Jump to content

BWC EWR Fantasy Booking Wrestling.


Recommended Posts

vytvtk.jpg

 

BWC EWR Fantasy Booking Wrestling

 

Какво ще представлява дневника: Всеки, който иска да участва ще си избере РЕАЛЕН кечист (пример: CM Punk, Batista, AJ Styles и тн.), вече създаден в EWR и ще ми изпрати името му и Disposition (heel/tweener/face) на PM. След като събера roster ще добавя още 10-15 имена допълнително, които да подсигурят нормалното развитие на дневника и също така да служат за възможни варианти за избор ако други потребители извънредно искат да се включат в играта, след започването и. Ще използвам save-a на Jericho, който бе сложен преди малко в темата за EWR в раздел General Wrestling. 

 

След като събера roster-a чрез EDIT ще сътворя нова компания с име BWC и ще вкарам вътре избраните от потребителите на BWC кечисти (като така ще има трета mainstream компания, която ще се конкурира с WWE & TNA). 

 

Аз ще избирам как ще се развиват историите и booking-а. Редовните читатели на темата, които имат избран кечист в играта съответно ще получават по-голям пуш. "Редовността" и пуша на всеки ще се определят от ангажираността на потребителите в дневника, както си е по принцип в повечето подобни начинания.

 

"Fantasy" компанията ще има едно седмично шоу и по 1 PPV всеки месец, както и 4 титли (World титла, Tag Team, TV и Midcard Ruler Title).

 

Шоутата ще са разпечатка на резултатите, рейтинги и малка рецензия от мен за да не става голямо писане и да го спра! Още в дневника ще се постват e-news и прочие!

 

Ще изчакам няколко дни, до седмица и ще публикувам roster-a и допълненията.

 

Който иска да участва да изпраща PM :)

Link to comment

Е ще бъде интересно да има още некъв GM/Investor/Co-owner, за повече разнообразие и обичайното "power struggle/authority vs. authority" за всяка компания в днешно време. :lol:

jlny.gif

Link to comment

BWC Save Information Update:

 

Company Name: BWC 

Chairman: G

TV Station: The CW
TV Show: BWC SuperShow
Overall Assets (Money): 23,000,000 $$$

 

ROSTER:

Current BWC Roster:

 

2cwvfyf.jpg

Link to comment

Който желае да се запише да го стори до утре вечерта, след което save-a ще започне и няма да бъде възможно добавянето на нови хора, освен ако не си харесат някои от "свободните агенти", които ще използвам в играта. Всичко е обособено в горната публикация, която ще бъде update-ната напълно утре, след финалното приключване на записванията. Първото шоу ще е факт в Неделя! Благодаря на записалите се, ще стане яка игрица! :)

Link to comment

Предлагам да има някакви "backstage предавания" в стил impact365 или там вече стотиците WWE backstage fallout и тем подобни, където всеки да има право да си прави промота в коментар след шоуто. Мисля, че би била интересна и креативна идея, с която някой, който не намира място в топ историите може да изпъкне! :rolleyes:

jlny.gif

Link to comment

Сигурно въпросът ми е мега глупав, но трябва ли да тегля въпросната игра, за да участвам?

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Сигурно въпросът ми е мега глупав, но трябва ли да тегля въпросната игра, за да участвам?

Не.

Но играта иначе е прекрасна, заслужава си да се свали, дори само от кеч обща култура.

Link to comment

^ Мерси, ще го ползвам. ДАВАМ ОЩЕ ДЕН за записване и без това съм на бачкане. Утре save-a започва, който не се е записал too bad. :( Така де има и резерви от свободните агенти. Успех, падуани!  :ph34r:

Link to comment

Може ли линк за въпросната игра?

Ще постна тука собствения ми ъпдейт, който е от преди неколко седмици. Изтрих едно 2-3 хиляди човека от по-неизвестните, за да върви по-гладко. Обръщал съм внимание само на WWE обаче, не гарантирам че TNA, ROH и прочее са напълно както требва. NXT също не е много цветущо, там съм си правил каквото искам, уволнявал съм там некви които не ми харесват, подписвал съм нови хора (Уха Нейшън, Седрик Алекзандър и прочее...), сменявал съм имена на хора с по-свестни и така... В редовния ростер 'сичко е точно обаче. Надувал съм и статове на персонал доволно, за да не ми прават проблем.

