G Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Най-интересните моменти от интервюто на Tyler Reks с Pancakes and Power Slams: За John Laurinaitis:"Ако в момента си интересен за всички ти е най-добър приятел, но потънеш ли не му дреме за теб. За Джон си стриктно бизнес. Когато се върнах с образа на T. Reks, който бе изцяло идея на Винс, Джон ми бе най-добрия приятел, но когато всичко пропадна не можеше да ми отдели и 1 минута. Определено не е добър човек." За Sheamus:"Мислих, че ми е приятел, но се оказа че единственото важно нещо за Sheamus е Sheamus. Гледа да ти настъпи главата и да потънеш когато има тази възможност и изведнъж вече не ти е приятел." За Triple H: "Голям пич. Работи нон-стоп за развитието на WWE и води отлично компанията. Грижи се за талантите си." За John Cena: "Джон е работохолик. Наистина е направил много за WWE, но извън ринга едвам го търпя този човек. Краде идеи, пречи на колегите си да се развиват, гадняр си е."
G Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Аз си мисля, че просто атрактивните работни места и най-вече тези, на които те задължават да се представяш невероятно, защото те дават по телевизията не са за всеки. С актьорите е същата работа, търсят се най-добрите, защото все пак гледаемостта определя какви пари ще вземе фирмата. Нека не се заблуждаваме, на Tyler му бяха давани много шансове, просто не че не е талантлив пича, но за да си кечист в WWE ти трябва много голямо присъствие.. той просто го няма. Приятели, мриятели, всеки си гледа задника, особено като става дума за пари и положение... как така мъж на цели 35 години не го осъзнава. С всеки може да се случи да не успее и да се изнервя след това, но дават ли те по телевизията не трябва да съжаляваш, защото просто не е за всеки втори тази професия. Общо взето, това което се опитвам да кажа е, че такива като Тайлър не са един двама и говорят простотии само защото са ядосани, но факта е, че те самите са си виновни.
Mom4u Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Как пък винаги най-големите джобъри ги дават тия интервюта не разбирам... На крива ракета и космосът й е крив.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.