че то тоя форон само с heel-Джерико уонабита се напълни.

Когато се занимаваш да отговаряш последователно на всеки как не ти пука, започвам да се чудя как реагираш, когато ти пука. Аман от тролове, майна. Ще взема да стана лице, че то тоя форон само с heel-Джерико уонабита се напълни.

Абе, ти си пълен ретард, честно. Какви ти филми, какви тролове. Просто казах, че някаква си мърда е гадна и край - трол съм бил...

Казах, че не ме ебе дали ми завиждаш, а не, че за нищо не ме ебе. Определено ме притеснява, че само аз не я харесвам.

Edited by Linus