Качвам играта със снимки, графики и с хубав черен скин, да не дразни зрението и акъла.

attachicon.gifEWR.rar

Link to comment

BWC EWR Започва!

 

Информация за компанията:

121wx1c.jpg

 

Current BWC Roster:

 

2cwvfyf.jpg

 

.....................

 

 

TV SHOW - Wednesday Night BWC Supershow по The CW (PRIME TIME SLOT); Tuesday Night Danger Zone on The CW (PRIME TIME)

......................

Днес очаквайте още един информативен, допълващ post с титли, спонсори, новини и прочие. Относно малкият брой на кечистите, ще закупя в самата игра допълнителни "свободни агенти", staff и коментатори, които ще добавя към roster-a.

Link to comment

BWC EWR First day of operation:

ВТОРНИК 2-ри Април 2014г.!
 

Sponsors: Wrestling Superstore, Guinness, Hanes, Victoria's Secret (Pay Per Show (общо) около 2 и половина милиона).

 

Announcers: Jim Ross & Jesse Ventura
Главен Road Agent: Tully Blanchard
Главен Production: Tommy Carlucci
Главен Медик: Takeshi Misawa
Главен Рефер: Nick Patrick
Главен Writer: Chris DeJoseph
Главен Треньор: Kevin Quinn

Наети FREE AGENTS:

Barbie Blank (Manager) (Face) 74 Over
Beth Phoenix (Heel) 71 Over
Hallowicked (Tweener) - 54 Over
John Morrison (Face) - 71 Over
Danny Havoc (Face) - 57 Over
Matt Morgan (Heel) - 71 Over
Jay Briscoe (Face) - 73 Over
Michael Bennett (Heel) - 57 Over
Kevin Steen (Face) - 74 Over
Johnny Gergano (Face) - 65 Over
El Mesias (Face) - 72 Over
Jay Lethal (Face) - 72 Over
Angelina Love (Face) - 57 Over
Jay Bradley (Heel) - 61 Over
Rellik (Heel) - 58 Over


TITLES:

BWC World Title - CM PUNK (84 Image)
BWC Tag Team Titles - OKADA STREET ROLLERS (Okada & Rollins) (69 Image)
BWC TV Titles - AJ STYLES (69 Image)
BWC Midcard Title - CHRISTIAN (59 Image)

 

* Всички рег. потребители и кечистите им са с UNSACKABLE клауза в договора си, за да не ги купуват други маниаци!

* Шоуто ще бъде постнатo след малко, ако удряме рейтинг над 4, 4,5 всеки път ще сме ОКЕЙ! :D 

* Който иска да поства промота и прочие да го прави в тази тема, няма да има друга!


Известни засега PPV евенти:
ANything Goes (06 Април)
Obsession (18 Май)
BWC Genesis (08 Май)
No Remorse (13 Юли)

 

Link to comment

RECAP от седмицата и резултати от ANything Goes 2014, дебютното PPV на BWC EWR!

1. Roman Reigns явно не слуша зад кулисите и дразни колегите си. Естествено ще игнорираме поведението на човека на Djambazov на този етап, но да не се повтаря?

fohenr.jpg

 

2. Може би най-значимото събитие от седмицата е бруталната контузия на Christopher Daniels, който по време на тренировка е паднал на врата си. 8 МЕСЕЦА ще трае огромната травма и лечението и, което означава, че на този етап потребителя Bastian остава без кечист...

2nr29dt.jpg

3. След като Bastian остана без кечист, трябваше да предприема крупни мерки. Ето и новият звяр, с който ще се състезава Bastian, докато Christopher Daniels се възстановява. Ladies and gentlemen, Davey Richards:

142qy4l.jpg

След седмичният RECAP, ето и първото шоу на BWC EWR, което се оказва и първото PPV шоу на компанията - ANything Goes 2014 (06 Април 2014г.)

2zs02g6.jpg

(Sorry за малкият print screen, другия път ще се постарая да е better looking!)


Пояснения:

1. Дейви Ричърдс (Bastian) чисто побеждава Дани Хавок в дебютния си мач с финишъра си. Дебютът се харесва на феновете.

 

2. Крисчън (The LEGEND KILLER) успява да вземе BWC Midcard King титлата, след като побеждава Ел Месиас и Кевин Стийн в троен мач без правила.

 

3. Антонио Цесаро (hacky) успява да спечели чисто мача си срещу Мат Морган в изключителен мач, който надъхва феновете.

