G Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Най-интересните моменти от интервюто на Tyler Reks с Pancakes and Power Slams: За John Laurinaitis:"Ако в момента си интересен за всички ти е най-добър приятел, но потънеш ли не му дреме за теб. За Джон си стриктно бизнес. Когато се върнах с образа на T. Reks, който бе изцяло идея на Винс, Джон ми бе най-добрия приятел, но когато всичко пропадна не можеше да ми отдели и 1 минута. Определено не е добър човек." За Sheamus:"Мислих, че ми е приятел, но се оказа че единственото важно нещо за Sheamus е Sheamus. Гледа да ти настъпи главата и да потънеш когато има тази възможност и изведнъж вече не ти е приятел." За Triple H: "Голям пич. Работи нон-стоп за развитието на WWE и води отлично компанията. Грижи се за талантите си." За John Cena: "Джон е работохолик. Наистина е направил много за WWE, но извън ринга едвам го търпя този човек. Краде идеи, пречи на колегите си да се развиват, гадняр си е." Link to comment
G Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Аз си мисля, че просто атрактивните работни места и най-вече тези, на които те задължават да се представяш невероятно, защото те дават по телевизията не са за всеки. С актьорите е същата работа, търсят се най-добрите, защото все пак гледаемостта определя какви пари ще вземе фирмата. Нека не се заблуждаваме, на Tyler му бяха давани много шансове, просто не че не е талантлив пича, но за да си кечист в WWE ти трябва много голямо присъствие.. той просто го няма. Приятели, мриятели, всеки си гледа задника, особено като става дума за пари и положение... как така мъж на цели 35 години не го осъзнава. С всеки може да се случи да не успее и да се изнервя след това, но дават ли те по телевизията не трябва да съжаляваш, защото просто не е за всеки втори тази професия. Общо взето, това което се опитвам да кажа е, че такива като Тайлър не са един двама и говорят простотии само защото са ядосани, но факта е, че те самите са си виновни. Link to comment
Mom4u Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Как пък винаги най-големите джобъри ги дават тия интервюта не разбирам... На крива ракета и космосът й е крив. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.