Jump to content

ММА: Nevada State Athletic Commission премахва употребата на TRT, призовава и други комисии да последват примера.


G

Recommended Posts

- Nevada State Athletic Commission премахва най-сетне употребата на TRT от страна на MMA бойците, които се състезават в щата Невада с главоломно решение взето през изминалия вторник. Решението влиза в сила веднага за спортовете MMA, Kickboxing & Boxing и включва не само бъдещи атлети, желаещи да се подложат на "лечението", но и лица, които са използвали TRT и преди. Невадската комисия призовава и други подобни институции да последват примера и и да се разделят с testosterone replacement therapy за да се запази почтеността на спортните мероприятия в рамките на страната.

 

 

Link to comment

Витор толкова много време мрънкаше за тайтълшот и сега когато го получи, NSAC го преебават зверски.Видяло се е, че без TRT Белфорт е гола вода.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

^ Sorry, без да искам ти ударих минус. Иначе доста съм съгласен с мнението ти, дори Виторчо е изобразен над статията в mmafighting.com... определено ще го отнесе доста от Weidman!

Link to comment

^ ХААААААААААААААааа, ето, нали беше големият мъжкар, Белфорт!? Нали "господ" му даваше сили на TRT-Reks-a? И все пак жалко исках да видя този бой...

Link to comment

За UFC 173 в Лас Вегас освен вече обявения мач Уайдман - Мачида ,добавиха Стипе Миочич срещу Джуниор Дос Сантос .Интересен двубой на пръв поглед.Миочич е симпатичен боец,добър е в стойка и ми е любопитно как ще се противопостави на страхотния бокс на Цигано.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...