 

4. Джеф Джарет (G) успява да подпише най-накрая трудния договор с Були Рей (Момчил), който вече цял месец е пълно мъчение за GM-а на BWC. Були Рей играе за кратко ролята на веселият служител в сегмента, след което ступва GM-a на компанията (в договора има клауза, че Були може да напада всеки от компанията за да е "достоверен образа му").

 

5. Дамиен Сандоу (THE ENEMY) печели мач срещу Адам Коул. След мачът Демиен дръпва промо, с което успява да подразни феновете.

6. Tag Team Titles Match: Казучика Окада (Jericho) и Сет Ролинс (ArmenianKing) печелят отборното злато, след намеса на Кевин Неш (torex), който пребива Роман Рейнс (Djambazov) извън ринга. Остин Ерийс (seekstah) бива туширан от Ролинс малко след атаката! Нови отборни шампиони!

7. Ей Джей Стайлс (iMORTAl!) става новият TV шампион, след бързо преброяване от страна на специалният рефер в мача Jeff Jarrett (G). Ей Джей Стайлс тушира Були Рей (Момчил) след Blue Thunder Bomb! Були Рей отново напада Джарет след мача!

8. Даниел Браян (iceman33) дръпва дълго промо, в което казва, че ще победи чисто CM Punk & Bobby Roode и ще стане новия BWC World Champion!

9. СМ Пънк (BoRn_2B_GoD) е първият BWC World Champion, след като чисто тушира Даниел Браян (iceman33) след G2S!! В тройният елиминационен мач, Браян успява да елиминира Рууд (stivy88) в средата на мача, но след ужасяваща битка с Пънк силите му не достигат и СМ става новия световен шампион на компанията!!!

 

2n1cpec.jpg

 

Link to comment
Момчил

Май с теб ще имаме голяма вражда и се надявам по останалите ППВ да се бием 1vs1 и така. А за Дневника много ми харесва  продължавай в същият дух и дано не се откажеш в скоро време.

Link to comment

Всичко ми харесва много за сега. Няма да си кривя душата и да казвам, че не се кефя на факта, че станах TV шампион. Надявам се в бъдеще да се случват, интересни неща покрай моя и другите герой. Харесва ми как си описал всичко, просто и кратко. Пожелавам ти успех с дневника!

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment

After ANything Goes 2014

07 Април 2014г.

 

aboxhk.jpg

* Roster-a е обновен в мнението нагоре в темата!

* Имаме Superior Star Power и Better Workers от TNA & AAA, което вреди на имиджа на двете компании. На трето място сме, но скоро ще обърнем TNA!

* Наех Mick Foley и Xavier Woods, след като бяха уволнени от WWE.

 

* След доста мрънкане в играта, Christian (The LEGEND KILLER) е промотиран от Upper Midcarder на Main Eventer!

* Създадох 2 нови отбора - Okada Street Rollers (Rollins & Okada) & The Kings (Roman Reigns & Austin Aries).

 

 

TITLES:

BWC World Title - CM PUNK (84 Image)
BWC Tag Team Titles - OKADA STREET ROLLERS (Okada & Rollins) (69 Image)
BWC TV Titles - AJ STYLES (69 Image)
BWC Midcard Title - CHRISTIAN (59 Image)

 

 

FEUDS:

 

2le5vm9.jpg
 

Link to comment

BWC Supershow 07.04.2014г.

 

14dg45g.jpg

dgyti.jpg

 

 

- Съвсем забравих, че понеделник вечер RAW ще ни смажат, като ни откраднат аудиторията, затова след това шоу BWC Supershow ще се излъчва в Late Evening time slot-a, а не Prime Time, иначе TNT ще прекратят договора с нас... затова е и лошия рейтинг сега! Следващата седмица ще е better!

 

Пояснения от шоуто:

1. СМ Пънк (BoRn_2B_GoD) открива шоуто, като опитва да отпразнува спечелената си Световна титла на PPV-то ANything Goes. Daniel Bryan (iceman33) разваля "парада" му, като го напада в средата на ринга. Двамата продължават враждата си!

2. Джей Лийтъл побеждава Ексшавиер Уудс чисто. След мачът Дейви Ричърдс (Bastian) без каквато и да е било причина напада Лийтъл със стол и го смазва от бой безцеремонно!! Враждата между двамата започва!

3. The Kings (Reigns & Aries) (Djambazov & seekstah) вербално на*ират новите отборни шампиони Okada Street Rollers (Okada & Rollins) (Jericho & ArmenianKing) и обещават да вземат титлите съвсем скоро. Обвиняват намесата на Кевин Неш (torex) за загубата си.

 

4. Були Рей (Момчил) вербално унищожава Джеф Джарет (G) като казва, че ще съсипе GM-a на BWC, защото може и защото иска! Враждата продължава!

5. The Kings - Reigns & Aries (Djambazov & seekstah) разбиват H-Wicked & Jay Briscoe в отборен мач. След мачът Kevin Nash (torex) се опитва отново да нападне Рейнс, но втория го спира с лудо копие!! Враждата между двамата продължава!

6. Champion vs Champion мач: Ей Джей Стайлс (iMMORTAl!) побеждава Крисчън (The LEGEND KILLER), след като Антонио Цесаро (hacky) излиза на коментаторската маса и успява да разконцентрира Крисчън. Стайлс печели със Стайлс Клаш, Крисчън буйства из ринга след края! Враждата продължава (Цесаро-Крисчън).

 

7. Джеф Джарет (G) казва, че няма да се занимава с глупостите на Були Рей и ще продължи да си действа по ежедневните операции в BWC, след което обявява М.Е. за вечерта - CM Punk & Damien Sandow vs. Daniel Bryan & John Morrison.

 

8. Боби Рууд (stivy88) побеждава Реллик без особени проблеми. Рууд позира на сглобката след мача и намеква, че ще вземе световната титла скоро!

9. Пуснат е видео клип, който промотира дебюта на Mick Foley в BWC!

10. MAIN EVENT: Даниел Браян (iceman33) & Джон Морисън побеждават Деймиън Сандоу (THE ENEMY) & СМ Пънк (BoRn_2B_GoD). Браян успява да тушира Сандоу! След края на мача Браян празнува заедно с Морисън, а загубилия отбор спорят усилено на рампата!

До следващата седмица...

Link to comment

Доста интересно започва, харесва ми срещу кого ми е първата вражда, макар още да не съм нагоре в карда, надявам се моя човек да се издигне бързо, гоним сега мид кард титлата.

 

И имам съобщение от Цесаро към Крисчън:

"Крисчън, винаги съм ти се възхищавал на успехите, ти за мен с Острието сте едни от най-добрите отбори, съществували някога в историята на професионалния кеч. Но чак сега осъзнавам нещо, че ти си бил само една пречка на истинския талант на Острието, той те влачеше нагоре и само заради него имаш всичките си успехи. Без него ти си нищо, имаше късмет като взе мидкард титлата, но всичко беше до тук. Феновете заслужават да получат това, което искат, залужават един истински мъж да е техен шампион, те залужават Антонио Цесаро да е техния мидкард шампион!"

Link to comment
Момчил

Були Рей промо: "Джарет ти си подписа смъртната присъда с този договор, който ми предложи така че ще те разбия на предстоящия турнир Obsession. А след това мисля да се насоча към главната титла на онова подобие на шампион CM Punk" малко некадърно го написах, но ми е за първи път :). И много ми харесва дневника

Link to comment

Промо на Даниел Брайън за СМ Пънк:

 

"СМ Пънк... какво се случи с теб? Познаваме се от години. Имали сме мачове навсякъде- от училищни салони, до главен мач на WWE PPV. Ти беше достоен човек, всички те уважаваха и скандираха името ти. Но сега... ти не си онзи СМ Пънк. Станал си мрънкало, което не може да приеме достойно една загуба. Държиш се пренебрежително с всички останали, само защото си шампион, защото мислиш, че си нещо повече от тях. Хей- нека ти разкрия една тайна- титлата не те прави велик, ти трябва да направиш титлата велика. А до момента ти си пълна пародия на шампион. На никой не му пука за теб. Аз обаче няма да оставя нещата така. Работил съм с години, бил съм се из целия свят, за да стигна дотук. Никой не вярваше, че ще успея да достигна до това ниво. Няма да оставя Световната титла в ръцете на един лигльо. Затова Пънк, аз, Даниел Брайън те предизвиквам за мач за титлата на предстоящия турнир- Obsession. И ако е останало нещо достойно в теб, ако е останала поне една малка частица от онзи СМ Пънк, тогава ти няма да се поколебаеш да приемеш предизвикателството. А след като те победя, след като забия коляно в главата ти се надявам, че ще се върнеш обратно в реалността."

hjgh.thumb.jpg.36c3e40e4085ddcbd2d8a7f5f

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...